akodirka Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Tinka:) napisał(a):no właśnie widzę że to daleko, na poleskiej jest dużo przystanków? : P kurde, jakąś instrukcję obsługi chyba trzeba mi napisać :evil_lol: z tego co pamietam to troche ich jest, ale jesli wsiadziesz w odpowiedni autobus, to bedziesz musiala wysiasc chyba dwa/trzy przystanki za wiaduktem i takim mini parkiem gdzie z psem chodze :razz: Quote
Iza. Posted June 14, 2008 Author Posted June 14, 2008 Tinka:) napisał(a):no właśnie widzę że to daleko, na poleskiej jest dużo przystanków? : P kurde, jakąś instrukcję obsługi chyba trzeba mi napisać :evil_lol: Czemu na Poleskiej ? bGirl napisał(a):czarne jest piękne wieczorne hellO dziękujemy i witamy :p akodirka napisał(a): Iza, ja pamieci do twarzy nie mam, to i tak bym cie nie poznala, jedynie po Bobiku moge was poznac. Masz racje, nie bede sobie psa trula :evil_lol::evil_lol::evil_lol: nie boisz sie mnie? :placz: to sie opisze - rzucam sie na ludzi bez powodu i odgryzam im uszy :evil_lol: teraz sie boisz? Ok to masz podejśc do nas koniecznie :mad::diabloti: Mądra decyzja :P Uszy ? eee a po co mi uszy ? :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 akodirka napisał(a):z tego co pamietam to troche ich jest, ale jesli wsiadziesz w odpowiedni autobus, to bedziesz musiala wysiasc chyba dwa przystanki za waduktem i takim mini parkiem gdzie z psem chodze :razz: a jaki to odpowiedni? : P Quote
akodirka Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Tinka:) napisał(a):a jaki to odpowiedni? : P nie wiem :eviltong: zaraz sproboje sprawdzic, czy nie bedziesz musiala sie przesiadac Quote
Unbelievable Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 akodirka napisał(a):nie wiem :eviltong: zaraz sproboje sprawdzic, czy nie bedziesz musiala sie przesiadac dzięki :loveu: Quote
akodirka Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 chyba 22 bedzie pasowala http://www.komunikacja.bialystok.pl/flash/mapa.asp Quote
taxelina Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 deer_1987 napisał(a):spacerek dogo czy jakas inna impreza sie szykuje? nikt mi nie odp.. Quote
Iza. Posted June 14, 2008 Author Posted June 14, 2008 [quote name='deer_1987']spacerek dogo czy jakas inna impreza sie szykuje? Zawody agillity ; ) [quote name='agaciaaa']Heeej No to szukaj ; ) A jaki przystojny No rzeczywiście, szkoda, że za stary dla mnie bo super chłopak z niego Ale cudna Luna na fotkach, aż nabrałam ogromnej ochoty żeby ją wygłaskać ; ) http://i29.tinypic.com/hwk9j4.jpg Hej Chyba szybciej kupie nowe niz je znajde, ale poszukam; ) Wymarzony na męża, chociaż nie dla mnie , bo ja męża mieć nie planuje :P W sumie to nie jest z Nim jeszcze tak źle :evil_lol: Zdawaj szybko te egzaminy i na spacerek lecim :loveu: Quote
akodirka Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 deer_1987 napisał(a):nikt mi nie odp.. piknik agility :) Quote
Iza. Posted June 14, 2008 Author Posted June 14, 2008 Akodirka te plac to przy jaki numer ma ? ; ) Ja tam nigdy nie byłam i nie wiem dokładnie jak tam dojść Quote
akodirka Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 [quote name='Iza13']Akodirka te plac to przy jaki numer ma ? ; ) Ja tam nigdy nie byłam i nie wiem dokładnie jak tam dojść Sama nie wiem, ja nie z alpi jestem :eviltong: . Popatrz sobe na zumi http://www.zumi.pl/namapie.html?qt=&loc=bialystok%2C+towarowa&Submit=Szukaj&cId=&sId=&x=0&y=0 od glownej towarowej odchodzi mala uliczka i tam trzeba isc, ale moze bedzie tak jak w tamtym roku wisiec duzy napis, ze piknik tam jest Quote
agaciaaa Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Iza13 napisał(a):Wymarzony na męża, chociaż nie dla mnie , bo ja męża mieć nie planuje :P W sumie to nie jest z Nim jeszcze tak źle :evil_lol: Zdawaj szybko te egzaminy i na spacerek lecim :loveu: A to dlaczego? :razz: Ile on ma dokładnie lat? Może nie taka duża różnica, na męża dla mnie byłby idealny :loveu: :evil_lol: No już sie nie moge doczekać spacerku :loveu: Iza13 napisał(a):Ja tam nigdy nie byłam i nie wiem dokładnie jak tam dojść No właśnie ja też, ale jakoś trafimy ;) na Towarową wiem jak dojść, to już coś :P Quote
akodirka Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 [quote name='akodirka']Sama nie wiem, ja nie z alpi jestem :eviltong: . Popatrz sobe na zumi http://www.zumi.pl/namapie.html?qt=&loc=bialystok%2C+towarowa&Submit=Szukaj&cId=&sId=&x=0&y=0 od glownej towarowej odchodzi mala uliczka i tam trzeba isc, ale moze bedzie tak jak w tamtym roku wisiec duzy napis, ze piknik tam jest i to chyba na zaciszu jest Quote
Iza. Posted June 14, 2008 Author Posted June 14, 2008 [quote name='akodirka']Sama nie wiem, ja nie z alpi jestem . Popatrz sobe na zumi http://www.zumi.pl/namapie.html?qt=&loc=bialystok%2C+towarowa&Submit=Szukaj&cId=&sId=&x=0&y=0 od glownej towarowej odchodzi mala uliczka i tam trzeba isc, ale moze bedzie tak jak w tamtym roku wisiec duzy napis, ze piknik tam jest Ech, będziem iść Towarową to jakos znajdziemy :evil_lol: [quote name='agaciaaa']A to dlaczego? :razz: Ile on ma dokładnie lat? Może nie taka duża różnica, na męża dla mnie byłby idealny :loveu: :evil_lol: No już sie nie moge doczekać spacerku :loveu: No właśnie ja też, ale jakoś trafimy ;) na Towarową wiem jak dojść, to już coś :P Nikt mnie mnie nie będzie chciał, to juz się tak psychicznie nastawiam :diabloti: żartuje ; ) jakos tak nie widzę siebie w roli matki czy zony, to nie dla mnie zdecydowanie. ; ) W sierpniu 4 skończy.:diabloti: Ja też :loveu::loveu: Gdzie Towarowa jest to i ja wiem, mój wujek na Towarowej mieszkał to nie raz tam byłam ; ) Quote
Iza. Posted June 14, 2008 Author Posted June 14, 2008 deer_1987 napisał(a):no to fajnie bedziecie miec :D A no bardzo fajnie :razz: Quote
Unbelievable Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 [quote name='akodirka']chyba 22 bedzie pasowala http://www.komunikacja.bialystok.pl/flash/mapa.asp dzięki ; ) Quote
agaciaaa Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Iza13 napisał(a):Nikt mnie mnie nie będzie chciał, to juz się tak psychicznie nastawiam :diabloti: żartuje ; ) jakos tak nie widzę siebie w roli matki czy zony, to nie dla mnie zdecydowanie. ; ) W sierpniu 4 skończy.:diabloti: Ja też :loveu::loveu: Gdzie Towarowa jest to i ja wiem, mój wujek na Towarowej mieszkał to nie raz tam byłam ; ) Jak sie zakochasz to zmienisz zdanie :eviltong: Ja narazie też nie bardzo sie widze w takiej roli, ale całe życie to nie chce być sama ;) O, to tylko 18 lat różnicy! Tylko ciekawe czy on mnie zechce :evil_lol: Dawno sie już sucze nie widziały :loveu: To jakoś trafimy, damy rade : ) Quote
akodirka Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Tinka:) napisał(a):dzięki ; ) prosze bardzo :razz: Quote
Iza. Posted June 14, 2008 Author Posted June 14, 2008 agaciaaa napisał(a):Jak sie zakochasz to zmienisz zdanie :eviltong: Ja narazie też nie bardzo sie widze w takiej roli, ale całe życie to nie chce być sama ;) O, to tylko 18 lat różnicy! Tylko ciekawe czy on mnie zechce :evil_lol: Dawno sie już sucze nie widziały :loveu: To jakoś trafimy, damy rade : ) Pewnie tak. Wszyscy mi to mówią ; ) W sumie to ja tez nie chcę być sama, to nic przyjemnego przecież. No co to było :evil_lol: O to to musiałbyś się już go sama zapytać :razz: Musimy to jak najszybciej nadrobić ; ) Na pewno ! najwyzej przejdziemy Towarową cała nie jest ona taka długa :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Iza13 napisał(a):Pewnie tak. Wszyscy mi to mówią ; ) W sumie to ja tez nie chcę być sama, to nic przyjemnego przecież. No co to było :evil_lol: O to to musiałbyś się już go sama zapytać :razz: Musimy to jak najszybciej nadrobić ; ) Na pewno ! najwyzej przejdziemy Towarową cała nie jest ona taka długa :evil_lol: No widzisz ; ) Chociaż w dzisiejszych czasach to jednego dnia masz męża, drugiego już nie :shake: aż strach sie z kimś wiązać ; ) Ok, zapytam przy najbliższej okazji, czy zostanie kiedyś moim mężem :evil_lol: Oj musimy, Sara sie na pewno stęskniła ; ) Nie takie spacerki już sobie robiłam ; ) kiedyś z koleżanką przeszłyśmy z Sienkiewicza koło wiaduktu na dworzec pks :lol: jakoś tak nam sie spacerku zachciało :evil_lol: miałyśmy z piłsudskiego empekiem podjechać, ale tak sie rozpędziłyśmy, że aż na dworzec doszłyśmy ; ) Quote
Iza. Posted June 14, 2008 Author Posted June 14, 2008 agaciaaa napisał(a):No widzisz ; ) Chociaż w dzisiejszych czasach to jednego dnia masz męża, drugiego już nie :shake: aż strach sie z kimś wiązać ; ) Ok, zapytam przy najbliższej okazji, czy zostanie kiedyś moim mężem :evil_lol: Oj musimy, Sara sie na pewno stęskniła ; ) Nie takie spacerki już sobie robiłam ; ) kiedyś z koleżanką przeszłyśmy z Sienkiewicza koło wiaduktu na dworzec pks :lol: jakoś tak nam sie spacerku zachciało :evil_lol: miałyśmy z piłsudskiego empekiem podjechać, ale tak sie rozpędziłyśmy, że aż na dworzec doszłyśmy ; ) Też prawda, dziwny ten świat coraz bardziej ; ) Tylko zebyś nie zapomniała :evil_lol: Luna pewnie też, nie ma z nią kto po kałuzach łazić ; ) Ja ostatnio, jak papiery zdawałam to wysiadłam przy trzech kłosach, poszłam na Grottgera papiery zdać, później do galerii białej - łaziłam tam ze 2 godz po sklepach ; ). Z galerii na piechote na dworze, z dworca na poleską i z poleskiej na białkę na przystanek:evil_lol::evil_lol: Więc zaprawiona w boju jestem i jakoś obie poradzę :diabloti: Quote
agaciaaa Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Iza13 napisał(a):Też prawda, dziwny ten świat coraz bardziej ; ) Tylko zebyś nie zapomniała :evil_lol: Luna pewnie też, nie ma z nią kto po kałuzach łazić ; ) Ja ostatnio, jak papiery zdawałam to wysiadłam przy trzech kłosach, poszłam na Grottgera papiery zdać, później do galerii białej - łaziłam tam ze 2 godz po sklepach ; ). Z galerii na piechote na dworze, z dworca na poleską i z poleskiej na białkę na przystanek:evil_lol::evil_lol: Więc zaprawiona w boju jestem i jakoś obie poradzę :diabloti: Niestety nie zawsze pozytywnie :roll: Przypomnij mi! ; ) Sara dziś sama po kałużach łaziła, pewnie jej brakowało Luny :evil_lol: Noooo to też niezła jesteś! Razem to już na pewno sobie poradzimy :lol: Quote
Iza. Posted June 14, 2008 Author Posted June 14, 2008 Selket napisał(a):Widziałam łapcie :multi: :multi: Cześć Selketko ; ) agaciaaa napisał(a):Niestety nie zawsze pozytywnie :roll: Przypomnij mi! ; ) Sara dziś sama po kałużach łaziła, pewnie jej brakowało Luny :evil_lol: Noooo to też niezła jesteś! Razem to już na pewno sobie poradzimy :lol: Niestety, częściej własnie negatywnie :roll: Jak nie zapomnę to przypomnę :diabloti: Luna też po kałużach łaziła, może telepatycznie sie porozumiały :evil_lol: Musimy sobie poradzić :razz: Quote
Recommended Posts