taxelina Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 no widzialam ze fotki byly ale wplecione :P czytac bym chetnie poczytala ale nie rozumiem czasami :( Quote
akodirka Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Ja uciekam :bye: Tylko nie rozrabiajcie tu za duzo, jak wroce to ma byc wszystko na miejscu. Quote
agaciaaa Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Iza13 napisał(a):Luna sama nie podpłynie :shake: Jak tylko wyczuje, że grunt sie kończy to idzie tyłem do brzegu :evil_lol: Musimy koniecznie : ) Proponuje zebyś kiedyś do mnie o 7 ran przyjechała to nad zalew pójdziemy i będziem uczyć sucze :diabloti: Nigdy sie nie zanurzyła cała? O 7 rano? :crazyeye: zwariowałaś? :evil_lol: toż to jeszcze noc :P Quote
Iza. Posted June 15, 2008 Author Posted June 15, 2008 agaciaaa napisał(a): Ciekawa jestem co by moja sucza zrobiła, żebym weszła do wody Musimy to sprawdzić :razz: akodirka napisał(a):Tez mi go szkoda Na starosc postanowilam skonczyc lo No widzisz, a moj wulgarny jest... nie wiem z kad on sie takich slow nauczyl... Zetne! zetne! musze zrzucic z siebie ciezar przeszlosci i chamstwa ktore sie szerzylo w srod nauczycieli Teraz mam za ramiona, ale i tak ciagle zwiazane nosze i juz mi wypadac zaczynaja (to pewnie przez moj wiek) Masz szczescie ze nie masz takich snow, gdybym wiedziala, ze to sen, to bym se na nie wyrzyla Chyba większości czołga szkoda było :P Lepiej późno niż wcale :evil_lol: Jest taki przysłowie: Jaka pani taki pies :diabloti: Nie ścinaj :mad: Będziesz żałować zobaczysz, ja do tej pory żałuje, ze włosy po komunii ścięłam, do pasa juz miałam i to dej pory takich odhodować nie dam rady Mi też wypadają, a w przeciwieństwie do Ciebie to młoda jestem :diabloti: Trzeba było się wyżywać :evil_lol: deer_1987 napisał(a):no widzialam ze fotki byly ale wplecione :P czytac bym chetnie poczytala ale nie rozumiem czasami No wplecione, ; ) Oj bo my różne takie głupoty piszemy :evil_lol: akodirka napisał(a):Ja uciekam Tylko nie rozrabiajcie tu za duzo, jak wroce to ma byc wszystko na miejscu. :bye: Ja nie rozrabiam nigdy, zawsze grzeczna jestem :diabloti: agaciaaa napisał(a):Nigdy sie nie zanurzyła cała? O 7 rano? zwariowałaś? toż to jeszcze noc :P Tak całkiem cała to chyba nie ; ) A co wolisz o 6 :P Nie wręcz przeciwnie ; ) Jaka noc widno już :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Iza13 napisał(a):Będziesz żałować zobaczysz, ja do tej pory żałuje, ze włosy po komunii ścięłam, do pasa juz miałam i to dej pory takich odhodować nie dam rady Racja! Jak ja żałowałam, jak w LO mi coś odbiło i na chłopa sie ścięłam! :roll: a miałam takie mniej więcej jak teraz. Iza13 napisał(a):Tak całkiem cała to chyba nie ; ) A co wolisz o 6 :P Nie wręcz przeciwnie ; ) Jaka noc widno już :evil_lol: Tak, tylko że ja do pracy bede wstawać codziennie przed 6 :roll: nie wiem jak ja to wytrzymam :placz: Quote
Czarna_Owieczka Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 agaciaaa napisał(a):Racja! Jak ja żałowałam, jak w LO mi coś odbiło i na chłopa sie ścięłam! :roll: a miałam takie mniej więcej jak teraz. Ja już nigdy nie zetnę włosów krócej niż do ramion :shake: dwa lata temu ścięłam trochę za uszy (pewna osoba mnie namówiła) tak je odhodowałam że miałam już do pasa, ale były już zniszczone że musiałam ściąć, teraz miesiąc od ścięcia nie minął, a już znalazłam klika rozdwojonych końcówek :placz: help!. :( Quote
agaciaaa Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Czarna_Owieczka napisał(a):Ja już nigdy nie zetnę włosów krócej niż do ramion :shake: dwa lata temu ścięłam trochę za uszy (pewna osoba mnie namówiła) tak je odhodowałam że miałam już do pasa, ale były już zniszczone że musiałam ściąć, teraz miesiąc od ścięcia nie minął, a już znalazłam klika rozdwojonych końcówek :placz: help!. :( Ja też! :roll: Mi też sie szybko rozdwajają.. musze podcinać co jakiś czas. Nie wiem co na to poradzić. Quote
Iza. Posted June 15, 2008 Author Posted June 15, 2008 agaciaaa napisał(a):Racja! Jak ja żałowałam, jak w LO mi coś odbiło i na chłopa sie ścięłam! :roll: a miałam takie mniej więcej jak teraz. Tak, tylko że ja do pracy bede wstawać codziennie przed 6 :roll: nie wiem jak ja to wytrzymam :placz: Ja rok temu ponad poszłam do fryzjera same końcówki podciąć, a ta mi opitoliła jakieś 15 cm to myślałam, że zabiję ją :angryy::mad: Ze złości aż się popłakałam, żeby nie ojciec to ja na pewno bym jej nie zapłaciła. Od tej pory mam uraz do fryzjerów jak niektórzy do dentystów ; ) Jeszcze zanim do pracy pójdziesz bedziemy miały kilka dni : ) Do szkoły wstawałaś rano to i do pracy też sobie poradzisz ze wstawaniem To jak idziesz na ten koncert ? : ) Czarna_Owieczka napisał(a):Ja już nigdy nie zetnę włosów krócej niż do ramion :shake: dwa lata temu ścięłam trochę za uszy (pewna osoba mnie namówiła) tak je odhodowałam że miałam już do pasa, ale były już zniszczone że musiałam ściąć, teraz miesiąc od ścięcia nie minął, a już znalazłam klika rozdwojonych końcówek help!. :( Ja w ogóle na dzień dzisiejszy nie mam zamiaru włosów ścinać ewntualnie tylko podciąć ; ) Rozdwajające się końcówki to moja zmora :shake: A jak jeszcze częściej uzywam prostownicy to już w ogóle tragedia :roll: agaciaaa napisał(a):Ja też! Mi też sie szybko rozdwajają.. musze podcinać co jakiś czas. Nie wiem co na to poradzić. Ja juz różnorodne odżywki stosowałam i tak na prawdę to nic nie działa:roll: Quote
Czarna_Owieczka Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Co do pikniku, może dołączyłabym do was na towarowej? wtedy nie będzie problemu z szukaniem :grins: a ja bym się po drodze sama nie zgubiła :oops: Quote
agaciaaa Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Iza13 napisał(a):Ja rok temu ponad poszłam do fryzjera same końcówki podciąć, a ta mi opitoliła jakieś 15 cm to myślałam, że zabiję ją :angryy::mad: Ze złości aż się popłakałam, żeby nie ojciec to ja na pewno bym jej nie zapłaciła. Od tej pory mam uraz do fryzjerów jak niektórzy do dentystów ; ) Jeszcze zanim do pracy pójdziesz bedziemy miały kilka dni : ) Do szkoły wstawałaś rano to i do pracy też sobie poradzisz ze wstawaniem To jak idziesz na ten koncert ? : ) To teraz już wiesz, którą fryzjerke omijać z daleka :roll: Ja od LO, od tego swego wybryku nie ścinałam włosów, zawsze tylko same końcówki ;) i zawsze zaznaczam fryzjerce, ze hoduje i ma być minimalnie! :evil_lol: i w końcu mi odrosły... ; ) No fakt, trzeba będzie je wykorzystać ; ) Do szkoły wstawałam tak wcześnie tylko raz w tygodniu, a teraz będę wstawać codziennie, oprócz niedzieli! :placz: to chyba najgorszy aspekt tej pracy :roll: Ide, właśnie sie bede powoli wybierać ; ) a Ty o której przyjeżdżasz? Iza13 napisał(a):Ja juz różnorodne odżywki stosowałam i tak na prawdę to nic nie działa:roll: No u mnie też :roll: a od jakiegoś roku nie susze włosów, nie farbuje, tylko prostownicy używam, ale to tylko sporadycznie ; ) a i tak są zniszczone. Quote
agaciaaa Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Czarna_Owieczka napisał(a):Co do pikniku, może dołączyłabym do was na towarowej? wtedy nie będzie problemu z szukaniem :grins: a ja bym się po drodze sama nie zgubiła :oops: Jak dla mnie noł problem ;) widze że nam sie uzbiera spora banda dogomaniaków :loveu: :evil_lol: Quote
Czarna_Owieczka Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Z prostownica to u mnie dosyć dziwnie, po ostatnim ścięciu włosów, jakoś niedawno, nawet nie prostowałam włosów, tylko je układałam, z nie nagrzaną do końca prostownicą (nie ma to jak pośpiech) a później znalazłam rozdwojone końcówki :shake: Ale u mnie pewnie dzieje się tak przez codzienne mycie włosów i dawanie różnych specyfików począwszy od jedwabiu przez pianki do lakierów :lol: Quote
agaciaaa Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Czarna_Owieczka napisał(a):Z prostownica to u mnie dosyć dziwnie, po ostatnim ścięciu włosów, jakoś niedawno, nawet nie prostowałam włosów, tylko je układałam, z nie nagrzaną do końca prostownicą (nie ma to jak pośpiech) a później znalazłam rozdwojone końcówki :shake: Ale u mnie pewnie dzieje się tak przez codzienne mycie włosów i dawanie różnych specyfików począwszy od jedwabiu przez pianki do lakierów :lol: A ja nie używam nic oprócz szamponu i odżywki, nie farbuje, nie susze, a one i tak robią co chcą :roll: Quote
Czarna_Owieczka Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 agaciaaa napisał(a):Jak dla mnie noł problem ;) widze że nam sie uzbiera spora banda dogomaniaków :loveu: :evil_lol: Super :laugh2_2: To kto idzie? :cool3: Quote
Iza. Posted June 15, 2008 Author Posted June 15, 2008 Czarna_Owieczka napisał(a):Co do pikniku, może dołączyłabym do was na towarowej? wtedy nie będzie problemu z szukaniem a ja bym się po drodze sama nie zgubiła Pewnie :p Jak sprawdzimy peksy to mniej więcej podamy Ci godzine ok ? agaciaaa napisał(a):To teraz już wiesz, którą fryzjerke omijać z daleka Ja od LO, od tego swego wybryku nie ścinałam włosów, zawsze tylko same końcówki i zawsze zaznaczam fryzjerce, ze hoduje i ma być minimalnie! i w końcu mi odrosły... ; ) No fakt, trzeba będzie je wykorzystać ; ) Do szkoły wstawałam tak wcześnie tylko raz w tygodniu, a teraz będę wstawać codziennie, oprócz niedzieli! to chyba najgorszy aspekt tej pracy Ide, właśnie sie bede powoli wybierać ; ) a Ty o której przyjeżdżasz? No u mnie też a od jakiegoś roku nie susze włosów, nie farbuje, tylko prostownicy używam, ale to tylko sporadycznie ; ) a i tak są zniszczone. Nigdy więcej do niej nie zajdę na pewno :roll: Powiem szczerze jakoś nie mogę sobie wyobrazić Ciebie z krótkimi włosami ; ) Koniecznie wykorzystać je musimy :P Przemęczysz się jakoś ; ) Ale przynajmniej będziesz miała swoja kase :P Myśle, ze przed 20 wyjedziemy, jak juz będziemy na miejscu to napisze do Ciebie smsa : ) Ja też nie susze, a jak już to bardzo sporadycznie, farbować nigdy nie farbowała, a i tak końcówki mam straszne :roll: agaciaaa napisał(a):Jak dla mnie noł problem widze że nam sie uzbiera spora banda dogomaniaków Czym więcej dogomaniaków tym lepiej :cool3: Czarna_Owieczka napisał(a):Z prostownica to u mnie dosyć dziwnie, po ostatnim ścięciu włosów, jakoś niedawno, nawet nie prostowałam włosów, tylko je układałam, z nie nagrzaną do końca prostownicą (nie ma to jak pośpiech) a później znalazłam rozdwojone końcówki :shake: Ale u mnie pewnie dzieje się tak przez codzienne mycie włosów i dawanie różnych specyfików począwszy od jedwabiu przez pianki do lakierów :lol: Ja prostownicy uzywam od czasu do czasu - jak z rozpuszczonymi włosami chodzę, co u mnie się nie zdarza często ; ) A włosy myje co dwa dni, więc niewielka różnica ; ) Quote
Iza. Posted June 15, 2008 Author Posted June 15, 2008 agaciaaa napisał(a):A ja nie używam nic oprócz szamponu i odżywki, nie farbuje, nie susze, a one i tak robią co chcą :roll: U mnie to samo, dośc juz mam Czarna_Owieczka napisał(a):Super :laugh2_2: To kto idzie? :cool3: Agatka, Iza, Izy koleżanka - Ewelina i ja :cool3: Quote
agaciaaa Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Iza13 napisał(a):Nigdy więcej do niej nie zajdę na pewno :roll: Powiem szczerze jakoś nie mogę sobie wyobrazić Ciebie z krótkimi włosami ; ) Koniecznie wykorzystać je musimy :P Przemęczysz się jakoś ; ) Ale przynajmniej będziesz miała swoja kase :P Myśle, ze przed 20 wyjedziemy, jak juz będziemy na miejscu to napisze do Ciebie smsa : ) Ja też nie susze, a jak już to bardzo sporadycznie, farbować nigdy nie farbowała, a i tak końcówki mam straszne :roll: Ja prostownicy uzywam od czasu do czasu - jak z rozpuszczonymi włosami chodzę, co u mnie się nie zdarza często ; ) A włosy myje co dwa dni, więc niewielka różnica ; ) Wszyscy mówili, że lepiej mi z długimi :roll: w ogole mało komu sie podobało jak je ścięłam :evil_lol: zresztą mi też szybko przestało sie podobać. Musimy : ) Tylko dlatego to robie :P Ok : ) ja pewnie za jakieś niecałe pół godzinki pójde. Nie chce mi sie iść samej :roll: koleżanka poszła wcześniej, ja nie mogłam bo sie uczyłam jeszcze, teraz musze do niej dołączyć ; ) Ja dokładnie tak samo, prostuje tylko jak rozpuszczam, a robie to rzadko ; ) tylko że mi sie falują :roll: nie cierpie tego! Quote
Unbelievable Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Iza13 napisał(a): Agatka, Iza, Izy koleżanka - Ewelina i ja :cool3: ja chyba też, chyba że będę z koleżanką jechać ; ) jakie wy macie włosy słabe : O moje włosy prostuję codziennie od 3, 4 miesięcy i mam sporadycznie rozdwojone końcówki, które swoją drogą przydałoby sie podciąć : P Quote
Izabela124. Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Ale tu temat fajny hihi Ja nigdy włosów nie prostuje :P Ale nas tam dużo bedzie, superowo Quote
akodirka Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 U mnie bylo odwrotne niz u Izy - zawsze jak mowie, zeby iles tam skrocic to mi moze ze 2 cm scina :angryy: . Wiec teraz myslalam, zeby powiedziec, ze chce do barkow wlosy. U mnie w ogole sa takie dziwne, bo przy brazowych wlosach mam jedno blond pasemko (nie farbowane, calkiem naturalne) ktore chyba nie nalezy do moich wlosow, bo gdy jest mokre to sie kreci, w przeciwienstwie do reszty wlosow, nawet fryzjerka sie z tego smiala :evil_lol: A co do koncowek ,to m sie nigdy jeszzcze nie rozdwajaly :P Quote
agaciaaa Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Tinka:) napisał(a):moje włosy prostuję codziennie od 3, 4 miesięcy i mam sporadycznie rozdwojone końcówki, które swoją drogą przydałoby sie podciąć : P rób tak dalej to niedługo będziesz miała siano :eviltong: to kwestia czasu przy takiej częstotliwości prostowania :diabloti: Lece nad jeziorko, do zobaczenia! ;) :hand: Quote
Unbelievable Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 agaciaaa napisał(a):rób tak dalej to niedługo będziesz miała siano :eviltong: to kwestia czasu przy takiej częstotliwości prostowania :diabloti: moje włosy żyją własnym życiem :evil_lol::evil_lol: na dodatek muszę codziennie myc:cool1: ale ostatnio nie prostuję bo mi sie nie chce : P Quote
akodirka Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Tinka:) napisał(a):na dodatek muszę codziennie myc:cool1: znam ten bol :cool1: Quote
Czarna_Owieczka Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Iza13 napisał(a):Pewnie :p Jak sprawdzimy peksy to mniej więcej podamy Ci godzine ok ? Ok :) A gdzie się spotkamy? Ja jadę 8 i o ile się nie mylę to jak wysiądę na 'pętli' to zaraz obok jest zakręt na zacisze :cool3: to może w tych okolicach? :oops: Bierzecie swoje psiaki? bo w naszej galerii doszły mnie jakieś słuchy. Quote
Recommended Posts