Iza. Posted June 17, 2008 Author Posted June 17, 2008 Tinka:) napisał(a):wydaje mi się, że spacer to dopiero jak gram się zbierze w sobie i odbuduje móżdżek zaraz wstawię fotki jeso, to mniej niż u nas : O ale dzięki Tylko czy to kiedyś nastąpi :evil_lol:, żartuje oczywiście:diabloti: To wstawiaj : ) Ja też może wstawię za chwilę :P Proszę :lol: akodirka napisał(a):Eeee mojego i tak nikt nie przebije, gdy go cos zainteresuje, to tak jakby byl gluchy sie zachowuje, wiec cwiczymy to skupianie i cwiczymy, efekty narazie minimalne ale widac. E moj jak wyczuje jakiegos psa, to szuka, komu to juz przywalic. A gdy widzi jakiegos i wie, ze to pies, to wtedy mysli o jedym - murder. Jak nie bedziesz mogla mnie znalesc - szukaj gdzies w okolicach Ewy Moja niestety też nie raz głuchą udaje :/ O matko, dobrze, ze moja tak nie ma :P Bo by ki rękę urwała:evil_lol: Tatarata :mad:tylko, że ja nie wiem jak Ewa wygląda :P akodirka napisał(a):Macie powody ciiicho, ja odpowiem jako rodowita bialostoczanka - ulgowy 1 zł, normalny 2 zł Nie strasz mnie :mad: Quote
akodirka Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 [quote name='Tinka:)'] Dziewczyny- jakbyście chciały mnie rozpoznać:diabloti::evil_lol: to Grama na pewno poznacie, ale będzie miał jeszcze jako bonus czerwoną bandamkę w białe stworki, no i rogzowe szele w krowę : P czyzby pokemony? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: moj ma zielona bandanke w biae pokemony :evil_lol::evil_lol::evil_lol: sory, ale zaczym juz gadac glupoty :oops: Quote
Iza. Posted June 17, 2008 Author Posted June 17, 2008 Czarna_Owieczka napisał(a):W niedziele idziecie tak samo? To ja chętnie pójdę z sienkiewicza z wami bo nie mam autobusów (godziny nie odpowiadają). A w sobote przejadę się normalnie autobusem, bo chce sprawdzić dojazd do alpi ;) Tak, w niedzielę też, przynajmniej ja : ) Ok, to jak chcesz ; ) Tinka:) napisał(a): Dziewczyny- jakbyście chciały mnie rozpoznać:diabloti::evil_lol: to Grama na pewno poznacie, ale będzie miał jeszcze jako bonus czerwoną bandamkę w białe stworki, no i rogzowe szele w krowę : P Nie martw się, Ciebie rozpoznam, widziałam Twoje zdjęcia:diabloti:, zresztą szatana będziesz miała :P Quote
Unbelievable Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Iza13 napisał(a):Tylko czy to kiedyś nastąpi :evil_lol:, żartuje oczywiście:diabloti: Moja niestety też nie raz głuchą udaje :/ zobaczymy :diabloti: :evil_lol::evil_lol: ale wraca :cool1: a ten nawet by się nie pofatygował :cool1: akodirka napisał(a):czyzby pokemony? :evil_lol: moj ma zielona bandanke w biae pokemony :evil_lol: sory, ale zaczym juz gadac glupoty :oops: nie, bandamka jest z bayera w jakieś psy, koty, krowy i świnie : P Quote
Unbelievable Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Iza13 napisał(a): Nie martw się, Ciebie rozpoznam, widziałam Twoje zdjęcia:diabloti:, zresztą szatana będziesz miała :P e tam zdjęcia, tak naprawdę jestem brzydsza :evil_lol: właśnie, szoton jest bardzo rozpoznawalny : P Quote
Czarna_Owieczka Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 W sobote mam być na towarowa/zacisze ok 9:10 czy 9:30? W niedziele macie autobusy jak w sobote? o której mam być na sienkiewicza? Quote
akodirka Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Iza13 napisał(a): Moja niestety też nie raz głuchą udaje :/ O matko, dobrze, ze moja tak nie ma :P Bo by ki rękę urwała:evil_lol: Tatarata :mad:tylko, że ja nie wiem jak Ewa wygląda :P Nie strasz mnie :mad: Moj strasznie nie lubi czyszczenia uszu i zawsze mu groze, ze widocznie uszy mu przeczyscic trzeba :evil_lol::evil_lol::evil_lol: wtedy zazwyczaj ludzie sie na mnie jak na wariatke patrza. Ja przez mojego mialam juz nie raz nadwyrezony staw w lokciu :roll: . Czasem ledwo go utrzymuje, prowadzalam kilka razy ciagajace duze psy i sila mojego byla b. zblizona do tej jaką mialy duze psy. On jest dosc przypakowany i silny i zazwyczaj jak daje komu smycz do potrzymania i psa zainteresuje cos to ta osoba prawie na ziemi laduje. :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale Ania od Blakiego wie :evil_lol: A jak nie to bedziesz miala problem :diabloti: Quote
Iza. Posted June 17, 2008 Author Posted June 17, 2008 Tinka:) napisał(a):zobaczymy :diabloti: :evil_lol::evil_lol: ale wraca :cool1: a ten nawet by się nie pofatygował :cool1: Obyśmy nie musiały czekać za długo :evil_lol: Spróbowałaby nie :mad: Ale ostatnio jest w tym temacie coraz lepiej : ) Rower na prawdę wiele nam pomógł, nie spodziewałam się takiego efektu ; ) Quote
akodirka Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 [quote name='Tinka:)'] ale wraca :cool1: a ten nawet by się nie pofatygował :cool1: moj, jak wywach cos ciekawego, to zachowuje sie, jakby chcial mi powiedziec, ze "ja mam ciekawsze rzeczy niz przychodzenie do ciebie" albo "tralalala nic nie slysze" :evil_lol: http://i32.tinypic.com/2isa93r.jpg fotka pt. "rzuc mi pileczke" ? Quote
Iza. Posted June 17, 2008 Author Posted June 17, 2008 [quote name='Tinka:)']e tam zdjęcia, tak naprawdę jestem brzydsza właśnie, szoton jest bardzo rozpoznawalny : P Oj tam wątpię :P Moje zdjęcie było gdzieś tu niedawno, jakbyś mnie zobaczyła to krzycz tylko głośno :P [quote name='Czarna_Owieczka']W sobote mam być na towarowa/zacisze ok 9:10 czy 9:30? W niedziele macie autobusy jak w sobote? o której mam być na sienkiewicza? Myśle, ze około 9:10 Na niedziele jeszcze nie sprawdzałam, nie wiem czy Agatka jedzie czy nie. [quote name='akodirka']Moj strasznie nie lubi czyszczenia uszu i zawsze mu groze, ze widocznie uszy mu przeczyscic trzeba wtedy zazwyczaj ludzie sie na mnie jak na wariatke patrza. Ja przez mojego mialam juz nie raz nadwyrezony staw w lokciu . Czasem ledwo go utrzymuje, prowadzalam kilka razy ciagajace duze psy i sila mojego byla b. zblizona do tej jaką mialy duze psy. On jest dosc przypakowany i silny i zazwyczaj jak daje komu smycz do potrzymania i psa zainteresuje cos to ta osoba prawie na ziemi laduje. Ale Ania od Blakiego wie A jak nie to bedziesz miala problem Nie dziwie sie :diabloti: Moja to mi ścięgna kilka razy naciągnęła :roll: Ciągniecie staram się całkowicie wyeliminować, ale jak cos ciekawszego zobaczy to nie raz jej odbije i pociągnie. No nie wiem nie wiem, moja waży jakieś 50 kg i jak pociągnie to moze nieźle się na ziemi przejechać ja już kilka razy przez nią upadłaa, a wierz mi do drobnych osób nie należę :evil_lol: [quote name='akodirka'] http://i32.tinypic.com/2isa93r.jpg fotka pt. "rzuc mi pileczke" ? Piłeczka to jej miłość :loveu: Szczególnie ta niebieska :P Quote
agaciaaa Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Iza13 napisał(a):Moja Luna teraz boi sie coraz mniej, kiedyś to nawet na dźwięk dzwonów kościelnych wpadała w panikę totalną. No całe szczęście, wujek go szukał, a on już a pies na podwórku swoim był, bo ja go wpuściłam :p Całe szczęście, że wpadałam na to żeby do wujka zadzwoni, bo nie wiadomo ile by tam jeszcze na tej łące siedział :evil_lol: Trzeba przypominać, bo te gupole mogą zapomnieć :P Jak teraz częściej jeździmy na rowerem to Luna bliżej mnie sie trzyma, bo wie że zaraz mogę przyspieszyć i może mieć problem żeby mnie dogonić :P A wczoraj coś niesamowitego mi się zdarzyło :O Jadę ja sobie normalnym tempem Luna koło mnie, a ty nagle ona zaczyna przede mną biec ja normalnie oczy tak :crazyeye: i w szoku totalnym byłam :evil_lol: Mówiłam, że lubie niebo focić :P To tylko taka perspektywa, na ziemi leżałam :diabloti: Toż to noc będzie, pierwszy dzień wakacji, aja ma o śwcie wstawać :P Łooo matko, to jaką Ci brat tą karte kupił :P Biedny wujek sie stresował a pies siedział sobie na podwórku :evil_lol: Dokładnie :P a takie fajne krzaki akurat znalazłam, bardzo fajnie sie w nich chowa :evil_lol: raz też w zboże sie schowałam :diabloti: No co Ty :crazyeye: to nie była ona :P :evil_lol: I fajniei Ci to wychodzi :) Czego sie nie robi dla fotki :evil_lol: Ja bede musiała jeszcze wcześniej :P 1 GB :lol: Widziałam na fotkach Twojego starszego młodszego brata ;) weź go kiedyś na spacerek :lol: Iza13 napisał(a):Myśle, ze około 9:10 Na niedziele jeszcze nie sprawdzałam, nie wiem czy Agatka jedzie czy nie. Tak, wcześniej lepiej, bo my będziemy pewnie przed 9 ;) To ją zapytaj :P Chętnie pojade, pks jest tak samo jak w sobote, albo o 8, pewnie też byłoby ok, bo to przyśpieszony, troche szybciej jedzie, na Sienkiewicza powinien być ok 8.45 (zależy od kierowcy :P). Quote
Czarna_Owieczka Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 akodirka napisał(a): Ale Ania od Blakiego wie :evil_lol: A jak nie to bedziesz miala problem :diabloti: Ewe można rozpoznać po psach :loveu: Nie martw się, Ciebie też raczej pamiętam :cool3: Quote
Unbelievable Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Iza13 napisał(a):Obyśmy nie musiały czekać za długo :evil_lol: Spróbowałaby nie :mad: Ale ostatnio jest w tym temacie coraz lepiej : ) Rower na prawdę wiele nam pomógł, nie spodziewałam się takiego efektu ; ) też mam taka nadzieje :razz: :evil_lol::evil_lol: ale jak, biega bez smyczy? akodirka napisał(a):moj, jak wywach cos ciekawego, to zachowuje sie, jakby chcial mi powiedziec, ze "ja mam ciekawsze rzeczy niz przychodzenie do ciebie" albo "tralalala nic nie slysze" :evil_lol: mój wogle nie wraca :cool1: Iza13 napisał(a):Oj tam wątpię :P Moje zdjęcie było gdzieś tu niedawno, jakbyś mnie zobaczyła to krzycz tylko głośno :P ok :evil_lol::evil_lol: Quote
Iza. Posted June 17, 2008 Author Posted June 17, 2008 agaciaaa napisał(a):Biedny wujek sie stresował a pies siedział sobie na podwórku Dokładnie :P a takie fajne krzaki akurat znalazłam, bardzo fajnie sie w nich chowa raz też w zboże sie schowałam No co Ty to nie była ona :P Czego sie nie robi dla fotki Ja bede musiała jeszcze wcześniej :P 1 GB Widziałam na fotkach Twojego starszego młodszego brata weź go kiedyś na spacerek Tak, wcześniej lepiej, bo my będziemy pewnie przed 9 To ją zapytaj :P Chętnie pojade, pks jest tak samo jak w sobote, albo o 8, pewnie też byłoby ok, bo to przyśpieszony, troche szybciej jedzie, na Sienkiewicza powinien być ok 8.45 (zależy od kierowcy :P). Ja też się kiedyś tak stresowałam jak mój gupol sobie wyszedł i go nie było, pół czarne obleciałam a ona u sąsiadów była :roll: Temu wpadłam na to, ze powinnam zadzwonić ; ) Ty przecież nie lubisz krzaków :P No właśnie taki mi sie wydaje, ze to nie była ona, bo to nie możliwe, żeby moja sucza tak z własnej woli biegła i to tak szybko :evil_lol: Akurat se na kocyku leżałam i gazetki czytałam :P Wiem, ale Ty nie bedziesz jeszcze miała wakacji :evil_lol: Ja go nie lubie :diabloti: Ta sobie myślałam, że my prze 9 będziemy ; ) A do której zamierzamy tam być ? Miałam sie jej zapytać, ale jej na dogo nie było :P A nie mamy jakiegoś późniejszego :diabloti: Jak nie to trudno ; ) Izabela124. napisał(a):Jeju a tu gaduły znów gadają :P Jakie tam gaduły :P Czarna_Owieczka napisał(a):Ewe można rozpoznać po psach Nie martw się, Ciebie też raczej pamiętam Haaa no to dobrze, ze znami bedziesz :diabloti: Quote
Czarna_Owieczka Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Ale wcześnie będziemy :lol: Szkoda że nie macie połączenia, żeby dojechać na 10 :lol: i tak się pewnie z rozpoczęciem spóźnią ;) :lol: Quote
Iza. Posted June 17, 2008 Author Posted June 17, 2008 Tinka:) napisał(a):też mam taka nadzieje :razz: :evil_lol::evil_lol: ale jak, biega bez smyczy? ok :evil_lol::evil_lol: Biega bez smyczy, ale z dala od ulicy i ludzi, bo wszystkich kocha i za wszystkimi chce sie koniecznie przywitać ;) Na rowerze w zabudowanym terenie na smyczy, a w lesie bez, jak tylko widzę, ze gdzieś w krzaki włazi to przyśpieszam. Teraz pilnuje się coraz lepiej na normalnych spacerach też. Żebys tylko nie zapomniała :diabloti: Czarna_Owieczka napisał(a):Ale wcześnie będziemy :lol: Szkoda że nie macie połączenia, żeby dojechać na 10 :lol: i tak się pewnie z rozpoczęciem spóźnią ;) :lol: No właśnie strasznie wcześnie :roll: Quote
Unbelievable Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Iza13 napisał(a):Biega bez smyczy, ale z dala od ulicy i ludzi, bo wszystkich kocha i za wszystkimi chce sie koniecznie przywitać ;) Na rowerze w zabudowanym terenie na smyczy, a w lesie bez, jak tylko widzę, ze gdzieś w krzaki włazi to przyśpieszam. Teraz pilnuje się coraz lepiej na normalnych spacerach też. Żebys tylko nie zapomniała :diabloti: ja mojego szotona to nawet przy rowerze bez smyczy nie puszczę :cool1: nie zapomnę : P z koleżanką będę ; ) poza tym sprawdziłam rozkład autobusów w internecie i mam mętlik, bo tu jest co innego napisane a na dworcu co innego :cool1: Quote
Czarna_Owieczka Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Kochane, ja zmykam spać. Musze się jutro pofatygować do szkoły (a mam 8:00) trzeba się dowiedzieć o której zakończenie roku szkolnego i rozdanie świadectw :lol: Quote
agaciaaa Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Iza13 napisał(a):Ja też się kiedyś tak stresowałam jak mój gupol sobie wyszedł i go nie było, pół czarne obleciałam a ona u sąsiadów była :roll: Temu wpadłam na to, ze powinnam zadzwonić ; ) Ty przecież nie lubisz krzaków :P No właśnie taki mi sie wydaje, ze to nie była ona, bo to nie możliwe, żeby moja sucza tak z własnej woli biegła i to tak szybko :evil_lol: Akurat se na kocyku leżałam i gazetki czytałam :P Wiem, ale Ty nie bedziesz jeszcze miała wakacji :evil_lol: Ja go nie lubie :diabloti: Ta sobie myślałam, że my prze 9 będziemy ; ) A do której zamierzamy tam być ? Miałam sie jej zapytać, ale jej na dogo nie było :P A nie mamy jakiegoś późniejszego :diabloti: Jak nie to trudno ; ) No tak, dobrze że chociaż wujkowi tego oszczędziłaś ;) Czego sie nie robi dla psa :razz: Nooo i bez Sary :evil_lol: Zazdroszcze! Ja to sobie moge najwyżej na balkon wyjść. Ja w ogóle nie bede miała wakacji. No chyba że w pracy nie wytrzymam :P jak wytrzymam, to tylko we wrześniu zrobie sobie wakacje ;) No wiesz co :diabloti: może ten bardziej będzie sie na męża nadawał, troche starszy od Wiktora jest :diabloti::evil_lol: A nie wiem do której, sie zobaczy ;) Jak chcesz później to prosze bardzo: 8.15, 8.45, 9.20, 9.40, 10.45 ..... :razz: Czarna_Owieczka napisał(a):Ale wcześnie będziemy :lol: Szkoda że nie macie połączenia, żeby dojechać na 10 :lol: i tak się pewnie z rozpoczęciem spóźnią ;) :lol: No wcześnie, ale Iza z Suwałk tak ma pociąg ;) ja to mam często pksy do Białego ;) Quote
Iza. Posted June 17, 2008 Author Posted June 17, 2008 Tinka:) napisał(a):ja mojego szotona to nawet przy rowerze bez smyczy nie puszczę :cool1: nie zapomnę : P z koleżanką będę ; ) poza tym sprawdziłam rozkład autobusów w internecie i mam mętlik, bo tu jest co innego napisane a na dworcu co innego :cool1: No ale Twój to terrier to co innego ;) Ja tam zawsze wole sprawdzić na dworcu, w necie nigdy nie mogę się połapać :P Czarna_Owieczka napisał(a):Kochane, ja zmykam spać. Musze się jutro pofatygować do szkoły (a mam 8:00) trzeba się dowiedzieć o której zakończenie roku szkolnego i rozdanie świadectw :lol: Dobranoc :loveu::loveu: Ja mam o 11 A jutro chyba do szkoły nie ide jakos tak mi się nie chce :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 A ja jutro w szkole mam kiermasz na 8 i idę :P A wiecie co dziewczyny, musimy byc wcześniej, bo musicie mi pomóc namiot rozstawic, bo ja nie umiem :P Quote
agaciaaa Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Izabela124. napisał(a):A wiecie co dziewczyny, musimy byc wcześniej, bo musicie mi pomóc namiot rozstawic, bo ja nie umiem :P Ja też :eviltong: Quote
akodirka Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Iza13 napisał(a): Nie dziwie sie :diabloti: Moja to mi ścięgna kilka razy naciągnęła :roll: Ciągniecie staram się całkowicie wyeliminować, ale jak cos ciekawszego zobaczy to nie raz jej odbije i pociągnie. No nie wiem nie wiem, moja waży jakieś 50 kg i jak pociągnie to moze nieźle się na ziemi przejechać ja już kilka razy przez nią upadłaa, a wierz mi do drobnych osób nie należę :evil_lol: Piłeczka to jej miłość :loveu: Szczególnie ta niebieska :P a ostatnio bylam przy ulicy bylam pewna, ze nikogo nie ma i do psa mowie zeby rozne sztuczki robil i pozniej "zdechl pies" ten juz na plecach lezy i ja do niego zachrypnietym glosem "suuupppperrr", nadle podnosze glowe i widze, ze taki chlopak z astem sie na mnie dziwnie gapi :roll: :lol: ja sie speszylam i poszlam w druga strone, w sumie tez bym sie gapila, jak by ktos byl mna. I taka ciekawostaka, ze ja i ten chlopak czesto sie mijamy na spacerach i nie byloby w tym nic dziwnego, gdyby nie to, ze nie wychodzimy o stalych godzinach, tylko o roznych porach ale zawsze minac sie musimy :roll:. Heh, przypomnialo mi sie tez, jak kiedys na kartkowce (wlasnie u tej baby przez ktora wzoru nie mam) zaczelam sie nagle smiac z calych sil sie probowalam powstrzymywac ale mi to nie wychodzilo i cala klasa sie na mnie gapila i nie wiedziala ocb, a ta baba to juz wybitnie sie na mie gapila jak na nienormalna :diabloti: Ogolnie juz sie przezwyczailam, ze ludzie sie tak na mnie gapia, bo mam dystans do siebie i sama sie czasem za nienormalna uwazam :evil_lol: Wszyscy sie dziwia, ze on taki silny jest :razz: . Tez staram sie pozbyc ciagania i nawet nam to wychodzi, ale i tak zdazaja sie skoki w bok i wciaganie mnei na trawnik :angryy: Skoro to jej milosc, to w czym problem z nauka przychodzenia? :razz::diabloti: Quote
Recommended Posts