Atik Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Kopiuję z innego wątku: Witam wszystkich. Jestem z rodziny Agnieszki i z przykrością muszę zawiadomić Was, że Alma została porzucona przez własną Panią (z przyczyn osobistych). Jej Tescie i mąż poprosili mnie o pomoc w znalezieniu bokserce nowego domu, bo sami nie są w stanie jej takiego zapewnić. Ja również mam już psa. Jeżeli ktoś z Was jest zainteresowany przygarnięciem jej proszę o kontakt na e-maila: mjmjmj1@wp.pl Pozdrawiam, Wątek suni w obenym domu jest tutaj http://www.dogomania.pl/forum/newreply.php?do=newreply&noquote=1&p=7658311 Quote
AgaiTheta Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Tyle boksi w potrzebie i Ty dziewczyno nasza dogomaniacka dołączyłaś :-( http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=40197&page=84 Quote
Kluska4 Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Brak słów :shake: Wie ktoś w jakim sunia jest wieku? Quote
Beatrice Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 heeej, to znow ja, juz w tamtym watku dalam znac ze chetnie wezme sunie, w razie czego moj mail liberius12gmail.com telefon (nie mam neta w domu) 602 188 604 dzwoncie o kazdej porze dajcie znac co z sunia, ja mam malego goldasa, sunia bylaby dla mojej mamy do duzego domu z ogrodem gdzie jest juz 9 letni bokser jest bardzo przyjazny. pozdrawaim, Beata Quote
Beatrice Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 cisza........... :(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( Quote
Beatrice Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 czy ktos ma kontakt do wlascicielki albo kogos z otoczenia bokserki? nigdzie nie ma telefonu zeby zadzwonic, a tu cicho na mailu posucha.... moj TZ mowi ze moglibysmy po nia pojechac bez problemu....... Quote
anilla Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 w poście z ogłoszeniem masz maila do właścicieli więc pisz Quote
Beatrice Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 maila kochana to ja wyslalam juz dawno, ale uwaga uwaga wczoraj dostalam telefon w tej sprawie! :multi: jesli jeszcze 1 osoba zaaprobuje moja kandydature to w przyszla sobote mam nadzieje ze po nia pojade :sweetCyb: Quote
Kluska4 Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Zapraszam wszystkich na kosmetyczno-pachnący bazarek dla boksiów :lol: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=89416 Quote
Beatrice Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):I jak, wiadomo coś? si. najpewniej w sobote jedziemy po sunie. jeszcze tylko skontaktuje sie z wlascicielem ze niestety pewnie dopiero na wieczor dotrzemy bo z Wartszawy dopiero okolo 14 mozemy wyjechac. przywieziemy suniaka do wawki, mam nadzieje ze przez noc z moim goldasem nie rozniosa mi chalupy :lol: a w niedziele pojedzie juz do mamy ganiac po ogrodzie :grins: Quote
RysioOchudzki Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Witam Macie jakies info o tej psince :lol: ??? wiek itp pozdr Quote
Beatrice Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 sprawa potwierdzona w sobote jedziemy po Alme :multi: Quote
Kluska4 Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 To wspaniała wiadomość :multi: Gratulacje :lol: RysioOchudzki, jeśli szukasz boksia to może zerkniesz na tą stronę :lol: http://www.bokserywpotrzebie.pl/index.htm Quote
nicchi Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 [quote name='Atik']Czy Alma jest już w nowym domu? Trochę zdubluję posta, ale żeby wszyscy znaleźli: Alma jest już w nowym domu, zdrowa i wygląda na to, że szczęśliwa:) Wszyscy są w niej od razu zakochani;) Tu jeszcze w czasie podróży: A tu już w trakcie zabaw z naszym blondynem: Quote
Beatrice Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 o hehehehe wlasnie mialam napisac ze wszystko sie udalo :) nasz goldas zakochany z wzajemnoscia ewidentna :D Quote
Beatrice Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Kluska4 napisał(a):To wspaniała wiadomość :multi: Gratulacje :lol: dziekujemy bardzo :D Quote
Recommended Posts