Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 854
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Decyzji dzisiaj nie ma niestety :( ale Anetka jutro bedzie skladac pismo o wydanie suni juz teraz wiec czekamy i modlimy sie dalej ;)

Zalatwilam hotelik kolo Cieszyna, boks w srodku ogrzewany. Pan z ktorym rozmawialam przez telefon czytal artykul o Abi i byl tak samo jak kazdy zaskoczony glupota urzednikow. Mamy zarezerwowany boks dla Abi od przyszlego tygodnia do konca roku, wstepnie bo nie wiemy dalej kiedy nam sunie wydadza. Pan powiedzial ze normalnie doba kosztuje 20zl ale ze wzgledu na sytuacje policzy nam 15zl.

Takze jest dobrze teraz tylko trzeba dziewczyne wkoncu stamtad wydostac :roll:

Posted

Kochanie ja jestem dalko ale wszystko jest przgotowane i syn dzisiaj ci wysyla to upowaznienie, zreszta zaraz jeszcze bede dzwonic i zapytam czy juz wyslal. Jestem jednak pewna ze tak.

Posted

Rozmawialam z moim TZ, moj plan jest taki najpierw bierzemy dziewczyne ze schronu do mnie, kapiemy ja i odwiedzamy weta. Nastepnego dnia zawozimy czysta i pachnaca Abi do hoteliku.
Poniewaz z kasa u nas bardzo kiepsko to na paliwko wezme z pieniazkow uzbieranych na bazarkach :oops:

Az sie boje w to wszystko wierzyc :-o

Posted

Dzwonilam do Anety, niestety poki co dalej czekamy. Mam nadzieje ze Aneta wybaczy mi moja nadgorliwosc :(
Hotelik mamy zarezerwowany do poniedzialku mam nadzieje ze do tego czasu uda nam sie wyciagnac Abi :(

Posted

[quote name='maciaszek']Mam nadzieję, że cierpliwość popłaca...

I mały off... coś mi się telepie po głowie, że umawiałyśmy się wstępnie na dziś na spacer...

jejku maciaszku kompletnie zapomnialam :(