Iza. Posted June 13, 2008 Author Posted June 13, 2008 Miałam iść z Luna na rower, ostatnio jeżdżę z nią na rowerze codziennie, albo co dwa dni. Ubrałam się, zeszłam na dół, nakładam buty i słyszę, że Luna miską stuka. Babcia wychyla sie do mnie z okna i mówi mi, ze Luna już nakarmiona, dostałą, cały gar zupy jarzynowej i innych resztek. I weź tu bądź miły i kulturalny:angryy: nawet anioł nie maiłby tyle cierpliwości żeby wytrzymać z ta kobietą. Na rower nie poszłyśmy, bo przecież nie będę brała ze sobą ożartego psa, przecież skrętu żołądka mi dostanie. Ta kobieta mnie nerwowo wykończy, a jak pomysle, ze to dopiero poczatek wakacji :placz: Quote
akodirka Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 http://i27.tinypic.com/b7kq5i.jpg cos jej sie ze skora stalo :eviltong: Wiem cos o tym dokarmianiu, ja walcze przez to z rodzina juz od jakiegos czasu... Quote
Iza. Posted June 13, 2008 Author Posted June 13, 2008 [quote name='akodirka']http://i27.tinypic.com/b7kq5i.jpg cos jej sie ze skora stalo :eviltong: Wiem cos o tym dokarmianiu, ja walcze przez to z rodzina juz od jakiegos czasu... Ona ma celulit :evil_lol: Ja z tym walczę odkąd mam Lunę czy półtora roku już, powoli przestaję mieć już siły . . . Quote
karja Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Luna jest piękna:loveu: Ja sie właśnie zastanawiam nad Niufem albo goldenem.Ale do czarnego to mnie ciagnie..;) Quote
Iza. Posted June 13, 2008 Author Posted June 13, 2008 karja napisał(a):Luna jest piękna:loveu: Ja sie właśnie zastanawiam nad Niufem albo goldenem.Ale do czarnego to mnie ciagnie..;) Dzięki ; ) Niufy wspaniałe psy :loveu::loveu: Nie tylko czarne, czarno białe też cudowne :loveu: Moja Luna co prawda za wiele typowo niufowych cech nie ma :eviltong: Np nie chce pływać, po prostu sie boi ; ) Quote
akodirka Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Iza13 napisał(a):Ona ma celulit :evil_lol: Ja z tym walczę odkąd mam Lunę czy półtora roku już, powoli przestaję mieć już siły . . . potrzeba jej kremu antycelulitowego :eviltong: ja chyba z rok walcze i jak narazie widac mala poprawe, bo widac, ze juz wola niedac psu zarcia ale zebym nie "wariowala" w domu, albo nie maja jak dac, bo ja stercze nad psem i mowie mu, ze nie mozna brac :razz: a pozniej wyrzucam to. W ogole, dzieki maluchowi mam wyczulony wzrok na spacerach i sluch w domu (czy nie mlaska). A gdy sa jakies jeszcze resztki w domu, to pilnuje psa. I powtarzam, ze mnie w jakas psychoze wpedza :lol: Quote
Iza. Posted June 13, 2008 Author Posted June 13, 2008 akodirka napisał(a):potrzeba jej kremu antycelulitowego :eviltong: ja chyba z rok walcze i jak narazie widac mala poprawe, bo widac, ze juz wola niedac psu zarcia ale zebym nie "wariowala" w domu, albo nie maja jak dac, bo ja stercze nad psem i mowie mu, ze nie mozna brac :razz: a pozniej wyrzucam to. W ogole, dzieki maluchowi mam wyczulony wzrok na spacerach i sluch w domu (czy nie mlaska). A gdy sa jakies jeszcze resztki w domu, to pilnuje psa. I powtarzam, ze mnie w jakas psychoze wpedza :lol: Agatka juz dawno miała kupić :evil_lol: U mnie to mówią, ze jestem nienormalna i robią swoje :roll: Moja rodzina nie moze zrozumieć jak to resztki moga szkodzić psu, przeciez kiedyś tylko sie resztkami karmiło i było wszystko w porządku :roll: Mnie to nie pies a rodzina w psychoze wpędzie juz nieługo , nieraz mi sie zdaje, że mi już nie wiele brakuje :evil_lol: Zdecydowałaś się już, że się nam ujawnisz ? :P Quote
Unbelievable Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Iza13 napisał(a): U mnie to mówią, ze jestem nienormalna i robią swoje :roll: Moja rodzina nie moze zrozumieć jak to resztki moga szkodzić psu, przeciez kiedyś tylko sie resztkami karmiło i było wszystko w porządku :roll: Mnie to nie pies a rodzina w psychoze wpędzie juz nieługo , nieraz mi sie zdaje, że mi już nie wiele brakuje :evil_lol: mój dziadek swojemu psu daje kości z kurczaka- mówię mu, żeby nie dawał bo one się łamią na igiełki i mogą przełyk i żołądek pokaleczyć a on do mnie, że Bukiet wolno je :cool1: nie wiem co ma jedno z drugim wspólnego.. co ciekawe babcia mówi to samo co ja : P ale u mnie to nie problem, cała rodzina psy ma a mój wujek, ich syn ma hodowlę. Quote
taxelina Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 eh.. ciezko z taka rodzina.. dobrze ze my sami mieszkamy :D ale jak sie do janka mamy pojedzie to ciagle cos sherry daje a ona potem taka przezarta.. :( raz w wigilie az zwymiotowala u mamy na kanape.. mowie i mowie, nie dawaj pies jadl.. sama ma jamnika ale wcyhowala go na domowym zarciu.. pies karmy nie rusza. ciagle ciasto i inne tam rzeczy,. Quote
Iza. Posted June 13, 2008 Author Posted June 13, 2008 Tinka:) napisał(a):mój dziadek swojemu psu daje kości z kurczaka- mówię mu, żeby nie dawał bo one się łamią na igiełki i mogą przełyk i żołądek pokaleczyć a on do mnie, że Bukiet wolno je :cool1: nie wiem co ma jedno z drugim wspólnego.. co ciekawe babcia mówi to samo co ja : P ale u mnie to nie problem, cała rodzina psy ma a mój wujek, ich syn ma hodowlę. No widzisz masz dorosłą uświadomioną osobę w rodzinie :P U mnie to wszyscy mówią, że gówniara jestem i sie nie znam :roll: Sprawdziłaś?:diabloti: deer_1987 napisał(a):eh.. ciezko z taka rodzina.. dobrze ze my sami mieszkamy :D ale jak sie do janka mamy pojedzie to ciagle cos sherry daje a ona potem taka przezarta.. :( raz w wigilie az zwymiotowala u mamy na kanape.. mowie i mowie, nie dawaj pies jadl.. sama ma jamnika ale wcyhowala go na domowym zarciu.. pies karmy nie rusza. ciagle ciasto i inne tam rzeczy,. Też już bym chciała sama mieszkać. ;) szkoda, że ludzie nie rozumieją, ze jednak pies to nieco inne stworzenie niż człowiek i powinien co innego jeść. Quote
agaciaaa Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Eeeej, nie zgrywajcie sie z mego psa! :eviltong: to tylko wałki tłuszczu :evil_lol: [quote name='Iza13']Tylko mi przypomnij, bo mogę zapomnieć jak ostatnio ; ) Ja i tak i tak sie stresuje jak mam coś waznego do napisania ; ) Szczerze to ja też nie :evil_lol: To jakoś się domówimy, mysle, ze lepiej jakos tak wcześniej, rano albo wieczorem, bo popołudniu to upał straszny. A gdzie będziesz pracować ? Ja też mam problemy z pamięcią :P No ja też, ale jednak na ustnych bardziej ; ) Ale lepsze to niż nic ; ) No dokładnie. W te kilka dni to każda pora mi pasuje, i rano i wieczorkiem ;) W zakładzie jubilerskim ;) codziennie do 16, w sobote do 13 :roll: więc spacerki tylko popołudniu, albo w niedziele. http://i32.tinypic.com/2l9rscx.jpg fajnie wyszło : ) te Twoje efekty :P http://i25.tinypic.com/15y7vo5.jpg wodołazy :evil_lol: Jakie słodkie brzydkie kaczątka ; ) :loveu: A z tą babcią to rzeczywiście masz wesoło :roll: Quote
Unbelievable Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Iza13 napisał(a):No widzisz masz dorosłą uświadomioną osobę w rodzinie :P U mnie to wszyscy mówią, że gówniara jestem i sie nie znam :roll: Sprawdziłaś?:diabloti: no mam, nawet 2 ; ) wujek i ciocia to weterynarze. ja nie jestem gówniara i się znam odkąd Grami umie aportować :evil_lol::evil_lol: Quote
Iza. Posted June 13, 2008 Author Posted June 13, 2008 [quote name='agaciaaa']Eeeej, nie zgrywajcie sie z mego psa! to tylko wałki tłuszczu Ja też mam problemy z pamięcią :P Ale lepsze to niż nic ; ) No dokładnie. W te kilka dni to każda pora mi pasuje, i rano i wieczorkiem W zakładzie jubilerskim codziennie do 16, w sobote do 13 więc spacerki tylko popołudniu, albo w niedziele. http://i32.tinypic.com/2l9rscx.jpg fajnie wyszło : ) te Twoje efekty :P http://i25.tinypic.com/15y7vo5.jpg wodołazy Jakie słodkie brzydkie kaczątka ; ) A z tą babcią to rzeczywiście masz wesoło Nikt się nie zgrywa :P Pamiętasz że miałaś jej krem na ten celulit kupić :evil_lol: Był jakiś lek na poprawienie pamięci, ale nie pamiętam nazwy :evil_lol: No nie wiem :diabloti: To jak będzie blizej terminu to dokładnie sie domówimy; ) Oooo to możesz mi jakiś ładny pierścionek skołować :evil_lol: Zauważyłaś, że ona unosi się nad ziemią ? :evil_lol: Raczej kałużołazy, : P nie byłby to one gdyby do jakieś wody nie wlazły :diabloti: Łabądki były śliczne i jakie oswojone :loveu: Najgorzej, ze tak właściwie to nic nie moge z tym zrobić :roll: [quote name='Tinka:)']no mam, nawet 2 ; ) wujek i ciocia to weterynarze. ja nie jestem gówniara i się znam odkąd Grami umie aportować Chciałbym mieć w rodzinie weterynarza ; ) A no zazdroszczę ja może jak skończę studia to przestane być gówniarą :evil_lol: Ponawiam pytanie, :diabloti: Sprawdziłaś autobusy ? :P Quote
Unbelievable Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Iza13 napisał(a): Chciałbym mieć w rodzinie weterynarza ; ) A no zazdroszczę ja może jak skończę studia to przestane być gówniarą :evil_lol: Ponawiam pytanie, :diabloti: Sprawdziłaś autobusy ? :P a ja mam, a ja mam : P 3-ci zaczyna studia : P zależy jakie studia :evil_lol::evil_lol: tiruriririiii taraaa :roll: Quote
Iza. Posted June 13, 2008 Author Posted June 13, 2008 Tinka:) napisał(a):a ja mam, a ja mam : P 3-ci zaczyna studia : P zależy jakie studia :evil_lol::evil_lol: tiruriririiii taraaa :roll: Wow, ale weterynaryjną rodzinę :eviltong: Właśnie weterynarie skończyć zmierzam :diabloti: Rozumiem :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Iza13 napisał(a):Nikt się nie zgrywa :P Pamiętasz że miałaś jej krem na ten celulit kupić Był jakiś lek na poprawienie pamięci, ale nie pamiętam nazwy To jak będzie blizej terminu to dokładnie sie domówimy; ) Oooo to możesz mi jakiś ładny pierścionek skołować Zauważyłaś, że ona unosi się nad ziemią ? Raczej kałużołazy, : P nie byłby to one gdyby do jakieś wody nie wlazły :diabloti: Łabądki były śliczne i jakie oswojone Najgorzej, ze tak właściwie to nic nie moge z tym zrobić No jak nie jak tak :P To najpierw musisz sobie ten lek na pamięć przypomnieć, wtedy może bede pamiętać o kremie :P Ok : ) A pewnie, że moge ; ) sama troche już tego mam, bo moja mama tam pracuje ; ) i może brać bez marży sklepowej. No zauważyłam, może to ufo ją chciało porwać? te promienie wyglądają podejrzanie :evil_lol: i na dodatek uniosły ją do góry :evil_lol: Dokładnie ; ) Fajniutkie :loveu: Naucz Lune, żeby od babci nic nie jadła ; ) Quote
Unbelievable Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Iza13 napisał(a):Wow, ale weterynaryjną rodzinę :eviltong: Właśnie weterynarie skończyć zmierzam :diabloti: Rozumiem :evil_lol: ta, i cała łomża nas zna :evil_lol: jak mówię jakie mam nazwisko to się tylko pytają czy od weterynarza czy stolarza :cool1: to może będziesz mądra jak profesora zrobisz :evil_lol: Quote
Iza. Posted June 13, 2008 Author Posted June 13, 2008 agaciaaa napisał(a):No jak nie jak tak :P To najpierw musisz sobie ten lek na pamięć przypomnieć, wtedy może bede pamiętać o kremie :P Ok : ) A pewnie, że moge ; ) sama troche już tego mam, bo moja mama tam pracuje ; ) i może brać bez marży sklepowej. No zauważyłam, może to ufo ją chciało porwać? te promienie wyglądają podejrzanie :evil_lol: i na dodatek uniosły ją do góry :evil_lol: Naucz Lune, żeby od babci nic nie jadła ; ) No pewnie, że nie :evil_lol: Jak sobie przypomnę to napisze :P Serio mówisz ? ; ) O tym nie pomyślałam, ale pewnie masz racje :evil_lol: Haaa zeby to było takie łatwe. Babcia karmi swojego psa i całe podwórko zawalone jest tym syfem :roll: Tinka:) napisał(a):ta, i cała łomża nas zna :evil_lol: jak mówię jakie mam nazwisko to się tylko pytają czy od weterynarza czy stolarza :cool1: to może będziesz mądra jak profesora zrobisz :evil_lol: Sławna rodzinę masz :P Ty od stolarza nie ? :PP Ja już jestem mądra xD No może nie tak jak jeszcze będę, ale mimo wszystko trochę mądra jestem :P Quote
agaciaaa Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Iza13 napisał(a):No pewnie, że nie :evil_lol: Jak sobie przypomnę to napisze :P Serio mówisz ? ; ) O tym nie pomyślałam, ale pewnie masz racje :evil_lol: Haaa zeby to było takie łatwe. Babcia karmi swojego psa i całe podwórko zawalone jest tym syfem :roll: I tak sie obrażam :P ok :razz: Serio serio :) Jak zawsze :evil_lol: No wiem, że to nie jest łatwe, ale nic innego mi nie przychodzi do głowy :roll: sytuacja bez wyjścia. Quote
akodirka Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Iza13 napisał(a):Agatka juz dawno miała kupić :evil_lol: U mnie to mówią, ze jestem nienormalna i robią swoje :roll: Moja rodzina nie moze zrozumieć jak to resztki moga szkodzić psu, przeciez kiedyś tylko sie resztkami karmiło i było wszystko w porządku :roll: Mnie to nie pies a rodzina w psychoze wpędzie juz nieługo , nieraz mi sie zdaje, że mi już nie wiele brakuje :evil_lol: Zdecydowałaś się już, że się nam ujawnisz ? :P u mnie jest prawie identycznie, ze kiedys psy jadly i byly zdrowe itp., ze ja juz jakas psychiczna i nienormalna jestem, na co ja odpowiadam, ze on sami mnie w ta psychoze wpedzili itp. ja zawsze kiedy chca cos dac, to biegne do tego pokoju, i mowie psu zeby zostawil i wyszedl z pokoju i juz po jakims czasie przestali dawac, bo wiedzili, ze pies i tak nie wezmie jak mu nie pozwole :evil_lol: albo czasami mowie, ze moge np. poodkurzac, ale wtedy nie moga dac psu resztek jeszcze musze pomyslec :eviltong: Quote
Unbelievable Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Iza13 napisał(a): Sławna rodzinę masz :P Ty od stolarza nie ? :PP Ja już jestem mądra xD No może nie tak jak jeszcze będę, ale mimo wszystko trochę mądra jestem :P ta, w łomży :evil_lol::evil_lol: od stolarza. pf, gdzie niby? :shake::cool1: Quote
akodirka Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Tinka:) napisał(a):ta, w łomży :evil_lol::evil_lol: od stolarza. ja tez, tyle, ze z bialegostoku :diabloti: Quote
Iza. Posted June 13, 2008 Author Posted June 13, 2008 Tinka:) napisał(a):ta, w łomży :evil_lol::evil_lol: od stolarza. pf, gdzie niby? :shake::cool1: Nie ważne gdzie, ważne że sławna :diabloti: Masz jakieś wątpliwości ?:evil_lol: akodirka napisał(a):ja tez, tyle, ze z bialegostoku :diabloti: A ja jestem od tego no sprzedawcy :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 akodirka napisał(a):ja tez, tyle, ze z bialegostoku :diabloti: to pewnie mój twojego tez zna :evil_lol::evil_lol: świat jest mały ; ) Iza13 napisał(a):Nie ważne gdzie, ważne że sławna :diabloti: Masz jakieś wątpliwości ?:evil_lol: rodzina sławna za jedno, ja za drugie :diabloti: :evil_lol: mam. :cool1: Quote
Recommended Posts