agaciaaa Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 [quote name='Iza13']Nie, z Luna całe szczęście nie muszę na razie ; ) No chyba tak , przeciez musimy te Wasze tereny zobaczyć :P Jutro dam Ci ostatecznie znać : ) Noo to ja :razz: ładna kiedyś byłam nie ? :diabloti::loveu: Ok, to czekam na potwierdzenie :razz: :loveu: Śliczna :loveu::loveu: nie przesadzaj z tym kiedyś:P [quote name='Iza13']Kiedyś dawno temu obiecałam Agatce zdjecia małego Wiktora:evil_lol: Niedawno sobie przypomniałam, i miałam sie upomnieć, ale czekałam aż oceny popoprawiasz ;) Dziękuje, są super! :loveu::loveu::loveu: wszystkie śliczne, ale ta mina przebija wszystkie http://i27.tinypic.com/303im8x.jpg :loveu::loveu: Oczywiście chce więcej :loveu: Quote
AngelsDream Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Dzieci zawsze kojarzą mi się z ufoludkami :P Quote
akodirka Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 http://i29.tinypic.com/2irkq5t.jpg wyglada jak lalka :lol: Quote
Iza. Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 [quote name='Izabela124.']Hejos Ale tu nagadane, aż 8 stron musiałam nadrabiac Haha ale fajne fotki Wiktora, on nawet swoją nózkę ssał hehe i jka ładnie śpicie razem Hej, Wiktor nadal nogę może sobie possać :evil_lol: [quote name='agaciaaa']Ok, to czekam na potwierdzenie :razz: :loveu: Śliczna :loveu::loveu: nie przesadzaj z tym kiedyś:P Niedawno sobie przypomniałam, i miałam sie upomnieć, ale czekałam aż oceny popoprawiasz ;) Dziękuje, są super! :loveu::loveu::loveu: wszystkie śliczne, ale ta mina przebija wszystkie http://i27.tinypic.com/303im8x.jpg :loveu::loveu: Oczywiście chce więcej :loveu: Jutro na pewno Ci powiem ;) Kiedyś, teraz juz nie :evil_lol: Ja cały czas pamiętałam, tylko, ze na to czasu więcej potrzeba było, żeby te fotki znaleźć itp :P A że dziś nie poszłam do szkoły to postanowiłam w końcu spełnić obietnicę :diabloti: Kiedyś był taki rozkoszny :loveu::loveu::diabloti: Dzisiaj poszła paczuszka z obróżkami, nie długo powinna przyjść :diabloti: [quote name='AngelsDream']Dzieci zawsze kojarzą mi się z ufoludkami :P Ha ha, ciekawe czemu ? :diabloti: [quote name='akodirka']http://i29.tinypic.com/2irkq5t.jpg wyglada jak lalka :lol: Bo on kiedyś był jak laleczka:loveu::loveu: Quote
agaciaaa Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Iza13 napisał(a):Kiedyś, teraz juz nie :evil_lol: Ja cały czas pamiętałam, tylko, ze na to czasu więcej potrzeba było, żeby te fotki znaleźć itp :P A że dziś nie poszłam do szkoły to postanowiłam w końcu spełnić obietnicę :diabloti: Kiedyś był taki rozkoszny :loveu::loveu::diabloti: Dzisiaj poszła paczuszka z obróżkami, nie długo powinna przyjść :diabloti: Przestań :mad: No właśnie wiem, dlatego cierpliwie czekałam ;) Był i jest nadal :loveu: Oooo, to będę czekać na swoje i Twoje :loveu: podwójna radocha :lol: Quote
Iza. Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 agaciaaa napisał(a):Przestań :mad: No właśnie wiem, dlatego cierpliwie czekałam ;) Był i jest nadal :loveu: Oooo, to będę czekać na swoje i Twoje :loveu: podwójna radocha :lol: Ale, że co :evil_lol: I sie doczekałaś w końcu :P zaraz jeszcze wstawię :razz: Z wyglądu może :diabloti: Bo z charakteru to szatan :evil_lol: Od razu jak dojdą to zdjęcia mają być i Twoich i moich:diabloti: Koniecznie na modelce :eviltong: Quote
Unbelievable Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Iza13 napisał(a):Ja już wiem jak Ty się starasz :evil_lol: Jaka limuzyna jedziesz :P? będziesz tańczyć poloneza ? jak? normalnie : P limuzyna nie przyjechała :placz: tylko xc90:razz: ta, poloneza. Przyjechał jakiś ''didżej'' i śpiewał kanikuły :cool1: chciałyśmy iść, ale ze szkoły nas wypuścić nie chcieli to zaniosłyśmy krzesła do jednej sali i nas puścili :evil_lol: poza tym.. były kotlety :evil_lol::evil_lol: i zaraz dam zdjęcie u mnie jak jestem ubrana ; ) Quote
Iza. Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 Tinka:) napisał(a):jak? normalnie : P limuzyna nie przyjechała :placz: tylko xc90:razz: ta, poloneza. Przyjechał jakiś ''didżej'' i śpiewał kanikuły :cool1: chciałyśmy iść, ale ze szkoły nas wypuścić nie chcieli to zaniosłyśmy krzesła do jednej sali i nas puścili :evil_lol: poza tym.. były kotlety :evil_lol::evil_lol: i zaraz dam zdjęcie u mnie jak jestem ubrana ; ) Powiedzmy :diabloti: Nie było poloneza:crazyeye: eee to co to za bal :evil_lol: Ha ha to nieźle było :diabloti: Kotlety ? Moze jeszcze schabowe :evil_lol: Czekam na zdjęcia :P Quote
Unbelievable Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Iza13 napisał(a): Nie było poloneza:crazyeye: eee to co to za bal :evil_lol: Ha ha to nieźle było :diabloti: Kotlety ? Moze jeszcze schabowe :evil_lol: Czekam na zdjęcia :P to był ''bal'' szumnie nazywany : P strasznie nieźle:razz::cool1: schabowe z ananasem w środku :evil_lol::evil_lol: Quote
Iza. Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 Tinka:) napisał(a):to był ''bal'' szumnie nazywany : P strasznie nieźle:razz::cool1: schabowe z ananasem w środku :evil_lol::evil_lol: Ha ha no to chyba, ze tak :evil_lol: Ale czemu nie chcieli Was wypuscic ? Fuuuu obrzydlistwo totalne, nienawidzę schabowych, a z ananasem to już w ogóle :roll::evil_lol: Quote
agaciaaa Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 [quote name='Iza13']Ale, że co :evil_lol: Z wyglądu może :diabloti: Bo z charakteru to szatan :evil_lol: Od razu jak dojdą to zdjęcia mają być i Twoich i moich:diabloti: Koniecznie na modelce :eviltong: Nico :eviltong: Jaki szatan :razz: aniołek :loveu: A co to za rozkazy! :mad: Dooobra, zrobie z przyjemnością :loveu: http://i25.tinypic.com/51c7kh.jpg szybko zaczął broić :diabloti: :loveu: http://i25.tinypic.com/2ilydkx.jpg biedny Wiktor, nie zdaje sobie sprawy że babe z niego zrobili :eviltong: :evil_lol: http://i25.tinypic.com/2e6bn7s.jpg :loveu::loveu::loveu: Quote
Unbelievable Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Iza13 napisał(a):Ha ha no to chyba, ze tak :evil_lol: Ale czemu nie chcieli Was wypuscic ? Fuuuu obrzydlistwo totalne, nienawidzę schabowych, a z ananasem to już w ogóle :roll::evil_lol: bo nie miał by kto sprzątać :cool1: ja też :evil_lol: Quote
akodirka Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 isc jutro do szkoly? czy nie isc? o to jest pytanie :placz: zdjecia Wiktora z 2005 r? :) Quote
Unbelievable Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 akodirka napisał(a):isc jutro do szkoly? czy nie isc? o to jest pytanie :placz: ja tam idę, ostatni dzień w tym miejscu : P poza tym mam ze 3 lekcje :evil_lol: Quote
Iza. Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 [quote name='agaciaaa']Nico :eviltong: Jaki szatan :razz: aniołek :loveu: A co to za rozkazy! :mad: Dooobra, zrobie z przyjemnością :loveu: http://i25.tinypic.com/51c7kh.jpg szybko zaczął broić :diabloti: :loveu: http://i25.tinypic.com/2ilydkx.jpg biedny Wiktor, nie zdaje sobie sprawy że babe z niego zrobili :eviltong: :evil_lol: http://i25.tinypic.com/2e6bn7s.jpg :loveu::loveu::loveu: Tak myślałam :evil_lol: Z niego taki aniołek jak z Twojej Sary :evil_lol: Ech ciekawe kiedy dojdzie :razz: Oby jak najszybciej :diabloti: Mówię, ze szatan :diabloti: Na tym zdjęciu to jeszcze nawet nie siedział :evil_lol: Nie raz do niego Wiktoria mówiłam wcześniej, strasznie chciałam mieć siostrę :lol: Dobrze, ze Ci się podoba, w końcu to Twój mąż niedługo będzie :diabloti: [quote name='Tinka:)']bo nie miał by kto sprzątać :cool1: ja też :evil_lol: A no tak :diabloti: Ananas nie jest nawet zły, ale nie w połączeniu z kotletami, dziwne, ze tyle osób to lubi :evil_lol: Dawaj foty :mad::mad: Quote
Iza. Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 akodirka napisał(a):isc jutro do szkoly? czy nie isc? o to jest pytanie :placz: zdjecia Wiktora z 2005 r? :) Ja ide,chyba :diabloti: Z różnych lat ; ) Tinka:) napisał(a):ja tam idę, ostatni dzień w tym miejscu : P poza tym mam ze 3 lekcje :evil_lol: a ja 4 godziny mam, z wycha na dodatek :eviltong: Quote
Unbelievable Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Iza13 napisał(a): Dawaj foty :mad::mad: już dałam :cool1: Iza13 napisał(a): a ja 4 godziny mam, z wycha na dodatek :eviltong: nasza wycha dzisiaj: macie ze mną na 7 lekcji, ale ja idę do domu : P Quote
Iza. Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 Tinka:) napisał(a):już dałam :cool1: nasza wycha dzisiaj: macie ze mną na 7 lekcji, ale ja idę do domu : P Widziałam :P My jutro lekcji w ogóle nie mamy, tylko właśnie 4 godziny z wychą :razz: Quote
agaciaaa Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Iza13 napisał(a):Z niego taki aniołek jak z Twojej Sary :evil_lol: Ech ciekawe kiedy dojdzie :razz: Oby jak najszybciej :diabloti: Mówię, ze szatan :diabloti: Na tym zdjęciu to jeszcze nawet nie siedział :evil_lol: Nie raz do niego Wiktoria mówiłam wcześniej, strasznie chciałam mieć siostrę :lol: Dobrze, ze Ci się podoba, w końcu to Twój mąż niedługo będzie :diabloti: Ale Sara jest aniołkiem :loveu: jak śpi :evil_lol: Od jutra wypatruje listonosza :razz: :lol: Zdolny chłopak :diabloti: No wiesz co, nie dość że za dziewczynke przebierałaś, to jeszcze Wiktoria mówiłaś :mad: :evil_lol::evil_lol: dobrze, że on tego jeszcze nie rozumiał, bo jeszcze by mu sie coś pomieszało :diabloti: No nie wiem czy tak niedługo :razz: niech chociaż te 18 skończy :evil_lol::evil_lol: poczekam sobie :lol: Quote
Iza. Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 agaciaaa napisał(a):Ale Sara jest aniołkiem :loveu: jak śpi :evil_lol: Od jutra wypatruje listonosza :razz: :lol: Zdolny chłopak :diabloti: No wiesz co, nie dość że za dziewczynke przebierałaś, to jeszcze Wiktoria mówiłaś :mad: :evil_lol::evil_lol: dobrze, że on tego jeszcze nie rozumiał, bo jeszcze by mu sie coś pomieszało :diabloti: No nie wiem czy tak niedługo :razz: niech chociaż te 18 skończy :evil_lol::evil_lol: poczekam sobie :lol: Wiktor też no i jak czasem jeszcze bajki oglada :diabloti: Wypatruj koniecznie :cool3: Po siostrze :evil_lol: Ja kiedyś gwoździa do kontaktu wkładałam :diabloti: Zapomniałaś dodać jeszcze, że Wiktor mówi na mnie mama :evil_lol: No jak wolisz :diabloti: Sprawdzałam pociągi na piątek, beznadzieje godziny są :roll: Lece do łóżka dobranoc :loveu: Quote
agaciaaa Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Iza13 napisał(a):Wiktor też no i jak czasem jeszcze bajki oglada :diabloti: Po siostrze :evil_lol: Ja kiedyś gwoździa do kontaktu wkładałam :diabloti: Zapomniałaś dodać jeszcze, że Wiktor mówi na mnie mama :evil_lol: Sprawdzałam pociągi na piątek, beznadzieje godziny są :roll: Lece do łóżka dobranoc :loveu: No tak.. Sara nie przepada za bajkami :evil_lol: ;) Świetny pomysł :diabloti: ale przeżyłaś :lol: Nooo właśnie.. biedne dziecko, we łbie mu pomieszałaś :evil_lol: A konkretniej jakie godziny? Może pksem dacie rade? Naprawde nie jest tak źle ;) szczególnie jak ludzi mało, a po południu raczej luz jest ;) jakoś Lune upchniesz :eviltong: Ja też, dobranoc :loveu: Quote
Iza. Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 Cześć:loveu::loveu: agaciaaa napisał(a):No tak.. Sara nie przepada za bajkami :evil_lol: ;) Świetny pomysł :diabloti: ale przeżyłaś :lol: Nooo właśnie.. biedne dziecko, we łbie mu pomieszałaś :evil_lol: A konkretniej jakie godziny? Może pksem dacie rade? Naprawde nie jest tak źle ;) szczególnie jak ludzi mało, a po południu raczej luz jest ;) jakoś Lune upchniesz :eviltong: Ja też, dobranoc :loveu: Szkoda, mówię Ci dobra bajka to ze 2 godz spokoju :diabloti: Budowałam z tatą gołębnik i tato i pokazywał, ze w dziurki wsadza się gwoździe, no to wsadziłam :diabloti: Jak widać przeżyłam :evil_lol: Jaaa ? On sam :eviltong: Byłabym u Ciebie o 15:22 , później powrót mam o 17:07, to chyba trochę za wcześnie, bo to nie całe 2 godz, a później mam dopiero o 20:47 i to już jest za późno, przecież nie będę u Ciebie 5 godz siedzieć ; ) Zastanowię się nad tym peksem, chociaż jakoś za bardzo tego nie widzę ; ) Quote
agaciaaa Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Cześć :multi::loveu: Iza13 napisał(a):Szkoda, mówię Ci dobra bajka to ze 2 godz spokoju :diabloti: Budowałam z tatą gołębnik i tato i pokazywał, ze w dziurki wsadza się gwoździe, no to wsadziłam :diabloti: Jak widać przeżyłam :evil_lol: Jaaa ? On sam :eviltong: Byłabym u Ciebie o 15:22 , później powrót mam o 17:07, to chyba trochę za wcześnie, bo to nie całe 2 godz, a później mam dopiero o 20:47 i to już jest za późno, przecież nie będę u Ciebie 5 godz siedzieć ; ) Zastanowię się nad tym peksem, chociaż jakoś za bardzo tego nie widzę ; ) Wiem, wiem, pilnowałam kiedyś dzieci :evil_lol: Haha :evil_lol: Jasne jasne :diabloti: Noo niecałe 2 godz to stanowczo za mało, samo dojście tam z dworca zajmie nam z 20-30 minut. Na 5 godz możesz przyjeżdżać, ja tam nie mam nic przeciwko :) Jest jeszcze taka opcja, że możesz w jedną strone przyjechać pociągiem, a np. tylko wrócić pksem. Wieczorem powinno być pusto w pksach ;) Powrót miałabyś o 18.20, albo o 19.45 :) Quote
Recommended Posts