akodirka Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 nie gadac tylko, dawac zdjecia :razz: :diabloti: Quote
Izabela124. Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Hejos Ja tu czytam, ze wy jeszcze lekcje macie Ja to już od tamtego tygodnia mialam pełny luz A dziś byłam w szkole chyba 20 minut Quote
akodirka Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Izabela124. napisał(a): Ja tu czytam, ze wy jeszcze lekcje macie Ja to już od tamtego tygodnia mialam pełny luz A dziś byłam w szkole chyba 20 minut Ja tez juz od tamtego tygodnia mam luz. Ale teraz do 26 bede myslec o jednym :placz: ja sie nie dostane do 11, a do innego lo nie chce isc :placz::placz::placz: ja dzis bylam tylko bilans zabrac od pielengniarek :razz: Quote
Unbelievable Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Iza13 napisał(a):Widziałam :P My jutro lekcji w ogóle nie mamy, tylko właśnie 4 godziny z wychą :razz: i jak się podoba? :evil_lol: a my nie mieliśmy :evil_lol: Izabela124. napisał(a):Hejos Ja tu czytam, ze wy jeszcze lekcje macie Ja to już od tamtego tygodnia mialam pełny luz A dziś byłam w szkole chyba 20 minut ja byłam 5, nawet nie tyle :evil_lol: przyszłam, zobaczyłam że nikogo nie ma i poszłam. Po drodze spotkałam koleżankę i poszłyśmy na miasto :evil_lol: a miałam w szkole siedzieć, 2 kanapki wzięłam:cool1: Quote
Czarna_Owieczka Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Ja od tygodnia, byłam w szkole raz, na 45 minut :razz: Bilanse nam pielęgniarka osobiście przyniosła :) Dzisiaj tylko odebrać świadectwo, kopie świadectwa i wyników, a jutro lecieć z papierkiem do szkoły pierwszego wyboru. Quote
Unbelievable Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Czarna_Owieczka napisał(a):Ja od tygodnia, byłam w szkole raz, na 45 minut :razz: Bilanse nam pielęgniarka osobiście przyniosła :) Dzisiaj tylko odebrać świadectwo, kopie świadectwa i wyników, a jutro lecieć z papierkiem do szkoły pierwszego wyboru. nam każą dzisiaj przychodzić i świadectwa dostają tylko te z paskiem:cool1: więc jutro musimy przyjść po resztę :cool1: Quote
akodirka Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Ej, a jak to jest z ta druga rekrutacja? jak np sie nie dostane do pierwszej szkoly tylko do drugiej, to mam zabrac z tej drugiej szkoly papiery i zaniesc do pierwszej? ale wtedy przeciez moga mi gwizdnac miejsce z tej drugiej i zostane bez zadnej :roll: Quote
Iza. Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 agaciaaa napisał(a): Wiem, wiem, pilnowałam kiedyś dzieci Haha Jasne jasne Noo niecałe 2 godz to stanowczo za mało, samo dojście tam z dworca zajmie nam z 20-30 minut. Na 5 godz możesz przyjeżdżać, ja tam nie mam nic przeciwko Jest jeszcze taka opcja, że możesz w jedną strone przyjechać pociągiem, a np. tylko wrócić pksem. Wieczorem powinno być pusto w pksach Powrót miałabyś o 18.20, albo o 19.45 :) Pilnowanie dzieci to ciężka praca :evil_lol: Nie ma się z czego śmiać :mad::diabloti: No może to trochę moja wina :razz: Nie wiem co robić, dzisiaj mnie wycha brutalnie uświadomiła, ze jutro to wszystko może dłużej potrwać:roll: Nie wiem czy dam rady dotrzeć na ten pociąg o 14 coś :roll: Wszystko sie zawsze komplikować musi :roll: akodirka napisał(a):nie gadac tylko, dawac zdjecia :razz: :diabloti: Zara dam : ) Izabela124. napisał(a):Hejos Ja tu czytam, ze wy jeszcze lekcje macie Ja to już od tamtego tygodnia mialam pełny luz A dziś byłam w szkole chyba 20 minut Hej Ja nie miałam lekcji, ; ) akodirka napisał(a):Ja tez juz od tamtego tygodnia mam luz. Ale teraz do 26 bede myslec o jednym :placz: ja sie nie dostane do 11, a do innego lo nie chce isc :placz::placz::placz: ja dzis bylam tylko bilans zabrac od pielengniarek :razz: Ja tez tylko do 11 chcę iść :roll: Mogliby wcześniej te wyniki podać,a nie tyle czasu człowiek się musi stresować:shake: Tinka:) napisał(a):i jak się podoba? :evil_lol: a my nie mieliśmy :evil_lol: ja byłam 5, nawet nie tyle :evil_lol: przyszłam, zobaczyłam że nikogo nie ma i poszłam. Po drodze spotkałam koleżankę i poszłyśmy na miasto :evil_lol: a miałam w szkole siedzieć, 2 kanapki wzięłam:cool1: Ładnie wyglądałaś :razz: My jak głupki siedzieliśmy przez 4 godz :roll: Przyszło 25 osób na 27 najwięcej z całej szkoły :evil_lol: Czarna_Owieczka napisał(a): Bilanse nam pielęgniarka osobiście przyniosła :) Dzisiaj tylko odebrać świadectwo, kopie świadectwa i wyników, a jutro lecieć z papierkiem do szkoły pierwszego wyboru. Nam bilanse to już ze dwa miesiące temu dali:eviltong: Dobrze Ci ja dopiero jutro po świadectwom :roll: Do jakich szkół zdawałaś papiery ? akodirka napisał(a):Ej, a jak to jest z ta druga rekrutacja? jak np sie nie dostane do pierwszej szkoly tylko do drugiej, to mam zabrac z tej drugiej szkoly papiery i zaniesc do pierwszej? ale wtedy przeciez moga mi gwizdnac miejsce z tej drugiej i zostane bez zadnej :roll: Kompletnie nie kapuje tej drugiej rekrutacji :roll: Nie to chyba tak być nie może jak Ty piszesz, przecież niesie sie tylko kopie a nie oryginał, oryginał dopiero jak Cię już przyjmą. Quote
Unbelievable Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Iza13 napisał(a):Ładnie wyglądałaś :razz: My jak głupki siedzieliśmy przez 4 godz :roll: Przyszło 25 osób na 27 najwięcej z całej szkoły :evil_lol: :loveu: po co przychodziłaś? :evil_lol::evil_lol: u nas było osób 0:diabloti: Quote
agaciaaa Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Iza13 napisał(a):Pilnowanie dzieci to ciężka praca :evil_lol: Nie ma się z czego śmiać :mad::diabloti: No może to trochę moja wina :razz: Nie wiem co robić, dzisiaj mnie wycha brutalnie uświadomiła, ze jutro to wszystko może dłużej potrwać:roll: Nie wiem czy dam rady dotrzeć na ten pociąg o 14 coś :roll: Wszystko sie zawsze komplikować musi :roll: Owszem :diabloti: Jak nie jak tak :evil_lol: Troche...:diabloti: No to jak nie zdążysz, to nie masz wyjścia.. musisz przyjechać pksem :diabloti: A nie ma jakiegoś pociągu troszke później? Musicie przyjechać bo inaczej sie obraże :razz: :diabloti: Quote
akodirka Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Ja tez tylko do 11 chcę iść :roll: Mogliby wcześniej te wyniki podać,a nie tyle czasu człowiek się musi stresować:shake: Ty akurat sie nie masz czym stresowac z 133 pkt. :razz: A jak? :placz: A tak w ogole, to gdzie sa te oklice bialegostoku w ktorych mieszkasz? :P Quote
Czarna_Owieczka Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Co do drugiej rekrutacji. Czytałam na stronie naboru, że po otrzymaniu świadectw i wyniku z egzaminu (oraz po 3 ich kopie). Zanosi się kopie świadectwa i wyników do szkoły pierwszego wyboru. Po ogłoszeniu wyników zanosisz oryginały do szkoły do której zostałaś przyjęta :) Quote
akodirka Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Czarna_Owieczka napisał(a):Co do drugiej rekrutacji. Czytałam na stronie naboru, że po otrzymaniu świadectw i wyniku z egzaminu (oraz po 3 ich kopie). Zanosi się kopie świadectwa i wyników do szkoły pierwszego wyboru. Po ogłoszeniu wyników zanosisz oryginały do szkoły do której zostałaś przyjęta :) Tak, ale co trzeba robic, gdy nie przyjma do szkoly pierwszego wyboru tylko do drugiego. A chce sie isc do tej, co sie pierwsza wybieralo. Quote
Czarna_Owieczka Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Idzie się tam gdzie Cię przyjeli, później można się przenosić (tylko nie wiem czy z jednej do drugiej szkoły też :oops:) Zapytaj się w szkole, oni muszą wiedziec ;) Quote
akodirka Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Wlasnie bede musiala sie zapytac, ale to juz chyba w LO sie pytac? I jeszcze sie popytam tych, co za drugim razem sie dostali. Quote
Unbelievable Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 pisałam że jadę z koleżanką, prawda? wiecie, że mi czasem odbija, prawda? : P ona jest jeszcze gorsza:evil_lol::evil_lol: Quote
Izabela124. Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Hejos Izuś Już nie mogę doczekac się jutra Quote
akodirka Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Ej no, gdzie jestes? :mad: Ja bede teraz zyla w wielkim stresie, niepewnosci i zlosci do 26 a pozniej pewnie do 1 lipca (chyba) :placz: Nie moge o niczym innym myslec :placz: Nawet mysl o jutrze mi nie pomaga :/ Quote
Unbelievable Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 akodirka napisał(a):Ej no, gdzie jestes? :mad: Ja bede teraz zyla w wielkim stresie, niepewnosci i zlosci do 26 a pozniej pewnie do 1 lipca (chyba) :placz: Nie moge o niczym innym myslec :placz: Nawet mysl o jutrze mi nie pomaga :/ idźźź, gdzieś się dostaniesz :evil_lol::evil_lol: ja to nawet nie wiem co z tym świadectwem zrobić trzeba i kiedy listy będą :razz: Quote
infers Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 [quote name='Tinka:)'] wiecie, że mi czasem odbija, prawda? : P[/quote] Kto o tym wie lepiej jak nie ja:diabloti::diabloti: Quote
Unbelievable Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 [quote name='infers1995']Kto o tym wie lepiej jak nie ja:diabloti::diabloti:[/quote] bieedny:-( :evil_lol::evil_lol: Quote
Izabela124. Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 Hejos Izuś Dzięki za super spędzony zcas na pikniku. Szkoda, ze dziś nie dojechałaś :( Czekamy na fotorelację Quote
agaciaaa Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 A Ty co tu nawet nie zajrzałaś! :mad: :diabloti: Quote
Recommended Posts