Selket Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Też miałam dżungarskiego ;) I syryjskiego też ;) Ale masz cudne kffiatuszki :loveu: Quote
agaciaaa Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 [quote name='Iza13']Co fakt, to fakt, u mnie dzisij tak cieplutko, żw cały dzień z krótkim rekawem chodziłam po podwórku;) Widze masz taki sam problem jak ja:evil_lol: Ja tez nigdy nie moge się jakos tak do spania wybrać, ale wczoraj akurt nie było tak xle:evil_lol: U mnie też dziś cieplutko, nad jeziorem chodziłam z krótkim rękawem, a Sarcia zaliczyła kąpiel :loveu: No niestety, szczególnie jak na dogo siedze :evil_lol::evil_lol: http://i25.tinypic.com/2vvku8h.jpg śliczne!!!! :loveu: http://i26.tinypic.com/2e326j9.jpg o, nasza piłeczka :lol: gdzie kupiłaś? :razz: i za ile? :diabloti: wiem, ciekawska jestem, ale chce porównać ;) Quote
Izabela124. Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Hejka Agacia a o jakiej godzienie ci pasuje? Ja moge sie dostosowac :) Quote
agaciaaa Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Izabela124. napisał(a):Hejka Agacia a o jakiej godzienie ci pasuje? Ja moge sie dostosowac :) No najlepiej byłoby tym: przyjazd 9.33, powrót 12.20. Tylko, że z Suwałk wyjazd byłby po 7 rano, strasznie wcześnie :razz: dacie rade? ;) Quote
Izabela124. Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 agaciaaa napisał(a):No najlepiej byłoby tym: przyjazd 9.33, powrót 12.20. Tylko, że z Suwałk wyjazd byłby po 7 rano, strasznie wcześnie :razz: dacie rade? ;)Ja dam rade, emdziolke pewnie tez;):evil_lol: Quote
infers Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 http://i26.tinypic.com/2e326j9.jpg Kto silniejszy?;):loveu::loveu::lol: Quote
Iza. Posted April 26, 2008 Author Posted April 26, 2008 [quote name='deer_1987']ooo ile super zdjec!!!! Narzekaliście, że nie ma to więcej wstawiłam ;) [quote name='Okamia']śliczne foteczki... nie mogę doczekać się kolejnych :D Dzieki ;) Później wstawie jeszcze :eviltong: [quote name='jonQuilla']ja miałam zawsze syryjskie a ostatniego siostra przytachała i właśnie był dżungarek :) http://i26.tinypic.com/2yvv2n4.jpg NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE nie idź w strone światła :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Mi to się te zdęcie skojarzyło z piosenką :evil_lol: "Iść ciągle isć w stronę słońca" :razz::evil_lol: [quote name='Selket']Też miałam dżungarskiego ;) I syryjskiego też ;) Ale masz cudne kffiatuszki :loveu: Ja juz w ogóle zapomniałam jak się chomikiem 'obsługiwac' i wąłśnie sobei czytam na necie ;) Z tych kwiatuszków jak dobrze pójdzie to wyrosna mirabelki :loveu::loveu: Quote
Iza. Posted April 26, 2008 Author Posted April 26, 2008 [quote name='agaciaaa']U mnie też dziś cieplutko, nad jeziorem chodziłam z krótkim rękawem, a Sarcia zaliczyła kąpiel :loveu: No niestety, szczególnie jak na dogo siedze :evil_lol::evil_lol: http://i25.tinypic.com/2vvku8h.jpg śliczne!!!! :loveu: http://i26.tinypic.com/2e326j9.jpg o, nasza piłeczka :lol: gdzie kupiłaś? :razz: i za ile? :diabloti: wiem, ciekawska jestem, ale chce porównać ;) Ja też chciałam dzisiaj nad zalew jechać, ale sobie pomyślałam, że ludzi pewnie duzo, bo ładna pogoda;) A poza tym tato nie chciał mnie zawieść, mówił, żebym na piechotę szła :evil_lol: Dzięki :loveu: Nie Wasza tylko nasza :evil_lol: Kupiłam w Białymstoku w Kameleonie, cos koło 10 zł mnie kosztowała, nie pamietam juz dokładnie ;) [quote name='Izabela124.']Hejka Agacia a o jakiej godzienie ci pasuje? Ja moge sie dostosowac :) [quote name='agaciaaa']No najlepiej byłoby tym: przyjazd 9.33, powrót 12.20. Tylko, że z Suwałk wyjazd byłby po 7 rano, strasznie wcześnie :razz: dacie rade? ;) [quote name='Izabela124.']Ja dam rade, emdziolke pewnie tez;):evil_lol: Jka juz ustalicie koniecznie dajcie mi znać :evil_lol: [quote name='infers1995']http://i26.tinypic.com/2e326j9.jpg Kto silniejszy?;):loveu::loveu::lol: No oczywiscie, ze ja no czasem sie zdarzy, że Lunka jest odroine silniejsza :evil_lol: Quote
Selket Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 ooo...podobno dżemik z mirabelek jest pyszniutki ;) Mój chomiczek był nieskomplikowany, aby jeśc i spać :evil_lol: Quote
jonQuilla Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 [quote name='Iza13'] Mi to się te zdęcie skojarzyło z piosenką :evil_lol: "Iść ciągle isć w stronę słońca" :razz::evil_lol: w sumie też pasuje :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Iza. Posted April 26, 2008 Author Posted April 26, 2008 [quote name='Selket']ooo...podobno dżemik z mirabelek jest pyszniutki ;) Mój chomiczek był nieskomplikowany, aby jeśc i spać :evil_lol: Dżemik jak dżemik, ale same mirabelki sa pyszne :loveu: No niby tak, ale co ja mam mu dawać :evil_lol: Ja ukierunkowana na szynszyle, ganulat, siano i inne suszonki ziołowe, a tu chomik co świeże ma jeść. To dla mnie nowość:evil_lol: [quote name='jonQuilla']w sumie też pasuje :evil_lol::evil_lol::evil_lol: No pewnie :evil_lol: Quote
Selket Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 W sumie chyba nie musi świeżego jeśc, tak mi się wydaje ;) A poza tym to ne jest takie skomplikowane ;) Tak srulki sa dobre :evil_lol: Quote
AngelsDream Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 A ja chciałam pogratulować nowego domownika ^^ Quote
agaciaaa Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Iza13 napisał(a):Ja też chciałam dzisiaj nad zalew jechać, ale sobie pomyślałam, że ludzi pewnie duzo, bo ładna pogoda;) A poza tym tato nie chciał mnie zawieść, mówił, żebym na piechotę szła :evil_lol: Nie Wasza tylko nasza :evil_lol: Kupiłam w Białymstoku w Kameleonie, cos koło 10 zł mnie kosztowała, nie pamietam juz dokładnie ;) No u mnie było dużo ludzi ;) Sara prawie cały czas była na lince. Ale znaleźliśmy bardziej odludne miejsce i głównie tam byliśmy :) Ja też w Kameleonie kupowałam :) za niecałe 10 zł. Lubie bardzo ten sklep :loveu: Quote
Iza. Posted April 26, 2008 Author Posted April 26, 2008 Selket napisał(a):W sumie chyba nie musi świeżego jeśc, tak mi się wydaje ;) A poza tym to ne jest takie skomplikowane ;) Tak srulki sa dobre :evil_lol: Właśnie przeczytałam, że moze i powinien ;) U mnie to zawsze tak jest, ze najpierw czytam o zwierzaku, a dopiero później go kupuje ;) Na szynszyla np. czekałam ponad pół roku. dopiero wtedy uzanałam, że juz jestem gotowa :evil_lol: AngelsDream napisał(a):A ja chciałam pogratulować nowego domownika ^^ Dzieki :cool3: agaciaaa napisał(a):No u mnie było dużo ludzi ;) Sara prawie cały czas była na lince. Ale znaleźliśmy bardziej odludne miejsce i głównie tam byliśmy :) Ja też w Kameleonie kupowałam :) za niecałe 10 zł. Lubie bardzo ten sklep :loveu: No akurat dla mnie spacer z psem na lince czy smyczy to zadna przyjemność;) Denerwuje mnie jak mi sie Luna pod nogami placze :evil_lol: Ja też go lubie, jest duzy wybór i ceny w miare niskie nie to co w ZOO NATURZE .. Quote
agaciaaa Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Iza13 napisał(a):No akurat dla mnie spacer z psem na lince czy smyczy to zadna przyjemność;) Denerwuje mnie jak mi sie Luna pod nogami placze :evil_lol: Ja też go lubie, jest duzy wybór i ceny w miare niskie nie to co w ZOO NATURZE .. Ja już do linki przyzwyczajona ;) trzymałam tylko jak koło ludzi przechodziliśmy, tak to po ziemi sie ciągała ;) :evil_lol: No zauważyłam właśnie, że ceny są bardzo ok :) Quote
Iza. Posted April 26, 2008 Author Posted April 26, 2008 agaciaaa napisał(a):Ja już do linki przyzwyczajona ;) trzymałam tylko jak koło ludzi przechodziliśmy, tak to po ziemi sie ciągała ;) :evil_lol: No zauważyłam właśnie, że ceny są bardzo ok :) My jak przechodzimy koło ludzi to Luna na smyczy idzie;) Choc staram sie żeby Luna nie zwracała uwagi na przechodniów i coraz lepiej nam wychodzi :loveu: Żaluje tylko, że maja tam mało granulatów dla szynszyli i musze kupować w zoo naturze, a tam kosmiczne ceny :roll: Quote
agaciaaa Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Iza13 napisał(a):My jak przechodzimy koło ludzi to Luna na smyczy idzie;) Choc staram sie żeby Luna nie zwracała uwagi na przechodniów i coraz lepiej nam wychodzi :loveu: Żaluje tylko, że maja tam mało granulatów dla szynszyli i musze kupować w zoo naturze, a tam kosmiczne ceny :roll: No ja też sie staram, ale różnie bywa, raz zignoruje, innym razem nie :roll: jak była szczeniakiem to wszyscy podchodzili, zaczepiali... no i teraz jest mały problem. Zoo natura fajna, bo duża, dobrze wyposażona, ale odpycha mnie przez to, że sprzedają tam psy :shake: cenom sie szczególnie nie przyglądałam, bo zwykle kupuje w kameleonie ;) Quote
Unbelievable Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 joł:cool1: http://i26.tinypic.com/2e326j9.jpg też mamy taką piłkę. Tylko sznurek został pogryziony, wchłonięty i wydalony otworem gębowym:cool1: Quote
Iza. Posted April 26, 2008 Author Posted April 26, 2008 [quote name='agaciaaa']No ja też sie staram, ale różnie bywa, raz zignoruje, innym razem nie :roll: jak była szczeniakiem to wszyscy podchodzili, zaczepiali... no i teraz jest mały problem. Zoo natura fajna, bo duża, dobrze wyposażona, ale odpycha mnie przez to, że sprzedają tam psy :shake: cenom sie szczególnie nie przyglądałam, bo zwykle kupuje w kameleonie ;) Jak Luna była mała to tez wszyscy pochodzili, głaskali, gwizadli itp. W teraz jak juz urosła to wiekszośc sie jej boi :roll: No tak, te psy :shake:\ Ja akurat często robie szynszylowe zakupy, a że kupuje takie lepsze karmy to zwracam uwage na ceny ;) [quote name='Tinka:)']joł:cool1: http://i26.tinypic.com/2e326j9.jpg też mamy taką piłkę. Tylko sznurek został pogryziony, wchłonięty i wydalony otworem gębowym:cool1: Heloł :multi: Nasz sznureczek również został odgryziony, ale zdolna pańcia przymocował go z powrotem:eviltong: Quote
agaciaaa Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Iza13 napisał(a):Jak Luna była mała to tez wszyscy pochodzili, głaskali, gwizadli itp. W teraz jak juz urosła to wiekszośc sie jej boi :roll: No tak, te psy :shake:\ Ja akurat często robie szynszylowe zakupy, a że kupuje takie lepsze karmy to zwracam uwage na ceny ;) No u nas dokładnie tak samo! :roll: Teraz omijają łukiem :diabloti: Ja zwróciłam uwage na spory wybór obroży :lol: Quote
Iza. Posted April 26, 2008 Author Posted April 26, 2008 agaciaaa napisał(a):No u nas dokładnie tak samo! :roll: Teraz omijają łukiem :diabloti: Ja zwróciłam uwage na spory wybór obroży :lol: Nie rozumiem czemu ludzie uważają, ze jak pies jest duży to od razu musi byc agresywny. A to nieraz te małe kurdupelki(bez obrazy dla właścicieli małych psów :evil_lol:) sa zdecydowanie gorsze :roll: Ja też, ja też. I był mój wymarzony Rogz krówka.:loveu: Tak slicznie by pasował do mojej Luny, a oni tylko małe rozmiary robią:angryy: Quote
agaciaaa Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Iza13 napisał(a):Nie rozumiem czemu ludzie uważają, ze jak pies jest duży to od razu musi byc agresywny. A to nieraz te małe kurdupelki(bez obrazy dla właścicieli małych psów :evil_lol:) sa zdecydowanie gorsze :roll: Ja też, ja też. I był mój wymarzony Rogz krówka.:loveu: Tak slicznie by pasował do mojej Luny, a oni tylko małe rozmiary robią:angryy: Też nie rozumiem :shake: najbardziej mnie wkurza pewien mój sąsiad, który dosłownie wchodzi na ściane jak mija sie z Sarą na klatce :roll: przecież może zagadać, zapytać itp zamiast tak uciekać. To nie jakiś przypadkowy człowiek, który nie zna Sary, więc może sie przestraszyć. Mi też sie bardzo krówka podoba :loveu: ale niestety, dyskryminacja dużych psów :mad: tak samo jak śliczny zielony Hilton :placz: Quote
Iza. Posted April 26, 2008 Author Posted April 26, 2008 agaciaaa napisał(a):Też nie rozumiem :shake: najbardziej mnie wkurza pewien mój sąsiad, który dosłownie wchodzi na ściane jak mija sie z Sarą na klatce :roll: przecież może zagadać, zapytać itp zamiast tak uciekać. To nie jakiś przypadkowy człowiek, który nie zna Sary, więc może sie przestraszyć. Mi też sie bardzo krówka podoba :loveu: ale niestety, dyskryminacja dużych psów :mad: tak samo jak śliczny zielony Hilton :placz: Ludzie jak nas widzą potrafia przejść na druga stronę ulicy :roll: Juz nie raz słyszałam, że Luna to bydlak, ze zaraz urgyzie itp. A nawet kiedys mi pani powiedział, ze taki pies to nie dla dziewczyny:shake: Zielony Hilton śliczniasty jest, ale wąski :placz: Quote
agaciaaa Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Iza13 napisał(a):Ludzie jak nas widzą potrafia przejść na druga stronę ulicy :roll: Juz nie raz słyszałam, że Luna to bydlak, ze zaraz urgyzie itp. A nawet kiedys mi pani powiedział, ze taki pies to nie dla dziewczyny:shake: Zielony Hilton śliczniasty jest, ale wąski :placz: Nie wiedzą co dobre :eviltong: znawcy sie znaleźli, co kupują jorka na kanape, bo mały....:cool3: Niestety :placz: Już nawet myślałam, żeby kupić te 2cm, ale ostatnio nawet 2,5 wydaje mi sie wąskie :evil_lol: przyzwyczaiłam sie do collara 4cm ;) Quote
Recommended Posts