Iza. Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 Izabela124. napisał(a):Hej:multi::multi::multi: A niedziwedz fajny, znow chcialabym ja wymziiac:loveu: Powodzenia ycze w tych dwoch sadnych dniach:loveu: No to co za problem, trzeba sie tylko znowu spotkać ;) Nie dziękuje :loveu: I Tobie tez zycze jak najlepszych wyników :loveu: Quote
Izabela124. Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 No tylko kiedy kolejny spacerek? Trza sie umowic hihi Quote
Iza. Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 Izabela124. napisał(a):No tylko kiedy kolejny spacerek? Trza sie umowic hihi A no trzeb, trzeba :evil_lol: Mi najbardziej pasuje za 2 tygodnie, ale to długi weekend majowy :roll: Quote
limoncia Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Ja takze zycze samych dobrych wynikow na testach :):) :p 50/50 ;) ....ja tez pisze :):) Quote
Iza. Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 limoncia napisał(a):Ja takze zycze samych dobrych wynikow na testach :):) :p 50/50 ;) ....ja tez pisze :):) Nie dziekuję i zycze tego samego ;) Widze, ze rocznik '92 jest bardzo liczny :evil_lol::evil_lol: Quote
limoncia Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Iza13 napisał(a): Widze, ze rocznik '92 jest bardzo liczny :evil_lol::evil_lol: tez to zauwazylam :):) :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Iza13 napisał(a):A no trzeb, trzeba :evil_lol: Mi najbardziej pasuje za 2 tygodnie, ale to długi weekend majowy :roll:JA jeszcze nie weim co wtedy bede robila, ale raczej w domciu bede,w eic jak cos to sie pisze:multi: Quote
Iza. Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 limoncia napisał(a):tez to zauwazylam :):) :evil_lol: Ha ha czyli jednak nie tylko mi sie tak wydaje ;), a mówią, ze my juz z niżu demograficznego :evil_lol: Izabela124. napisał(a):JA jeszcze nie weim co wtedy bede robila, ale raczej w domciu bede,w eic jak cos to sie pisze:multi: Ooo no to super :multi::loveu: Moze tym razem u mnie ?:oops:;) Quote
Iza. Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 Selket napisał(a):No i gdzie łapcie??? :placz: :placz: bendom później ;) Moja stronka do wrzucania zdjeć sie zbuntowała :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Iza13 napisał(a): Ooo no to super :multi::loveu: Moze tym razem u mnie ?:oops:;)No ok tylko Agatki trzeba jeszcze sie spytac Ale juz nastepny koniecznie musi byc u mnie:evil_lol::cool3: Quote
agaciaaa Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Iza13 napisał(a):Oooo umiesz rosjański - jak to moja ciocia mówi :evil_lol: Dla mnie ten język to jakis taki strasznie śmieszny jest :diabloti: No właściwie nie jutro tylko, we środe - to wtedy jest mat- przyr ;) Jutro human, a z tym nie powinnam mieć problemów :eviltong: Eeeee już wszystko zapomniałam :roll: :evil_lol: No ja też o wiele bardziej bałam sie mat-przyr. ;) Kopniak- na szczęście! Bede trzymać kciuki :) Dziewczynki co do spaceru- ja baaardzo chętnie. Tylko jeszcze nie próbowałam paskudy wsadzić do autobusu.. troche sie boje.. ale postaram sie spróbować w najbliższym czasie ;) Jakby absolutnie nie dało sie jej opanować (oby nie:cool3:) to zapraszam do siebie :) ale spróbuje- trzeba ją troche odchamić :evil_lol: Quote
jamnicze Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 ta, w czerwonym jej bardziej do pyszczka niż w różowym - i ona jest chyba tego samego zdania :) http://i27.tinypic.com/fu1dus.jpg Quote
Iza. Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 [quote name='Izabela124.']No ok tylko Agatki trzeba jeszcze sie spytac Ale juz nastepny koniecznie musi byc u mnie:evil_lol::cool3: Najgorzej, że ty to tak daleko mieszkasz ;) My z Agatką mamy do siebie bliziutko :loveu::evil_lol: [quote name='agaciaaa']Eeeee już wszystko zapomniałam :roll: :evil_lol: Kopniak- na szczęście! Bede trzymać kciuki :) Dziewczynki co do spaceru- ja baaardzo chętnie. Tylko jeszcze nie próbowałam paskudy wsadzić do autobusu.. troche sie boje.. ale postaram sie spróbować w najbliższym czasie ;) Jakby absolutnie nie dało sie jej opanować (oby nie:cool3:) to zapraszam do siebie :) ale spróbuje- trzeba ją troche odchamić :evil_lol: Jasne, jasne:evil_lol: W sumie to nie jest taki trudny ;) Gorzej jak jest pomieszany z polskim i to jeszcze tak dziwnie :evil_lol: Kiedys jak jeździłam, jeszcze jako mały szkrab do Sokółki do rodziny to nic nie mogłam zrozumieć, bo oni tak dziwnie jakos mówili i mama wszystko, no prawie musiała mi tłumaczyć:evil_lol::evil_lol: Trzymaj, trzymaj, juz mnie stres zaczyna brać - nie moge spać:evil_lol: To super :multi::multi: sprawdzaj szybko jak z tym autobusem, tylko duzo smaczków weź :cool3::evil_lol: Nie powinnaś mieć problemu, jak moja poradziła sobie w pociągu to i u Ciebie musi byc dobrze :loveu: [quote name='jamnicze']ta, w czerwonym jej bardziej do pyszczka niż w różowym - i ona jest chyba tego samego zdania :) http://i27.tinypic.com/fu1dus.jpg W sumie to masz racje ;) Czerwony ładniej się komponuje z czarnym, ale ostanio jak chodzimy ostanio na takie odludzia i nie przechodzimy koło ludzi, to zakładam obroże. W szelkach mam nad maleństwem większą kontrolę ;) Dlatego jak wbieramy sie gdzieś w dalszą trasę z innymi psami czy ludźmi to zawsze szelki :eviltong: Quote
agaciaaa Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Iza13 napisał(a):My z Agatką mamy do siebie bliziutko :loveu::evil_lol: Nooo :loveu: Iza13 napisał(a):Jasne, jasne:evil_lol: W sumie to nie jest taki trudny ;) Gorzej jak jest pomieszany z polskim i to jeszcze tak dziwnie :evil_lol: Kiedys jak jeździłam, jeszcze jako mały szkrab do Sokółki do rodziny to nic nie mogłam zrozumieć, bo oni tak dziwnie jakos mówili i mama wszystko, no prawie musiała mi tłumaczyć:evil_lol::evil_lol: Trzymaj, trzymaj, juz mnie stres zaczyna brać - nie moge spać:evil_lol: To super :multi::multi: sprawdzaj szybko jak z tym autobusem, tylko duzo smaczków weź :cool3::evil_lol: Nie powinnaś mieć problemu, jak moja poradziła sobie w pociągu to i u Ciebie musi byc dobrze :loveu: Serio, coraz więcej zapominam, bo nie mam już styczności z tym językiem :roll: aż szkoda, niedługo wszystko zapomne :evil_lol: A tak po prostemu- znaczy polski zmieszany z ruskim :evil_lol: to starsi ludzie często mówią, szczególnie ze wsi ;) w końcu my prawie ruscy :evil_lol::evil_lol: Oj smaczków to wezme całą torbe :evil_lol: ale i tak sie boje, pewnie mi wstydu narobi :roll: dlatego musze wybrać taką pore żeby ludzi nie było, przynajmniej pierwszy raz ;) Wiesz, u was było troche łatwiej, bo Luna grzecznie jeździ samochodem, a Sara to niczym jeździć nie umie, nie przyzwyczajona jest niestety ;) O której ten egzamin? Żebym o kciukach nie zapomniała :lol: Quote
Iza. Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 [quote name='agaciaaa'] Serio, coraz więcej zapominam, bo nie mam już styczności z tym językiem :roll: aż szkoda, niedługo wszystko zapomne :evil_lol: A tak po prostemu- znaczy polski zmieszany z ruskim :evil_lol: to starsi ludzie często mówią, szczególnie ze wsi ;) w końcu my prawie ruscy :evil_lol::evil_lol: Oj smaczków to wezme całą torbe :evil_lol: ale i tak sie boje, pewnie mi wstydu narobi :roll: dlatego musze wybrać taką pore żeby ludzi nie było, przynajmniej pierwszy raz ;) Wiesz, u was było troche łatwiej, bo Luna grzecznie jeździ samochodem, a Sara to niczym jeździć nie umie, nie przyzwyczajona jest niestety ;) O której ten egzamin? Żebym o kciukach nie zapomniała :lol: Prawie robi wielką różnicę :evil_lol: Będzie dobrze :loveu: ja Ci to mówie :diabloti: No wiesz co żeby sie własnego psa wstydzić :shake::diabloti: Ale to dobry pomysł, zeby jechać wtedy jak ludzi mniej będzie. Mam nadzieje, że ten spacerek bedzie troche dłuzszy niz ostatni ;) o 9 zaczynam :roll: Quote
agaciaaa Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Iza13 napisał(a):Prawie robi wielką różnicę :evil_lol: Będzie dobrze :loveu: ja Ci to mówie :diabloti: No wiesz co żeby sie własnego psa wstydzić :shake::diabloti: Ale to dobry pomysł, zeby jechać wtedy jak ludzi mniej będzie. Mam nadzieje, że ten spacerek bedzie troche dłuzszy niz ostatni ;) o 9 zaczynam :roll: Na szczęście :evil_lol::evil_lol: Mam nadzieje ;) Czasem tak bywa :diabloti: Spacerek obowiązkowo dłuższy! Nie ma innej opcji :lol::loveu: No to kciuki zacisne ;) Idz spać! Ja ide bo jutro znowu wczesna pobudka :roll: Dobranoc :hand: Quote
Iza. Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 agaciaaa napisał(a): Spacerek obowiązkowo dłuższy! Nie ma innej opcji :lol::loveu: No to kciuki zacisne ;) Idz spać! Ja ide bo jutro znowu wczesna pobudka :roll: Dobranoc :hand: Cieszem sie, że sie ze mna zgadzasz :loveu::loveu::evil_lol: Chciałam wstawić Luniśkowe dzisiejsze fotki, niestety net mi sie buntuje :shake: Wiec lecę spać ;) I prosze zebyście chociaz ciepło o mnie pomysleli o tej 9, moze przejdzie na mnie wasza dobra energia :loveu::loveu::diabloti: Quote
agaciaaa Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Iza13 napisał(a):Chciałam wstawić Luniśkowe dzisiejsze fotki, niestety net mi sie buntuje :shake: Wiec lecę spać ;) I prosze zebyście chociaz ciepło o mnie pomysleli o tej 9, moze przejdzie na mnie wasza dobra energia :loveu::loveu::diabloti: Mam nadzieje, że jutro będą :loveu: Ciepłe myśli beda ;) Ok, juz mnie nie ma :lol: Quote
Atkaaaa Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 ej a ciemu do nas nie wpadaś? :( Nie lubicie nas już? jak egzamin!?? opowiadaj! Quote
Okamia Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Iza13 napisał(a):To na jakim profilu jesteś? ;) Profil nazywa się Europa... mam rozszerzony WoS, Geogfrafię i język angielski ;) Quote
Selket Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Ceść :loveu: :loveu: :loveu: I jak??????????????? :calus: Quote
Izabela124. Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Hejka No i jak psozlo? Ja bede miala 17 na 20 punktow z zamknietych Quote
agaciaaa Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Czeeeść :multi: :loveu: I jak egzamin?? Kciuki trzymałam ;) Quote
Recommended Posts