maciaszek Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Ulaa napisał(a):Jest chętna osoba do adopcji Abi, jednak jeszcze nie sprawdzona.Do adopcji na stałe? Czy tymczasowej? Quote
andzia69 Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Ulaa napisał(a):Jest chętna osoba do adopcji Abi, jednak jeszcze nie sprawdzona. to za piękne by było...ale trzymam kciuki!!!!:lol: Quote
Ulaa Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 maciaszek napisał(a):Do adopcji na stałe? Czy tymczasowej? Na stałe. Zgłosił się z ogłoszeń Giny. Quote
Tengusia Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 Decyzji dzisiaj nie ma niestety :( ale Anetka jutro bedzie skladac pismo o wydanie suni juz teraz wiec czekamy i modlimy sie dalej ;) Zalatwilam hotelik kolo Cieszyna, boks w srodku ogrzewany. Pan z ktorym rozmawialam przez telefon czytal artykul o Abi i byl tak samo jak kazdy zaskoczony glupota urzednikow. Mamy zarezerwowany boks dla Abi od przyszlego tygodnia do konca roku, wstepnie bo nie wiemy dalej kiedy nam sunie wydadza. Pan powiedzial ze normalnie doba kosztuje 20zl ale ze wzgledu na sytuacje policzy nam 15zl. Takze jest dobrze teraz tylko trzeba dziewczyne wkoncu stamtad wydostac :roll: Quote
maciaszek Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Wszystko idzie w dobrą stronę :)! Abi trzymaj się, już niedługo... Quote
Ada-jeje Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Amikat dzialaj kochanie, cala nadzieja teraz w tobie bo jests na miejscu. Quote
Tengusia Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 Ada wyslalas moze to upowaznienie ??? wiesz zeby w razie co mogla odrazu jechac po nasza slicznotke ;) Quote
Ada-jeje Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Kochanie ja jestem dalko ale wszystko jest przgotowane i syn dzisiaj ci wysyla to upowaznienie, zreszta zaraz jeszcze bede dzwonic i zapytam czy juz wyslal. Jestem jednak pewna ze tak. Quote
Ada-jeje Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Ulka jak przyjade to bysmy poszly sprawdzic domek dla Abi ten o ktorym piszesz. Quote
ruda76 Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 to kiedy będzie ten wielki dzien :loveu: Quote
Ada-jeje Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Upowaznienie wyslane a na wielki dzien czekamy z niecierpliwoscia.:crazyeye: Quote
Tengusia Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 Rozmawialam z moim TZ, moj plan jest taki najpierw bierzemy dziewczyne ze schronu do mnie, kapiemy ja i odwiedzamy weta. Nastepnego dnia zawozimy czysta i pachnaca Abi do hoteliku. Poniewaz z kasa u nas bardzo kiepsko to na paliwko wezme z pieniazkow uzbieranych na bazarkach :oops: Az sie boje w to wszystko wierzyc :-o Quote
basiagk Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Mam nadzieję, że się Tengusia nie pogniewa i : Zapraszam na mój nowy bazarek "Dla dbających o linię i urodę" :loveu:: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9066119#post9066119 Quote
Ada-jeje Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Damy rade, mozna przeciez juz robic nowe bazarki dla Abi. Tak dlugo bidulka czekala ze musimy wynagrodzic to dziewczynie, zasluzyla sobie. Quote
Tengusia Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 [quote name='basiagk']Mam nadzieję, że się Tengusia nie pogniewa i : Zapraszam na mój nowy bazarek "Dla dbających o linię i urodę" :loveu:: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9066119#post9066119 no ja niewiem niewiem czy pozwole w temacie mojej Abi robic sobie offy :mad: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
basiagk Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Tengusia napisał(a):no ja niewiem niewiem czy pozwole w temacie mojej Abi robic sobie offy :mad: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: To ja mogę usunąć...:oops: :Rose: Quote
Tengusia Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 basiagk napisał(a):To ja mogę usunąć...:oops: :Rose: nawet nie probuj :mad: :diabloti: Quote
Tengusia Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 basiagk napisał(a):Jakieś wieści o Abi?! poki co dalej czekamy :roll: Quote
Tengusia Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 Dzwonilam do Anety, niestety poki co dalej czekamy. Mam nadzieje ze Aneta wybaczy mi moja nadgorliwosc :( Hotelik mamy zarezerwowany do poniedzialku mam nadzieje ze do tego czasu uda nam sie wyciagnac Abi :( Quote
maciaszek Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Mam nadzieję, że cierpliwość popłaca... I mały off... coś mi się telepie po głowie, że umawiałyśmy się wstępnie na dziś na spacer... Quote
Tengusia Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 [quote name='maciaszek']Mam nadzieję, że cierpliwość popłaca... I mały off... coś mi się telepie po głowie, że umawiałyśmy się wstępnie na dziś na spacer... jejku maciaszku kompletnie zapomnialam :( Quote
Recommended Posts