akodirka Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Co Wy tu sie na spacery po moim miescie umawiacie? :evil_lol::mad: Gram był kastrowany? Bo jesli tak, to i ja sie chetnie podczepie na spacer :razz: a jesli nie, to dalej bede uzadzac samotne spacery :diabloti: Quote
Czarna_Owieczka Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Moje jest niesterylizowane i niewychowane :lol: to my może najpierw weźmiemy się za siebie, a później będziemy z wami spacerować, wreszcie k...kuraczek może zdecyduje gdzie na te agility idziemy bo nie mogę :shake: Quote
Iza. Posted June 17, 2008 Author Posted June 17, 2008 Czarna_Owieczka napisał(a):Spacer po Białymstoku ? ja bym chętnie poszła :razz: To super, mi się dużej wielkość ponad 800 mieści :razz: ale będziem focić :loveu: Pewnie, koniecznie musimy się wybrać : ) Ja mam strasznie małą kartę ; ) Oj będziem bedziem :) akodirka napisał(a):Co Wy tu sie na spacery po moim miescie umawiacie? :evil_lol::mad: Gram był kastrowany? Bo jesli tak, to i ja sie chetnie podczepie na spacer :razz: a jesli nie, to dalej bede uzadzac samotne spacery :diabloti: Gram to chłop z jajami - wystawiany jest :P Ale moja Luna to suka,więc wiesz licze na jakiś spacerek :razz: Czarna_Owieczka napisał(a):Moje zwierze jest niesterylizowane i niewychowane :lol: to my może najpierw weźmiemy się za siebie, a później będziemy z wami spacerować, wreszcie k...kuraczek może zdecyduje gdzie na te agility idziemy bo nie mogę :shake: Moje tez nie cachnięte, jeszcze ; ) Oj Twoje to na pewno bardziej wychowane niz moje ; ) Nie musicie się za siebie brać :P tylko koniecznie się z nami wybrac na spacerek :P Właśnie zdecyduj sie wreszcie :razz: Ja ze swoją też zamierzam się wybrać, ale my jak juz coś to tylko tak rekreacyjnie, moja sucza za wolna ; ) Quote
Czarna_Owieczka Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Jadąc na piknik, zobaczę dojazd do alpi i dojście, bo w Radosnym Psie byłam :loveu: Quote
Iza. Posted June 17, 2008 Author Posted June 17, 2008 Czarna_Owieczka napisał(a):Jadąc na piknik, zobaczę dojazd do alpi i dojście, bo w Radosnym Psie byłam :loveu: Rozumiem, że Ci się podobało ; ) Ja te planuje się jeszcze z Ewą domówić i też moze wpadne do Radosnego psa ; ) Tylko, czy nie wiesz może czy biegaja tam owczarki niemieckie ? Quote
Czarna_Owieczka Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 [quote name='Iza13']Rozumiem, że Ci się podobało ; ) Ja te planuje się jeszcze z Ewą domówić i też moze wpadne do Radosnego psa ; ) Tylko, czy nie wiesz może czy biegaja tam owczarki niemieckie ? Na stronie:www.radosnypies.ovh.org znajdziesz liste klubowiczów. Z resztą Ewa czy akodirka Ci lepiej powie ;) Quote
agaciaaa Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Matko kochana jak nagadane!!! :crazyeye: ale nadrobiłam, dzielna jestem :diabloti: [quote name='akodirka']Agaciaaa jak tak zerknęłam na zdjęcia w Twojej galerii, to patrze, ze Twoja tez ma krawacika, chodz malutkiego :razz: bo moj to ma idealnego krawata - pod szyja trojkąt, pozniej romb :) U mojej suczy to takie niewiadomo co jest :evil_lol: taki jakiś dziwny kształt ; ) [quote name='Iza13']A mama mi mówiła zebym takie nie biegła :P Ale od tyłu pchają :P Całe szczęście :p Moja Luna tez boi się strasznie. Ostatnio były u mnie fajerwerki nastadionie na dzień dziecka,.Wujek wyszedł ze swoim psem chwilę przed pierwszymi fajerwerkami. Zaszedł na łąkę i zaczęli fajerwerki wystrzelać, wujek nie zdążył się obejżeć a pies juz do domu poleciał ; ) Bo one lubi krzaki :diabloti: To fotki,z tego spacerku co Ci mówiłam, że się do Luny chowałam ; ) Widzisz, trzeba słuchać mamy :P Ale tylko od tyłu :P Sara w sylwestra to nawet nie słyszała fajerwerków, bo mama pozamykała okna, włączyła głośno tv i sie z nią bawiła itp ;) a teraz wszyscy zapomnieli :roll: Hehe, dobrze, że poleciał do domu a nie gdzieś przed siebie! : ) Aha ; ) też sie ostatnio od Sary chowałam, mimo że sie ładnie blisko trzymała ; ) ale sie schowałam pare razy w krzaczory, żeby nie zapomniała że sie trzeba pilnować :P http://i27.tinypic.com/b8rzt5.jpg hihi fajne :lol: http://i25.tinypic.com/110avjt.jpg śliczne niebo :loveu: http://i31.tinypic.com/fmukk9.jpg tu wygląda jakby była OOOOGROMNA :crazyeye: :loveu: A co do pikniku, to pks ode mnie będzie o 7.25, to akurat na 9 będziemy ;) Mi sie mieści 1658 fot, ale bede focić :evil_lol: Quote
Czarna_Owieczka Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 agaciaaa napisał(a): A co do pikniku, to pks ode mnie będzie o 7.25, to akurat na 9 będziemy ;) Mi sie mieści 1658 fot, ale bede focić :evil_lol: To powiedzcie mi o której mam być na towarowej/zacisze ? Hm, ciekawe o której ja mam autobus, muszę końcu na drugi koniec miasta dojechać :lol: Dać wam mój kom. ? :cool3: mrr. :loveu: Quote
agaciaaa Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Czarna_Owieczka napisał(a):To powiedzcie mi o której mam być na towarowej/zacisze ? Hm, ciekawe o której ja mam autobus, muszę końcu na drugi koniec miasta dojechać :lol: Dać wam mój kom. ? :cool3: mrr. :loveu: Tak dokładnie to nie wiem, na Sienkiewicza wysiądziemy pewnie ok. 8.20-25, nie wiem ile zajmie nam dojście tam ;) No telefonami trzeba sie wymienić, może sie przydać. Zaraz wyśle Ci swój na pw :) Szkoda tylko że mam złomiasty aparat :roll: :eviltong: Quote
Czarna_Owieczka Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 agaciaaa napisał(a):Tak dokładnie to nie wiem, na Sienkiewicza wysiądziemy pewnie ok. 8.20-25, nie wiem ile zajmie nam dojście tam ;) No telefonami trzeba sie wymienić, może sie przydać. Zaraz wyśle Ci swój na pw :) Szkoda tylko że mam złomiasty aparat :roll: :eviltong: zaraz sprawdze moje autobusy nr. wysłany a gdzie tam, dobry jest :cool3: Quote
agaciaaa Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Czarna_Owieczka napisał(a):zaraz sprawdze moje autobusy nr. wysłany a gdzie tam, dobry jest :cool3: Ok, jakby coś to Ty na nas poczekasz, albo my na Ciebie ;) Nie wiesz co mówisz :eviltong: stary złom i na dodatek sie rozpada :roll: Quote
Czarna_Owieczka Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 A z sienkiewicza skąd idziecie? bo może tam do was dojdę? :cool3: jaki przystanek, miejsce, punkt orientacyjny? :lol: edit: aha i z której strrony sienkiewicza? Pytam bo może tu będę miała lepsze połączenie autobusów Bo jak na towarowa/zacisze to najbardziej pasuje mi być ok. 9:30 (sobota) Quote
akodirka Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 :diabloti: moj i tak jest najbardziej niewychowany :evil_lol: Iza, u nas sa chyba jeden czy dwa ONki, ale na treningach i tak byscie ich nie spotkali bo one w innej grupie sa, ja tylko raz z jednym sie minelam :evil_lol: Zreszta Ewa bardziej obeznana jest. Quote
Unbelievable Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Iza13 napisał(a):W sumie to możemy się kiedyś na jakis spacer w Białymstoku umówić : ) Zawsze to miałabyś bliżej niż do mnie :P właśnie właśnie :razz: da się zrobić : P Czarna_Owieczka napisał(a):Spacer po Białymstoku ? ja bym chętnie poszła :razz::loveu: akodirka napisał(a): Gram był kastrowany? Bo jesli tak, to i ja sie chetnie podczepie na spacer :razz: a jesli nie, to dalej bede uzadzac samotne spacery :diabloti: Jak pisze Iza dalej Grami na wystawy jeździ, ba, nawet mam ambicję zrobić mu reproduktora : P tyle że on spokojny i nie ma znaczenia pies czy suka, chociaż jak jakiś się mocno d niego napuszy to nie popuści :cool3: Czarna_Owieczka napisał(a):Moje jest niesterylizowane i niewychowane :lol: to my może najpierw weźmiemy się za siebie, a później będziemy z wami spacerować, wreszcie k...kuraczek może zdecyduje gdzie na te agility idziemy bo nie mogę :shake: to tak jak my :razz: dzisiaj ćwiczyłam nie przywoływanie a skupienie, jak to pomaga :loveu: Iza13 napisał(a):Pewnie, koniecznie musimy się wybrać : ) Gram to chłop z jajami - wystawiany jest :P tak tak : P Quote
Iza. Posted June 17, 2008 Author Posted June 17, 2008 [quote name='agaciaaa']Matko kochana jak nagadane!!! ale nadrobiłam, dzielna jestem Widzisz, trzeba słuchać mamy :P Ale tylko od tyłu :P Sara w sylwestra to nawet nie słyszała fajerwerków, bo mama pozamykała okna, włączyła głośno tv i sie z nią bawiła itp a teraz wszyscy zapomnieli Hehe, dobrze, że poleciał do domu a nie gdzieś przed siebie! : ) Aha ; ) też sie ostatnio od Sary chowałam, mimo że sie ładnie blisko trzymała ; ) ale sie schowałam pare razy w krzaczory, żeby nie zapomniała że sie trzeba pilnować :P http://i27.tinypic.com/b8rzt5.jpg hihi fajne http://i25.tinypic.com/110avjt.jpg śliczne niebo http://i31.tinypic.com/fmukk9.jpg tu wygląda jakby była OOOOGROMNA A co do pikniku, to pks ode mnie będzie o 7.25, to akurat na 9 będziemy Mi sie mieści 1658 fot, ale bede focić To nie ja to one :diabloti: Nieraz sama mam zaległości we własnej galerii :P Czasami :P Moja Luna teraz boi sie coraz mniej, kiedyś to nawet na dźwięk dzwonów kościelnych wpadała w panikę totalną. No całe szczęście, wujek go szukał, a on już a pies na podwórku swoim był, bo ja go wpuściłam :p Całe szczęście, że wpadałam na to żeby do wujka zadzwoni, bo nie wiadomo ile by tam jeszcze na tej łące siedział :evil_lol: Trzeba przypominać, bo te gupole mogą zapomnieć :P Jak teraz częściej jeździmy na rowerem to Luna bliżej mnie sie trzyma, bo wie że zaraz mogę przyspieszyć i może mieć problem żeby mnie dogonić :P A wczoraj coś niesamowitego mi się zdarzyło :O Jadę ja sobie normalnym tempem Luna koło mnie, a ty nagle ona zaczyna przede mną biec ja normalnie oczy tak :crazyeye: i w szoku totalnym byłam :evil_lol: Szkoda tylko, ze się rozmazało ;) Mówiłam, że lubie niebo focić :P To tylko taka perspektywa, na ziemi leżałam :diabloti: Toż to noc będzie, pierwszy dzień wakacji, aja ma o śwcie wstawać :P Łooo matko, to jaką Ci brat tą karte kupił :P [quote name='Czarna_Owieczka']T Dać wam mój kom. ? Zaraz wyśle Ci swój na PW:eviltong: [quote name='agaciaaa'] Szkoda tylko że mam złomiasty aparat Nie przesadzaj :P [quote name='Czarna_Owieczka']A z sienkiewicza skąd idziecie? bo może tam do was dojdę? :cool3: jaki przystanek, miejsce, punkt orientacyjny? :lol: edit: aha i z której strrony sienkiewicza? Pytam bo może tu będę miała lepsze połączenie autobusów Wysiadamy za wiaduktem, przystanek jest na przeciwko Ryskiej Od strony Wygody ; ) [quote name='akodirka'] moj i tak jest najbardziej niewychowany Iza, u nas sa chyba jeden czy dwa ONki, ale na treningach i tak byscie ich nie spotkali bo one w innej grupie sa, ja tylko raz z jednym sie minelam Zreszta Ewa bardziej obeznana jest. Jeszcze mojego bydlaka nie znasz :evil_lol: Ooo to dobrze by było, niestety dla mojej na widok onków totalny agresor się włącza, zresztą chyba już o tym pisałam. Tak se mysle, ze mozesz dac mi swój numer kom żebym nie miała problemów ze znalezieniem Ciebie na pikniky :diabloti: Quote
akodirka Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Tinka:) napisał(a): Jak pisze Iza dalej Grami na wystawy jeździ, ba, nawet mam ambicję zrobić mu reproduktora : P tyle że on spokojny i nie ma znaczenia pies czy suka, chociaż jak jakiś się mocno d niego napuszy to nie popuści :cool3: To szkoda, bo my mozemy tylko na spacery chodzic z sukami albo z wycinanymi psami :diabloti: . Ale w tym problem, ze moj nie lubi niewycinanych psow i znajac go, jakby wyczul, ze Gram to facet to zaraz probowalby sie go pozbyc :evil_lol::roll: Quote
Unbelievable Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 akodirka napisał(a):To szkoda, bo my mozemy tylko na spacery chodzic z sukami albo z wycinanymi psami :diabloti: . Ale w tym problem, ze moj nie lubi niewycinanych psow i znajac go, jakby wyczul, ze Gram to facet to zaraz probowalby sie go pozbyc :evil_lol::roll: boję się o swojego psa :evil_lol::evil_lol: : P z resztą on tylko na lince... :roll: jeszcze mam do ciebie pytanie : P ile kosztują bilety mpk u was? :evil_lol: Quote
Iza. Posted June 17, 2008 Author Posted June 17, 2008 Tinka:) napisał(a):boję się o swojego psa :evil_lol::evil_lol: : P z resztą on tylko na lince... :roll: jeszcze mam do ciebie pytanie : P ile kosztują bilety mpk u was? :evil_lol: Ja o swojego tez chodź to suka :P Ulgowy 1 zł Quote
Unbelievable Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Iza13 napisał(a):Ja o swojego tez chodź to suka :P Ulgowy 1 zł wydaje mi się, że spacer to dopiero jak gram się zbierze w sobie i odbuduje móżdżek :cool1: zaraz wstawię fotki :razz: jeso, to mniej niż u nas : O ale dzięki Quote
akodirka Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Iza13 napisał(a): Jeszcze mojego bydlaka nie znasz :evil_lol: Ooo to dobrze by było, niestety dla mojej na widok onków totalny agresor się włącza, zresztą chyba już o tym pisałam. Tak se mysle, ze mozesz dac mi swój numer kom żebym nie miała problemów ze znalezieniem Ciebie na pikniky :diabloti: Eeee mojego i tak nikt nie przebije, gdy go cos zainteresuje, to tak jakby byl gluchy sie zachowuje, wiec cwiczymy to skupianie i cwiczymy, efekty narazie minimalne ale widac. E moj jak wyczuje jakiegos psa, to szuka, komu to juz przywalic. A gdy widzi jakiegos i wie, ze to pies, to wtedy mysli o jedym - murder. :evil_lol: Jak nie bedziesz mogla mnie znalesc - szukaj gdzies w okolicach Ewy :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 akodirka napisał(a):Eeee mojego i tak nikt nie przebije, gdy go cos zainteresuje, to tak jakby byl gluchy sie zachowuje, wiec cwiczymy to skupianie i cwiczymy, efekty narazie minimalne ale widac. mój to samo :cool1: co ty masz za psa tak w ogóle? : P Quote
akodirka Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Iza13 napisał(a):Ja o swojego tez chodź to suka :P Ulgowy 1 zł Macie powody :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ciiicho, ja odpowiem jako rodowita bialostoczanka :evil_lol::diabloti: - ulgowy 1 zł, normalny 2 zł :razz: Quote
akodirka Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Tinka:) napisał(a):mój to samo :cool1: co ty masz za psa tak w ogóle? : P Taki kundel, chodz odnajduje w nim duzo z terrierów :razz: . Quote
Czarna_Owieczka Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Iza13 napisał(a): Wysiadamy za wiaduktem, przystanek jest na przeciwko Ryskiej Od strony Wygody ; ) W niedziele idziecie tak samo? To ja chętnie pójdę z sienkiewicza z wami bo nie mam autobusów (godziny nie odpowiadają). A w sobote przejadę się normalnie autobusem, bo chce sprawdzić dojazd do alpi ;) Quote
Unbelievable Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 akodirka napisał(a):Taki kundel, chodz odnajduje w nim duzo z terrierów :razz: . i wszystko jasne :evil_lol: Dziewczyny- jakbyście chciały mnie rozpoznać:diabloti::evil_lol: to Grama na pewno poznacie, ale będzie miał jeszcze jako bonus czerwoną bandamkę w białe stworki, no i rogzowe szele w krowę : P Quote
Recommended Posts