strumyk Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Witamy Razem z Linda wybralysmy sie na wystawe na drugim koncu Europy - do miasta Beja w Portugalii, a tam Lindzik wywalczyl BOB u portugalskiego sedziego Pedro Rufino :loveu: Poznalysmy wspanialych i przemilych ludzi - Sergio Hilario i Oscara Daze oraz Miguela Navarro :) Zostalysmy rowniez zaproszone na pierwsza monografike SBT, ktora organizuje Klub Terriera w Portugalii, sedziowana przez M. Clarke (Boldmore). Jak powiedzial Sergio, spodziewaja sie, ze bedzie mozna zobaczyc przerozne typy psow Judaele, Wyrefary, Valglo, psy z RPA, i miedzy nimi bedzie Lindzia-Pindzia jak ja nazywaja nasze wetki :loveu: Zdjec oczywiscie niewiele, bo beda sama nie mam mozliwosci pstrykac. Na zdjeciu z zona Sergio Hilario i ich psem 9-miesiecznym Staffgold Aragorn VooDoo (nota bede Lisboa Winner 2007) A oto nasz sedzia - Pedro Rufino - przy pracy Ocene w jednym z ringow probowala zaklocic jedna mala modliszka, ale coz .. byla troche za mala i nikt nie zwrocil na nia uwagi Wystawa pod dachem, ale jednak bylo troche cieplo - cos okolo 28 stopni - wiec Lindzik juz w poludnie wygladal tak http://images24.fotosik.pl/98/88bb44cc890235abm.jpg W oczekiwaniu na finaly w roznych miejscach przyjmowala podobna pozycje http://images25.fotosik.pl/98/7c9661b82880da8am.jpg Ale nie ma to jak potem pochlapac sie w Atlantyku http://images24.fotosik.pl/98/1b44f547f03113b7m.jpg http://images11.fotosik.pl/90/36ed6a53dc8ce8ddm.jpg Maksymalna ilość zdjęć w poście to 5 Quote
coco Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Wielkie gratulacje !!! :multi::multi::multi: Kiedy odbyła się ta wystawa ? Quote
strumyk Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 coco napisał(a):Kiedy odbyła się ta wystawa ? wczoraj i biala bulinka byla 1 na grupie :) niestety nie wiem jak sie nazywala Quote
coco Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Śliczna suczka :loveu:! Oj, co ja mówię - ona jest prześliczna :loveu:!!! Wspaniały sukces !!! Quote
strumyk Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 [quote name='coco']Śliczna suczka :loveu:! Oj, co ja mówię - ona jest prześliczna :loveu:!!! dzieki serdeczne :) Wspaniały sukces !!! zgadzam sie i jeszcze raz dziekuje :loveu: Quote
coco Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Właśnie obejrzałem sobie galerię tej ślicznotki. Czy ten rudy przystojniak bawiący się z Lindą to nie Antonio czasem ? Niesamowita suczka. Naprawdę ! Ten typ lubię ! Życzę dalszych sukcesów !!! Wielu sukcesów !!! Quote
strumyk Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 [quote name='coco']Czy ten rudy przystojniak bawiący się z Lindą to nie Antonio czasem ? Oczywiscie :) Linda to jego kochanka, ulubiona kolezanka. Tylka z nia Antek nie potrzebuje czlowieka do zabawy w ogrodzie :) Niesamowita suczka. Naprawdę ! Ten typ lubię ! Życzę dalszych sukcesów !!! Wielu sukcesów !!! dzieki, to zasluga Janaszow :loveu: Quote
Lambi Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Strumyk wielkie gratulacje dla WAS :smilecol::B-fly::B-fly:!!!! Ale zaszalałyście :loveu::loveu: BRAVO!!!!!!!TAK TRZYMAĆ!!!!!!:lol: Quote
Carbonara Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Lambi napisał(a):Strumyk wielkie gratulacje dla WAS :smilecol::B-fly::B-fly:!!!! Ale zaszalałyście :loveu::loveu: BRAVO!!!!!!!TAK TRZYMAĆ!!!!!!:lol: Przyłaczamy sie do Gratulacji :) Wspaniały wynik :):multi: Quote
strumyk Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 Lambi napisał(a):Ale zaszalałyście :loveu::loveu: I kto to mowi? ;) :loveu: Quote
forgeta Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 NO!!! Cioteczka NO!!!!:multi::multi: Ten post to tak pro forma Ty wiesz! A teraz jak Ci kiedyś obiecałam:terazpol::terazpol::terazpol::terazpol::laola::laola::laola::laola: no i jeszcze na koniec:cunao::cunao::cunao::laola::laola: nie było nic barzdiej ruchomego;) Quote
Canaveral-staff Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 BRAWO,BRAWO,BRAWO:laola::laola: Polskie staffiki szaleją w Europie, a jeden wrobelek ćwierkał,że są g..... warte:stupid::stupid::stupid::stupid::stupid::-x:-x:comp26::comp26: Powodzenia i dalszych sukcesów,oraz miłego wypoczynku:bye::bye::hand::hand::terazpol: Quote
Asztir Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Wielkie Gratulacje!!!! :laola::thumbs: [SIZE=2]to się nazywają wakacje :D Quote
Harpagon Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 My również GRATULUJEMY !!! :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: www.harpagon.com.pl Quote
blaira Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 GRATULACJE, tak jak Lambi pisze ... Szalejecie :multi::multi::multi: Bawcie sie dobrze i szalejcie dalej ;) pozdr. Quote
Sebastian Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Gratki, duże gratki!!!Napisz coś więcej o tej wystawie. a może masz fotki tamtejszych staffików??? Miłego pobytu. Quote
strumyk Posted October 10, 2007 Author Posted October 10, 2007 Giovani napisał(a):Napisz coś więcej o tej wystawie. a może masz fotki tamtejszych staffików??? fotek nie mam, ciezko pstrykac Jesli sie wybiore na monografike, to postaram sie tam upchnac Linde (bidulke moja mala) w jakas klatke, to wtedy moze cos bedzie. Wystawa cos jak nasze krajowki, ale precyzja na maksa. Nie wiem jak oni to robia, ale zero kolejek do biura :) Milo, przyjemnie, pogaduchy, zarty. Czas sedziowania jest przeliczony w postaci 3 minut na psa i choc na ring wchodzilo wiecej psow niz bylo w katalogu i byly dla nich karty ocen (:roll:), to jakis wielkich opoznien nie bylo. Ringi duze, z wykladzina, bo calosc na hali. Hala fajna, wielka, ale z obu stron byla pootwierana, wiec robila cien i bylo calkiem znosnie, bo na zewnatrz ponad 30 stopni. Wszystkie rasy byly w hali. Z widocznych roznic - nikt nie pakuje sie tuz pod ring. Nikt nie pilnuje swoich rzeczy. Wszyscy rozkladaja sie grzecznie pod scianami. A ze sedzia trzyma sie czasu i planu sedziowania, to nie ma tragedii, ze trzeba warowac pod wejsciem :) Nie spiesza sie jednak mocno, nie ma szalenstwa jak ktos wejdzie ciut pozniej, sedzia czeka. No jakos tak milo, bo wydaje sie, ze bezstresowo. Piknik :) Quote
Janasz Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Bardzo miło czytać takie posty z dalekich wojaży! Szczególnie dla hodowcy.:multi::multi::multi: Wielkie, wielkie gratulacje! Całusy dla handlerki :calus: i oczywiście dla suczydła :buzi:! Życzymy dalszych sukcesów na trudnym terenie hiszpańsko-portugalskim a szczególnie na klubówkach u angielskich sędziów!:huh: Może w końcu Wasz duet sie spełni!:evil_lol: Taką czapkę handlerską napewno sobie kupie.:mdleje: Quote
strumyk Posted October 10, 2007 Author Posted October 10, 2007 Janasz napisał(a):Może w końcu Wasz duet sie spełni!:evil_lol: hehe, moze, nie chcieli mnei w kraju "to se wyjechalam" ;-) Taką czapkę handlerską napewno sobie kupie.:mdleje: Nie dawalo sie po dobroci, to czapke kupilam :) Quote
strumyk Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 Witam Wszystkich, tym razem to nie Strumyk, tylko ten, który zazwyczaj towarzyszy jej na wystawach i stara się uchwycić to co ciekawe w obiektywie :lol::lol::lol: To, że nie ma więcej fotek z Portugalii biorę na siebie, niestety nie mogłem uczestniczyć w tej wystawie, najzwyczajniej w świecie sprawy służbowe, ale obiecuję, że z kolejnej będzie już pełna fotorelacja by Wszyscy mogli zobaczyć co kryje się pod pojęciem Staffika na drugim końcu Europy :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Pozdrowienia dla Wszystkich Staffiko-maniaków, strzeżcie się obiektywu w Poznaniu :evil_lol: Podpisano: "Gorsza połowa" Strumyka :angryy: PS. Ale jestem dumny z moich "lasek" !!! :ylsuper: Quote
Sebastian Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 tym razem to nie Strumyk, tylko ten, który zazwyczaj towarzyszy jej na wystawach i stara się uchwycić to co ciekawe w obiektywie :lol::lol::lol: No w końcu, witamy!!! To, że nie ma więcej fotek z Portugalii biorę na siebie, niestety nie mogłem uczestniczyć w tej wystawie, najzwyczajniej w świecie sprawy służbowe, A szkoda...;)ale cóż, obowiązki. ale obiecuję, że z kolejnej będzie już pełna fotorelacja Bedziemy czekać cierpliwie. by Wszyscy mogli zobaczyć co kryje się pod pojęciem Staffika na drugim końcu Europy :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Coś My tam o tym wiemy;) Pozdrowienia dla Wszystkich Staffiko-maniaków, strzeżcie się obiektywu w Poznaniu :evil_lol: Mam nadzieję że ufocisz naszą trójcę tym razem już w temacie "moje wy kochane" PS. Ale jestem dumny z moich "lasek" !!! :ylsuper Ano jest z czego!:multi: Quote
Recommended Posts