agaciaaa Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 [quote name='Iza13']Jak to nie :mad: Osz Ty wredoto :mad::diabloti: Jak do mnie na spacer znowu przyjedziesz to Ci jeszcze raz pokarze :P No nie wiem czy to dobry pomysł :evil_lol: Jak zwykle jakieś wątpliwości :roll::evil_lol: Spanie to jedno z moich ulubionych zajęć :P Ha ha ha :mad: Zobaczymy :diabloti: Nie ma sprawy, trudno ; ) Jakoś sobie poradze może mi chomik z głodu nie umrze :evil_lol: Mogli Ci wcześniej powiedzieć, że nie dostaniesz tego rogza :roll: :diabloti::diabloti: Ok, wtedy już będę mogła Cie nachodzić :diabloti: A żebyś wiedziała :roll: Moich też :loveu: tylko zdecydowanie wole kłaść sie późno i późno wstawać ;) Zobaczymy :evil_lol: Tak jak pisałam w wątku obrożowym- dzwonili kilka razy, że jeszcze tego rogza nie mają, że może będzie przy nastepnej dostawie. Ja mówiłam, że poczekam, bo w sumie mi sie nie spieszyło, a chciałam tego rogza. Aż w końcu za którymś razem pani powiedziała "Sugeruje żeby pani jednak zrezygnowała" :roll:. No to zrezygnowałam. Ale jak mają towar na stronie, to powinni sie wywiązać i go załatwić, a nie mnie zbywać i zmuszać do rezygnacji :shake: Mają u mnie wielki minus.. ale karma i tak u nich mi najtaniej wychodzi, więc pewnie dalej bede zamawiać :roll: http://i25.tinypic.com/2mx3k8o.jpg http://i31.tinypic.com/2po5e2g.jpg super :loveu::loveu: http://i30.tinypic.com/140hieu.jpg piękne!!!!! :) Dobranoc :loveu: Quote
taxelina Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 http://i30.tinypic.com/140hieu.jpg ale sliczne!! Quote
Iza. Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 [quote name='agaciaaa'] Ok, wtedy już będę mogła Cie nachodzić A żebyś wiedziała Moich też tylko zdecydowanie wole kłaść sie późno i późno wstawać Zobaczymy Tak jak pisałam w wątku obrożowym- dzwonili kilka razy, że jeszcze tego rogza nie mają, że może będzie przy nastepnej dostawie. Ja mówiłam, że poczekam, bo w sumie mi sie nie spieszyło, a chciałam tego rogza. Aż w końcu za którymś razem pani powiedziała "Sugeruje żeby pani jednak zrezygnowała" . No to zrezygnowałam. Ale jak mają towar na stronie, to powinni sie wywiązać i go załatwić, a nie mnie zbywać i zmuszać do rezygnacji Mają u mnie wielki minus.. ale karma i tak u nich mi najtaniej wychodzi, więc pewnie dalej bede zamawiać :roll: http://i25.tinypic.com/2mx3k8o.jpg http://i31.tinypic.com/2po5e2g.jpg super :loveu::loveu: http://i30.tinypic.com/140hieu.jpg piękne!!!!! :) No nie wiem to chyba Ci jednak nie pokażę :evil_lol: Ja nie wiem jak to jest, ze wszyscy maja inne zdanie niż ja :diabloti: Zupełnie jak ja, w poprzednim życiu chyba jakimś zwierzęciem nocnym byłam :evil_lol: Bezsens totalny, maja w ofercie, a nie można kupić. :roll: A karmę patrzyłaś na allegro ? Słyszałam, że tam najtaniej jest. Luna wwaliła się na mój kocyk :P I nie miała ochoty z niego zejść później, niewiele mi miejsca pozostało do leżenia :evil_lol: Te rózowe chmurki były cudne :loveu: [quote name='deer_1987']http://i30.tinypic.com/140hieu.jpg ale sliczne!! Hej, dzięki ; ) Quote
Czarna_Owieczka Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Dobra, ja już po szkole :evil_lol: teraz trzeba by nadrobić to co pisałyście :cool3: edit: rany, to co z tymi autobusami :placz: o 8:45 macie? to jak ja mam wreszcie przyjechać, bo ja już się pogubiłam :-( agaciaaa pisała, że jedzie się od niej godzine, to dojście będzie już parę minut. To ja (na towarowa/zacisze) mogę być o 9:50 lub 10:17 (w sobote) dobrze rozumuje, czy ja już w ogóle jestem niekumata :lol: Quote
Iza. Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 Czarna_Owieczka napisał(a):Dobra, ja już po szkole :evil_lol: teraz trzeba by nadrobić to co pisałyście :cool3: edit: rany, to co z tymi autobusami :placz: o 8:45 macie? to jak ja mam wreszcie przyjechać, bo ja już się pogubiłam :-( agaciaaa pisała, że jedzie się od niej godzine, to dojście będzie już parę minut. To ja (na towarowa/zacisze) mogę być o 9:50 lub 10:17 (w sobote) dobrze rozumuje, czy ja już w ogóle jestem niekumata :lol: No to długo się w tej szkole nabyłas :diabloti: W sobote jedziemy według planu :P Znaczy sieę przed 9 beziemy, a w w niedziele wyjeżdżamy, znaczy Agatka o 8:45 ;) Quote
Czarna_Owieczka Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 aha czyli w sobotę jednak nie pośpię :lol: a miałam taką cichą nadzieję. Quote
Iza. Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 Czarna_Owieczka napisał(a):aha czyli w sobotę jednak nie pośpię :lol: a miałam taką cichą nadzieję. żadna za nas nie pośpi :p Ale i tak mamy lepszą sytuacje, dziewczyny z Suwałk maja pociąg o 5 rano Quote
Czarna_Owieczka Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Iza13 napisał(a):żadna za nas nie pośpi :p Ale i tak mamy lepszą sytuacje, dziewczyny z Suwałk maja pociąg o 5 rano oj lepszą, ja mam autobus o 8:28 :cool3: a dojadę ok. 9:07, więc idźcie powoli :lol: Ale Ci co zostają na noc mają dobrze, ja nawet na iluminacjach laserowych nie będę :sad: Quote
Iza. Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 Czarna_Owieczka napisał(a):oj lepszą, ja mam autobus o 8:28 :cool3: a dojadę ok. 9:07, więc idźcie powoli :lol: Ale Ci co zostają na noc mają dobrze, ja nawet na iluminacjach laserowych nie będę :sad: No widzisz, ja przed 8 mam peksa :P Ja też nie zostane :roll: Szkoda, moze w następnym roku się załapie :razz: Quote
Czarna_Owieczka Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Iza13 napisał(a):No widzisz, ja przed 8 mam peksa :P Ja też nie zostane :roll: Szkoda, moze w następnym roku się załapie :razz: Ja (najdłużej) do 17 tam będę. Oj, szkoda, szkoda, może kiedyś :p Quote
Iza. Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 Czarna_Owieczka napisał(a):Ja (najdłużej) do 17 tam będę. Oj, szkoda, szkoda, może kiedyś :p Ja jeszcze nie wiem kompletnie o której wracać będę, zobaczę jak Agatka, bo z nią wracać chyba będę ; ) Jak w tamtym roku były to i może w następnym będą :evil_lol: Quote
Czarna_Owieczka Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Iza13 napisał(a):Ja jeszcze nie wiem kompletnie o której wracać będę, zobaczę jak Agatka, bo z nią wracać chyba będę ; ) Jak w tamtym roku były to i może w następnym będą :evil_lol: Musi być ( w tym roku to już trzeci, więc czemu nie czwarty, piąty...:evil_lol:) Quote
AngelsDream Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Witamy się po urlopie: ja i 20 kg szczeniaczka :P Quote
akodirka Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Iza13 napisał(a): To trzeba je uświadomić :P A nie to u mnie warczenia nie ma :P Koty na widok Luny najczęściej uciekają, a ona uwielbia taka dzika pogoń To co ja będę z nia na podwórku robić co ? To nasza najlepsza zabawa : ) Około 9. Musisz wstać w środku nocy Moze maja cos przeciwko, naszej potencjalnej znajomoci :evil_lol::evil_lol::evil_lol: U nas koty glupie jeszcze podchodza, gdy pies np. siuska sobie pod blokiem. Ale te koty z pod bloku to agresywne sa, raz widzialam, jak bezdomnego psa zaatakowaly i gonily po ulicy :roll::shake::diabloti: A na podworku cwiczenia za smakolyki :evil_lol: To o 9 wyjde z domu :razz: bede musiala mase budzików ustawic :evil_lol: Fotki śliczne oczywiście :loveu: Quote
Iza. Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 Czarna_Owieczka napisał(a):Musi być ( w tym roku to już trzeci, więc czemu nie czwarty, piąty...) Właśnie :eviltong: A jak nie to zrobia specjalnie dla nas :evil_lol: AngelsDream napisał(a):Witamy się po urlopie: ja i 20 kg szczeniaczka :P Hej :p akodirka napisał(a):Moze maja cos przeciwko, naszej potencjalnej znajomoci U nas koty glupie jeszcze podchodza, gdy pies np. siuska sobie pod blokiem. Ale te koty z pod bloku to agresywne sa, raz widzialam, jak bezdomnego psa zaatakowaly i gonily po ulicy :roll::shake::diabloti: A na podworku cwiczenia za smakolyki :evil_lol: To o 9 wyjde z domu :razz: bede musiala mase budzików ustawic :evil_lol: Fotki śliczne oczywiście :loveu: Moze :P Ja miałam kiedyś kotkę, która tak sobie naszego psa ustawiła, ze on się jej bał :diabloti: Ze smakołykami mamy taki mały problem, ze mi się sucz za bardzo nakręca i w doopie ma to co niej mówię jak smaczki widzi lub czuje :roll: Nie przesadzaj, to jak ty do szkoły wstajesz ? :evil_lol: Dzięki ; ) Quote
agaciaaa Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Cześć :loveu::loveu: Iza13 napisał(a):No nie wiem to chyba Ci jednak nie pokażę :evil_lol: Bezsens totalny, maja w ofercie, a nie można kupić. :roll: A karmę patrzyłaś na allegro ? Słyszałam, że tam najtaniej jest. Luna wwaliła się na mój kocyk :P I nie miała ochoty z niego zejść później, niewiele mi miejsca pozostało do leżenia :evil_lol: Wystraszyłaś sie? :diabloti: Mniej więcej takie same ceny są, a z krakvetu zwykle coś jeszcze przy okazji zamawiam. No co Ty gadasz, przecież ona niedużo miejsca zajmuje :loveu: :evil_lol: Quote
akodirka Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Iza13 napisał(a): Ze smakołykami mamy taki mały problem, ze mi się sucz za bardzo nakręca i w doopie ma to co niej mówię jak smaczki widzi lub czuje :roll: Nie przesadzaj, to jak ty do szkoły wstajesz ? :evil_lol: Wiec, jesli widzi smakolyki a nie Ciebie, to musiasz skupianie na Tobie cwiczyc :razz: Jak mialam na 8.00 to od 6.00 do 7.00 co 5 min budzik w komorce dzwonil, a pozniej sie ztaczalam i o 7.45 wychodzilam i sie spoznialam na lekcje :evil_lol: Quote
Iza. Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 agaciaaa napisał(a):Cześć :loveu::loveu: Wystraszyłaś sie? :diabloti: Mniej więcej takie same ceny są, a z krakvetu zwykle coś jeszcze przy okazji zamawiam. No co Ty gadasz, przecież ona niedużo miejsca zajmuje :loveu: :evil_lol: Cześć :loveu: Nie :P No moze trochę :diabloti: No tak, w krakvecie jest o tyle lepiej, ze szeroka gama innych towarów. Malutko, toż to jorczek jest :evil_lol: akodirka napisał(a):Wiec, jesli widzi smakolyki a nie Ciebie, to musiasz skupianie na Tobie cwiczyc :razz: Jak mialam na 8.00 to od 6.00 do 7.00 co 5 min budzik w komorce dzwonil, a pozniej sie ztaczalam i o 7.45 wychodzilam i sie spoznialam na lekcje :evil_lol: Wiem, ze muszę ; ) Od wakacji, heh to juz :P zamierzam się za to porządnie wziąć, mam nadzieje, że jakieś efekty będą . Ha ha ha jakbym czytała o sobie :evil_lol: Tylko, ze ja się raczej na lekcje nie spóźniam jestem zawsze tak z minutę może dwie przed lekcją :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Iza13 napisał(a):Nie :P No moze trochę :diabloti: No tak, w krakvecie jest o tyle lepiej, ze szeroka gama innych towarów. Malutko, toż to jorczek jest :evil_lol: To ja jestem taka straszna? :placz: Dokładnie. No właśnie :loveu::evil_lol: Dawaj fotki :eviltong: Quote
Iza. Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 agaciaaa napisał(a):To ja jestem taka straszna? :placz: No właśnie :loveu::evil_lol: Dawaj fotki :eviltong: Nieeee ty nie :loveu::diabloti: To ja jestem straszna nie uczesana i nie umalowana, a tak właśnie najczęściej w domu chodzę :evil_lol: Myślisz, ze powinnam ja odchudzić ?:diabloti: 50 kg na jorka to chyba za dużo nie ? :evil_lol::evil_lol: Zaraz :razz: Quote
Unbelievable Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Iza13 napisał(a): Tylko, ze ja się raczej na lekcje nie spóźniam jestem zawsze tak z minutę może dwie przed lekcją :evil_lol: ja też :evil_lol::evil_lol: a dzisiaj mam bal na zakończenie gimnazjum :cool1: Quote
Iza. Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 Tinka:) napisał(a): a dzisiaj mam bal na zakończenie gimnazjum :cool1: Idziesz ? Ja nie byłam :P Quote
Recommended Posts