Iza. Posted April 26, 2008 Author Posted April 26, 2008 agaciaaa napisał(a):Nie wiedzą co dobre :eviltong: znawcy sie znaleźli, co kupują jorka na kanape, bo mały....:cool3: Niestety :placz: Już nawet myślałam, żeby kupić te 2cm, ale ostatnio nawet 2,5 wydaje mi sie wąskie :evil_lol: przyzwyczaiłam sie do collara 4cm ;) Tak, bo jak mały to od razu grzeczny, spokojny itp. A tu zonk, małe yoreczki to diabły wcielone wszędzie ich pełno :evil_lol: Ja to tam ze wszystkich obrozy wole szelki:evil_lol: W szelkach mam zdecydowanie wiekszą kontrole nad psem Zreszta moja suka w szelkach idzie bardzo ładnie, a jeśli zaczyn ciagna to lekkie szarpniecie i wszystko ok, a w obrozy zdarza sie jej ciągnąc jak parowóz. Ale to pewnie dla tego, ze Luna od samego początku nosiła szeleczki;) Quote
agaciaaa Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Iza13 napisał(a):Tak, bo jak mały to od razu grzeczny, spokojny itp. A tu zonk, małe yoreczki to diabły wcielone wszędzie ich pełno :evil_lol: Ja to tam ze wszystkich obrozy wole szelki:evil_lol: W szelkach mam zdecydowanie wiekszą kontrole nad psem Zreszta moja suka w szelkach idzie bardzo ładnie, a jeśli zaczyn ciagna to lekkie szarpniecie i wszystko ok, a w obrozy zdarza sie jej ciągnąc jak parowóz. Ale to pewnie dla tego, ze Luna od samego początku nosiła szeleczki;) Dokładnie :diabloti: My zwykle na krótsze spacery nakładamy obroże, a na dłuższe szelki, ale rożnie to bywa ;) Ostatnio mi sie strasznie spodobały szelki EzyDog, rozmiar na Sare 70 zł + przesyłka :roll: ale musze je mieć!! nazbieram albo zarobie w wakacje :evil_lol: Quote
Iza. Posted April 26, 2008 Author Posted April 26, 2008 agaciaaa napisał(a): My zwykle na krótsze spacery nakładamy obroże, a na dłuższe szelki, ale rożnie to bywa ;) Ostatnio mi sie strasznie spodobały szelki Ezy dog, rozmiar na Sare 70 zł + przesyłka :roll: ale musze je mieć!! nazbieram albo zarobie w wakacje :evil_lol: To te takie z szerokim przodem ? Jeśli tak to mi tez sie bardzo podobaja,a le nawet na cene nie patrzylam nie chciałam sie załamać :cool3: I rodzice by mnie zabili jakbym cos znowu dla psa kupiła:evil_lol: A co do wakacji to właśnie doszłam do wniosku, że nie mam jeszcze zadnych planów :roll: Pod koniec czerwca pojerzdże penie troche na truskawki, zeby kasy zarobic:evil_lol: A później bede w domu siedziec - beznadzieja :roll: Chciałam pojechć na obóz z psem, ale jego koszt nie na moja kieszeń :shake: Quote
agaciaaa Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Iza13 napisał(a):To te takie z szerokim przodem ? Jeśli tak to mi tez sie bardzo podobaja,a le nawet na cene nie patrzylam nie chciałam sie załamać :cool3: I rodzice by mnie zabili jakbym cos znowu dla psa kupiła:evil_lol: A co do wakacji to właśnie doszłam do wniosku, że nie mam jeszcze zadnych planów :roll: Pod koniec czerwca pojerzdże penie troche na truskawki, zeby kasy zarobic:evil_lol: A później bede w domu siedziec - beznadzieja :roll: Chciałam pojechć na obóz z psem, ale jego koszt nie na moja kieszeń :shake: Tak, cudne są :loveu: ja stwierdziłam że musze je mieć, choć serce boli patrząc na cene :evil_lol: mame bede musiała okłamać, bo mnie z tymi szelkami z domu wygoni :diabloti: Ja prawdopodobnie bede pracować 2 miesiące, miesiąc chce sie poobijać ;) Ale wyjazdu żadnego niestety nie planuje :roll: też bede siedzieć w domu. Od razu zapraszam na wakacyjne spacerki! ;):loveu: Quote
Iza. Posted April 26, 2008 Author Posted April 26, 2008 agaciaaa napisał(a):Tak, cudne są :loveu: ja stwierdziłam że musze je mieć, choć serce boli patrząc na cene :evil_lol: mame bede musiała okłamać, bo mnie z tymi szelkami z domu wygoni :diabloti: Ja prawdopodobnie bede pracować 2 miesiące, miesiąc chce sie poobijać ;) Ale wyjazdu żadnego niestety nie planuje :roll: też bede siedzieć w domu. Od razu zapraszam na wakacyjne spacerki! ;):loveu: Są bardzo fajne i takie inne niż wszystkie;) W sumie to Luniskowe szeleczki to juz stare są i brzydkie no i troche nadgryzione:evil_lol: Ja tam rodzicom nigdy nie mówie ile co z Luniskowych rzeczy kosztowało, a jak juz mówie to zanizam cenę:evil_lol: Ja na spaceki jak najbardziej chetna :loveu:;) W wakacje wiecej czasu i pociągów tez wiecej :evil_lol: Quote
Iza. Posted April 26, 2008 Author Posted April 26, 2008 Idę spać :evil_lol: Dobranoc Agatko :loveu::loveu: Quote
agaciaaa Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Iza13 napisał(a):Są bardzo fajne i takie inne niż wszystkie;) W sumie to Luniskowe szeleczki to juz stare są i brzydkie no i troche nadgryzione:evil_lol: Ja tam rodzicom nigdy nie mówie ile co z Luniskowych rzeczy kosztowało, a jak juz mówie to zanizam cenę:evil_lol: Ja na spaceki jak najbardziej chetna :loveu:;) W wakacje wiecej czasu i pociągów tez wiecej :evil_lol: No to czas na nowe! ;) No tak, jakoś sobie trzeba radzić :evil_lol: No to super :loveu: Lece, dobranoc :hand: EDIT: O widze, że Ty też już idziesz ;) i nawet foteczki na dobranoc sa :loveu::loveu: Quote
agaciaaa Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Coś Ty jej zrobiła :evil_lol: ale musze przyznać, że do twarzy jej w czerwonym :loveu: Quote
Iza. Posted April 26, 2008 Author Posted April 26, 2008 agaciaaa napisał(a):No to czas na nowe! ;) No tak, jakoś sobie trzeba radzić :evil_lol: No to super :loveu: Lece, dobranoc :hand: EDIT: O widze, że Ty też już idziesz ;) i nawet foteczki na dobranoc sa :loveu::loveu: No zobaczymy jeszcze co z tego wyjdzie ;) No po co maja się denerwować, to dla ich dobra, lepiej niech zyją w niewiedzy:evil_lol: A no idę, a przynajmniej mam taki zamiar, musiałam wstawić, bo ostatnie zagadane :evil_lol: Quote
Iza. Posted April 26, 2008 Author Posted April 26, 2008 agaciaaa napisał(a):Coś Ty jej zrobiła :evil_lol: ale musze przyznać, że do twarzy jej w czerwonym :loveu: Nudziło mi sie :evil_lol: Połączenie czarny + czerwony bardzo mi sie podoba :loveu: Na tych zdjeciach widać, ze Luna jest szczupła i to tylko futro ja tak pogrubia ;) Quote
agaciaaa Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Iza13 napisał(a):No zobaczymy jeszcze co z tego wyjdzie ;) No po co maja się denerwować, to dla ich dobra, lepiej niech zyją w niewiedzy:evil_lol: A no idę, a przynajmniej mam taki zamiar, musiałam wstawić, bo ostatnie zagadane :evil_lol: Dokładnie :diabloti: przecież chcemy dla nich dobrze :lol: Ja też mam taki zamiar, ale poszłam jeszcze zrobić sobie kanapke bo zgłodniałam :evil_lol: (o tej porze...:oops:) Iza13 napisał(a):Nudziło mi sie :evil_lol: Połączenie czarny + czerwony bardzo mi sie podoba :loveu: Na tych zdjeciach widać, ze Luna jest szczupła i to tylko futro ja tak pogrubia ;) Mi też :loveu: No szczuplutka jest :loveu: Ok spadam, bo znowu zdjęcia zagadamy :evil_lol: Quote
jonQuilla Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 mmm jaki śliczny piesio w ubranku....teraz pod pache i na miasto !! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Iza. Posted April 27, 2008 Author Posted April 27, 2008 [quote name='agaciaaa']Dokładnie :diabloti: przecież chcemy dla nich dobrze :lol: Ja też mam taki zamiar, ale poszłam jeszcze zrobić sobie kanapke bo zgłodniałam :evil_lol: (o tej porze...:oops:) Mi też :loveu: No szczuplutka jest :loveu: Ok spadam, bo znowu zdjęcia zagadamy :evil_lol: No pewnie, jak moi rodzice sie dowiedzieli, ze kupiłam dla psa kolejna obroze, których i tak mam juz kilka, a Luna praktycznie w nich nie chodzi to białej gorączki dostali :evil_lol: a jak im powiedziałam ile kosztowała to już w ogóle szok :evil_lol: A jak im nie powiem to i oni spokojni i mi nikt nad uchem nie gada, ze lepiej sobie bym cos kupiła, a nie dla tego psa ;) Ja to nie jem o tej porze:razz: Bo kuchnie jest na dole, u rodziców i jak bym zeszła to zaraz by się do mnie przyczepili, że jeszcze nie śpię, że nienormalne jestem, bo ile mozna siedzieć na komputerze :lol: [quote name='Selket']Dzien dobry :multi: :multi: Cześć :loveu::loveu: [quote name='jonQuilla']mmm jaki śliczny piesio w ubranku....teraz pod pache i na miasto !! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Na miasto jak najbardziej, ale z tym pod pachę byłoby troszke trudniej :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Iza13 napisał(a):No pewnie, jak moi rodzice sie dowiedzieli, ze kupiłam dla psa kolejna obroze, których i tak mam juz kilka, a Luna praktycznie w nich nie chodzi to białej gorączki dostali :evil_lol: a jak im powiedziałam ile kosztowała to już w ogóle szok :evil_lol: A jak im nie powiem to i oni spokojni i mi nikt nad uchem nie gada, ze lepiej sobie bym cos kupiła, a nie dla tego psa ;) Ja to nie jem o tej porze:razz: Bo kuchnie jest na dole, u rodziców i jak bym zeszła to zaraz by się do mnie przyczepili, że jeszcze nie śpię, że nienormalne jestem, bo ile mozna siedzieć na komputerze :lol: U mnie jest to samo.. :evil_lol: a Sara ma tylko 3 obroże, w których chodzi, bo reszta to z dzieciństwa, już za male ;) więc wcale nie tak dużo :razz: Jeszcze :diabloti: Już mam kilka w planach, w tym jedną w najbliższych :evil_lol: o dziwo, mama pomagała mi wybrać kolor- ale o cenie nie wie :evil_lol: Moi sie już przyzwyczaili, że jak mam wolne to siedze długo przy kompie :razz: Na wakacjach pobiłam swój rekord- położyłam sie po 5, mama już wstawała do pracy :evil_lol: Chce jeszcze fotek! :loveu: Quote
jonQuilla Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 [quote name='Iza13'] Na miasto jak najbardziej, ale z tym pod pachę byłoby troszke trudniej :evil_lol: nie przesadzaj ;) dla chcącego nic trudnego :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Iza. Posted April 27, 2008 Author Posted April 27, 2008 [quote name='agaciaaa']U mnie jest to samo.. :evil_lol: a Sara ma tylko 3 obroże, w których chodzi, bo reszta to z dzieciństwa, już za male ;) więc wcale nie tak dużo :razz: Jeszcze :diabloti: Już mam kilka w planach, w tym jedną w najbliższych :evil_lol: o dziwo, mama pomagała mi wybrać kolor- ale o cenie nie wie :evil_lol: Moi sie już przyzwyczaili, że jak mam wolne to siedze długo przy kompie :razz: Na wakacjach pobiłam swój rekord- położyłam sie po 5, mama już wstawała do pracy :evil_lol: Chce jeszcze fotek! :loveu: Moja Luna ma 4, z czego nosi tylko dwie, trzecia jest już stara, a czwarta kupiona w wakacje jeszcze ani razu nie nakładana, z metka jest:evil_lol: Ale i tak najczęściej uzywamy szelek ;) Mi bardzo ie podoba Rogz z łańcuszkiem, pomarańczowy, czekoladowy i różowy :loveu: Niestety póki co kasy brak :placz: Moi tez już się powinni przyzwyczaić :evil_lol: Ale nie i sa okrutni na dodatek, jak wiedzę, że długo siedze to budzą mnie wcześnie rano:shake: Gratuluje wytrwałości:lol: Ja to najdłuzej do 3-4, później zasypiam na siedząco :evil_lol: Zaraz coś poszukam z fot ;) [quote name='jonQuilla'] nie przesadzaj ;) dla chcącego nic trudnego :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Przeceniasz moja mozliwości:shake::evil_lol: Ja nie mówi, że jestem słaba no ale bez przesady :diabloti: Quote
AngelsDream Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 I w takich chwilach człowiek cieszy się, że wyfrunął już spod kurateli rodziców, a chłopa ma zapatrzonego w psa. W dodatku chłop z dobrym gustem, bo lubi ROGZa :D Quote
Iza. Posted April 27, 2008 Author Posted April 27, 2008 [quote name='AngelsDream']I w takich chwilach człowiek cieszy się, że wyfrunął już spod kurateli rodziców, a chłopa ma zapatrzonego w psa. W dodatku chłop z dobrym gustem, bo lubi ROGZa :D Zadroszcze :loveu::eviltong: Miałaś wielkie szczęści, że takiego chłopa znalazłaś :evil_lol: [quote name='deer_1987']ladne jest takie polaczenie :D A no ładne, ładne :cool3: [quote name='Tinka:)']kolejne maniaczki obroży : P Ciii :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Iza13 napisał(a): Ciii :evil_lol: sama nie jesteś w końcu : P Quote
Iza. Posted April 27, 2008 Author Posted April 27, 2008 Tinka:) napisał(a):sama nie jesteś w końcu : P No niby tak ;) Ale wiesz ja kiedyś sobie obiecałam, że nigdy się od niczego nie uzależnię i chciałabym tego dotrzymać :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Iza13 napisał(a):No niby tak ;) Ale wiesz ja kiedyś sobie obiecałam, że nigdy się od niczego nie uzależnię i chciałabym tego dotrzymać :evil_lol: no way :diabloti: gdzie ty mieszkasz? dokładnie, bo widzę tylko że spod Białegostoku : P Quote
Recommended Posts