Czarna_Owieczka Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Wpadasz w weekend na zawody (PPA) ? :razz: Quote
Iza. Posted July 16, 2008 Author Posted July 16, 2008 Czarna_Owieczka napisał(a):Wpadasz w weekend na zawody (PPA) ? :razz: Jeśli nie pojadę na wystawę to tak, ale chyba tylko w sobotę :razz: A ty bedziesz ? Quote
agaciaaa Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Iza13 napisał(a):Rozwiałas moje ostatnie nadzieje :placz::diabloti: No moze bez przesady juz :evil_lol: No na pewno, pokaże Ci jutro :cool3: No jasne, że przystojniak, mąż Twój przecież ma być :razz: Przykro mi :roll: ale nie martw sie, czasem fajnie być głupim :evil_lol: No fakt, przegięłam, waże więcej od Luny :evil_lol: Ok :razz: Nooo oczywiście, pilnuj go żeby na porządnego faceta wyrósł! :lol: Iza13 napisał(a):Będę :diabloti: Chyba będziesz musiała sie ze mną męczyć przez te pare godzin do 20:40 :diabloti: To super :multi: Jakoś wytrzymam...:roll: :loveu::loveu: Quote
Czarna_Owieczka Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Będę, będę :cool3: Tym razem mam łatwy i szybki dojazd :grins: Dokąd na wystawę? :) Quote
Iza. Posted July 16, 2008 Author Posted July 16, 2008 agaciaaa napisał(a):Przykro mi :roll: ale nie martw sie, czasem fajnie być głupim :evil_lol: No fakt, przegięłam, waże więcej od Luny :evil_lol: Nooo oczywiście, pilnuj go żeby na porządnego faceta wyrósł! :lol: To super :multi: Jakoś wytrzymam...:roll: :loveu::loveu: Dziękiiii wielkie, żeś mi powiedziała :evil_lol::evil_lol: No a Wiktor nieco wiecej od muchy :diabloti: Pilnuje, pilnuje :razz: Moje obróżki weź:cool3: 'Okiem psa' Ci przywioze jutro ; ) Czarna_Owieczka napisał(a):Będę, będę :cool3: Tym razem mam łatwy i szybki dojazd :grins: Dokąd na wystawę? :) No tak i przynajmniej nie będzie żadnego problemu z trafieniem :eviltong: Nowy sącz, ale odległość niesamowita i jeszcze się waham ; ) Quote
agaciaaa Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Iza13 napisał(a):Dziękiiii wielkie, żeś mi powiedziała :evil_lol::evil_lol: No a Wiktor nieco wiecej od muchy :diabloti: Moje obróżki weź:cool3: 'Okiem psa' Ci przywioze jutro ; ) Nie ma za co :diabloti: dziele sie tylko własnymi doświadczeniami :evil_lol: Ociupinke :lol: Ok, ok, książki też wziąć? Mam 2 nowe książki i czekam na 2 kolejne :razz: więc narazie mam co czytać, przywieź tylko jeżeli nie bede musiała szybko oddać ;) bo nie wiem kiedy sie za nią wezme ;) Quote
Iza. Posted July 16, 2008 Author Posted July 16, 2008 agaciaaa napisał(a):Nie ma za co :diabloti: dziele sie tylko własnymi doświadczeniami :evil_lol: Ociupinke :lol: Ok, ok, książki też wziąć? Mam 2 nowe książki i czekam na 2 kolejne :razz: więc narazie mam co czytać, przywieź tylko jeżeli nie bede musiała szybko oddać ;) bo nie wiem kiedy sie za nią wezme ;) Rozumiem :evil_lol: Tyci tyci :diabloti: Weź, bo ja w przeciwieństwie do Ciebie nie mam co czytać :eviltong: Ja już ja przeczytałam, więc może u Ciebie poleżeć dłużej ;) Quote
Czarna_Owieczka Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Iza13 napisał(a): No tak i przynajmniej nie będzie żadnego problemu z trafieniem :eviltong: Nowy sącz, ale odległość niesamowita i jeszcze się waham ; ) Właśnie :cool3: Jej, strasznie daleko :-o Quote
agaciaaa Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Iza13 napisał(a):Weź, bo ja w przeciwieństwie do Ciebie nie mam co czytać :eviltong: Ja już ja przeczytałam, więc może u Ciebie poleżeć dłużej ;) Ok, nie ma sprawy, książki razem z obrożami czekają na Ciebie ;) Tylko weź większą torebke :eviltong: :evil_lol::evil_lol: Ok, to super :) postaram sie najpierw ją pprzeczytać, żeby długo nie trzymać ;) ale u mnie to różnie bywa, bo raz mam ochote na taką, raz na inną książke ;) nie lubie na siłe po kolei czytać :evil_lol: Quote
infers Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Widze, że Luśka jest cierpliwa do dzieci:loveu::loveu: Quote
Iza. Posted July 16, 2008 Author Posted July 16, 2008 Czarna_Owieczka napisał(a):Właśnie :cool3: Jej, strasznie daleko :-o My z dziewczynami miałysmy pewne problemy, żeby tarfić do alpi :evil_lol: No własnie, dlatego jeszcze nie wiem :roll: agaciaaa napisał(a):Ok, nie ma sprawy, książki razem z obrożami czekają na Ciebie ;) Tylko weź większą torebke :eviltong: :evil_lol::evil_lol: Ok, to super :) postaram sie najpierw ją pprzeczytać, żeby długo nie trzymać ;) ale u mnie to różnie bywa, bo raz mam ochote na taką, raz na inną książke ;) nie lubie na siłe po kolei czytać :evil_lol: Będę z plecakiem :diabloti: Jakby co to na prawdę nie musisz sie śpieszyć, u mnie leży to i u Ciebi9e moze :evil_lol: Jutro idziemy tam na te tereny co zdęcia Twoje ostatnie ? :eviltong::eviltong: Quote
Iza. Posted July 16, 2008 Author Posted July 16, 2008 infers1995 napisał(a):Widze, że Luśka jest cierpliwa do dzieci:loveu::loveu: Tak, całe szczęście ; ) Mój Wiktor ja uwielbia :loveu: Niestety Luna czasem sie zapomni i chce traktować małego jak swoja zabawkę, ale jedno słowo i wszystko wraca do porządku :eviltong: Quote
agaciaaa Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Iza13 napisał(a):Jakby co to na prawdę nie musisz sie śpieszyć, u mnie leży to i u Ciebi9e moze :evil_lol: Jutro idziemy tam na te tereny co zdęcia Twoje ostatnie ? :eviltong::eviltong: Ok, ok, tylko ja nie lubie długo trzymać czyiś książek ;) Gdzie sobie zażyczysz, tam pójdziemy :razz: ;) Chyba najlepiej tam ;) Napisz mi jeszcze o której będziesz, 17.05? Dobrze pamiętam? Quote
Iza. Posted July 16, 2008 Author Posted July 16, 2008 agaciaaa napisał(a):Ok, ok, tylko ja nie lubie długo trzymać czyiś książek ;) Gdzie sobie zażyczysz, tam pójdziemy :razz: ;) Chyba najlepiej tam ;) Napisz mi jeszcze o której będziesz, 17.05? Dobrze pamiętam? Rozumiem ; ) Będziemy miały duzooo czasu to wiesz trzeba jakąś długą trasę :eviltong: Dobrze pamiętasz : )) 17:03 mam być :lol: Quote
agaciaaa Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Iza13 napisał(a):Będziemy miały duzooo czasu to wiesz trzeba jakąś długą trasę :eviltong: Dobrze pamiętasz : )) 17:03 mam być :lol: No to tym bardziej tam najlepiej ;) tylko ostrzegam że nie znam dobrze tych terenów, daleko sie nigdy nie zapuszczam :lol: ale może nie zabłądzimy :diabloti: Ok, bede na dworcu :) do jutra :loveu: Quote
Iza. Posted July 16, 2008 Author Posted July 16, 2008 agaciaaa napisał(a):No to tym bardziej tam najlepiej ;) tylko ostrzegam że nie znam dobrze tych terenów, daleko sie nigdy nie zapuszczam :lol: ale może nie zabłądzimy :diabloti: Ok, bede na dworcu :) do jutra :loveu: Może ? Weź Ty mnie nie strasz, bo ja chce do domu wrócic :evil_lol: Do zobaczenia jutro :loveu: Quote
agaciaaa Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Iza13 napisał(a):Może ? Weź Ty mnie nie strasz, bo ja chce do domu wrócic :evil_lol: Do zobaczenia jutro :loveu: Wrócić wrócisz, tylko niewiadomo kiedy.... :diabloti: weź zapas wody :evil_lol: Pa :loveu: Quote
Iza. Posted July 16, 2008 Author Posted July 16, 2008 agaciaaa napisał(a):Wrócić wrócisz, tylko niewiadomo kiedy.... :diabloti: weź zapas wody :evil_lol: Pa :loveu: Myślisz, że 1,5 lita mi wystarczy ? :diabloti: Czy moze wziąć 2l :evil_lol: Quote
emdziolek Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Czeeeść Iza:multi::multi: Bedziesz teraz na pucharze polski w agility w Białymstoku w ten weekend??:razz: Quote
Iza. Posted July 17, 2008 Author Posted July 17, 2008 emdziolek napisał(a):Czeeeść Iza:multi::multi: Bedziesz teraz na pucharze polski w agility w Białymstoku w ten weekend??:razz: Hej, : )) Będę, w sobote na pewno :cool3: A co wybierasz sie ? :eviltong: Quote
agaciaaa Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Iza13 napisał(a):Myślisz, że 1,5 lita mi wystarczy ? :diabloti: Czy moze wziąć 2l :evil_lol: :evil_lol: na szczęście wystarczyło, i nam i psom :evil_lol: Dziękujemy za super spacerek, Sara padła :lol: Było super :multi::loveu: Quote
Iza. Posted July 17, 2008 Author Posted July 17, 2008 agaciaaa napisał(a)::evil_lol: na szczęście wystarczyło, i nam i psom :evil_lol: Dziękujemy za super spacerek, Sara padła :lol: Było super :multi::loveu: Mi tam jeszcze zostało nawet trochę :evil_lol: Moja Luna też spi twardo :cool3: Mi tez sie podobało bardzooo :loveu::loveu: To co kiedy Ty teraz do nas przyjeżdżasz ? :razz: Quote
agaciaaa Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Iza13 napisał(a):Mi tam jeszcze zostało nawet trochę :evil_lol: Moja Luna też spi twardo :cool3: Mi tez sie podobało bardzooo :loveu::loveu: To co kiedy Ty teraz do nas przyjeżdżasz ? :razz: Mi też odrobinke :lol: Mamy spokój na jakiś czas ;) :evil_lol: Nie wiem kiedy, ale przyjade na pewno :) tylko raczej w weekend, bo w tygodniu to ciężko ;) Więc daj znać kiedy masz wolną sobote lub niedziele ;) Quote
Iza. Posted July 17, 2008 Author Posted July 17, 2008 agaciaaa napisał(a):Mi też odrobinke :lol: Mamy spokój na jakiś czas ;) :evil_lol: Nie wiem kiedy, ale przyjade na pewno :) tylko raczej w weekend, bo w tygodniu to ciężko ;) Więc daj znać kiedy masz wolną sobote lub niedziele ;) Haa mi nawet więcej niż odrobinę :razz: Na jakiś na pewno :eviltong: Nie ma sprawy może być i weekend :p To y dawaj mi znak kiedy chcesz przyjechać, a ja sie postaram dostosować :cool3: Nawet da mojej mamy sie robalowa obróżka spodobała wiesz :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Iza13 napisał(a):Na jakiś na pewno :eviltong: Nie ma sprawy może być i weekend :p To y dawaj mi znak kiedy chcesz przyjechać, a ja sie postaram dostosować :cool3: Nawet da mojej mamy sie robalowa obróżka spodobała wiesz :evil_lol: Zawsze to coś :evil_lol: Dla mnie mógłby być np. nawet następny weekend :razz: Sobota po południu lub niedziela, dla mnie obojętnie ;) Albo jeszcze następny weekend :lol: Bo później kolejny to już chyba nie ;) chociaż jeszcze nie wiem, więc daj znać co Tobie by pasowało. Ooo, super :) bo jest świetna :loveu: Pochwaliłaś sie mamie? :razz: Nic nie mówiła? :diabloti: Quote
Recommended Posts