agaciaaa Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Iza13 napisał(a):Nieeee ty nie :loveu::diabloti: To ja jestem straszna nie uczesana i nie umalowana, a tak właśnie najczęściej w domu chodzę :evil_lol: Myślisz, ze powinnam ja odchudzić ?:diabloti: 50 kg na jorka to chyba za dużo nie ? :evil_lol: Ja też tak chodze w domu :eviltong: No nie wiem, wiesz... chyba przydało by sie zrzucić pare kilo :razz: i wiesz co, weź może spróbuj ją umyć, bo taka troche za ciemna jak na jorka jest :hmmmm: :evil_lol::evil_lol: Quote
Iza. Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 [quote name='agaciaaa']Ja też tak chodze w domu :eviltong: No nie wiem, wiesz... chyba przydało by sie zrzucić pare kilo :razz: i wiesz co, weź może spróbuj ją umyć, bo taka troche za ciemna jak na jorka jest :hmmmm: :evil_lol::evil_lol: Chyba wszyscy, a przynajmniej większość tak w domu chodzi :eviltong: Ech tylko ja nie wiem z czego ona ma zrzucić w końcu chuda jest :diabloti: To taka odmiana ona musi być ciemna :cool3: Ale myśl, że jej potrzebna operacja plastyczna, żeby ja nieco zmniejszyli :evil_lol: Chyba z 68 cm ma w kłębie a na jorka to za dużo trochę :diabloti: Quote
Unbelievable Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Iza13 napisał(a):Idziesz ? Ja nie byłam :P idę, już ciucha kupiłam :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Iza13 napisał(a):Pokaż :razz: jak sie ubiorę to zrobię sobie zdjęcie i wstawię jak wrócę : P Quote
Iza. Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 Tinka:) napisał(a):idę, już ciucha kupiłam :evil_lol: Pokaż :razz: Quote
Iza. Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 Tinka:) napisał(a):jak sie ubiorę to zrobię sobie zdjęcie i wstawię jak wrócę : P Żebyś tylko nie zapomniała :mad::eviltong: Quote
agaciaaa Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Iza13 napisał(a):Chyba wszyscy, a przynajmniej większość tak w domu chodzi :eviltong: Ech tylko ja nie wiem z czego ona ma zrzucić w końcu chuda jest To taka odmiana ona musi być ciemna :cool3: Ale myśl, że jej potrzebna operacja plastyczna, żeby ja nieco zmniejszyli :evil_lol: Chyba z 68 cm ma w kłębie a na jorka to za dużo trochę No tak :eviltong: Może ona jest jakaś zmutowana? :diabloti: :evil_lol: Znowu te śliczne niebo :loveu::loveu: i wodołaz :loveu: Iza, i jak ze spacerkiem? Bo nie wiem, czy coś planować ;) Quote
Iza. Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 agaciaaa napisał(a): Może ona jest jakaś zmutowana? :diabloti: :evil_lol: Znowu te śliczne niebo :loveu::loveu: i wodołaz :loveu: Iza, i jak ze spacerkiem? Bo nie wiem, czy coś planować ;) Na to wychodzi :evil_lol: Tak niebo cudowne wtedy było :loveu::loveu: Szkoda tylko, że ten wodołaz nie chce pływać :roll: Jutro jednak odpada zapomniałam, że do weta iść muszę, w piątek papierów nie wiozę, to myślę, ze mogłybyśmy się spotkać, tylko nie wiem o której mi się zakończenie roku skończy. Gdzieś tak koło pierwszej powinnam być już w domu . Quote
agaciaaa Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 [quote name='Iza13']Na to wychodzi :evil_lol: Tak niebo cudowne wtedy było :loveu::loveu: Szkoda tylko, że ten wodołaz nie chce pływać :roll: Jutro jednak odpada zapomniałam, że do weta iść muszę, w piątek papierów nie wiozę, to myślę, ze mogłybyśmy się spotkać, tylko nie wiem o której mi się zakończenie roku skończy. Gdzieś tak koło pierwszej powinnam być już w domu . I Ty sie nie boisz? Masz w domu mutanta! :evil_lol::loveu: Bo to wodoŁAZ a nie wodoPŁYWACZ :eviltong: :evil_lol: Z Luną do weta? :razz: No to może być piątek :) przyjedziecie do nas? :loveu: http://i25.tinypic.com/2r7ujx0.jpg to Ty? :razz: :loveu::loveu: Quote
Iza. Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 [quote name='agaciaaa']I Ty sie nie boisz? Masz w domu mutanta! Bo to wodoŁAZ a nie wodoPŁYWACZ Z Luną do weta? No to może być piątek przyjedziecie do nas? http://i25.tinypic.com/2r7ujx0.jpg to Ty? :razz: :loveu::loveu: Już się przyzwyczaiłam :evil_lol: No może i tak :diabloti: chyba za wiele od niej wymagam :evil_lol: Nie, z Luna całe szczęście nie muszę na razie ; ) No chyba tak , przeciez musimy te Wasze tereny zobaczyć :P Jutro dam Ci ostatecznie znać : ) Noo to ja :razz: ładna kiedyś byłam nie ? :diabloti::loveu: Quote
Unbelievable Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Iza13 napisał(a):Żebyś tylko nie zapomniała :mad::eviltong: postaram się :evil_lol: narazie czekam na ''limuzynę'' :cool1: ale miałaś ślinotok :evil_lol::evil_lol: Quote
Iza. Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 Tinka:) napisał(a):postaram się :evil_lol: narazie czekam na ''limuzynę'' :cool1: ale miałaś ślinotok :evil_lol::evil_lol: Ja już wiem jak Ty się starasz :evil_lol: Jaka limuzyna jedziesz :P? będziesz tańczyć poloneza ? Może troszeczkę :evil_lol: Quote
akodirka Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 zdjęcia jak zwyke świetne :razz: tez odrazu pomyslalam, ze to Ty jestes na tym zdjeciu :diabloti: a 27 w bialym beda hity na czasie jak w tamtym roku :bigcool: Quote
Iza. Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 akodirka napisał(a):zdjęcia jak zwyke świetne :razz: tez odrazu pomyslalam, ze to Ty jestes na tym zdjeciu :diabloti: a 27 w bialym beda hity na czasie jak w tamtym roku :bigcool: Widać, ze zdjęcie skanowane temuście zgadły :diabloti: Wybierasz się ? Ja w tamtym roku nie byłam :roll: Ojciec nie pozwalał mi nigdzie wychodzić przez całe wakacje za oceny :roll::angryy: Quote
akodirka Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Iza13 napisał(a): Wybierasz się ? Ja w tamtym roku nie byłam :roll: Ojciec nie pozwalał mi nigdzie wychodzić przez całe wakacje za oceny :roll::angryy: Raczej tak, A ja bylam :eviltong: A w tym roku pozwoli? Bo chyba oceny masz niezłe :razz: Quote
Iza. Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 akodirka napisał(a):Raczej tak, A ja bylam :eviltong: A w tym roku pozwoli? Bo chyba oceny masz niezłe :razz: Powinien pozwolić :P No może nie mam jakiś tam nie wiadomo jakich, ale na pewno lepsze niż w tamtym roku :diabloti: Do jakich szkól jeszcze składałaś papiery ? Quote
akodirka Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Iza13 napisał(a):Powinien pozwolić :P No może nie mam jakiś tam nie wiadomo jakich, ale na pewno lepsze niż w tamtym roku :diabloti: Do jakich szkól jeszcze składałaś papiery ? Miejmy nadzieje :razz: 8, 7 ale nie chce isc do tych szkol :roll: Quote
Iza. Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 akodirka napisał(a):Miejmy nadzieje :razz: 8, 7 ale nie chce isc do tych szkol :roll: Zobaczymy jak to będzie ;) Ja do 8 tez zdawałam, ale na 3 miejscu, najbardziej chciałbym sie do 11 dostać:roll: Quote
Iza. Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 Kiedyś dawno temu obiecałam Agatce zdjecia małego Wiktora:evil_lol: Quote
Iza. Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 To by bylo na tyle :eviltong: jakby co mam tego duuzo więcej :diabloti: Quote
Izabela124. Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Hejos Ale tu nagadane, aż 8 stron musiałam nadrabiac Haha ale fajne fotki Wiktora, on nawet swoją nózkę ssał hehe i jka ładnie śpicie razem Quote
Recommended Posts