Iza. Posted June 24, 2008 Author Posted June 24, 2008 Juz dawno miałam iść spać :roll: DOBRANOC:loveu: Quote
agaciaaa Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 [quote name='Iza13']No właśnie tfu tfu :P U nas przez las chodzą konie no i ząłatwiaja nie raz tak swoje potrzeby, albo śmieci leżą też, a mój Luniś uwielbia wszelkie smrodki No tak stres w Twoim wieku nie jest wskazany, w końcu stara juz jesteś Oj tam musisz się pozytywnie nastawiać :razz: haaa tylko tak mówie bo sama też straszna pesymistka jestem ; ) [SIZE=2]Nie panikuj ! Ja ? ja nie jestem żadna wredeotą :mad: Ha ha to żeś ja podsumowała U nas konie nie chodzą, ale śmieci sie zdarzają, bo tam dość często ludzie ogniska robią ;) No właśnie :roll: w każdej chwili moge zawału dostać, czy coś takiego :evil_lol: Ja i pozytywne nastawienie? Nieeeee :shake: Jesteś :mad: No co :diabloti: [quote name='Iza13']Juz dawno miałam iść spać DOBRANOC Spać? Po co, przecież masz wakacje :eviltong: Dobranoc :loveu: Quote
Unbelievable Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 agaciaaa napisał(a):Żeby tylko teges...:eviltong: :shake: co jeszcze? : O dzieci rodzą? :evil_lol: Iza13 napisał(a):Juz sama znalazłam :eviltong: W piątek 9 grupa :loveu: Muszę jechać, pewnie będzie duuuużo grzywek :loveu: Szkoda tylko, że 2 grupa w sobotę:placz: No to nie duzo zapłaciłaś ; ) Juz sobie jedna wypatrzyłam na allegro, tylko, ze to licytacja, na razie jest za 150 coś tam :P to jedziemy:loveu: szkoda, że 3 grupa w niedzielę :placz: no niedużo, a pokaż ten swój : P ja się przed tym co teraz mam czaiłam na 5 czy 6 :evil_lol: Quote
akodirka Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 I jak bylas dzis u nas? :razz: Ja jak zwykle mialam problemy z dojazdem na plac :angryy: A na spacer zdaje sie, ze sie nie wybierzemy dzisiaj :mad: Quote
akodirka Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 [quote name='Iza13']Obrażalska :P Wysyłam Ci na PW swój numer : ) :razz: tylko szkoda, ze nie mam kasy na koncie :evil_lol: Dobrze, że chociaż na dogo walczysz o głos robie postepy :cool3: Quote
Iza. Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 agaciaaa napisał(a):U nas konie nie chodzą, ale śmieci sie zdarzają, bo tam dość często ludzie ogniska robią No właśnie w każdej chwili moge zawału dostać, czy coś takiego Ja i pozytywne nastawienie? Nieeeee Jesteś No co Spać? Po co, przecież masz wakacje Dobranoc Mi wczoraj ludzie Lunę jakąś kiełbasą z ogniska nakarmili :angryy: A że ona dla żarcia zrobi wszystko to totalnie nie olała :angryy: Szkoda by bylo:diabloti::loveu: ostatnio jak byli u mnie gości to ciotka przeżywała, ze ja taka straszną pesymistką jestem :evil_lol: Nie jestem :diabloti: Nic, nic :evil_lol: Toż miałam do Białegostoku rano jechać ; ) Tak to wiesz, że ja spać to raczej późno chodze :P Tinka:) napisał(a): to jedziemy szkoda, że 3 grupa w niedzielę no niedużo, a pokaż ten swój : P ja się przed tym co teraz mam czaiłam na 5 czy 6 Jeszcze zobaczym czy jedziem ; ) Kuźwa, nie ma już tej aukcji :angryy: Musze teraz sobie jakiś inny znaleźć :P akodirka napisał(a):I jak bylas dzis u nas? Ja jak zwykle mialam problemy z dojazdem na plac A na spacer zdaje sie, ze sie nie wybierzemy dzisiaj Byłam, byłam :loveu::loveu: A idź Ty :P No niestety nie zebrało nam się na spacerek, następnym razem się wybierzemy ; ) akodirka napisał(a): tylko szkoda, ze nie mam kasy na koncie No szkoda :P Quote
Unbelievable Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Iza13 napisał(a):Jeszcze zobaczym czy jedziem ; ) Kuźwa, nie ma już tej aukcji :angryy: Musze teraz sobie jakiś inny znaleźć :P jasne ; ) pomóc ci szukać? minoltę chcesz cy nikona? Quote
Iza. Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 Tinka:) napisał(a):jasne ; ) pomóc ci szukać? minoltę chcesz cy nikona? ; ) Byłabym Ci wdzięczna : ) Chyba się jednak zdecyduje na Minolte :P Quote
Unbelievable Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 [quote name='Iza13']; ) Byłabym Ci wdzięczna : ) Chyba się jednak zdecyduje na Minolte :P http://img390.imageshack.us/img390/7302/p1060129op3.jpg przykładowe zdjęcia jakby co : P mniej/bardziej profesjonalna? Quote
Iza. Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 [quote name='Tinka:)']http://img390.imageshack.us/img390/7302/p1060129op3.jpg przykładowe zdjęcia jakby co : P mniej/bardziej profesjonalna? Widziałam już :P Gramik prześliczny na tym zdjęciu w poziomie :loveu::loveu: :P Szczerze to nie mam pojęcia, to ma być tak na prawdę mój początek 'bawienia' się w fotografię ; ) Quote
akodirka Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 A moze jakies Lunowe zdjecia posiadasz? :razz: Jedziesz w piątek na eske? Quote
Ewa3 Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 akodirka napisał(a):A moze jakies Lunowe zdjecia posiadasz? :razz: Jedziesz w piątek na eske? co to eska?? noo wlasnie dawaj zdjecia:D Quote
agaciaaa Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Iza13 napisał(a):Mi wczoraj ludzie Lunę jakąś kiełbasą z ogniska nakarmili :angryy: A że ona dla żarcia zrobi wszystko to totalnie nie olała :angryy: Szkoda by bylo:diabloti::loveu: ostatnio jak byli u mnie gości to ciotka przeżywała, ze ja taka straszną pesymistką jestem :evil_lol: Toż miałam do Białegostoku rano jechać ; ) Tak to wiesz, że ja spać to raczej późno chodze :P A to małpy :mad: Czy ja wiem, czy szkoda :diabloti: Hehe, mój pesymizm dziś osiąga monstrualne rozmiary :shake: No właśnie, może byś tak opowiedziała jak było! :mad: Quote
Iza. Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 akodirka napisał(a):A moze jakies Lunowe zdjecia posiadasz? :razz: Jedziesz w piątek na eske? A no posiadam :P Jak sie wrzucą to dam :eviltong: Nie wiem ; ) Pewnie jutro bedę wiedział, jak wyniki juz nać będę :P Ewa3 napisał(a):co to eska?? noo wlasnie dawaj zdjecia:D Hity na czasie czy jakoś tak :P jakies tam rózne gwiazdy maja byc ; ) Zaraz dam :P agaciaaa napisał(a):A to małpy :mad: Czy ja wiem, czy szkoda :diabloti: Hehe, mój pesymizm dziś osiąga monstrualne rozmiary :shake: No właśnie, może byś tak opowiedziała jak było! :mad: Małpy i to wredne na dodatek :mad: Szkoda, szkoda :loveu::loveu::eviltong: Nie martw się ! Będzie dobrze, ja Ci to mówię :diabloti: Kciuki obowiązkowo trzymać będę, tylko w jakich godzinach mniej więcej? Suuuper! :loveu: Na pewno nie ostatni raz ; ) Quote
agaciaaa Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Iza13 napisał(a):Małpy i to wredne na dodatek :mad: Szkoda, szkoda :loveu::loveu::eviltong: Nie martw się ! Będzie dobrze, ja Ci to mówię :diabloti: Kciuki obowiązkowo trzymać będę, tylko w jakich godzinach mniej więcej? Suuuper! :loveu: Na pewno nie ostatni raz ; ) I wkurzające :shake: Eeee tam :eviltong: Taaaa... Trzymaj tak gdzieś od 12.30 do 15 :evil_lol: Ale sie rozpisałaś :eviltong: mam nadzieje, że w piątek dokładnie mi opowiesz :razz: Szkoda, że nie mogłam z wami pojechać :placz: Quote
Iza. Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 agaciaaa napisał(a):I wkurzające :shake: Eeee tam :eviltong: Taaaa... Trzymaj tak gdzieś od 12.30 do 15 :evil_lol: Ale sie rozpisałaś :eviltong: mam nadzieje, że w piątek dokładnie mi opowiesz :razz: Szkoda, że nie mogłam z wami pojechać :placz: I to jak :roll: Nie e tam tylko tak : ) Ok. Pamiętaj, ze moje kciuki magiczne są :razz: O 15 akurat puszczę, żeby sprawdzić czy się do szkoły dostałam :evil_lol: Opowiem, o ile przyjadę ; ) Ale póki co plan mam żeby przyjechać ; ) Tylko w jakich godzinach Ci pasuje ? Żałuj, bo masz czego :P Ogólnie to jestem w wielkim szoku, ze moja Luna taka spokojna w miescie była, w empeku nawet nie warknęła, nie ciągnęła ani nic ; ) W MCdonaldzie też siedziała grzecznie, normalnie czegoś takiego to sie po niej nie spodziewałam :loveu::loveu::loveu: No i do pociągu ze schodkami sama weszła, bez żadnej pomocy i nie zapierała się nawet :loveu: Quote
agaciaaa Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Iza13 napisał(a):Ok. Pamiętaj, ze moje kciuki magiczne są :razz: O 15 akurat puszczę, żeby sprawdzić czy się do szkoły dostałam :evil_lol: Opowiem, o ile przyjadę ; ) Ale póki co plan mam żeby przyjechać ; ) Tylko w jakich godzinach Ci pasuje ? Żałuj, bo masz czego :P Ogólnie to jestem w wielkim szoku, ze moja Luna taka spokojna w miescie była, w empeku nawet nie warknęła, nie ciągnęła ani nic ; ) W MCdonaldzie też siedziała grzecznie, normalnie czegoś takiego to sie po niej nie spodziewałam :loveu::loveu::loveu: No i do pociągu ze schodkami sama weszła, bez żadnej pomocy i nie zapierała się nawet :loveu: Mam nadzieje :roll: Ok, to wtedy ja zaczne trzymać :lol: Nie "o ile" tylko tym razem masz przyjechać bez dyskusji :mad: Godzina mi całkowicie obojętna, więc sie dostosuje do Ciebie ;) Żałuje i zazdroszcze :placz: ja to pewnie nigdy sie z wami nie wybiore, bo przecież do pracy ide :placz: i tylko w weekendy bym mogła :roll: Grzeczna Lunka :loveu::loveu: wygłaskaj ją ode mnie za to ;) :loveu: Quote
Ewa3 Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 agaciaaa napisał(a): i tylko w weekendy bym mogła :roll: weekendy jak najbardziej sa ok;) Quote
agaciaaa Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Ewa3 napisał(a):weekendy jak najbardziej sa ok;) popołudniu też? bo w sobote też pracuje, ale tylko do 13. Quote
agaciaaa Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Ewa3 napisał(a):Tez;) kwestia dogadania sie;) No to super, bo mnie strasznie kusi, żeby z tą moją wariatką spróbować ;) Quote
Iza. Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 agaciaaa napisał(a):Mam nadzieje Ok, to wtedy ja zaczne trzymać Nie "o ile" tylko tym razem masz przyjechać bez dyskusji Godzina mi całkowicie obojętna, więc sie dostosuje do Ciebie Żałuje i zazdroszcze :placz: ja to pewnie nigdy sie z wami nie wybiore, bo przecież do pracy ide :placz: i tylko w weekendy bym mogła :roll: Grzeczna Lunka :loveu::loveu: wygłaskaj ją ode mnie za to ;) :loveu: Musisz to to wierzyć :razz: Ok :P Chyba będę bała się sprawdzić :evil_lol: Postaram się ; ) Sarci :loveu: nie widziałam już tak dawno, to muszę przyjechać koniecznie ! :P Ale rano, wieczorem popołudniu ? Wybierzesz się na pewno ! :P Wygłaskałam ; ) Quote
agaciaaa Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Iza13 napisał(a):Musisz to to wierzyć :razz: Ok :P Chyba będę bała się sprawdzić :evil_lol: Postaram się ; ) Sarci :loveu: nie widziałam już tak dawno, to muszę przyjechać koniecznie ! :P Ale rano, wieczorem popołudniu ? Wybierzesz się na pewno ! :P Wygłaskałam ; ) Staram sie :roll: Przestań, na pewno sie dostaniesz! Z tyloma punktami! :) Staraj sie, staraj :razz: Ona też sie pewnie stęskniła za wami ;) a najbardziej za długimi spacerami :eviltong: bo ostatnio cienko z tym przez tą moją sesje :shake: Obojętnie, naprawde ;) byle nie wcześnie rano ;) Ale ja chce z wami, bo samej to sie nie chce jechać :roll: Ide spać, miałam isc godzine temu, ale weszłam NA CHWILE na dogo :evil_lol::evil_lol: Quote
Iza. Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 agaciaaa napisał(a):Staram sie Przestań, na pewno sie dostaniesz! Z tyloma punktami! Staraj sie, staraj Ona też sie pewnie stęskniła za wami a najbardziej za długimi spacerami :eviltong: bo ostatnio cienko z tym przez tą moją sesje :shake: Obojętnie, naprawde ;) byle nie wcześnie rano ;) Ale ja chce z wami, bo samej to sie nie chce jechać :roll: Ide spać, miałam isc godzine temu, ale weszłam NA CHWILE na dogo :evil_lol: To dobrze, ze się chociaż strasz ; ) Obyś była prorokiem albo jasnowidzem jakimś :evil_lol: Będę się starała :P Sesje powinny być zabronione, nie dość, że ludzie sie męczą to i psy :diabloti: 9:50 to dla Ciebie wcześnie rano ? ;P No pewnie, że z nami. Wiesz ja to się jeszcze do Radosnego Psa wybieram ; ) Dogo to straszny pozeracz czasu, też juz dawno miałam iść :P Quote
Recommended Posts