Iza. Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 Selket napisał(a):Ja też kcem na pacerek i jakoś nikt mnie nie bierze pod uwagę :placz: :placz: :obrazic: :obrazic: Ojj tam, ja Ciebie biore pod uwage :loveu::loveu: No to oć z nami :loveu: Bedzie superr :multi::multi::multi::loveu: Quote
Selket Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Jusz idem :multi: :multi: tylko walizeczkę spakuję i Niuńka ubiorę :evil_lol: :evil_lol: Quote
jamnicze Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Tzn. będą nowe zdjęcia z wesołego spacerniaczka :multi: Quote
Iza. Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 Selket napisał(a):Jusz idem :multi: :multi: tylko walizeczkę spakuję i Niuńka ubiorę :evil_lol: :evil_lol: No oć ! Niuńka nie ubieraj u nas ciepło jest, a jak zmarznie to Luna go ogrzeje :evil_lol: jamnicze napisał(a):Tzn. będą nowe zdjęcia z wesołego spacerniaczka :multi: Będą, będą, ale dopiero za tydzień ponad ;) Quote
Iza. Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 Selketko:loveu: nie wiem czy widziałaś, ale wstawiłam Ci foteczke łapki Luny Dla przypomnienia jeszcze raz :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 http://i31.tinypic.com/2w4f94z.jpg i tu łapeczka :loveu: Quote
Izabela124. Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Hejka O widze, ze coraz wiecej ans bedzie na tym spacerku, super Tylko u kogo on? Quote
jonQuilla Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 dzień dobry :multi::loveu: niedźwiedź znów na łowy wyszedł :evil_lol::eviltong::multi: Quote
Selket Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Dzień dobry :loveu: To ja już jestem na stanowisku ;) Quote
Iza. Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 [quote name='Selket']Są łapeczki :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: A no som ;) [quote name='agaciaaa']http://i31.tinypic.com/2w4f94z.jpg i tu łapeczka :loveu: ;) [quote name='deer_1987']Sa cudowne lapeczki!! Kurcze, co to jest, ż wszystkim sie Luniskowe łapki podobają :evil_lol: [quote name='Izabela124.']Hejka O widze, ze coraz wiecej ans bedzie na tym spacerku, super Tylko u kogo on? Hej Izuś :loveu: Spacerek u mnie. Czarna Białostocka znaczy się :evil_lol: [quote name='jonQuilla']dzień dobry :multi::loveu: niedźwiedź znów na łowy wyszedł :evil_lol::eviltong::multi: Cześć :loveu: Zaraz znowu wychodzimy :evil_lol: [quote name='Selket']Dzień dobry :loveu: To ja już jestem na stanowisku ;) Hej :loveu: A ja tylko na chwileczke wpadałam i na spacerek zaraz uciekam ;) Quote
Iza. Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 Selket napisał(a):A będą foteczki??? :loveu: Będą :razz: A właściwie to już są, tylko nie wrzucone;) Nie mam pojęcia czemu przy moim poprzednim poście jest godzina 19 a ja go wysyłałam po 17 :roll::crazyeye: Quote
Iza. Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 [quote name='jamnicze']to czekamy na fotki :) Na razie net masakrycznie wolno mi chodzi i nie chcą się wrzucić :angryy: Ale mam 3 starsze ;) Quote
Izabela124. Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 A kiedy dokladnie ten spaceros? Bo ja juz sie pogubilam hihi Quote
agaciaaa Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 No właśnie dziewczyny, kiedy? Bo sobota to święto, więc nie bardzo, pociągi pewnie będą rzadziej chodzić. Może piątek, 2 maja? Quote
Iza. Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 Selket napisał(a):Łapeczki :loveu: Zaraz dam jeszcze;) Izabela124. napisał(a):A kiedy dokladnie ten spaceros? Bo ja juz sie pogubilam hihi To musimy jeszcze dokładnie ustalic ;) agaciaaa napisał(a):No właśnie dziewczyny, kiedy? Bo sobota to święto, więc nie bardzo, pociągi pewnie będą rzadziej chodzić. Może piątek, 2 maja? Tez się właśnie nad tym zastanawiałam ;) Mysle, ze drugi maja bedzie ok. W koncu i tak wole, a pociągi powinny kursowac tak ja w normalny dzień Quote
Selket Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Ciuchcie to jeszcze w miarę naormlanie jeżdża..gorzej z PKSem, ten to masakra :placz: Quote
agaciaaa Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 No to super :) jeszcze tylko trzeba co do godziny sie zgrać ;) Quote
Iza. Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 Selket napisał(a):Ciuchcie to jeszcze w miarę naormlanie jeżdża..gorzej z PKSem, ten to masakra :placz: Uff to dobrze, bo dziewczny właśnie pociagiem będa jechały ;) agaciaaa napisał(a):No to super :) jeszcze tylko trzeba co do godziny sie zgrać ;) No to musicie sobie wybrać pociąg, to i godzina sie od razu ustali :evil_lol: Quote
Recommended Posts