Iza. Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 Izabela124. napisał(a):Witanko Ja tu pivrwszy raz, alv bede zagladala, ale sliczna masz sunia, kocham niufki Pozdrawiamy i zapraszamy do siebie Witam imienniczke :lol: Ja tez Izabela przez jedno L:evil_lol: Jak miło, że dopatrzyłaś się w niej niufka:loveu:, bo ja już całkowice straciłam nadzieje, że Luna choć troche niufkowata jest Troche fotek z wczoraj moczonko:loveu: Quote
Iza. Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 Cheritka napisał(a):Wieczorne witanko :loveu: Witamy, witamy:loveu: I jednoczesnie sie żegnamy:evil_lol: pora spać Dobranoc Wszystkim :loveu: Quote
agaciaaa Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 http://i25.tinypic.com/new9yg.jpg ale macie fajne jeziorko :) Luna w wodzie- jak na wodołaza przystało ;) Quote
Iza. Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 agaciaaa napisał(a):http://i25.tinypic.com/new9yg.jpg ale macie fajne jeziorko :) Luna w wodzie- jak na wodołaza przystało ;) To zalew jest ;):evil_lol: Najdziwniejsze jest jednak to, że mała tylko po wodzie brodzi, a pływac nie chce:roll::lol: Quote
agaciaaa Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Iza13 napisał(a):To zalew jest ;):evil_lol: Najdziwniejsze jest jednak to, że mała tylko po wodzie brodzi, a pływac nie chce:roll::lol: A tam, co za różnica :evil_lol: To tak jak moja Sara ;) Quote
Iza. Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 agaciaaa napisał(a):A tam, co za różnica :evil_lol: To tak jak moja Sara ;) W sumie to żadna :diabloti: Byłaś kiedyś w czarnej? Ale wiesz mój Luniak miał być niufem, a one pływają :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Iza13 napisał(a):W sumie to żadna :diabloti: Byłaś kiedyś w czarnej? Ale wiesz mój Luniak miał być niufem, a one pływają :evil_lol: Jestem prawie codziennie :eviltong: kursuje sobie Sokółka-Białystok na uczelnie :lol: i spowrotem ;) pksem, więc przejeżdżam przez Czarną ;) Oj tam, może kiedyś sie przełamie :lol: Quote
Iza. Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 agaciaaa napisał(a):Jestem prawie codziennie :eviltong: kursuje sobie Sokółka-Białystok na uczelnie :lol: pksem, więc przejeżdżam przez Czarną ;) Oj tam, może kiedyś sie przełamie :lol: Tak przejazdem to wiesz :diabloti: No może, może już coraz głębiej wchodzi :multi: Quote
agaciaaa Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Iza13 napisał(a):Tak przejazdem to wiesz :diabloti: No może, może już coraz głębiej wchodzi :multi: No niestety, ale tylko przejazdem byłam :eviltong: No widzisz :) ja Sarze smaczki wrzucałam jak chciałam żeby do wody weszła pierwszy raz ;) a próbowałaś np. patyka albo jakąś piłke jej rzucić do wody? :) Quote
Iza. Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 agaciaaa napisał(a):No niestety, ale tylko przejazdem byłam :eviltong: No widzisz :) ja Sarze smaczki wrzucałam jak chciałam żeby do wody weszła pierwszy raz ;) a próbowałaś np. patyka albo jakąś piłke jej rzucić do wody? :) To w takim razie jak ten spacer nam wypali to nastepny u mnie, zebyć moja wioche zobaczyła :diabloti: NO pewnie, że próbowałam, ale jak rzuci sie za daleko to ona nie pójdzie - jest bardzo madra:evil_lol::evil_lol: po mnie :diabloti: Quote
agaciaaa Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Iza13 napisał(a):To w takim razie jak ten spacer nam wypali to nastepny u mnie, zebyć moja wioche zobaczyła :diabloti: NO pewnie, że próbowałam, ale jak rzuci sie za daleko to ona nie pójdzie - jest bardzo madra:evil_lol::evil_lol: po mnie :diabloti: No bardzo chętnie, tylko jak ja swoje zwierze przetransportuje :roll: nigdy nie jeździła żadnymi środkami komunikacji :eviltong: wprawdzie to niedaleko, ale na pewno zdążyłaby narobić mi wstydu :evil_lol: Cóż za skromność :diabloti: Quote
Iza. Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 agaciaaa napisał(a):No bardzo chętnie, tylko jak ja swoje zwierze przetransportuje :roll: nigdy nie jeździła żadnymi środkami komunikacji :eviltong: wprawdzie to niedaleko, ale na pewno zdążyłaby narobić mi wstydu :evil_lol: Cóż za skromność :diabloti: Wiesz moja do tej pory też tylko samochodem jeździła, ale wydaje mi się, że w pociagu nie powinno być problemu;) :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Iza13 napisał(a):Wiesz moja do tej pory też tylko samochodem jeździła, ale wydaje mi się, że w pociagu nie powinno być problemu;) :evil_lol: Ale Sara nawet w samochodzie nie umie sie zachować :eviltong: nie przyzwyczajona jest, ile ja sie z nią namęczyłam jak na sterylke jeździliśmy :shake: no ale zobaczymy, może pociągiem byłoby ok. Lece już spać :razz: dobranoc :hand: Quote
Iza. Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 agaciaaa napisał(a):Ale Sara nawet w samochodzie nie umie sie zachować :eviltong: nie przyzwyczajona jest, ile ja sie z nią namęczyłam jak na sterylke jeździliśmy :shake: no ale zobaczymy, może pociągiem byłoby ok. Lece już spać :razz: dobranoc Haa a moja jest grzeczna w samochodzie :loveu: Zgadnij po kim ?:diabloti::diabloti: Ja tez lece :hand: Quote
agaciaaa Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Iza13 napisał(a):Haa a moja jest grzeczna w samochodzie :loveu: Zgadnij po kim ?:diabloti::diabloti: Nie mam pojęcia :eviltong: Witamy :multi: i na fotki czekamy ;) Quote
Izabela124. Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Witanko Ja tez Izabela przez jedno "l" O jak fajnie sliczny wodolaz w wodzie brodzi hihi Quote
Iza. Posted March 18, 2008 Author Posted March 18, 2008 [quote name='Acctiually']Fajnie się tapla w wodzie:) Taplanie, to jedno z ulubionych jej zajęć :eviltong: [quote name='agaciaaa']Nie mam pojęcia :eviltong: Witamy :multi: i na fotki czekamy ;) Witamy, witamy :loveu: i foty wstawiamy z niedzieli :evil_lol: Luniak spacerowicz Co w trawie piszczy Quote
Iza. Posted March 18, 2008 Author Posted March 18, 2008 co tam jest ? ;) Chyba nic ciekawego ;) zagadka - gdzie jest luna ?:evil_lol: zabawa patykiem biegniemy Quote
Izabela124. Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Widze, ze Lunka ma takie szeleczki jak Bobis tylko on ma mniejsze hii Quote
Iza. Posted March 18, 2008 Author Posted March 18, 2008 Izabela124. napisał(a):Widze, ze Lunka ma takie szeleczki jak Bobis tylko on ma mniejsze hii oj tam pewnie niewielka różnica:evil_lol: Quote
Izabela124. Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Iza13 napisał(a):oj tam pewnie niewielka różnica:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Bobis wazy 8kg to jakies 45kg roznicy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: to prawie nic:evil_lol: Quote
Recommended Posts