jonQuilla Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 [quote name='Iza13'] Niestety nie jej :evil_lol: Nie jest taka zdolna :diabloti: phiii...ale masz zdanie o swoim psie ja na miejscu Luny bym Cię ugryzła w zadek :diabloti::diabloti::diabloti: http://i32.tinypic.com/2nkm2x4.jpg rozumiem że to sunia tak skopała teren :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Hejka Ja to juz moge wybierac sie do zwodowki, bo po tym jak anosilam te cholerne egzaminy nigdzie mnie nie przjma Gadaalm juz z emdziokiem, przyjedziemy na spacerek :) Quote
Iza. Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 [quote name='jonQuilla'] phiii...ale masz zdanie o swoim psie ja na miejscu Luny bym Cię ugryzła w zadek :diabloti::diabloti::diabloti: http://i32.tinypic.com/2nkm2x4.jpg rozumiem że to sunia tak skopała teren :evil_lol: No co taka prawda :evil_lol: ma to po mnie ale ciiii:roll: [SIZE=2]Nie podpowaidaj jej takich głupich pomysłów :mad: i bez Ciebie jej rózne głupoty do głowy przychodzą :shake::diabloti: [quote name='Izabela124.']Hejka Ja to juz moge wybierac sie do zwodowki, bo po tym jak anosilam te cholerne egzaminy nigdzie mnie nie przjma Gadaalm juz z emdziokiem, przyjedziemy na spacerek :) Ojj juz nie przesadzaj, nie będzie tak źle ;) Jak jak wyszłam z sali to sie poryczałam, ze nic nie napisałam, jeszcze mnie koleznka pocieszyła, ze razem do zawodówki pójdziemy, to juz na całego sie popłakałam. Ale policzyłam sobie teraz punkty - mama mi kazała, bo ja sama nie miałam na to najmniejszej ochoty i wyszło mi, że bez tych dwóch największych zadań z matmy, bo nie wiedziałam jak to mi policzą to mam jakieś 35 -36 pkt ;) To super, że przyjedziecie we dwie : ) Quote
Izabela124. Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Iza13 napisał(a): Ojj juz nie przesadzaj, nie będzie tak źle ;) Jak jak wyszłam z sali to sie poryczałam, ze nic nie napisałam, jeszcze mnie koleznka pocieszyła, ze razem do zawodówki pójdziemy, to juz na całego sie popłakałam. Ale policzyłam sobie teraz punkty - mama mi kazała, bo ja sama nie miałam na to najmniejszej ochoty i wyszło mi, że bez tych dwóch największych zadań z matmy, bo nie wiedziałam jak to mi policzą to mam jakieś 35 -36 pkt ;) To super, że przyjedziecie we dwie : )To niezle ci poszlo, ja na pewno tyle nie bede miala:shake::shake: Quote
Iza. Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 Izabela124. napisał(a):To niezle ci poszlo, ja na pewno tyle nie bede miala:shake::shake: Ale i tak zdecydowanie za słabo :shake: Do tego LO do którego chcem isc to min jest 120 pkt :roll: Quote
Izabela124. Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Iza13 napisał(a):Ale i tak zdecydowanie za słabo :shake: Do tego LO do którego chcem isc to min jest 120 pkt :roll:No do LO trzeba duzo punktow, ja juz o wecie nie mam co marzyc:placz::placz: Quote
Iza. Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 Izabela124. napisał(a):No do LO trzeba duzo punktow, ja juz o wecie nie mam co marzyc:placz::placz: Ale mówiłaś ze do technikum trzeba tylko 90pkt ;) Z ocenami na pewno bedziesz tyle miala ;) Quote
Izabela124. Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Iza13 napisał(a):Ale mówiłaś ze do technikum trzeba tylko 90pkt ;) Z ocenami na pewno bedziesz tyle miala ;)No zobaczymy:p Juz biore sie za robienie ci bannerka :) Quote
taxelina Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 ale mamy pecha Izabela.. ciagle mi sie nad twoimi postami pojawia :( Quote
Selket Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Ceść :loveu: :loveu: Luneczka :loveu: :loveu: Słyszałam, że chyba całkiem, nieźle poszło??? :multi: Quote
taxelina Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Ale sliczny!! Ty to masz talent do bannerow!!!! Quote
Izabela124. Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 deer_1987 napisał(a):Ale sliczny!! Ty to masz talent do bannerow!!!!Oj nie zawstydzaj mnie:oops::oops: Quote
taxelina Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Izabela124. napisał(a):Oj nie zawstydzaj mnie:oops::oops: e tam!!! to prawda!! Quote
infers Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Śliczny bannerek:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
jonQuilla Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 [quote name='Iza13']No co taka prawda :evil_lol: ma to po mnie ale ciiii:roll: [SIZE=2]Nie podpowaidaj jej takich głupich pomysłów :mad: i bez Ciebie jej rózne głupoty do głowy przychodzą :shake::diabloti: DOBRA SUŃKA TAK TRZYMAJ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :multi::multi::multi: Quote
agaciaaa Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 [quote name='Izabela124.']Gadaalm juz z emdziokiem, przyjedziemy na spacerek :) O, Emi też będzie :) :multi: http://i25.tinypic.com/dh9wux.jpg śliczne :) http://i26.tinypic.com/1hs743.jpg i to mi sie bardzo podoba :loveu::loveu: Quote
Iza. Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 [quote name='deer_1987']witam witam ;) Cześć :multi: [quote name='Izabela124.']No zobaczymy:p Juz biore sie za robienie ci bannerka :) Będzie dobrze ;) [quote name='deer_1987']ale mamy pecha Izabela.. ciagle mi sie nad twoimi postami pojawia :( Pewnie masz cos z zegarem, znaczy sie inaczej ustawiony na komputerze niz na dogo [quote name='Selket']Ceść :loveu: :loveu: Luneczka :loveu: :loveu: Słyszałam, że chyba całkiem, nieźle poszło??? :multi: Hej :loveu::loveu: No mogłoby byc lepiej :roll: [quote name='Izabela124.']I juz zrobilam: Śliczny :loveu::loveu::multi: Dzięki :buzi: Quote
Iza. Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 [quote name='deer_1987']Ale sliczny!! Ty to masz talent do bannerow!!!! [quote name='Izabela124.']Oj nie zawstydzaj mnie:oops::oops: [quote name='deer_1987']e tam!!! to prawda!! Izuś nie masz się czego zawstydzać, naprawde śliczne:loveu: [quote name='infers1995']Śliczny bannerek:loveu::loveu::loveu::loveu: Dziekować :loveu:;) [quote name='jonQuilla']DOBRA SUŃKA TAK TRZYMAJ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :multi::multi::multi: Osz ty :mad::mad: [quote name='agaciaaa']O, Emi też będzie :) :multi: http://i25.tinypic.com/dh9wux.jpg śliczne :) http://i26.tinypic.com/1hs743.jpg i to mi sie bardzo podoba :loveu::loveu: No, fajnie poznać innych dogomaniaków ;) Dziewczeta, nie macie nic przeciwko temu zeby dołaczyła do nas jeszcze moja koleznka? Z psem oczywisci, kiedys tu w galerii zamieszczałam nawet jego zdjecia - nazywa się Shrek ;) znaczy pies nie kolezanka :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Iza13 napisał(a):Dziewczeta, nie macie nic przeciwko temu zeby dołaczyła do nas jeszcze moja koleznka? Z psem oczywisci, kiedys tu w galerii zamieszczałam nawet jego zdjecia - nazywa się Shrek ;) znaczy pies nie kolezanka :evil_lol: Pewnie że nie :) Im więcej ludzi i psów, tym lepiej ;) :loveu: Quote
Iza. Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 agaciaaa napisał(a):Pewnie że nie :) Im więcej ludzi i psów, tym lepiej ;) :loveu: No to dobrze :loveu: Quote
Selket Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Ja też kcem na pacerek i jakoś nikt mnie nie bierze pod uwagę :placz: :placz: :obrazic: :obrazic: Quote
Recommended Posts