amikat Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Kaja jest śliczna suczka w wieku około 6-7 miesięcy. Została znaleziona w lasku na Muchowcu w Katowicach. Miała wiele szczęścia bo znalazł ja dr Czogała - weterynarz. Siedziała w szpitaliku aż znalazł się domek. Niestety po 2 miesiącach wróciła - jej pani zachorowała na tyle poważnie, że musiała oddać psa. Była osobą starszą - samotną ... Kaja wróciła. Teraz jest na "tymczasie", ale nie może tam zostać. Ona jest bardzo rezolutna , bystra i kochana. Jest zdrowa - zaszczepiona ale jeszcze nie sterylizowana. KAJA szuka domu, na teraz - pilnie tymczasu jeżeli nie tymczas to proszę o wsparcie na opłacenie hotelu. LUDZISKA POMOCY!!!!!!!!!!!!! Quote
amikat Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 Czy nie piękna? Te oczy..... Prosze o pomoc.... pilnie!!!! Quote
clockwork Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 mogę tylko zaglądać.... i podnosić :placz: Quote
Ambra Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 moge sie jedynie dołożyc do hoteliku a moze jakis płatny tymczasik na czas cieczki ? jak szukałam takiego było pare propozycji prywatnych domków...wiem ze w żorach hyba jedna pani przyjmuje tak psiaki...hmm a co bezie za dwa tyg? czeka na nia jakis domek? Quote
clockwork Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 a ja przepraszam za OFFa ale widze że tu dziewczynki z okolic kotecka z lotniska w Pyrzowicach zerknijcie prosze... http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=87961 Quote
jotka Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Kaja ma tymczas u HebaNovej.:modla::modla::modla::modla: te pokłony to oczywiście dla Asi. Nie wiem co działo się na tym tymczasie, ale sunia wyglądała jak po gorszym schronisku - śmierdziała paskudnie, kocyk zasikany, zabawka też. Z emocji zapomniałam o książeczce zdrowia. Poproszę rodzinę, żeby podjechała i zabrała. Domku na razie nie widać. Quote
HebaNova Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 tzn nie u mnie było tak strasznie tylko w poprzednim tymczasie :diabloti: Kajunia to fajna psinka, taki psikus prawdziwy, bardzo przyjazna i wesolutka, nawet do dzieci się nadaje, w ogóle nie warczy, przyzwyczaja się bardzo szybko. myśle ze waży około 8 kilo, jak będę miala czas po pracy to ją zważę i pomierzę. Quote
HebaNova Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Kajula na allegro http://www.allegro.pl/show_item.php?item=254353320 Quote
HebaNova Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 hmm a co bezie za dwa tyg? czeka na nia jakis domek? Ambra, z tego co wiem to nikt na nią nie czeka... jak jej się skończy cieczka to może ewentualnie wrócić na poprzedni tymczas gdzie jest "jajeczny" pies. Quote
amikat Posted October 10, 2007 Author Posted October 10, 2007 Wczoraj telefonowała dr Czogałówna z kliniki na Brynowie. Ma kogoś chętnego na Kajunie... Posłałam fotki i uprzedziłam że sprawdzamy potencjalne domki . Czekam na odpowiedź. Miejmy nadzieje... Quote
HebaNova Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Kajunia to naprawdę kochana psinka, bardzo szybko się zaprzyjaźnia i ślicznie się bawi. Zero agresji tylko przytulanie Quote
jotka Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Oby się zdecydowali, u HebaNovej to już jej 4 przystanek, nie licząc klatki w klinice, a ma dopiero 7 miesięcy. Quote
HebaNova Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 aha, małe sprostowanie, Kajunia waży 10 kilo :loveu: równiutko. wczoraj się ważyłyśmy. sięga do 3/4 łydki Quote
HebaNova Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 u Kajuni bez zmian, sama słodycz, przytulanie, śmieszne poszczekiwania i maślane oczy, fajnie się bawią z moim psiakiem, prawdziwe psie zapasy na niby, albo gonitwy. Kajunia zdecydowanie preferuje domku gdzie wpuszcza się psy na sofy i fotele :diabloti: nie jak u złej ciotki która nie pozwala :evil_lol: Quote
Lucy* Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 no i co z tymi chętnymi ?? trzymam kciuki :kciuki: Quote
HebaNova Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 no i co z tymi chętnymi ?? za przeproszeniem d***:shake: nikogo chętnego na taką fajną psinkę :placz: Quote
HebaNova Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 nikt nas nie odwiedza, nikt nas nie podbija, na allegro ponad 500 odsłon i nic :placz: Kaja wynocha do domu :angryy: gdzie ten twój domek? :roll: Quote
jotka Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Nie zagląda, bo ciężko pracuje szukając pieniędzy na finansowanie fundacji. Jakoś nie ma szczęścia ten psiur, a przecież i ładna i przytulaśna i grzeczna. Quote
HebaNova Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Kaja wynocha do domu :angryy: no widzicie, nie ma to jak porządnie psa skrzyczec, to działa bardzo skutecznie :diabloti: :eviltong: KAJA W NOWYM DOMKU :eviltong: [SIZE=3]własnie pojechała do rodzinki do Katowic :loveu: zaproszeni jestesmy w odwiedziny, będzie miała do towarzystwa drugą sunię, przyjechali przedstawiciele 3 pokolen rodzinki :lol: pan dziadek sunię oficjalnie zatwierdził i pojechaliiiiiii aha, imię zostaje takie samo Quote
jotka Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: A dlaczego ja się dowiaduje dopiero teraz??:mad: Quote
HebaNova Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Jotka, pisałam Ci na gie gie, może Twój TZ odebrał i nie przekazał albo po prostu info nie dotarło. Trzeba jeszcze dostarczyc im ksiażeczkę zdrowia. Skontaktuj sie ze mną w tej sprawie. Quote
Recommended Posts