Jump to content
Dogomania

Bokserka Alma szuka nowego domu - okolice Reszowa / ma dom!

Recommended Posts

Posted

Kopiuję z innego wątku:

Witam wszystkich.
Jestem z rodziny Agnieszki i z przykrością muszę zawiadomić Was, że Alma została porzucona przez własną Panią (z przyczyn osobistych). Jej Tescie i mąż poprosili mnie o pomoc w znalezieniu bokserce nowego domu, bo sami nie są w stanie jej takiego zapewnić. Ja również mam już psa. Jeżeli ktoś z Was jest zainteresowany przygarnięciem jej proszę o kontakt na e-maila: mjmjmj1@wp.pl
Pozdrawiam,

Wątek suni w obenym domu jest tutaj http://www.dogomania.pl/forum/newreply.php?do=newreply&noquote=1&p=7658311

Posted

heeej, to znow ja, juz w tamtym watku dalam znac ze chetnie wezme sunie, w razie czego moj mail liberius12gmail.com telefon (nie mam neta w domu) 602 188 604 dzwoncie o kazdej porze dajcie znac co z sunia, ja mam malego goldasa, sunia bylaby dla mojej mamy do duzego domu z ogrodem gdzie jest juz 9 letni bokser jest bardzo przyjazny.

pozdrawaim,
Beata

Posted

czy ktos ma kontakt do wlascicielki albo kogos z otoczenia bokserki? nigdzie nie ma telefonu zeby zadzwonic, a tu cicho na mailu posucha.... moj TZ mowi ze moglibysmy po nia pojechac bez problemu.......

Posted

maila kochana to ja wyslalam juz dawno, ale uwaga uwaga wczoraj dostalam telefon w tej sprawie! :multi:
jesli jeszcze 1 osoba zaaprobuje moja kandydature to w przyszla sobote mam nadzieje ze po nia pojade :sweetCyb:

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):
I jak, wiadomo coś?

si. najpewniej w sobote jedziemy po sunie. jeszcze tylko skontaktuje sie z wlascicielem ze niestety pewnie dopiero na wieczor dotrzemy bo z Wartszawy dopiero okolo 14 mozemy wyjechac. przywieziemy suniaka do wawki, mam nadzieje ze przez noc z moim goldasem nie rozniosa mi chalupy :lol: a w niedziele pojedzie juz do mamy ganiac po ogrodzie :grins:

Posted

[quote name='Atik']Czy Alma jest już w nowym domu?

Trochę zdubluję posta, ale żeby wszyscy znaleźli:

Alma jest już w nowym domu, zdrowa i wygląda na to, że szczęśliwa:)

Wszyscy są w niej od razu zakochani;)

Tu jeszcze w czasie podróży:

A tu już w trakcie zabaw z naszym blondynem: