akodirka Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 [quote name='Iza13'] Haaa no widzisz, a ja nie wiem, nic na ta moją suczę nie działa:roll: Tak Ci się tylko wydaje :evil_lol: Najgorzej, ze mi zbrązowiałą od tego słońca, bo jej odżywki z filtrem UV nie kupiłam :roll::roll: Dziewczyny miały zajechać do mnie :diabloti: No ale moze na jakis białostocki spacer też sie wybierzemy :evil_lol: [/QUOTE] A jak probowalas? :razz: E, mam czarnego w domu i poznaje, ze jest brudny tylko po tym, jak krawat jest szary :evil_lol: Tez mi brazowieje i przez to traci swoja czatke rasowosci :eviltong: Te drugie rozwiazanie jest lepsze :evil_lol: Najlepiej jutro :razz::diabloti: Quote
infers Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 [quote name='Tinka:)']lepiej nie myśl :evil_lol::evil_lol: nie dotrę bo będę na warsztatach : P w sumie 20stego po 10 w domu już pewnie będę, ale 7 dni i 10godz treningów dziennie...:evil_lol:[/quote] Tobie chce się tak w wakacje zasuwać?:shake:;) Quote
Iza. Posted June 24, 2008 Author Posted June 24, 2008 [quote name='akodirka']A jak probowalas? :razz: E, mam czarnego w domu i poznaje, ze jest brudny tylko po tym, jak krawat jest szary :evil_lol: Tez mi brazowieje i przez to traci swoja czatke rasowosci :eviltong: Te drugie rozwiazanie jest lepsze :evil_lol: Najlepiej jutro :razz::diabloti:[/quote] opowiem Ci jak przyjade :P No widzisz, moja yo jeszcze tacza sie w różnych świństwach i moczy się w wodzie bo gorąc straszny, a suszyć suszarką jej nie wysuszę, bo się boi. A że woda nie raz nie jest pierwszej czystości to ... :evil_lol: Nie wiem zastanowię się jeszcze, w sumie na sam spacerek to wpaść bym mogła ; ) Quote
akodirka Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 [quote name='Iza13']opowiem Ci jak przyjade :P No widzisz, moja yo jeszcze tacza sie w różnych świństwach i moczy się w wodzie bo gorąc straszny, a suszyć suszarką jej nie wysuszę, bo się boi. A że woda nie raz nie jest pierwszej czystości to ... :evil_lol: Nie wiem zastanowię się jeszcze, w sumie na sam spacerek to wpaść bym mogła ; )[/QUOTE] łokej :razz: Mojemu czasem tez zadazy sie wytaczac(wtedy odrazu sru do wanny bo na caly dom smierdzi :evil_lol:), ale ostatnio go pilnuje i musi chodzic czysty a do brudnej wody nie pozwalam wchodzic, bo nie chce mi sie go pozniej odsyfiac (biedy piesek, nie? nie pozwalaja mu sie w brudach wytaplac :diabloti:). To po co suszyc? Przetrzec recznikiem i niech chodzi mokry pies :razz: A na nie sam spacerek nie wpadniesz? :cool3: Quote
Unbelievable Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 [quote name='infers1995']Tobie chce się tak w wakacje zasuwać?:shake:;)[/quote] pewnie ;) [quote name='Iza13'] Nooo to suuuuper:loveu::eviltong: To na warszawską wystawę nie jedziesz ?[/quote] :diabloti: jadę chyba :cool3::cool3: te, a może się byśmy jakoś zgrały? ja mogę w piątek lub w sobotę bo w niedzielę wyjeżdżam:razz: Quote
akodirka Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 [quote name='deer_1987']A gdzie jakies foty?[/QUOTE] Good guestion :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 [quote name='Iza13']Ech ciężko trochę będzie z tym empekiem :roll: Mi te weekend pasuje, chociaż ewentualnie mógłby być jeszcze ten pietek w tym tygodniu ; )[/quote] Trzeba tak jechać, żeby mało ludzi było w empekach. Bo jak wsiądziemy do zatłoczonego z naszymi suczami to może być ciekawie :cool3: No dla mnie też mógłby być ten piątek. Coś tu dawno fotek nie było :razz: Quote
Iza. Posted June 24, 2008 Author Posted June 24, 2008 [quote name='akodirka']łokej Mojemu czasem tez zadazy sie wytaczac(wtedy odrazu sru do wanny bo na caly dom smierdzi ), ale ostatnio go pilnuje i musi chodzic czysty a do brudnej wody nie pozwalam wchodzic, bo nie chce mi sie go pozniej odsyfiac (biedy piesek, nie? nie pozwalaja mu sie w brudach wytaplac ). To po co suszyc? Przetrzec recznikiem i niech chodzi mokry pies A na nie sam spacerek nie wpadniesz? [/quote] :p Ja swoja też ostanio bardzo pilnuje, żeby się nie taczała w niczym ; ) To nie ejst kwesta tego czy ja jej pozwalam :P ona wodę kocha, każdą kałużę zaliczyć musi na ulicy. Jak jest taki upał jak był ostatnio to nie mam serca, jej zabraniać do wody wchodzić, a kąpać jej za każdym razem nie będę, bo to jednak trochę roboty przy takiej ilości i długości futra ; ) Ale Ty mnie męczysz :mad::diabloti: Nie wiem jeszcze, nie chce nic obiecywać :cool3: [quote name='Tinka:)'] jadę chyba te, a może się byśmy jakoś zgrały? ja mogę w piątek lub w sobotę bo w niedzielę wyjeżdżam[/quote] Ja właśnie nie wiem czy pojadę, z rodzicami nie gadałam, bo samej to by mi się jechać na pewno nie chciało ; ) [quote name='deer_1987']A gdzie jakies foty?[/quote] [quote name='akodirka']Good guestion [/quote] Zaraz czegoś poszukam ; ) [quote name='agaciaaa']Trzeba tak jechać, żeby mało ludzi było w empekach. Bo jak wsiądziemy do zatłoczonego z naszymi suczami to może być ciekawie No dla mnie też mógłby być ten piątek. Coś tu dawno fotek nie było [/quote] No właśnie, nie usmiecha mi się ciśnięcie między ludźmi z suczem moim, którego pewnie połowa ludzi będzie się bała ; ) To trzeba się Ewy zapytać czy jej pasuje ; ) Napiszesz do niej czy ja mam to zobić ? Oj tam a po co te fotki :evil_lol: Quote
akodirka Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 [quote name='Iza13']:p Ja swoja też ostanio bardzo pilnuje, żeby się nie taczała w niczym ; ) To nie ejst kwesta tego czy ja jej pozwalam :P ona wodę kocha, każdą kałużę zaliczyć musi na ulicy. Jak jest taki upał jak był ostatnio to nie mam serca, jej zabraniać do wody wchodzić, a kąpać jej za każdym razem nie będę, bo to jednak trochę roboty przy takiej ilości i długości futra ; ) Ale Ty mnie męczysz :mad::diabloti: Nie wiem jeszcze, nie chce nic obiecywać :cool3: [/QUOTE] Ja jesli nie pozwole maluchowi do wody wejsc to nie wejdzie :evil_lol: a z kaluzy to ewentualnie pije wode tylko. My jak jest upal to pod koldra w domu siedzimy :cool3: Z tym kapaniem to racja, zreszta nie byloby to zbyt zdrowe dla Luny :razz: Bo psy sie poznac musza :razz: :eviltong: Quote
taxelina Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 lepiej to sie pakujcie i do mnie przyjezdzajcie!! Quote
Iza. Posted June 24, 2008 Author Posted June 24, 2008 [quote name='deer_1987']Fotki sie tez przydaja :D[/quote] Moze i masz racje :P [quote name='akodirka']Ja jesli nie pozwole maluchowi do wody wejsc to nie wejdzie :evil_lol: a z kaluzy to ewentualnie pije wode tylko. My jak jest upal to pod koldra w domu siedzimy :cool3: Z tym kapaniem to racja, zreszta nie byloby to zbyt zdrowe dla Luny :razz: Bo psy sie poznac musza :razz: :eviltong:[/quote] Moja to mnie posłucha jak nie pozwolę jej np, jeść śmieci :P, ale woda to jej żywioł i nie ma mocnych ; ) Pogięło Was w upał pod kołdrą ?:evil_lol: Właśnie ;) Jeszcze się poznaja nie martw się :diabloti: [quote name='deer_1987']lepiej to sie pakujcie i do mnie przyjezdzajcie!![/quote] Oj lepiej nie kuś, bo jeszcze kiedyś na prawdę przyjedziemy :evil_lol: Quote
taxelina Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Zapraszam bo nie mam z kim chodzci na spacery... Quote
Iza. Posted June 24, 2008 Author Posted June 24, 2008 [quote name='deer_1987']Zapraszam bo nie mam z kim chodzci na spacery...[/quote] Musisz sobie znaleźć jakiś zapsionych znajomych ; ) Quote
Unbelievable Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 [quote name='Iza13'] Ja właśnie nie wiem czy pojadę, z rodzicami nie gadałam, bo samej to by mi się jechać na pewno nie chciało ; )[/quote] o pogadaj, coś się zrobi : P masz tam z tej czarnej białostockiej jakiś autobus do Łomży, prawda?:cool3: a ten mały jacuś z zawodów bez rodowodu niestety:-( widać, że ludzie bardzo odpowiedzialni i zajmują się psem, inaczej by z nim na te zawody nie przyszli, ale np. pytali się mnie jak się mój psiul zachowuje, czy grzeczny jest, czyli niewiele o rasie wiedzą... mam nadzieję że nie skończy się to źle...:roll: Quote
Iza. Posted June 24, 2008 Author Posted June 24, 2008 [quote name='Tinka:)']o pogadaj, coś się zrobi : P masz tam z tej czarnej białostockiej jakiś autobus do Łomży, prawda?:cool3: a ten mały jacuś z zawodów bez rodowodu niestety:-( widać, że ludzie bardzo odpowiedzialni i zajmują się psem, inaczej by z nim na te zawody nie przyszli, ale np. pytali się mnie jak się mój psiul zachowuje, czy grzeczny jest, czyli niewiele o rasie wiedzą... mam nadzieję że nie skończy się to źle...:roll:[/quote] zaraz sprawdzę, pewnie z Białegostoku tylko jest :P Wiesz co się okazało ? Że Ci ludzie od tego szczeniaka to moja rodzina :P Tylko mnie nie poznali ja ich zresztą tez nie, dopiero później jak się intensywnie zastanawiałam kto to jest, ze twarze znam :evil_lol: Mam nadzieje, ze wszystko będzie dobrze i pies nie znudzi im się po jakimś czasie :roll: Najbardziej to zdziwiło mnie to, ze powiedzieli, że pies jest z jakiejś tam hodowli :roll: Quote
Unbelievable Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 [quote name='Iza13']zaraz sprawdzę, pewnie z Białegostoku tylko jest :P Wiesz co się okazało ? Że Ci ludzie od tego szczeniaka to moja rodzina :P Tylko mnie nie poznali ja ich zresztą tez nie, dopiero później jak się intensywnie zastanawiałam kto to jest, ze twarze znam :evil_lol: Mam nadzieje, ze wszystko będzie dobrze i pies nie znudzi im się po jakimś czasie :roll: Najbardziej to zdziwiło mnie to, ze powiedzieli, że pies jest z jakiejś tam hodowli :roll:[/quote] eee dojedziesz :evil_lol: te, wyedukuj ich jakoś :razz: no dokładnie... ja pytam z jakiej hodowli a oni mi mówią że spod Ełku, ale bez rodowodu:roll: Quote
Iza. Posted June 24, 2008 Author Posted June 24, 2008 [quote name='Tinka:)']eee dojedziesz :evil_lol: te, wyedukuj ich jakoś :razz: no dokładnie... ja pytam z jakiej hodowli a oni mi mówią że spod Ełku, ale bez rodowodu:roll:[/quote] Mam genialny pomysł :diabloti: Przyjedziesz z Łomży do Białegostoku i pojedziemy pociągiem :eviltong: Zawsze to wygodniej i szybciej ; ) To nie jest takie łatwe, ale jakich spotkam to ich wyedukuje :P Pseudohodowle się szerzą nadal, szkoda. Twoja Minolta to jaki model ? ; ) Quote
Izabela124. Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Witanko Jeju ale na mnie nagadałyście hihi Iza przyjeżdżaj jutro My wyjeżdżamy o 7.36 w Białym chyba o 9.53 bedziemy Perełka na pewno nie zje Luny, nie musisz się bac Ja Asiu na spacerek bardzo chetna Jeju potem o której my do domu wrócimy hehe A z Agatką to my i tak jeszcze raz pojedziemy na te szkolenie, bo my raczej bedziemy sie zapisywac Quote
Unbelievable Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 [quote name='Iza13']Mam genialny pomysł :diabloti: Przyjedziesz z Łomży do Białegostoku i pojedziemy pociągiem :eviltong: Zawsze to wygodniej i szybciej ; ) To nie jest takie łatwe, ale jakich spotkam to ich wyedukuje :P Pseudohodowle się szerzą nadal, szkoda. Twoja Minolta to jaki model ? ; )[/quote] może być, może być:cool3: tylko chyba w piątek, bo wtedy jest więcej autobusów... albo najwyżej wrócę z warszawy prosto do Łomży...:roll: 505si super:razz: jak pojedziemy do warszawy razem, a ty jeszcze nic nie kupisz to bierz swój film, dam ci się pobawić:diabloti::evil_lol: [quote name='Izabela124.']Witanko Jeju ale na mnie nagadałyście hihi Iza przyjeżdżaj jutro My wyjeżdżamy o 7.36 w Białym chyba o 9.53 bedziemy Perełka na pewno nie zje Luny, nie musisz się bac Ja Asiu na spacerek bardzo chetna Jeju potem o której my do domu wrócimy hehe A z Agatką to my i tak jeszcze raz pojedziemy na te szkolenie, bo my raczej bedziemy sie zapisywac[/quote] jakie szkolenie?:razz: Quote
Iza. Posted June 24, 2008 Author Posted June 24, 2008 [quote name='Izabela124.']Witanko Jeju ale na mnie nagadałyście hihi Iza przyjeżdżaj jutro My wyjeżdżamy o 7.36 w Białym chyba o 9.53 bedziemy Perełka na pewno nie zje Luny, nie musisz się bac Ja Asiu na spacerek bardzo chetna Jeju potem o której my do domu wrócimy hehe A z Agatką to my i tak jeszcze raz pojedziemy na te szkolenie, bo my raczej bedziemy sie zapisywac[/quote] Hej Izuś : ) Juz sobie sprawdziłam, ze u mnie ten pociąg ma być o 9.33. A o której macie zamiar wracać? No nie wiem sama czy jechać czy nie ;) Jakby nie patrzeć to tłum zrobimy ; ) Quote
Izabela124. Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 [quote name='Tinka:)'] jakie szkolenie?:razz:[/quote]W Białystoku :eviltong: W radosnym spie jak dobrze pamiętam Razem będziemy agility cwiczyc Quote
Izabela124. Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 [quote name='Iza13']Hej Izuś : ) Juz sobie sprawdziłam, ze u mnie ten pociąg ma być o 9.33. A o której macie zamiar wracać? No nie wiem sama czy jechać czy nie ;) Jakby nie patrzeć to tłum zrobimy ; )[/quote]Pewnie wieczorkiem wrócimy:evil_lol: Jedz:multi::multi::multi::multi: Ewa lubi tłumy:evil_lol: Quote
Unbelievable Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 [quote name='Izabela124.']W Białystoku :eviltong: W radosnym spie jak dobrze pamiętam Razem będziemy agility cwiczyc[/quote] w wakacje? kiedy to ma być? :cool3: Quote
Recommended Posts