Iza. Posted April 27, 2008 Author Posted April 27, 2008 Tinka:) napisał(a):no way gdzie ty mieszkasz? dokładnie, bo widzę tylko że spod Białegostoku : P No tak dokładnie to Czarna Białostocka ;) A ty widze w Łomży, chciałam tam do technikum iść, ale chyba raczej się na lo zdecyduje. Wybierasz się może na wystawę w Białymstoku ? Wiem, wiem jeszcze mnóstwo czasu :diabloti: Quote
agaciaaa Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 [quote name='Iza13']Moja Luna ma 4, z czego nosi tylko dwie, trzecia jest już stara, a czwarta kupiona w wakacje jeszcze ani razu nie nakładana, z metka jest:evil_lol: Ale i tak najczęściej uzywamy szelek ;) Mi bardzo ie podoba Rogz z łańcuszkiem, pomarańczowy, czekoladowy i różowy :loveu: Niestety póki co kasy brak :placz: Moi tez już się powinni przyzwyczaić :evil_lol: Ale nie i sa okrutni na dodatek, jak wiedzę, że długo siedze to budzą mnie wcześnie rano:shake: Gratuluje wytrwałości:lol: Ja to najdłuzej do 3-4, później zasypiam na siedząco :evil_lol: No ja właśnie Rogza łańcuszkowego planuje, o ile jest dostępny na krakvecie :razz: Pomarańcz mi sie bardzo podoba, ale chyba nie bardzo by pasował do Sary, różowy też, czekolada w ogóle suuuper, ale nie ma na krakvecie. Ostatecznie zdecydowałam sie na fiolet ;) Nie wiem jak ja wtedy wytrzymałam :evil_lol: http://i25.tinypic.com/2d0duti.jpg świetna ta fotka :loveu::loveu::evil_lol: Koteczek Twój? :) Quote
Iza. Posted April 27, 2008 Author Posted April 27, 2008 [quote name='agaciaaa']No ja właśnie Rogza łańcuszkowego planuje, o ile jest dostępny na krakvecie :razz: Pomarańcz mi sie bardzo podoba, ale chyba nie bardzo by pasował do Sary, różowy też, czekolada w ogóle suuuper, ale nie ma na krakvecie. Ostatecznie zdecydowałam sie na fiolet ;) Nie wiem jak ja wtedy wytrzymałam :evil_lol: http://i25.tinypic.com/2d0duti.jpg świetna ta fotka :loveu::loveu::evil_lol: Koteczek Twój? :) Do Sarci to chyba najbardziej by pasowała czekoladka :loveu: Zawsze mozesz zamówić gdzieś indziej niz w krakvecie ;) Jak juz bedziesz miała ta obróżke to koniecznie bedę musiała ją obaczyć, jak wyglada na żywo, czy kolorki sa az tak zywe i soczyste jak na fotkach ;) A no mój, mój. Ciocia nam go przywiozła latem , bo jej teśc chciał go utopić :shake: Quote
agaciaaa Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Iza13 napisał(a):Do Sarci to chyba najbardziej by pasowała czekoladka :loveu: Zawsze mozesz zamówić gdzieś indziej niz w krakvecie ;) Jak juz bedziesz miała ta obróżke to koniecznie bedę musiała ją obaczyć, jak wyglada na żywo, czy kolorki sa az tak zywe i soczyste jak na fotkach ;) A no mój, mój. Ciocia nam go przywiozła latem , bo jej teśc chciał go utopić :shake: Też myśle, że czekoladka by super wyglądała :) ale fiolet też mi sie bardzo podoba :loveu: Chce w krakvecie razem z karmą zamówić, to nie bede płacić za przesyłke. Jeśli jest dostępna w krakvecie to jutro bede zamawiać :) to wezme na spacerek ;) Z kotkami to chyba jeszcze gorzej niż ze szczeniakami :shake: Dobrze, że go wzięliście :loveu: Quote
Unbelievable Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Iza13 napisał(a):No tak dokładnie to Czarna Białostocka ;) A ty widze w Łomży, chciałam tam do technikum iść, ale chyba raczej się na lo zdecyduje. Wybierasz się może na wystawę w Białymstoku ? Wiem, wiem jeszcze mnóstwo czasu :diabloti: ale w łomży czy w białym? pewnie że się wybieram : P w tamtym roku też byłam Quote
Selket Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Ślicny kotecek, slicna Lunka.... ;) A Niuniek dostanie robalową obrózkę :evil_lol: Quote
Iza. Posted April 27, 2008 Author Posted April 27, 2008 agaciaaa napisał(a):Też myśle, że czekoladka by super wyglądała :) ale fiolet też mi sie bardzo podoba :loveu: Chce w krakvecie razem z karmą zamówić, to nie bede płacić za przesyłke. Jeśli jest dostępna w krakvecie to jutro bede zamawiać :) to wezme na spacerek ;) Z kotkami to chyba jeszcze gorzej niż ze szczeniakami :shake: Dobrze, że go wzięliście :loveu: Co do zamówienia w Krakvecie Nie zamówiłabyś mi moze 3 małych rzeczy ? Pieniądze bym Ci oddałą w piatek. Jak bedziesz miała juz ta obrózkę to koniecznie weź ;) Tu była taka troche dziwna sytuacja. Kot jak do nas trafił był juz dorosły. Miał być utopiony w oczku wodnym (!), dlatego ze z tegowego oczka wyłapywał ryby. Warto wspomnieć, że właściciel sam mu świeże i żywe ryby podawał - jest wędkarzem czy jak to sie tam nazywa ;) Tinka:) napisał(a):ale w łomży czy w białym? pewnie że się wybieram : P w tamtym roku też byłam Jak Lo to w białym ;) O no to fajnie. :cool3: Selket napisał(a):Ślicny kotecek, slicna Lunka.... ;) A Niuniek dostanie robalową obrózkę :evil_lol: Dziekowac :loveu: Jaka robalową ?:evil_lol: Quote
agaciaaa Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Iza13 napisał(a):Co do zamówienia w Krakvecie Nie zamówiłabyś mi moze 3 małych rzeczy ? Pieniądze bym Ci oddałą w piatek. Jak bedziesz miała juz ta obrózkę to koniecznie weź ;) Tu była taka troche dziwna sytuacja. Kot jak do nas trafił był juz dorosły. Miał być utopiony w oczku wodnym (!), dlatego ze z tegowego oczka wyłapywał ryby. Warto wspomnieć, że właściciel sam mu świeże i żywe ryby podawał - jest wędkarzem czy jak to sie tam nazywa ;) Pewnie, nie ma sprawy :) napisz tylko co chcesz, może być na PW. Tylko narazie czekam na odpowiedz, czy obroża jest dostępna, bo jak nie to z karmą mi sie nie śpieszy. Brak słów na takich ludzi :shake::shake: Quote
Unbelievable Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Iza13 napisał(a): Jak Lo to w białym ;) O no to fajnie. :cool3: no tak, lo w Łomży to nie ma sensu :evil_lol: a jak, muszę być:cool3: Quote
Iza. Posted April 27, 2008 Author Posted April 27, 2008 agaciaaa napisał(a):Pewnie, nie ma sprawy :) napisz tylko co chcesz, może być na PW. Tylko narazie czekam na odpowiedz, czy obroża jest dostępna, bo jak nie to z karmą mi sie nie śpieszy. Brak słów na takich ludzi :shake::shake: Jakby co to mi też sie nieśpieszy ;) To nic pilnego, mogłam sobie wczesniej zamówić, ale jakoś tak szkoda mi kasy na przesyłkę ;) Zaraz napisze Pw. Tinka:) napisał(a):no tak, lo w Łomży to nie ma sensu :evil_lol: a jak, muszę być:cool3: No dokładnie;) A Ty gdzie idziesz do lo czy do technikum, a moze do zawodówki:evil_lol: Ja tez być musze ;) Jedyna wystawa w naszym regionie :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Iza13 napisał(a): No dokładnie;) A Ty gdzie idziesz do lo czy do technikum, a moze do zawodówki:evil_lol: Ja tez być musze ;) Jedyna wystawa w naszym regionie :evil_lol: ty się nie śmiej z tą zawodówką bo dużo ludzi ją planuje :evil_lol: ja do lo, tylko nie wiem do którego mnie wezmą : P grzech nie być :evil_lol: a chcę jeszcze do Warszawy i do Sopotu:placz: Quote
agaciaaa Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Iza13 napisał(a):Jakby co to mi też sie nieśpieszy ;) To nic pilnego, mogłam sobie wczesniej zamówić, ale jakoś tak szkoda mi kasy na przesyłkę ;) Zaraz napisze Pw. No pewnie, mi też zawsze szkoda, dlatego zwykle razem z karmą zamawiam jakieś inne rzeczy :) To czekam na pw i bede pamietać przy zamówieniu ;) Quote
Iza. Posted April 27, 2008 Author Posted April 27, 2008 Tinka:) napisał(a):ty się nie śmiej z tą zawodówką bo dużo ludzi ją planuje :evil_lol: ja do lo, tylko nie wiem do którego mnie wezmą : P grzech nie być :evil_lol: a chcę jeszcze do Warszawy i do Sopotu:placz: Jak dla mnie zawodówka najgorsza głupota, nawet matury sie nie ma :roll: Ja tez nie wiem czy mnie gdziekolwiek przyjma:evil_lol: A ile będziesz miała punktów ?;) Do Warszawy to i ja chce, moze sie uda w tym roku ;) agaciaaa napisał(a):No pewnie, mi też zawsze szkoda, dlatego zwykle razem z karmą zamawiam jakieś inne rzeczy :) To czekam na pw i bede pamietać przy zamówieniu ;) No bo niby, wszystko w necie tańsze, ale jak sie doda koszty przesyłki to nieraz jeszcze drozej wychodzi niż w normalnym sklepie :lol: Wysłałam ;) Quote
agaciaaa Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 [quote name='Iza13']No bo niby, wszystko w necie tańsze, ale jak sie doda koszty przesyłki to nieraz jeszcze drozej wychodzi niż w normalnym sklepie :lol: Dokładnie ;) http://i27.tinypic.com/2mm8u9h.jpg tam jest kot? Co on tam robi? :crazyeye: :evil_lol: http://i26.tinypic.com/1zfu8zl.jpg Luna dostojnie krocząca ;) masz jakąś fotke na której biegnie? :lol: Quote
Iza. Posted April 27, 2008 Author Posted April 27, 2008 [quote name='agaciaaa']Dokładnie ;) http://i27.tinypic.com/2mm8u9h.jpg tam jest kot? Co on tam robi? :crazyeye: :evil_lol: http://i26.tinypic.com/1zfu8zl.jpg Luna dostojnie krocząca ;) masz jakąś fotke na której biegnie? :lol: Tak to jest kot:evil_lol: Nie mam pojęcia co on tam robił ?:lol: Mam ale na takich fotach nic nie widać więc nie wstawiam :eviltong: A co do naszego spaceru. To wolisz iśc nad zalew czy do lasu ? ;) Quote
agaciaaa Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 [quote name='Iza13']Mam ale na takich fotach nic nie widać więc nie wstawiam :eviltong: A co do naszego spaceru. To wolisz iśc nad zalew czy do lasu ? ;) to zrób taką, gdzie będzie widać :razz: Obojętnie ;) Obie propozycje są kuszące ;) a ja i tak ciągle sie boje że nic z tego nie wyjdzie :shake: Quote
Iza. Posted April 27, 2008 Author Posted April 27, 2008 [quote name='agaciaaa']to zrób taką, gdzie będzie widać :razz: Obojętnie ;) Obie propozycje są kuszące ;) a ja i tak ciągle sie boje że nic z tego nie wyjdzie :shake: Postaram się :cool3: To sie nie bój. Będzie dobrze :loveu: Ide w końcu spać dobranoc :loveu::loveu: Quote
agaciaaa Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Iza13 napisał(a):To sie nie bój. Będzie dobrze :loveu: Ide w końcu spać dobranoc :loveu::loveu: Mam nadzieje :roll: Ja też już sie zbieram.. ciekawe ile mi to zajmie :evil_lol::evil_lol: Dobranoc :hand: Quote
Selket Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Cześć :loveu: :loveu: Wstawać śpiochy :multi: Quote
Iza. Posted April 28, 2008 Author Posted April 28, 2008 agaciaaa napisał(a):Mam nadzieje :roll: Ja też już sie zbieram.. ciekawe ile mi to zajmie :evil_lol::evil_lol: Dobranoc :hand: No wiesz co, jak moja gupolka weszła do pociagu to i Twoja wejdzie :eviltong: Selket napisał(a):Cześć :loveu: :loveu: Wstawać śpiochy :multi: Cześc:loveu: Juz nie spam :evil_lol: Quote
gops Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 witanko :multi: nie nadrobilam wszystkiego bo bym caly dzien siedziala :roll: ale te fotki co widzialam to piekne :loveu: :diabloti: Quote
taxelina Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Ja sprobuje nadrobic - w weekend czasu nie bylo.. Quote
Iza. Posted April 28, 2008 Author Posted April 28, 2008 gops napisał(a):witanko :multi: nie nadrobilam wszystkiego bo bym caly dzien siedziala :roll: ale te fotki co widzialam to piekne :loveu: :diabloti: Miło Cię znowu widzieć;) Cieszę sie, ze sie fotki podobają Zapraszam częściej, zebyś nie miała problemów z nadrabianiem :evil_lol: deer_1987 napisał(a):Ja sprobuje nadrobic - w weekend czasu nie bylo.. Witaj Ciekawe czy Ci sie uda hihi :lol: Quote
Unbelievable Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Iza13 napisał(a):Jak dla mnie zawodówka najgorsza głupota, nawet matury sie nie ma :roll: Ja tez nie wiem czy mnie gdziekolwiek przyjma:evil_lol: A ile będziesz miała punktów ?;) Do Warszawy to i ja chce, moze sie uda w tym roku ;) dokładnie... przynajmniej jakiś zawód jest ale dla mnie to ostateczność :shake: punktów... mam nadzieję że 75-80, 37 na pewno z matmy, może być więcej, z polskiego na pewno ze 25-30, nie wiem jeszcze jak mi pisemne ocenią i wolę pochopnie sama sobie nie osądzać : P ja musiałabym sie tułać autobusem, chyba, że siostra starsza sie zlituje i ze mną pojedzie, ona z mamą Grama. Rodzice będą we Włoszech :roll: Quote
Recommended Posts