taxelina Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 http://i28.tinypic.com/xnz3ns.jpg ale zmeczona sunia.. Quote
Izabela124. Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 HEj http://i27.tinypic.com/28ugpk7.jpg a jak na nią siadałąm to nie kładła się :P http://i31.tinypic.com/izm90j.jpg Wiktor robił fotkę? Quote
akodirka Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Iza13 napisał(a):Jak mnie za mojego bydlaka nie wywalili, to i za Twoje majeństwo szczekające nic Ci nie zrobią :P No tak bilet majątek :P ze dwie dychy by wyszło w dwie strony :P Nie zapomnij się obrożą pochwalić:cool3: Na pewno :P Szkoda, nie chce zamawiać 15 kg, a jak sie 8 zmawia to za przesyłkę tzrba płacić :roll: Opłaca się :diabloti: Muszę się do Ciebie przyzwyczaic, bo amm zamiar się z Tobą w jednej szkole uczyć :diabloti: A właśnie kiedy będziesz wiozła świadectwo ? Izuś ja mam dla Was małą propozycje, ale jak obgadam z rodzicami to powiem ostatecznie czy aktualne : ) wczoraj nie zdazylam odpisac: Juz mnie juz probowali wywalic z autobusu :diabloti: dwie dychy to bedzie ze 2 paczki ciach do zebów :razz: Jeśli tak twierdzisz, to niech ci bedzie :diabloti: . Najwyzej, jak ja bede zamawiac 15 kg. to sie zgadamy i kupisz 8 albo 1 kg na probe (brita dla duzych psow, nie?). tylko nie wiem jak z wysylka wyjdzie, bo nie wiem jeszcze w ktorym sklepie bede kupowac. Ta, Ty na 100% bedziesz sie tam uczyc, pytanie, co ze mna :diabloti: bo ja szczerze watpie, czy sie dostane... :placz: A do kiedy trzeba je zaniesc? Jaką propozycje? gadaj szybko, nawet jesli to mnie nie dotyczy? :diabloti: Biedna Lune pokonali, przewalili i pileczke zabrali :diabloti: a co to za maly piesek ktorego widac w tle? Quote
Iza. Posted June 17, 2008 Author Posted June 17, 2008 [quote name='deer_1987']http://i28.tinypic.com/xnz3ns.jpg ale zmeczona sunia.. Upał był straszny : ) [quote name='Izabela124.']HEj http://i27.tinypic.com/28ugpk7.jpg a jak na nią siadałąm to nie kładła się :P http://i31.tinypic.com/izm90j.jpg Wiktor robił fotkę? Hej To było tak, że ona lezała o on na niej usiadł :P Zgadłaś :P [quote name='akodirka']wczoraj nie zdazylam odpisac: Juz mnie juz probowali wywalic z autobusu dwie dychy to bedzie ze 2 paczki ciach do zebów :razz: Jeśli tak twierdzisz, to niech ci bedzie :diabloti: . Najwyzej, jak ja bede zamawiac 15 kg. to sie zgadamy i kupisz 8 albo 1 kg na probe (brita dla duzych psow, nie?). tylko nie wiem jak z wysylka wyjdzie, bo nie wiem jeszcze w ktorym sklepie bede kupowac. Ta, Ty na 100% bedziesz sie tam uczyc, pytanie, co ze mna :diabloti: bo ja szczerze watpie, czy sie dostane... :placz: A do kiedy trzeba je zaniesc? Jaką propozycje? gadaj szybko, nawet jesli to mnie nie dotyczy? :diabloti: Biedna Lune pokonali, przewalili i pileczke zabrali :diabloti: a co to za maly piesek ktorego widac w tle? E no bez przesady, ja,z a bile zapłaciłaś, to masz takie samo prawa jak inni i nie moga Cię wyrzucić :P No w końcu :p Jak będziesz zamawiać to daj znać, moze jakos sie domówimy ;) No nie wiem czy się dostanę :roll: Znając moje szczęście to pewnie zabraknie mi 2 czy 3 punktów. No właśnie niewiem, zaraz poszukam Na razie nie moge :P Troszeczke to inaczej było :P Ten pies to Fred wredny i agresywny jak cholera :/ [quote name='Selket']Cześć w deszczowe przedpołudnie :loveu: Cześć, no deszczowe to one jak najbardziej :P Quote
Czarna_Owieczka Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Cześć :) A ja mam takie skromne pytanie, o której w ogóle idziemy na piknik? 8) Quote
Iza. Posted June 17, 2008 Author Posted June 17, 2008 Czarna_Owieczka napisał(a):Cześć :) A ja mam takie skromne pytanie, o której w ogóle idziemy na piknik? 8) Nie wiem dokładnie jeszcze ; ) Ale dziewczyny bardzo wcześnie maja pociąg, po 6 będą już w Sokółce. Quote
jamnicze Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 to się nazywa pies do dzieci :) http://i28.tinypic.com/xnz3ns.jpg A jeśli chodzi o psa w autobusie, to jesli sie nie zachowuje agresywnie jest na smyczy i w kagańcu, no i masz aktualne świadectwo szczepienia na wściekliznę, to wyrzucić nie mogą Quote
Izabela124. Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 My okoo 6.30 bedziemy juz w Sokolce I co Izu? Wiesz juz cos co mialas mi powiedziec? Quote
Czarna_Owieczka Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 [quote name='Izabela124.']My okoo 6.30 bedziemy juz w Sokolce jej, wcześnie :lol: Program z str. sobota: 9:00 - Przyjęcie zawodników 9:30 - Uroczyste rozpoczęcie 10:00 - Eliminacje Młode Wilczki atakują (1) Agility Open- Jumping Agility Początkujący - Jumping Wschodni(1) Agility Open Agility Początkujący - Jumping Wschodni(2) Młode Wilczki Atakują(2)16:00 - Kolorowa Sztafeta 22:00 - Pokazy iluminacji laserowych niedziela: 9:00 - Finały Młode Wilczki Atakują(1) Agility Początkujący- Jumping Wschodni(1) Agility Open- Jumping Agility Początkujący- Jumping Wschodni(2) Mlode Wilczki atakują(2) Agility Open17:00 - Uroczyste wręczenie nagród ciekawe czy mi akumulatorki wytrzymają :lol: ma ktoś zapasowe? Quote
Unbelievable Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 mam autobusy 7.28 i 7.47 w sobotę i 7.47 w niedzielę, psa biorę bo nie musi być w klatce:multi: Quote
Iza. Posted June 17, 2008 Author Posted June 17, 2008 [quote name='jamnicze']to się nazywa pies do dzieci :) http://i28.tinypic.com/xnz3ns.jpg A jeśli chodzi o psa w autobusie, to jesli sie nie zachowuje agresywnie jest na smyczy i w kagańcu, no i masz aktualne świadectwo szczepienia na wściekliznę, to wyrzucić nie mogą Luna z Wiktorek się bardzo lubią : ) Trzeba mieć ich zawsze na oku, bo różne głupie pomysły przychodzą i Wiktorowi i Lunie nie raz do głowy ; ) [quote name='Izabela124.']My okoo 6.30 bedziemy juz w Sokolce I co Izu? Wiesz juz cos co mialas mi powiedziec? Szkoda, że nie macie nieco później tego pociągu :/ Jeszcze nie ; ) [quote name='Czarna_Owieczka']jej, wcześnie :lol: Program z str. sobota: 9:00 - Przyjęcie zawodników 9:30 - Uroczyste rozpoczęcie 10:00 - Eliminacje Młode Wilczki atakują (1) Agility Open- Jumping Agility Początkujący - Jumping Wschodni(1) Agility Open Agility Początkujący - Jumping Wschodni(2) Młode Wilczki Atakują(2)16:00 - Kolorowa Sztafeta 22:00 - Pokazy iluminacji laserowych niedziela: 9:00 - Finały Młode Wilczki Atakują(1) Agility Początkujący- Jumping Wschodni(1) Agility Open- Jumping Agility Początkujący- Jumping Wschodni(2) Mlode Wilczki atakują(2) Agility Open17:00 - Uroczyste wręczenie nagród ciekawe czy mi akumulatorki wytrzymają :lol: ma ktoś zapasowe? No strasznie wcześnie ; ) Ja biorę wsój aparat, ale mieści mi się tylko 220 zdjęć więc jakby co to może będę mogła pozyczyć Ci swoje akumulatorki ; ) [quote name='Tinka:)']mam autobusy 7.28 i 7.47 w sobotę i 7.47 w niedzielę, psa biorę bo nie musi być w klatce:multi: To w który dzień się wybierasz ? Super :multi: poznam Twojego wariata :loveu::loveu: Quote
Unbelievable Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Iza13 napisał(a):To w który dzień się wybierasz ? Super :multi: poznam Twojego wariata :loveu::loveu: jeszcze skonsultuję z koleżanką czy jedzie i zależy kiedy ona może, ale ja wolałabym w niedzielę :razz: wy będziecie w obydwa dni? Quote
Iza. Posted June 17, 2008 Author Posted June 17, 2008 Tinka:) napisał(a):jeszcze skonsultuję z koleżanką czy jedzie i zależy kiedy ona może, ale ja wolałabym w niedzielę :razz: wy będziecie w obydwa dni? Tak, w oba. Ja na początku miałam być w jeden, ale co tam w dwa se pojadę, tzreba miło rozpocząć wakacje :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Iza13 napisał(a):Tak, w oba. Ja na początku miałam być w jeden, ale co tam w dwa se pojadę, tzreba miło rozpocząć wakacje :evil_lol: właśnie, blisko masz : P Quote
Iza. Posted June 17, 2008 Author Posted June 17, 2008 Tinka:) napisał(a):właśnie, blisko masz : P No właściwie to tak, ale ty tez nie masz jeszcze tak tragicznie daleko :P Quote
Unbelievable Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Iza13 napisał(a):No właściwie to tak, ale ty tez nie masz jeszcze tak tragicznie daleko :P ale tłuc sie autobusem muszę :angryy: na szczęście mam małego pieska :evil_lol: Quote
Iza. Posted June 17, 2008 Author Posted June 17, 2008 Tinka:) napisał(a):ale tłuc sie autobusem muszę :angryy: na szczęście mam małego pieska :evil_lol: Ja też :diabloti: No niestety małego pieska nie mam :P Dlatego go właściwie to jej :P nie biorę :diabloti: Quote
Unbelievable Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Iza13 napisał(a):Ja też :diabloti: No niestety małego pieska nie mam :P Dlatego go właściwie to jej :P nie biorę :diabloti: ale ty masz pewnie ze pół godziny :cool1: hiieeeh, za to musisz mnie na spacer zaprosić bo ty będziesz grama znać a ja luny niet : P Quote
Iza. Posted June 17, 2008 Author Posted June 17, 2008 Tinka:) napisał(a):ale ty masz pewnie ze pół godziny :cool1: hiieeeh, za to musisz mnie na spacer zaprosić bo ty będziesz grama znać a ja luny niet : P No mniej więcej :P A ile od Ciebie się jedzie ? Możesz od razu po pikniku do mnie przyjechać, albo przed :P A tak serio jak tylko będziesz miała ochotę, daj mi znać i przyjeżdżaj :cool1: Quote
Unbelievable Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Iza13 napisał(a):No mniej więcej :P A ile od Ciebie się jedzie ? Możesz od razu po pikniku do mnie przyjechać, albo przed :P A tak serio jak tylko będziesz miała ochotę, daj mi znać i przyjeżdżaj :cool1: ode mnie jest 80km, autobusem z 1,5h :cool1: tak to pewnie nie da rady bo nie wiem czy będą autobusy... Quote
Iza. Posted June 17, 2008 Author Posted June 17, 2008 Tinka:) napisał(a): tak to pewnie nie da rady bo nie wiem czy będą autobusy... W sumie to możemy się kiedyś na jakis spacer w Białymstoku umówić : ) Zawsze to miałabyś bliżej niż do mnie :P Quote
Czarna_Owieczka Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Spacer po Białymstoku ? ja bym chętnie poszła :razz: Iza13 napisał(a): No strasznie wcześnie ; ) Ja biorę wsój aparat, ale mieści mi się tylko 220 zdjęć więc jakby co to może będę mogła pozyczyć Ci swoje akumulatorki ; ) To super, mi się dużej wielkość ponad 800 mieści :razz: ale będziem focić :loveu: Quote
Recommended Posts