Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kaja jest śliczna suczka w wieku około 6-7 miesięcy.
Została znaleziona w lasku na Muchowcu w Katowicach. Miała wiele szczęścia bo znalazł ja dr Czogała - weterynarz. Siedziała w szpitaliku aż znalazł się domek. Niestety po 2 miesiącach wróciła - jej pani zachorowała na tyle poważnie, że musiała oddać psa. Była osobą starszą - samotną ... Kaja wróciła.
Teraz jest na "tymczasie", ale nie może tam zostać.
Ona jest bardzo rezolutna , bystra i kochana. Jest zdrowa - zaszczepiona ale jeszcze nie sterylizowana.

KAJA szuka domu,
na teraz - pilnie tymczasu
jeżeli nie tymczas to proszę o wsparcie na opłacenie hotelu.

LUDZISKA POMOCY!!!!!!!!!!!!!

Posted

moge sie jedynie dołożyc do hoteliku a moze jakis płatny tymczasik na czas cieczki ? jak szukałam takiego było pare propozycji prywatnych domków...wiem ze w żorach hyba jedna pani przyjmuje tak psiaki...hmm a co bezie za dwa tyg? czeka na nia jakis domek?

Posted

Kaja ma tymczas u HebaNovej.:modla::modla::modla::modla: te pokłony to oczywiście dla Asi.
Nie wiem co działo się na tym tymczasie, ale sunia wyglądała jak po gorszym schronisku - śmierdziała paskudnie, kocyk zasikany, zabawka też. Z emocji zapomniałam o książeczce zdrowia. Poproszę rodzinę, żeby podjechała i zabrała. Domku na razie nie widać.

Posted

tzn nie u mnie było tak strasznie tylko w poprzednim tymczasie :diabloti:
Kajunia to fajna psinka, taki psikus prawdziwy, bardzo przyjazna i wesolutka, nawet do dzieci się nadaje, w ogóle nie warczy, przyzwyczaja się bardzo szybko. myśle ze waży około 8 kilo, jak będę miala czas po pracy to ją zważę i pomierzę.

Posted

hmm a co bezie za dwa tyg? czeka na nia jakis domek?

Ambra, z tego co wiem to nikt na nią nie czeka... jak jej się skończy cieczka to może ewentualnie wrócić na poprzedni tymczas gdzie jest "jajeczny" pies.

Posted

Wczoraj telefonowała dr Czogałówna z kliniki na Brynowie. Ma kogoś chętnego na Kajunie... Posłałam fotki i uprzedziłam że sprawdzamy potencjalne domki . Czekam na odpowiedź. Miejmy nadzieje...

Posted

u Kajuni bez zmian, sama słodycz, przytulanie, śmieszne poszczekiwania i maślane oczy, fajnie się bawią z moim psiakiem, prawdziwe psie zapasy na niby, albo gonitwy.
Kajunia zdecydowanie preferuje domku gdzie wpuszcza się psy na sofy i fotele :diabloti: nie jak u złej ciotki która nie pozwala :evil_lol:

Posted

Nie zagląda, bo ciężko pracuje szukając pieniędzy na finansowanie fundacji.
Jakoś nie ma szczęścia ten psiur, a przecież i ładna i przytulaśna i grzeczna.

Posted

Kaja wynocha do domu :angryy:

no widzicie, nie ma to jak porządnie psa skrzyczec, to działa bardzo skutecznie :diabloti:

:eviltong: KAJA W NOWYM DOMKU :eviltong:

[SIZE=3]własnie pojechała do rodzinki do Katowic :loveu: zaproszeni jestesmy w odwiedziny, będzie miała do towarzystwa drugą sunię, przyjechali przedstawiciele 3 pokolen rodzinki :lol: pan dziadek sunię oficjalnie zatwierdził i pojechaliiiiiii
aha, imię zostaje takie samo

Posted

Jotka, pisałam Ci na gie gie, może Twój TZ odebrał i nie przekazał albo po prostu info nie dotarło.
Trzeba jeszcze dostarczyc im ksiażeczkę zdrowia. Skontaktuj sie ze mną w tej sprawie.