Jump to content
Dogomania

Buenos i Luna - grzywek pp i prawie niuf ; ))

Recommended Posts

• Replies 6.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Iza13']Co fakt, to fakt, u mnie dzisij tak cieplutko, żw cały dzień z krótkim rekawem chodziłam po podwórku;)

Widze masz taki sam problem jak ja:evil_lol:
Ja tez nigdy nie moge się jakos tak do spania wybrać, ale wczoraj akurt nie było tak xle:evil_lol:

U mnie też dziś cieplutko, nad jeziorem chodziłam z krótkim rękawem, a Sarcia zaliczyła kąpiel :loveu:

No niestety, szczególnie jak na dogo siedze :evil_lol::evil_lol:

http://i25.tinypic.com/2vvku8h.jpg śliczne!!!! :loveu:

http://i26.tinypic.com/2e326j9.jpg o, nasza piłeczka :lol: gdzie kupiłaś? :razz: i za ile? :diabloti: wiem, ciekawska jestem, ale chce porównać ;)

Posted

Izabela124. napisał(a):
Hejka
Agacia a o jakiej godzienie ci pasuje? Ja moge sie dostosowac :)

No najlepiej byłoby tym: przyjazd 9.33, powrót 12.20. Tylko, że z Suwałk wyjazd byłby po 7 rano, strasznie wcześnie :razz: dacie rade? ;)

Posted

agaciaaa napisał(a):
No najlepiej byłoby tym: przyjazd 9.33, powrót 12.20. Tylko, że z Suwałk wyjazd byłby po 7 rano, strasznie wcześnie :razz: dacie rade? ;)
Ja dam rade, emdziolke pewnie tez;):evil_lol:

Posted

[quote name='deer_1987']ooo ile super zdjec!!!!

Narzekaliście, że nie ma to więcej wstawiłam ;)

[quote name='Okamia']śliczne foteczki... nie mogę doczekać się kolejnych :D

Dzieki ;)
Później wstawie jeszcze :eviltong:

[quote name='jonQuilla']ja miałam zawsze syryjskie a ostatniego siostra przytachała i właśnie był dżungarek :)

http://i26.tinypic.com/2yvv2n4.jpg NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE nie idź w strone światła :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Mi to się te zdęcie skojarzyło z piosenką :evil_lol:
"Iść ciągle isć w stronę słońca" :razz::evil_lol:

[quote name='Selket']Też miałam dżungarskiego ;) I syryjskiego też ;) Ale masz cudne kffiatuszki :loveu:

Ja juz w ogóle zapomniałam jak się chomikiem 'obsługiwac' i wąłśnie sobei czytam na necie ;)

Z tych kwiatuszków jak dobrze pójdzie to wyrosna mirabelki :loveu::loveu:

Posted

[quote name='agaciaaa']U mnie też dziś cieplutko, nad jeziorem chodziłam z krótkim rękawem, a Sarcia zaliczyła kąpiel :loveu:

No niestety, szczególnie jak na dogo siedze :evil_lol::evil_lol:

http://i25.tinypic.com/2vvku8h.jpg śliczne!!!! :loveu:

http://i26.tinypic.com/2e326j9.jpg o, nasza piłeczka :lol: gdzie kupiłaś? :razz: i za ile? :diabloti: wiem, ciekawska jestem, ale chce porównać ;)

Ja też chciałam dzisiaj nad zalew jechać, ale sobie pomyślałam, że ludzi pewnie duzo, bo ładna pogoda;)
A poza tym tato nie chciał mnie zawieść, mówił, żebym na piechotę szła :evil_lol:

Dzięki :loveu:

Nie Wasza tylko nasza :evil_lol:
Kupiłam w Białymstoku w Kameleonie, cos koło 10 zł mnie kosztowała, nie pamietam juz dokładnie ;)

[quote name='Izabela124.']Hejka
Agacia a o jakiej godzienie ci pasuje? Ja moge sie dostosowac :)

[quote name='agaciaaa']No najlepiej byłoby tym: przyjazd 9.33, powrót 12.20. Tylko, że z Suwałk wyjazd byłby po 7 rano, strasznie wcześnie :razz: dacie rade? ;)

[quote name='Izabela124.']Ja dam rade, emdziolke pewnie tez;):evil_lol:

Jka juz ustalicie koniecznie dajcie mi znać :evil_lol:

[quote name='infers1995']http://i26.tinypic.com/2e326j9.jpg

Kto silniejszy?;):loveu::loveu::lol:

No oczywiscie, ze ja no czasem sie zdarzy, że Lunka jest odroine silniejsza :evil_lol:

Posted

[quote name='Iza13']
Mi to się te zdęcie skojarzyło z piosenką :evil_lol:
"Iść ciągle isć w stronę słońca" :razz::evil_lol:

w sumie też pasuje :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Selket']ooo...podobno dżemik z mirabelek jest pyszniutki ;)
Mój chomiczek był nieskomplikowany, aby jeśc i spać :evil_lol:

Dżemik jak dżemik, ale same mirabelki sa pyszne :loveu:

No niby tak, ale co ja mam mu dawać :evil_lol:
Ja ukierunkowana na szynszyle, ganulat, siano i inne suszonki ziołowe, a tu chomik co świeże ma jeść.
To dla mnie nowość:evil_lol:

[quote name='jonQuilla']w sumie też pasuje :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

No pewnie :evil_lol:

Posted

Iza13 napisał(a):
Ja też chciałam dzisiaj nad zalew jechać, ale sobie pomyślałam, że ludzi pewnie duzo, bo ładna pogoda;)
A poza tym tato nie chciał mnie zawieść, mówił, żebym na piechotę szła :evil_lol:

Nie Wasza tylko nasza :evil_lol:
Kupiłam w Białymstoku w Kameleonie, cos koło 10 zł mnie kosztowała, nie pamietam juz dokładnie ;)

No u mnie było dużo ludzi ;) Sara prawie cały czas była na lince. Ale znaleźliśmy bardziej odludne miejsce i głównie tam byliśmy :)

Ja też w Kameleonie kupowałam :) za niecałe 10 zł. Lubie bardzo ten sklep :loveu:

Posted

Selket napisał(a):
W sumie chyba nie musi świeżego jeśc, tak mi się wydaje ;) A poza tym to ne jest takie skomplikowane ;) Tak srulki sa dobre :evil_lol:

Właśnie przeczytałam, że moze i powinien ;)
U mnie to zawsze tak jest, ze najpierw czytam o zwierzaku, a dopiero później go kupuje ;)
Na szynszyla np. czekałam ponad pół roku. dopiero wtedy uzanałam, że juz jestem gotowa :evil_lol:

AngelsDream napisał(a):
A ja chciałam pogratulować nowego domownika ^^

Dzieki :cool3:

agaciaaa napisał(a):
No u mnie było dużo ludzi ;) Sara prawie cały czas była na lince. Ale znaleźliśmy bardziej odludne miejsce i głównie tam byliśmy :)

Ja też w Kameleonie kupowałam :) za niecałe 10 zł. Lubie bardzo ten sklep :loveu:

No akurat dla mnie spacer z psem na lince czy smyczy to zadna przyjemność;)
Denerwuje mnie jak mi sie Luna pod nogami placze :evil_lol:

Ja też go lubie, jest duzy wybór i ceny w miare niskie nie to co w ZOO NATURZE ..

Posted

Iza13 napisał(a):
No akurat dla mnie spacer z psem na lince czy smyczy to zadna przyjemność;)
Denerwuje mnie jak mi sie Luna pod nogami placze :evil_lol:

Ja też go lubie, jest duzy wybór i ceny w miare niskie nie to co w ZOO NATURZE ..

Ja już do linki przyzwyczajona ;) trzymałam tylko jak koło ludzi przechodziliśmy, tak to po ziemi sie ciągała ;) :evil_lol:

No zauważyłam właśnie, że ceny są bardzo ok :)

Posted

agaciaaa napisał(a):
Ja już do linki przyzwyczajona ;) trzymałam tylko jak koło ludzi przechodziliśmy, tak to po ziemi sie ciągała ;) :evil_lol:

No zauważyłam właśnie, że ceny są bardzo ok :)

My jak przechodzimy koło ludzi to Luna na smyczy idzie;)
Choc staram sie żeby Luna nie zwracała uwagi na przechodniów i coraz lepiej nam wychodzi :loveu:

Żaluje tylko, że maja tam mało granulatów dla szynszyli i musze kupować w zoo naturze, a tam kosmiczne ceny :roll:

Posted

Iza13 napisał(a):
My jak przechodzimy koło ludzi to Luna na smyczy idzie;)
Choc staram sie żeby Luna nie zwracała uwagi na przechodniów i coraz lepiej nam wychodzi :loveu:

Żaluje tylko, że maja tam mało granulatów dla szynszyli i musze kupować w zoo naturze, a tam kosmiczne ceny :roll:

No ja też sie staram, ale różnie bywa, raz zignoruje, innym razem nie :roll: jak była szczeniakiem to wszyscy podchodzili, zaczepiali... no i teraz jest mały problem.

Zoo natura fajna, bo duża, dobrze wyposażona, ale odpycha mnie przez to, że sprzedają tam psy :shake: cenom sie szczególnie nie przyglądałam, bo zwykle kupuje w kameleonie ;)

Posted

[quote name='agaciaaa']No ja też sie staram, ale różnie bywa, raz zignoruje, innym razem nie :roll: jak była szczeniakiem to wszyscy podchodzili, zaczepiali... no i teraz jest mały problem.

Zoo natura fajna, bo duża, dobrze wyposażona, ale odpycha mnie przez to, że sprzedają tam psy :shake: cenom sie szczególnie nie przyglądałam, bo zwykle kupuje w kameleonie ;)

Jak Luna była mała to tez wszyscy pochodzili, głaskali, gwizadli itp.
W teraz jak juz urosła to wiekszośc sie jej boi :roll:

No tak, te psy :shake:\
Ja akurat często robie szynszylowe zakupy, a że kupuje takie lepsze karmy to zwracam uwage na ceny ;)

[quote name='Tinka:)']joł:cool1:

http://i26.tinypic.com/2e326j9.jpg też mamy taką piłkę. Tylko sznurek został pogryziony, wchłonięty i wydalony otworem gębowym:cool1:

Heloł :multi:

Nasz sznureczek również został odgryziony, ale zdolna pańcia przymocował go z powrotem:eviltong:

Posted

Iza13 napisał(a):
Jak Luna była mała to tez wszyscy pochodzili, głaskali, gwizadli itp.
W teraz jak juz urosła to wiekszośc sie jej boi :roll:

No tak, te psy :shake:\
Ja akurat często robie szynszylowe zakupy, a że kupuje takie lepsze karmy to zwracam uwage na ceny ;)

No u nas dokładnie tak samo! :roll: Teraz omijają łukiem :diabloti:

Ja zwróciłam uwage na spory wybór obroży :lol:

Posted

agaciaaa napisał(a):
No u nas dokładnie tak samo! :roll: Teraz omijają łukiem :diabloti:

Ja zwróciłam uwage na spory wybór obroży :lol:

Nie rozumiem czemu ludzie uważają, ze jak pies jest duży to od razu musi byc agresywny.
A to nieraz te małe kurdupelki(bez obrazy dla właścicieli małych psów :evil_lol:) sa zdecydowanie gorsze :roll:

Ja też, ja też.
I był mój wymarzony Rogz krówka.:loveu:
Tak slicznie by pasował do mojej Luny, a oni tylko małe rozmiary robią:angryy:

Posted

Iza13 napisał(a):
Nie rozumiem czemu ludzie uważają, ze jak pies jest duży to od razu musi byc agresywny.
A to nieraz te małe kurdupelki(bez obrazy dla właścicieli małych psów :evil_lol:) sa zdecydowanie gorsze :roll:

Ja też, ja też.
I był mój wymarzony Rogz krówka.:loveu:
Tak slicznie by pasował do mojej Luny, a oni tylko małe rozmiary robią:angryy:

Też nie rozumiem :shake: najbardziej mnie wkurza pewien mój sąsiad, który dosłownie wchodzi na ściane jak mija sie z Sarą na klatce :roll: przecież może zagadać, zapytać itp zamiast tak uciekać. To nie jakiś przypadkowy człowiek, który nie zna Sary, więc może sie przestraszyć.

Mi też sie bardzo krówka podoba :loveu: ale niestety, dyskryminacja dużych psów :mad: tak samo jak śliczny zielony Hilton :placz:

Posted

agaciaaa napisał(a):
Też nie rozumiem :shake: najbardziej mnie wkurza pewien mój sąsiad, który dosłownie wchodzi na ściane jak mija sie z Sarą na klatce :roll: przecież może zagadać, zapytać itp zamiast tak uciekać. To nie jakiś przypadkowy człowiek, który nie zna Sary, więc może sie przestraszyć.

Mi też sie bardzo krówka podoba :loveu: ale niestety, dyskryminacja dużych psów :mad: tak samo jak śliczny zielony Hilton :placz:

Ludzie jak nas widzą potrafia przejść na druga stronę ulicy :roll:
Juz nie raz słyszałam, że Luna to bydlak, ze zaraz urgyzie itp.
A nawet kiedys mi pani powiedział, ze taki pies to nie dla dziewczyny:shake:

Zielony Hilton śliczniasty jest, ale wąski :placz:

Posted

Iza13 napisał(a):
Ludzie jak nas widzą potrafia przejść na druga stronę ulicy :roll:
Juz nie raz słyszałam, że Luna to bydlak, ze zaraz urgyzie itp.
A nawet kiedys mi pani powiedział, ze taki pies to nie dla dziewczyny:shake:

Zielony Hilton śliczniasty jest, ale wąski :placz:

Nie wiedzą co dobre :eviltong: znawcy sie znaleźli, co kupują jorka na kanape, bo mały....:cool3:

Niestety :placz: Już nawet myślałam, żeby kupić te 2cm, ale ostatnio nawet 2,5 wydaje mi sie wąskie :evil_lol: przyzwyczaiłam sie do collara 4cm ;)