emdziolek Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 Cześć Wam:diabloti: Przybyłam z zagubienia:evil_lol: Nie nadrabiam chociaż mam czas bo mi sie nie chce:diabloti: Buziaczkuje:buzi: i lece dalej:scared: :bye: Quote
Iza. Posted June 23, 2008 Author Posted June 23, 2008 [quote name='akodirka']Ty akurat sie nie masz czym stresowac z 133 pkt. :razz: A jak? :placz: A tak w ogole, to gdzie sa te oklice bialegostoku w ktorych mieszkasz? :P 137 mam, bo poprawiłam polski ; ) Zawiozłam dziś świadectwo mam nadziej, ze sie dostanę. Moje okolice ? Eee no ten Czarna Białostocka :PP [quote name='jamnicze']witanko uczniaki :multi: Witak! Ciesz się, ze masz to juz za sobą ;) [quote name='Tinka:)']pisałam że jadę z koleżanką, prawda? wiecie, że mi czasem odbija, prawda? : P ona jest jeszcze gorsza:evil_lol::evil_lol: Nie było tak źle :diabloti: [quote name='Izabela124.']Hejos Izuś Już nie mogę doczekac się jutra Hej [quote name='akodirka']Ej no, gdzie jestes? :mad: Ja bede teraz zyla w wielkim stresie, niepewnosci i zlosci do 26 a pozniej pewnie do 1 lipca (chyba) :placz: Nie moge o niczym innym myslec :placz: Nawet mysl o jutrze mi nie pomaga :/ Cały czas jestem ; ) Tylko nie miałam jakos nastroju na pisanie. Ja tez stresuje się trochę :roll: Juz szybciej chcę żeby był ten czwartek to będę przynajmniej wiedziała na czym stoję ; ) [quote name='infers1995']Kto o tym wie lepiej jak nie ja:diabloti::diabloti: [quote name='Tinka:)']bieedny:-( :evil_lol::evil_lol: No nie wiem, przesadzacie chyba trochę :evil_lol: [quote name='Izabela124.']Hejos Izuś Dzięki za super spędzony zcas na pikniku. Szkoda, ze dziś nie dojechałaś :( Czekamy na fotorelację Hej ; ) No niestety, sprawy osobiste, kiedys Wam opowiem, bo to raczej nie sprawa na forum ; ) [quote name='agaciaaa']A Ty co tu nawet nie zajrzałaś! :mad: :diabloti: Zajrzałam ; ) [quote name='emdziolek']Cześć Wam:diabloti: Przybyłam z zagubienia:evil_lol: Nie nadrabiam chociaż mam czas bo mi sie nie chce:diabloti: Buziaczkuje i lece dalej:scared: :bye: Cześć:multi: Nie musisz nadrabiac :diabloti::eviltong: :buzi: Quote
akodirka Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 W koncu sie odezwała :cool1: :eviltong: Jedziesz z Izą do Bialego w srode? :razz: Quote
Unbelievable Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 [quote name='Iza13']Nie było tak źle :diabloti: No nie wiem, przesadzacie chyba trochę :evil_lol:[/quote] nie siedziałyście z nami cały czas :evil_lol: w tłumie to my grzeczne dzieci jesteśmy : P Quote
Iza. Posted June 23, 2008 Author Posted June 23, 2008 [quote name='akodirka']W koncu sie odezwała :cool1: :eviltong: Jedziesz z Izą do Bialego w srode? :razz:[/quote] A no sie odezwała, kiedyś trzeba :diabloti: Nie wiem jeszcze ; ) Tak sie zastanawiam czy to dobry pomysł jechać, nie wiem jak Perełka Eweliny na moja sucz zareaguje i odwrotnie. Zresztą mam strasznie brudnego psa i nie chce mi się go kąpać :evil_lol: Quote
Iza. Posted June 23, 2008 Author Posted June 23, 2008 [quote name='Tinka:)']nie siedziałyście z nami cały czas :evil_lol: w tłumie to my grzeczne dzieci jesteśmy : P[/quote] Aaaa no to chyba, że tak :evil_lol: To temu od Nas uciekałyście :diabloti: Quote
Unbelievable Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 [quote name='Iza13']Aaaa no to chyba, że tak :evil_lol: To temu od Nas uciekałyście :diabloti:[/quote] :evil_lol: a nie temu, bo nie widziałyśmy czy zdążymy na autobus do łomży(ostatni) i wyszłyśmy wcześniej trafiając na wcześniejszy : P w przyszłym roku zabieram namiot :evil_lol: Quote
Iza. Posted June 23, 2008 Author Posted June 23, 2008 [quote name='Tinka:)']:evil_lol: a nie temu, bo nie widziałyśmy czy zdążymy na autobus do łomży(ostatni) i wyszłyśmy wcześniej trafiając na wcześniejszy : P w przyszłym roku zabieram namiot :evil_lol:[/quote] haha to wy zdolne bestie jesteście :evil_lol: Ja to mam zamiar koniecznie być w dwa dni w następnym roku ; ) Nie wiem jak to zrobię ale będę :diabloti: Quote
Unbelievable Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 [quote name='Iza13']haha to wy zdolne bestie jesteście :evil_lol: Ja to mam zamiar koniecznie być w dwa dni w następnym roku ; ) Nie wiem jak to zrobię ale będę :diabloti:[/quote] jeszcze po drodze zjadłyśmy te ciasteczka francuskie na f i zaszłyśmy do sklepu:evil_lol::evil_lol: ja też będę : P ale w lipcu nie:razz: Quote
agaciaaa Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 [quote name='Iza13']Nie wiem jeszcze ; ) Tak sie zastanawiam czy to dobry pomysł jechać, nie wiem jak Perełka Eweliny na moja sucz zareaguje i odwrotnie. Zresztą mam strasznie brudnego psa i nie chce mi się go kąpać :evil_lol:[/quote] Lepiej ze mną sie wybierz :eviltong: :razz: bo tak mnie kusi, żeby spróbować ;) Quote
Iza. Posted June 23, 2008 Author Posted June 23, 2008 [quote name='Tinka:)']jeszcze po drodze zjadłyśmy te ciasteczka francuskie na f i zaszłyśmy do sklepu:evil_lol::evil_lol: ja też będę : P ale w lipcu nie:razz:[/quote] Jakiego sklepu ? :diabloti: W lipcu tez bedą zawody, zobaczymy może jakoś dotrę :P Mimo, ze mam tak blisko zawsze jakieś przeciwność mam :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 [quote name='Iza13']Jakiego sklepu ? :diabloti: W lipcu tez bedą zawody, zobaczymy może jakoś dotrę :P Mimo, ze mam tak blisko zawsze jakieś przeciwność mam :evil_lol:[/quote] spożywczego : P po snickersy:loveu: ja też:cool1: Quote
Iza. Posted June 23, 2008 Author Posted June 23, 2008 [quote name='agaciaaa']Lepiej ze mną sie wybierz :razz: bo tak mnie kusi, żeby spróbować ;)[/quote] Noo nie głupi pomysł ; ) Nie pojedziemy tam przecież w tyle osób, bo dziewczyny zwariują jak nas wszystkich zobaczą : Agresywną Perełkę Szalona Sare i brudną Lune:diabloti: :evil_lol::evil_lol: Mam nadzieje, ze i Tobie i Sarci się spodoba ; ) [quote name='Tinka:)']spożywczego : P po snickersy:loveu: ja też:cool1:[/quote] Aaa :P Myślałam, ze do jakiegoś innego :eviltong: Ale wiesz Ty masz mimo wszystko trochę dalej niż ja :P Mam nadziję, że w lipcu uda Ci się dotrzeć i mi zresztą też :diabloti: Quote
Unbelievable Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 [quote name='Iza13']Aaa :P Myślałam, ze do jakiegoś innego :eviltong: Ale wiesz Ty masz mimo wszystko trochę dalej niż ja :P Mam nadziję, że w lipcu uda Ci się dotrzeć i mi zresztą też :diabloti:[/quote] lepiej nie myśl :evil_lol::evil_lol: nie dotrę bo będę na warsztatach : P w sumie 20stego po 10 w domu już pewnie będę, ale 7 dni i 10godz treningów dziennie...:evil_lol: Quote
agaciaaa Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 [quote name='Iza13']Noo nie głupi pomysł ; ) Nie pojedziemy tam przecież w tyle osób, bo dziewczyny zwariują jak nas wszystkich zobaczą : Agresywną Perełkę Szalona Sare i brudną Lune:diabloti: :evil_lol::evil_lol: Mam nadzieje, ze i Tobie i Sarci się spodoba ; )[/quote] Noooo dokładnie :evil_lol: w ogóle troche bezsensu jechać aż w tyle osób naraz ;) tym bardziej, że z dziewczynami z Suwałk może być ciężko sie zgrać ;) No ja też mam nadzieje :lol: a w ogóle to była mowa o szkoleniu, czy o agility? :eviltong: bo ja w sumie nie wiem dokładnie o czym one gadały :evil_lol: Quote
Iza. Posted June 23, 2008 Author Posted June 23, 2008 [quote name='Tinka:)']lepiej nie myśl :evil_lol::evil_lol: nie dotrę bo będę na warsztatach : P w sumie 20stego po 10 w domu już pewnie będę, ale 7 dni i 10godz treningów dziennie...:evil_lol:[/quote] bardzo śmieszne :mad::diabloti: A to szkoda. Penie się cieszysz z takiej ilości treningów przecież to sama przyjemność :diabloti: [quote name='agaciaaa']Noooo dokładnie :evil_lol: w ogóle troche bezsensu jechać aż w tyle osób naraz ;) tym bardziej, że z dziewczynami z Suwałk może być ciężko sie zgrać ;) No ja też mam nadzieje :lol: a w ogóle to była mowa o szkoleniu, czy o agility? :eviltong: bo ja w sumie nie wiem dokładnie o czym one gadały :evil_lol:[/quote] Właśnie ; ) Ja już Izie powiedziałam, że nie wiem czy przyjadę, ale one za to koniecznie muszą do mnie na spacerek wpaść po drodze :diabloti: Szczerze to ja tez nie dokońca mogłam sie połapać, co tam Iza na wymyślała :evil_lol: Ale docelowo to chyba o agility chodzi + jakaś tam pomoc przy nauce ; ) Ja tak to zrozumiałam, :diabloti: Quote
agaciaaa Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 [quote name='Iza13']Właśnie ; ) Ja już Izie powiedziałam, że nie wiem czy przyjadę, ale one za to koniecznie muszą do mnie na spacerek wpaść po drodze :diabloti: Szczerze to ja tez nie dokońca mogłam sie połapać, co tam Iza na wymyślała :evil_lol: Ale docelowo to chyba o agility chodzi + jakaś tam pomoc przy nauce ; ) Ja tak to zrozumiałam, :diabloti:[/quote] One w tą środe mają zamiar jechać? Jak tak to szkoda, nie wprosze sie na spacerek :roll: Nie dość, że nawymyślała, to potem mi wytłumaczyć dokładnie nie chciała :eviltong: Mojemu głupkowi najpierw przydałoby sie troche nauki, a dopiero potem można by myśleć o agility.. :evil_lol: Quote
Iza. Posted June 23, 2008 Author Posted June 23, 2008 [quote name='agaciaaa']One w tą środe mają zamiar jechać? Jak tak to szkoda, nie wprosze sie na spacerek :roll: Nie dość, że nawymyślała, to potem mi wytłumaczyć dokładnie nie chciała :eviltong: Mojemu głupkowi najpierw przydałoby sie troche nauki, a dopiero potem można by myśleć o agility.. :evil_lol:[/quote] No w tą właśnie. Szkoda, że masz jeszcze ten egzamin :roll: Dawno Sarci nie widziałam, może w patek miałabyś ochotę na spacerek ? Wiem, wiem miałam przyjechać już tydzień temu ; ) Mi tez, :evil_lol: Wiesz, warto chociaż raz sie przejechać, może dziewczyny z Radosnego Psa jakoś podpowiedzą co mam zrobić żeby np skupić Lunę bardziej na sobie, bo ja już różnych rzeczy próbowałam i nie wiem już co mam robić, bo nie raz to ona ma mnie centralnie w doopie :roll: Quote
agaciaaa Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 [quote name='Iza13']No w tą właśnie. Szkoda, że masz jeszcze ten egzamin :roll: Dawno Sarci nie widziałam, może w patek miałabyś ochotę na spacerek ? Wiem, wiem miałam przyjechać już tydzień temu ; ) Mi tez, :evil_lol: Wiesz, warto chociaż raz sie przejechać, może dziewczyny z Radosnego Psa jakoś podpowiedzą co mam zrobić żeby np skupić Lunę bardziej na sobie, bo ja już różnych rzeczy próbowałam i nie wiem już co mam robić, bo nie raz to ona ma mnie centralnie w doopie :roll:[/quote] A no szkoda :roll: W piątek jak najbardziej, miałam zamiar Ci to zaproponować ;) Oj, nic sie nie stało, przyjeżdżaj w ten ;) No ja też mam ten problem, szczególnie na łące, jak są myszy, krety itp. Nie zaszkodzi raz pojechać ;) tylko daleeeko to, gdzieś na dojlidach :roll: Quote
Iza. Posted June 23, 2008 Author Posted June 23, 2008 [quote name='agaciaaa']A no szkoda :roll: W piątek jak najbardziej, miałam zamiar Ci to zaproponować ;) Oj, nic sie nie stało, przyjeżdżaj w ten ;) No ja też mam ten problem, szczególnie na łące, jak są myszy, krety itp. Nie zaszkodzi raz pojechać ;) tylko daleeeko to, gdzieś na dojlidach :roll: O no to super, dokładniej zmówimy sie jakoś bliżej piątku, bo dzisiaj dopiero poniedziałek : ) Mam nadzieje, ze w końcu sie uda :razz: Kurcze to faktycznie daleko :roll: A w jaki dzień pasowałby Ci pojechać ? Ide spać, ten upał to moze nieźle zmęczyć człowieka :loveu:DOBRANOC:loveu: Quote
agaciaaa Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 [quote name='Iza13']O no to super, dokładniej zmówimy sie jakoś bliżej piątku, bo dzisiaj dopiero poniedziałek : ) Mam nadzieje, ze w końcu sie uda :razz: Kurcze to faktycznie daleko :roll: A w jaki dzień pasowałby Ci pojechać ? Ide spać, ten upał to moze nieźle zmęczyć człowieka :loveu:DOBRANOC:loveu: Ok, też mam nadzieje, że tym razem sie uda ;) No niestety, trzeba sie będzie tłuc empekiem. No mi najlepiej w weekend, bo w tygodniu do 16 bede pracować, w sobote do 13. Dobranoc :loveu: Quote
akodirka Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 [quote name='Iza13'] Mi tez, :evil_lol: Wiesz, warto chociaż raz sie przejechać, może dziewczyny z Radosnego Psa jakoś podpowiedzą co mam zrobić żeby np skupić Lunę bardziej na sobie, bo ja już różnych rzeczy próbowałam i nie wiem już co mam robić, bo nie raz to ona ma mnie centralnie w doopie :roll:[/QUOTE] Ja wiem, ja wiem :razz: Aj tam brudna, czarna jest to nie widac :eviltong: Ale na spacer to pozniej musimy koniecznie isc do lasu :razz: Quote
Unbelievable Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 [quote name='Iza13']bardzo śmieszne :mad::diabloti: A to szkoda. Penie się cieszysz z takiej ilości treningów przecież to sama przyjemność :diabloti: [/quote] :evil_lol::evil_lol: a żebyś wiedziała:cool1: bęą też 3 lub 4 dni z choreografem z You Cna Dance:loveu: Quote
Iza. Posted June 24, 2008 Author Posted June 24, 2008 [quote name='agaciaaa']Ok, też mam nadzieje, że tym razem sie uda ;) No niestety, trzeba sie będzie tłuc empekiem. No mi najlepiej w weekend, bo w tygodniu do 16 bede pracować, w sobote do 13. Dobranoc :loveu:[/quote] Ja też mam taką nadzieje, ; ) Ech ciężko trochę będzie z tym empekiem :roll: Mi te weekend pasuje, chociaż ewentualnie mógłby być jeszcze ten pietek w tym tygodniu ; ) [quote name='akodirka']Ja wiem, ja wiem :razz: Aj tam brudna, czarna jest to nie widac :eviltong: Ale na spacer to pozniej musimy koniecznie isc do lasu :razz:[/quote] Haaa no widzisz, a ja nie wiem, nic na ta moją suczę nie działa:roll: Tak Ci się tylko wydaje :evil_lol: Najgorzej, ze mi zbrązowiałą od tego słońca, bo jej odżywki z filtrem UV nie kupiłam :roll::roll: Dziewczyny miały zajechać do mnie :diabloti: No ale moze na jakis białostocki spacer też sie wybierzemy :evil_lol: [quote name='Tinka:)']:evil_lol::evil_lol: a żebyś wiedziała:cool1: będą też 3 lub 4 dni z choreografem z You Cna Dance:loveu:[/quote] Nooo to suuuuper:loveu::eviltong: To na warszawską wystawę nie jedziesz ? Quote
Recommended Posts