Unbelievable Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Iza13 napisał(a):Uuuu, ja mniej od Ciebie, ale i tak miałam sporo więcej niż mi potrzeba było do mojej szkoły :P ja miałam aż 3 za dużo :evil_lol::evil_lol: Quote
akodirka Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Ewa3 napisał(a):moze sie boi tej wedki?? no wlasnie, a sprawdzalas, czy sie jakis dlugich kijow nie boi? Quote
Ewa3 Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Iza13 napisał(a):dzięki : ) Nie wiem ile będzie słów, bo liczyć nie będę :P Więc tak właśnie wróciłyśmy z zalewu i Luniska śpi :P Ładnie biegała przy rowerze i była jak anioł na spacerku :loveu: Przychodziła na każde moje zawołanie i nie oddalała się zbyt daleko. Niestety jednak obszczekała pana z wędką, nie wiem o co jej chodzi, ale jak widzi człowieka z wędka to szczekać zaczyna :/ Ale za to nie zareagowała zupełnie na ONka :multi: Ogólnie robimy to co nam mówiłaś i Luna na dźwięk kilkera szuka smaczka od razu ; ) Ale na co ?:evil_lol::eviltong: moze sie boi tej wedki?? ciesze sie ze cos z nia robisz;) Na zdjecia nowe:multi: Quote
agaciaaa Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Iza13 napisał(a):Tak jak pisałam, zależy ile mi zajmie załatwianie szkolnych spraw, no i muszę jeszcze do kolegi do szpitala wpaść.Mogłabyś sprwdzić jak miałbym pksy? ja nie mogę się kompletnie połapać w tym netowym rozkładzie :P :loveu: Pokaż ! Musze koniecznie jutro przyjechać :P Ale musisz mi powiedzieć o której mniej więcej to będzie, bo musze sobie jakoś dzień zaplanować. No i nie wiem w jakich godzinach pksy Ci podać. Wiedziałam, że to Cie zachęci :eviltong: zaraz pokaże, ale fotki jakieś słabiutkie wyszły, na szybkiego robiłam ;) Quote
Iza. Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 akodirka napisał(a):Nieee, bo tam nie ma ruskiego i jest chemia :evil_lol::eviltong: Chyba tak, pielengniarka mi mowiala, ze do tej szkoly co sie napewno juz idzie razem ze swiadectwem i wynikiem. Ja wezme jak cos, najwyzej wroce z tym do domu. Chemia jest wszędzie :P A ruskiego to sama się możesz nauczyć, no chodź, nie będę przynajmniej sama :P To dobrze wiedzieć, to ja też wezmę od razu. akodirka napisał(a):gdzie nie bylo? przeciez jestes :evil_lol: Niedawno wróciłam ze spaceru :razz: Tinka:) napisał(a):ja miałam aż 3 za dużo :evil_lol::evil_lol: A ja o 23 :P akodirka napisał(a):no wlasnie, a sprawdzalas, czy sie jakis dlugich kijow nie boi? Kijów się nie boi zadnych, rzucam jej najróżniejsze ; ) Ewa3 napisał(a):moze sie boi tej wedki?? ciesze sie ze cos z nia robisz;) Na zdjecia nowe:multi: Tak właśnie podejrzewam, ale nie mam pojęcia czy to moze byc spowodowane. :roll: Ja też sie cieszę ; ) Kiedyś już próbowała kilkera, ale się poddałam teraz juz nie odpuszczę ! :p Zaraz moze coś dam ; ) Quote
akodirka Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Iza13 napisał(a):Chemia jest wszędzie :P A ruskiego to sama się możesz nauczyć, no chodź, nie będę przynajmniej sama :P To dobrze wiedzieć, to ja też wezmę od razu. Ale nie rozszezona :eviltong: Sama sie nie naucze, bo nie bede miala czasu :diabloti: Nie jestem do konca pewna, moze pielengniarka klamala :evil_lol: Quote
Iza. Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 agaciaaa napisał(a):Ale musisz mi powiedzieć o której mniej więcej to będzie, bo musze sobie jakoś dzień zaplanować. No i nie wiem w jakich godzinach pksy Ci podać. Wiedziałam, że to Cie zachęci :eviltong: zaraz pokaże, ale fotki jakieś słabiutkie wyszły, na szybkiego robiłam ;) O matko byłam pewna, że napisłam :P Mysle, ze tak koło 13 - 14. Ech mam nadzieje, że szybko mi tam zejdzie, żeby to tylko sama szkoła, ato jeszcze do szpitala jechać by się przydało. Moga byś i słabiutki :P Oby coś było widać :P A jak ogólnie podoba Ci się ? akodirka napisał(a):Ale nie rozszezona :eviltong: Sama sie nie naucze, bo nie bede miala czasu :diabloti: Nie jestem do konca pewna, moze pielengniarka klamala :evil_lol: Rozszerzona , nie rozszerzona co to za różnica :evil_lol: Oj biedna, to co ty będziesz tak robić, ze czasu nie bedziesz miała :P Taaaa na pewno kłamała, :diabloti: Specjalnie tak powiedziała, zeby wszyscy wzięli juro bilans, a one tak na prawdę zupełnie nie potrzebne :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 [quote name='Iza13']O matko byłam pewna, że napisłam :P Mysle, ze tak koło 13 - 14. Ech mam nadzieje, że szybko mi tam zejdzie, żeby to tylko sama szkoła, ato jeszcze do szpitala jechać by się przydało. Moga byś i słabiutki :P Oby coś było widać :P A jak ogólnie podoba Ci się ? Czarna Białostocka Zor. - Sokółka (niebieskie odjazd, żółte przyjazd:eviltong:) Tylko tym 12.46 nie radze, to przyspieszony, maly busik jedzie i troche w nim ciasno ;) Pisz smsa jak będziesz wiedziała co i jak ;) Już za chwilke daje ;) bardzo fajne, nawet mojej mamie sie podobały :loveu: musze taką zieloną ręcznie malowaną Sarci sprezentować, bardzo ładnie jej w tej zieleni :loveu: mama stwierdziła że Luna to w ogóle będzie suuuper wyglądać :lol::loveu: Quote
Iza. Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 Mam zdjęcia , na razie 3 ale lepsze to niz nic :P Quote
Ewa3 Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Agata a co Ci przyszlo ta poczta:cool3:? Aska a co wolisz Hire rozszerzona od Chemi:P?? Iza odezwij sie na naszym forum to Ci potem pare rzeczy wyjasnie jeszcze;) Quote
Iza. Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 agaciaaa napisał(a):Czarna Białostocka Zor. - Sokółka (niebieskie odjazd, żółte przyjazd) Tylko tym 12.46 nie radze, to przyspieszony, maly busik jedzie i troche w nim ciasno Pisz smsa jak będziesz wiedziała co i jak Już za chwilke daje bardzo fajne, nawet mojej mamie sie podobały musze taką zieloną ręcznie malowaną Sarci sprezentować, bardzo ładnie jej w tej zieleni mama stwierdziła że Luna to w ogóle będzie suuuper wyglądać :loveu: Ooo dzięki, tylko tak se myślę, ze jakbyśmy się jednak zdecydowały na trening w weekend to chyba odłożymy spacerek co ? ;) Bo ja bilety zbankrutuje :evil_lol: Ok. Twoja mama wie jak mój Luń wyglada ? :P Zobaczymy, mam nadzieje, ze nie będzie wyglądała jak w jakimś kołnierzu :evil_lol: Ewa3 napisał(a):Agata a co Ci przyszlo ta poczta? Aska a co wolisz Hire rozszerzona od Chemi:P?? Iza odezwij sie na naszym forum to Ci potem pare rzeczy wyjasnie jeszcze Moje obróżki :loveu::loveu: Własnie, historia to złoo :diabloti: Ok, ale gdzie mam napisać? :P Tinka:) napisał(a):luna w wiaderku! : P W nocniku jak to ktoś kiedyś napisał :evil_lol::evil_lol: Quote
agaciaaa Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Iza13 napisał(a):Ooo dzięki, tylko tak se myślę, ze jakbyśmy się jednak zdecydowały na trening w weekend to chyba odłożymy spacerek co ? ;) Bo ja bilety zbankrutuje :evil_lol: Ok. Twoja mama wie jak mój Luń wyglada ? :P Zobaczymy, mam nadzieje, ze nie będzie wyglądała jak w jakimś kołnierzu :evil_lol: Oj, dasz rade :diabloti: zależy mi na spacerku, paskuda niewybiegana, a ja sama nie cierpie po lesie chodzić :roll: :eviltong: To już wolałabym trening odłożyć na nast. weekend. No nie wiem, jak uważasz. Wie, na fotkach widziała ;) No coś Ty, Sara chodzi w 4cm :eviltong: i jak dla mnie jest ok ;) Quote
Iza. Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 [quote name='agaciaaa']Oj, dasz rade :diabloti: zależy mi na spacerku, paskuda niewybiegana, a ja sama nie cierpie po lesie chodzić :roll: :eviltong: To już wolałabym trening odłożyć na nast. weekend. No nie wiem, jak uważasz. Wie, na fotkach widziała ;) No coś Ty, Sara chodzi w 4cm :eviltong: i jak dla mnie jest ok ;) Postaram się ; ) U mnie następnym weekend odpada i ten za dwa tyg też ; )no chyba ze nie pojadę w Bieszczady ; ) Ale Sara inaczej zbudowana, jest. No nie ma co gdybać, przymierzymy i zobaczymy, najwyżej jej nieco sierść obetnę na szyi, żeby nie gniotło :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 [quote name='Iza13']Postaram się ; ) U mnie następnym weekend odpada i ten za dwa tyg też ; )no chyba ze nie pojadę w Bieszczady ; ) Ale Sara inaczej zbudowana, jest. No nie ma co gdybać, przymierzymy i zobaczymy, najwyżej jej nieco sierść obetnę na szyi, żeby nie gniotło :evil_lol: Wykosztuj sie! ;) dasz rade ;) Na pewno będzie ok :loveu: właśnie miałam powiedzieć, że ją powinnaś obciąć na szyi, bo takich ładnych obroży nie będzie widać :eviltong: :evil_lol: http://i25.tinypic.com/20fq1eb.jpg :loveu::loveu: Quote
Iza. Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 [quote name='agaciaaa']Wykosztuj sie! ;) dasz rade ;) Na pewno będzie ok :loveu: właśnie miałam powiedzieć, że ją powinnaś obciąć na szyi, bo takich ładnych obroży nie będzie widać :eviltong: :evil_lol: http://i25.tinypic.com/20fq1eb.jpg :loveu::loveu: Łatwo Ci powiedzieć, bo do pracy idziesz :P Nie no może jakoś to moja kieszeń przezyje :diabloti: Już trochę ją obcięłam, ale na łapach przede wszystkim :evil_lol: Daj te zdjęcia, bo się doczekać nie mogę :P Quote
Ewa3 Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Iza13 napisał(a):Ooo dzięki, tylko tak se myślę, ze jakbyśmy się jednak zdecydowały na trening w weekend to chyba odłożymy spacerek co ? ;) Bo ja bilety zbankrutuje :evil_lol: Ok, ale gdzie mam napisać? :P Iza dasz rade;) za tydzien to nas nie bedzie:eviltong: Na forum RP:) dalam Ci linka;) Quote
agaciaaa Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 [quote name='Iza13']Łatwo Ci powiedzieć, bo do pracy idziesz :P Nie no może jakoś to moja kieszeń przezyje :diabloti: Już trochę ją obcięłam, ale na łapach przede wszystkim :evil_lol: Daj te zdjęcia, bo się doczekać nie mogę :P Dopiero ide :P do wypłaty jeszcze daleko :roll: :evil_lol: Oj, zapomniałam :oops: Tak naprawde to słabo obróżki widać :shake: Quote
Iza. Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 Ewa3 napisał(a):Iza dasz rade;) za tydzien to nas nie bedzie:eviltong: Na forum RP:) dalam Ci linka;) Jakoś muszę :P Mnie tez nie bedzie , raczej ; ) Wiem, że na forum :razz: Ale w temacie jakims konkretnym ? :razz: Quote
agaciaaa Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Troche na Sarze wiszą :evil_lol: ale były prawie na maks a nie chciałam regulować ;) ze smyczą :lol: super kolorek :loveu: Quote
Ewa3 Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Iza13 napisał(a):Jakoś muszę :P Mnie tez nie bedzie , raczej ; ) Wiem, że na forum :razz: Ale w temacie jakims konkretnym ? :razz: gdzie chcesz:P A gdzie kupialas te obrozki:D fajne som:loveu: Quote
Iza. Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 agaciaaa napisał(a):Dopiero ide :P do wypłaty jeszcze daleko :roll: :evil_lol: Oj, zapomniałam :oops: Tak naprawde to słabo obróżki widać :shake: Oj tam, ale wiesz, ze pieniadze będziesz miała :P Tak myślałam ; ) Robalowa ślicznaaaaa :loveu::loveu: Adresówki są 2 ? Widać. : ) Na Sarcie za duże nieco :evil_lol: O czym jest ta książka co tam lezy z tyłu pt. Dobry pies ? :razz::diabloti: Quote
agaciaaa Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Iza13 napisał(a):Oj tam, ale wiesz, ze pieniadze będziesz miała :P Tak myślałam ; ) Robalowa ślicznaaaaa :loveu::loveu: Adresówki są 2 ? Widać. : ) Na Sarcie za duże nieco :evil_lol: O czym jest ta książka co tam lezy z tyłu pt. Dobry pies ? :razz::diabloti: No niby bede, ale ich zawsze mało :eviltong: Też mi sie strasznie podoba, zresztą już dawno taką chciałam, jak tylko taks pierwsze takie zrobiła ;) Tak, adresówki 2, przy obu obrożach. Nieco :evil_lol: O wrednym border collie :eviltong: moge pożyczyć, jak skończe ;) Quote
Iza. Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 [quote name='agaciaaa']Troche na Sarze wiszą :evil_lol: ale były prawie na maks a nie chciałam regulować ;) ze smyczą :lol: super kolorek :loveu: No z deka :evil_lol: Oczojebny nieco :diabloti: [quote name='Ewa3']gdzie chcesz:P A gdzie kupialas te obrozki:D fajne som:loveu: Aaa ok :P Na bazarku http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=111463 No właściwie to mi taks robiła na zamówienie ; ) [quote name='agaciaaa']No niby bede, ale ich zawsze mało :eviltong: Tak, adresówki 2, przy obu obrożach. Nieco :evil_lol: O wrednym border collie :eviltong: moge pożyczyć, jak skończe ;) no to akurat racja ; ) Ooo a miała być jedna ; ) To jak przeczytasz to chętnie pożyczę :p A moze masz coś innego ciekawego na psi temat ? Bo nie mam co czytać ostatnio ; ) Quote
agaciaaa Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Iza13 napisał(a):Oczojebny nieco no to akurat racja ; ) Ooo a miała być jedna ; ) To jak przeczytasz to chętnie pożyczę A moze masz coś innego ciekawego na psi temat ? Bonie mam co czytać ostatnio ; ) Dokładnie tak pomyślałam, ale nie chciałam brzydko mówić :oops: :evil_lol: Ale bardzo fajna ta smyczka :) Niestety :shake: Widocznie gratis ;) Ok, nie ma sprawy :) nie lubie jak mi sie książki marnują na półce, wole pożyczać, żeby ktoś je czytał ;) wiem, dziwna jestem :evil_lol: Już Ci mówie co mam- z powieści: Dobry pies, Misja szczeniak, Marley i ja, Balsam dla duszy miłośnika psów (to akurat takie króciutkie opowiadania). Z nie powieści ;) - Jak rozmawiać z psem, Tajemnice psiego umysłu, Dlaczego kochamy psy, Pies który kochał zbyt mocno, Dlaczego psy piją wode z toalety, Aria do mnie. ;) Quote
Recommended Posts