Jump to content
Dogomania

Buenos i Luna - grzywek pp i prawie niuf ; ))

Recommended Posts

Posted

Co Wy tu sie na spacery po moim miescie umawiacie? :evil_lol::mad:

Gram był kastrowany? Bo jesli tak, to i ja sie chetnie podczepie na spacer :razz: a jesli nie, to dalej bede uzadzac samotne spacery :diabloti:

• Replies 6.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czarna_Owieczka napisał(a):
Spacer po Białymstoku ? ja bym chętnie poszła :razz:

To super, mi się dużej wielkość ponad 800 mieści :razz: ale będziem focić :loveu:

Pewnie, koniecznie musimy się wybrać : )

Ja mam strasznie małą kartę ; )
Oj będziem bedziem :)

akodirka napisał(a):
Co Wy tu sie na spacery po moim miescie umawiacie? :evil_lol::mad:

Gram był kastrowany? Bo jesli tak, to i ja sie chetnie podczepie na spacer :razz: a jesli nie, to dalej bede uzadzac samotne spacery :diabloti:

Gram to chłop z jajami - wystawiany jest :P
Ale moja Luna to suka,więc wiesz licze na jakiś spacerek :razz:

Moje zwierze jest niesterylizowane i niewychowane :lol: to my może najpierw weźmiemy się za siebie, a później będziemy z wami spacerować, wreszcie k...kuraczek może zdecyduje gdzie na te agility idziemy bo nie mogę :shake:

Moje tez nie cachnięte, jeszcze ; )
Oj Twoje to na pewno bardziej wychowane niz moje ; )
Nie musicie się za siebie brać :P tylko koniecznie się z nami wybrac na spacerek :P
Właśnie zdecyduj sie wreszcie :razz:
Ja ze swoją też zamierzam się wybrać, ale my jak juz coś to tylko tak rekreacyjnie, moja sucza za wolna ; )

Posted

Jadąc na piknik, zobaczę dojazd do alpi i dojście, bo w Radosnym Psie byłam :loveu:

Rozumiem, że Ci się podobało ; )
Ja te planuje się jeszcze z Ewą domówić i też moze wpadne do Radosnego psa ; )
Tylko, czy nie wiesz może czy biegaja tam owczarki niemieckie ?

Posted

[quote name='Iza13']Rozumiem, że Ci się podobało ; )
Ja te planuje się jeszcze z Ewą domówić i też moze wpadne do Radosnego psa ; )
Tylko, czy nie wiesz może czy biegaja tam owczarki niemieckie ?

Na stronie:www.radosnypies.ovh.org
znajdziesz liste klubowiczów. Z resztą Ewa czy akodirka Ci lepiej powie ;)

Posted

Matko kochana jak nagadane!!! :crazyeye: ale nadrobiłam, dzielna jestem :diabloti:

[quote name='akodirka']Agaciaaa jak tak zerknęłam na zdjęcia w Twojej galerii, to patrze, ze Twoja tez ma krawacika, chodz malutkiego :razz:
bo moj to ma idealnego krawata - pod szyja trojkąt, pozniej romb :)

U mojej suczy to takie niewiadomo co jest :evil_lol: taki jakiś dziwny kształt ; )

[quote name='Iza13']A mama mi mówiła zebym takie nie biegła :P

Ale od tyłu pchają :P

Całe szczęście :p
Moja Luna tez boi się strasznie.
Ostatnio były u mnie fajerwerki nastadionie na dzień dziecka,.Wujek wyszedł ze swoim psem chwilę przed pierwszymi fajerwerkami. Zaszedł na łąkę i zaczęli fajerwerki wystrzelać, wujek nie zdążył się obejżeć a pies juz do domu poleciał ; )

Bo one lubi krzaki :diabloti:
To fotki,z tego spacerku co Ci mówiłam, że się do Luny chowałam ; )

Widzisz, trzeba słuchać mamy :P

Ale tylko od tyłu :P

Sara w sylwestra to nawet nie słyszała fajerwerków, bo mama pozamykała okna, włączyła głośno tv i sie z nią bawiła itp ;) a teraz wszyscy zapomnieli :roll:
Hehe, dobrze, że poleciał do domu a nie gdzieś przed siebie! : )

Aha ; ) też sie ostatnio od Sary chowałam, mimo że sie ładnie blisko trzymała ; ) ale sie schowałam pare razy w krzaczory, żeby nie zapomniała że sie trzeba pilnować :P

http://i27.tinypic.com/b8rzt5.jpg hihi fajne :lol:

http://i25.tinypic.com/110avjt.jpg śliczne niebo :loveu:

http://i31.tinypic.com/fmukk9.jpg tu wygląda jakby była OOOOGROMNA :crazyeye: :loveu:

A co do pikniku, to pks ode mnie będzie o 7.25, to akurat na 9 będziemy ;)

Mi sie mieści 1658 fot, ale bede focić :evil_lol:

Posted

agaciaaa napisał(a):

A co do pikniku, to pks ode mnie będzie o 7.25, to akurat na 9 będziemy ;)

Mi sie mieści 1658 fot, ale bede focić :evil_lol:

To powiedzcie mi o której mam być na towarowej/zacisze ?
Hm, ciekawe o której ja mam autobus, muszę końcu na drugi koniec miasta dojechać :lol:
Dać wam mój kom. ? :cool3:

mrr. :loveu:

Posted

To powiedzcie mi o której mam być na towarowej/zacisze ?
Hm, ciekawe o której ja mam autobus, muszę końcu na drugi koniec miasta dojechać :lol:
Dać wam mój kom. ? :cool3:

mrr. :loveu:

Tak dokładnie to nie wiem, na Sienkiewicza wysiądziemy pewnie ok. 8.20-25, nie wiem ile zajmie nam dojście tam ;)
No telefonami trzeba sie wymienić, może sie przydać. Zaraz wyśle Ci swój na pw :)

Szkoda tylko że mam złomiasty aparat :roll: :eviltong:

Posted

agaciaaa napisał(a):
Tak dokładnie to nie wiem, na Sienkiewicza wysiądziemy pewnie ok. 8.20-25, nie wiem ile zajmie nam dojście tam ;)
No telefonami trzeba sie wymienić, może sie przydać. Zaraz wyśle Ci swój na pw :)

Szkoda tylko że mam złomiasty aparat :roll: :eviltong:

zaraz sprawdze moje autobusy
nr. wysłany

a gdzie tam, dobry jest :cool3:

Posted

zaraz sprawdze moje autobusy
nr. wysłany

a gdzie tam, dobry jest :cool3:

Ok, jakby coś to Ty na nas poczekasz, albo my na Ciebie ;)

Nie wiesz co mówisz :eviltong: stary złom i na dodatek sie rozpada :roll:

Posted

A z sienkiewicza skąd idziecie? bo może tam do was dojdę? :cool3: jaki przystanek, miejsce, punkt orientacyjny? :lol:

edit:
aha i z której strrony sienkiewicza?
Pytam bo może tu będę miała lepsze połączenie autobusów

Bo jak na towarowa/zacisze to najbardziej pasuje mi być ok. 9:30 (sobota)

Posted

:diabloti: moj i tak jest najbardziej niewychowany :evil_lol:

Iza, u nas sa chyba jeden czy dwa ONki, ale na treningach i tak byscie ich nie spotkali bo one w innej grupie sa, ja tylko raz z jednym sie minelam :evil_lol: Zreszta Ewa bardziej obeznana jest.

Posted

Iza13 napisał(a):
W sumie to możemy się kiedyś na jakis spacer w Białymstoku umówić : )
Zawsze to miałabyś bliżej niż do mnie :P

właśnie właśnie :razz: da się zrobić : P

Spacer po Białymstoku ? ja bym chętnie poszła :razz:
:loveu:

akodirka napisał(a):

Jak pisze Iza dalej Grami na wystawy jeździ, ba, nawet mam ambicję zrobić mu reproduktora : P tyle że on spokojny i nie ma znaczenia pies czy suka, chociaż jak jakiś się mocno d niego napuszy to nie popuści :cool3:

Moje jest niesterylizowane i niewychowane :lol: to my może najpierw weźmiemy się za siebie, a później będziemy z wami spacerować, wreszcie k...kuraczek może zdecyduje gdzie na te agility idziemy bo nie mogę :shake:

to tak jak my :razz: dzisiaj ćwiczyłam nie przywoływanie a skupienie, jak to pomaga :loveu:

Iza13 napisał(a):
Pewnie, koniecznie musimy się wybrać : )

Gram to chłop z jajami - wystawiany jest :P

tak tak : P

Posted

[quote name='agaciaaa']Matko kochana jak nagadane!!! ale nadrobiłam, dzielna jestem

Widzisz, trzeba słuchać mamy :P

Ale tylko od tyłu :P

Sara w sylwestra to nawet nie słyszała fajerwerków, bo mama pozamykała okna, włączyła głośno tv i sie z nią bawiła itp a teraz wszyscy zapomnieli
Hehe, dobrze, że poleciał do domu a nie gdzieś przed siebie! : )

Aha ; ) też sie ostatnio od Sary chowałam, mimo że sie ładnie blisko trzymała ; ) ale sie schowałam pare razy w krzaczory, żeby nie zapomniała że sie trzeba pilnować :P

http://i27.tinypic.com/b8rzt5.jpg hihi fajne

http://i25.tinypic.com/110avjt.jpg śliczne niebo

http://i31.tinypic.com/fmukk9.jpg tu wygląda jakby była OOOOGROMNA

A co do pikniku, to pks ode mnie będzie o 7.25, to akurat na 9 będziemy

Mi sie mieści 1658 fot, ale bede focić

To nie ja to one :diabloti:
Nieraz sama mam zaległości we własnej galerii :P

Czasami :P

Moja Luna teraz boi sie coraz mniej, kiedyś to nawet na dźwięk dzwonów kościelnych wpadała w panikę totalną.
No całe szczęście, wujek go szukał, a on już a pies na podwórku swoim był, bo ja go wpuściłam :p
Całe szczęście, że wpadałam na to żeby do wujka zadzwoni, bo nie wiadomo ile by tam jeszcze na tej łące siedział :evil_lol:

Trzeba przypominać, bo te gupole mogą zapomnieć :P
Jak teraz częściej jeździmy na rowerem to Luna bliżej mnie sie trzyma, bo wie że zaraz mogę przyspieszyć i może mieć problem żeby mnie dogonić :P
A wczoraj coś niesamowitego mi się zdarzyło :O
Jadę ja sobie normalnym tempem Luna koło mnie, a ty nagle ona zaczyna przede mną biec ja normalnie oczy tak :crazyeye: i w szoku totalnym byłam :evil_lol:

Szkoda tylko, ze się rozmazało ;)

Mówiłam, że lubie niebo focić :P

To tylko taka perspektywa, na ziemi leżałam :diabloti:

Toż to noc będzie, pierwszy dzień wakacji, aja ma o śwcie wstawać :P

Łooo matko, to jaką Ci brat tą karte kupił :P

[quote name='Czarna_Owieczka']T
Dać wam mój kom. ?

Zaraz wyśle Ci swój na PW:eviltong:

[quote name='agaciaaa']
Szkoda tylko że mam złomiasty aparat

Nie przesadzaj :P

[quote name='Czarna_Owieczka']A z sienkiewicza skąd idziecie? bo może tam do was dojdę? :cool3: jaki przystanek, miejsce, punkt orientacyjny? :lol:

edit:
aha i z której strrony sienkiewicza?
Pytam bo może tu będę miała lepsze połączenie autobusów

Wysiadamy za wiaduktem, przystanek jest na przeciwko Ryskiej

Od strony Wygody ; )

[quote name='akodirka'] moj i tak jest najbardziej niewychowany

Iza, u nas sa chyba jeden czy dwa ONki, ale na treningach i tak byscie ich nie spotkali bo one w innej grupie sa, ja tylko raz z jednym sie minelam Zreszta Ewa bardziej obeznana jest.

Jeszcze mojego bydlaka nie znasz :evil_lol:

Ooo to dobrze by było, niestety dla mojej na widok onków totalny agresor się włącza, zresztą chyba już o tym pisałam.

Tak se mysle, ze mozesz dac mi swój numer kom żebym nie miała problemów ze znalezieniem Ciebie na pikniky :diabloti:

Posted

Tinka:) napisał(a):

Jak pisze Iza dalej Grami na wystawy jeździ, ba, nawet mam ambicję zrobić mu reproduktora : P tyle że on spokojny i nie ma znaczenia pies czy suka, chociaż jak jakiś się mocno d niego napuszy to nie popuści :cool3:

To szkoda, bo my mozemy tylko na spacery chodzic z sukami albo z wycinanymi psami :diabloti: . Ale w tym problem, ze moj nie lubi niewycinanych psow i znajac go, jakby wyczul, ze Gram to facet to zaraz probowalby sie go pozbyc :evil_lol::roll:

Posted

akodirka napisał(a):
To szkoda, bo my mozemy tylko na spacery chodzic z sukami albo z wycinanymi psami :diabloti: . Ale w tym problem, ze moj nie lubi niewycinanych psow i znajac go, jakby wyczul, ze Gram to facet to zaraz probowalby sie go pozbyc :evil_lol::roll:

boję się o swojego psa :evil_lol::evil_lol: : P
z resztą on tylko na lince... :roll:

jeszcze mam do ciebie pytanie : P ile kosztują bilety mpk u was? :evil_lol:

Posted

Tinka:) napisał(a):
boję się o swojego psa :evil_lol::evil_lol: : P
z resztą on tylko na lince... :roll:

jeszcze mam do ciebie pytanie : P ile kosztują bilety mpk u was? :evil_lol:

Ja o swojego tez chodź to suka :P

Ulgowy 1 zł

Posted

Iza13 napisał(a):

Ulgowy 1 zł

wydaje mi się, że spacer to dopiero jak gram się zbierze w sobie i odbuduje móżdżek :cool1: zaraz wstawię fotki :razz:

jeso, to mniej niż u nas : O ale dzięki

Posted

Iza13 napisał(a):

Jeszcze mojego bydlaka nie znasz :evil_lol:

Ooo to dobrze by było, niestety dla mojej na widok onków totalny agresor się włącza, zresztą chyba już o tym pisałam.

Tak se mysle, ze mozesz dac mi swój numer kom żebym nie miała problemów ze znalezieniem Ciebie na pikniky :diabloti:

Eeee mojego i tak nikt nie przebije, gdy go cos zainteresuje, to tak jakby byl gluchy sie zachowuje, wiec cwiczymy to skupianie i cwiczymy, efekty narazie minimalne ale widac.

E moj jak wyczuje jakiegos psa, to szuka, komu to juz przywalic. A gdy widzi jakiegos i wie, ze to pies, to wtedy mysli o jedym - murder. :evil_lol:

Jak nie bedziesz mogla mnie znalesc - szukaj gdzies w okolicach Ewy :evil_lol:

Posted

akodirka napisał(a):
Eeee mojego i tak nikt nie przebije, gdy go cos zainteresuje, to tak jakby byl gluchy sie zachowuje, wiec cwiczymy to skupianie i cwiczymy, efekty narazie minimalne ale widac.
mój to samo :cool1: co ty masz za psa tak w ogóle? : P

Posted

Iza13 napisał(a):

Ulgowy 1 zł

Macie powody :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

ciiicho, ja odpowiem jako rodowita bialostoczanka :evil_lol::diabloti: - ulgowy 1 zł, normalny 2 zł :razz:

Posted

Iza13 napisał(a):

Wysiadamy za wiaduktem, przystanek jest na przeciwko Ryskiej

Od strony Wygody ; )

W niedziele idziecie tak samo?
To ja chętnie pójdę z sienkiewicza z wami bo nie mam autobusów (godziny nie odpowiadają).

A w sobote przejadę się normalnie autobusem, bo chce sprawdzić dojazd do alpi ;)

Posted

akodirka napisał(a):
Taki kundel, chodz odnajduje w nim duzo z terrierów :razz: .
i wszystko jasne :evil_lol:

Dziewczyny- jakbyście chciały mnie rozpoznać:diabloti::evil_lol: to Grama na pewno poznacie, ale będzie miał jeszcze jako bonus czerwoną bandamkę w białe stworki, no i rogzowe szele w krowę : P