Jump to content
Dogomania

Buenos i Luna - grzywek pp i prawie niuf ; ))

Recommended Posts

Posted

[quote name='Selket']ło nareszcie jezdeś Lunieczka się nie zmieniła
Będzie dobrze

A no jezdem, jezdem
Nawet jakby się zmieniła to na tych zdjeciach tego nie zobaczysz, bo sprzed kilku dni są

[quote name='agaciaaa']http://i31.tinypic.com/1076qdj.jpg co wy tak koło tych torów chodzicie?

ja nie pamiętam żebym sie uczyła do testu gim.

Bo my lubimy tory
Nie żartuje, nie chciało mi się jakos ostatnio nigdzie daleko łazić, a ten teren koło torów mam bliziutko

A ile miałaś punktów?

• Replies 6.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Izabela124. napisał(a):
Witanko
Ja jakbym sie dostala to co tydzien bym przyjezdzala do domu

No tak, ale mimo wszystko, tydzień to i tak kupa czasu ;)

Posted

śliczne puchate psisko ;)

O ile z kontekstu zaistniałej tu rozmowy zrozumiałam martwicie się o wybór szkoły w innym mieście... Sorry że się wtrącam ale ja jestem w takiej sytuacji że mieszkam 50-60 km i tylko w weekendy widuję się z moją potworką... Na początku nie było łatwo... Obie bardzo tęskniłyśmy a teraz nie wiem jak ona to liczy ale co piątek czeka na mnie od rana pod drzwiami aż wróce... a potem spędzam cały weekend z nią na spacerkach lub w domu... W tygodniu jak mama dzwoni to włącza tel na głośnik żebyśmy mogły "pogadać" (ja mówię do niej ona wyje)... Z jednej strony żałuję że nie mam mnie te 5 dni w domu ale z drugiej strony te weekendy z nią stają się takie niezwykłe bo każda minutka się liczy... a jak byłam raz chora i zostałam na całe 2 tyg w domu to w niedziele już wiedziała że pani jej nie opuści i wariowała... potem spała ze mną...

A co do długości tego całego tygodnia to mi to jakoś szybko mija... Wracam do interka ok 15. potem obiad nauka i już wieczór. i tak do piątku...

Dobra ja uciekam na spacerek ;)

Posted

Izabela124. napisał(a):
Dzieki Okamia za wypowiedz, troche mnie pocieszylas, moze nie bedzie tak zle, jak wyjade i dam rade, jeszcze raz dzieki

nie ma sprawy... Zawsze możesz na mnie liczyć w takiej sytuacji :)

Posted

[quote name='Izabela124.']Wiem:shake::shake: Nie wiem czy ja tak dlugo wytzryma bez Bobika:shake::shake:

Intensywnie ostanio mysle o tym technikum i chyba doszłam do wniosku, że to nie dla mnie.
Szkoda mi tarcić rok, a poza tym jak tam pójde to nie bede miała szans na drugiego psa.
Zresztą słyszałm, że jest tam niski poziom jeśli chodzi o chemie i biologie, a to jest mi bardziej potrzebne przy zdawaniu matury niż przedmioty zawodowe ;)

[quote name='Okamia']śliczne puchate psisko ;)

O ile z kontekstu zaistniałej tu rozmowy zrozumiałam martwicie się o wybór szkoły w innym mieście... Sorry że się wtrącam ale ja jestem w takiej sytuacji że mieszkam 50-60 km i tylko w weekendy widuję się z moją potworką... Na początku nie było łatwo... Obie bardzo tęskniłyśmy a teraz nie wiem jak ona to liczy ale co piątek czeka na mnie od rana pod drzwiami aż wróce... a potem spędzam cały weekend z nią na spacerkach lub w domu... W tygodniu jak mama dzwoni to włącza tel na głośnik żebyśmy mogły "pogadać" (ja mówię do niej ona wyje)... Z jednej strony żałuję że nie mam mnie te 5 dni w domu ale z drugiej strony te weekendy z nią stają się takie niezwykłe bo każda minutka się liczy... a jak byłam raz chora i zostałam na całe 2 tyg w domu to w niedziele już wiedziała że pani jej nie opuści i wariowała... potem spała ze mną...

A co do długości tego całego tygodnia to mi to jakoś szybko mija... Wracam do interka ok 15. potem obiad nauka i już wieczór. i tak do piątku...

Dobra ja uciekam na spacerek ;)

W takim razie gratuluje wytrwałości;)

[quote name='AngelsDream']http://i25.tinypic.com/vdq1ae.jpg

:D

Jak ja się cieszę, że takie dylaemty już za mną.

A ja Ci zazdroszcze, ze masz już to za soba ;)

Posted

Iza13 napisał(a):
W takim razie gratuluje wytrwałości;)

To nie wytrwałóść tylko mus bo ja niestety nie miałam w Pniewach takiego profilu jak chciałam... tylko te podstawowe jak mat-fiz, humanistyczny i geo-biol a żaden nie jest dla mnie bo są zbyt ogólne. Dotychczasowo mieszkałam w interku ale teraz zastanawiam się nad mieszkankiem ale tak żebym mogła raz na jakiś czas z psiokiem przyjeżdżać aby zaznała życia w wielkim mieście ;)

Posted

[quote name='infers1995']http://i30.tinypic.com/2q3c704.jpg
Potężna z niej psinka:loveu::loveu:

Witamy nowego goscia :multi:

[quote name='Okamia']To nie wytrwałóść tylko mus bo ja niestety nie miałam w Pniewach takiego profilu jak chciałam... tylko te podstawowe jak mat-fiz, humanistyczny i geo-biol a żaden nie jest dla mnie bo są zbyt ogólne. Dotychczasowo mieszkałam w interku ale teraz zastanawiam się nad mieszkankiem ale tak żebym mogła raz na jakiś czas z psiokiem przyjeżdżać aby zaznała życia w wielkim mieście ;)

To na jakim profilu jesteś? ;)

Posted

Atkaaaa napisał(a):
Czeeść! Nie gadać tylko fotki wstawiać!
Noo troszkę do nadrabiania mam xD

Zaraz wstawie;)
To trzeba do nas regularnie zagladać, a nie raz na 100 lat :evil_lol:

Izabela124. napisał(a):
Ale po technikum mozna jzu w zawodzie pracowac :)

No niby tak,

Selket napisał(a):
Dzien dobry i dobranoc a przy okazji po doopce Iza masz ode mnie :evil_lol:
Zaraz sobie powód wynajdę ;)

Jaaa, jaaaa mam po doopce :roll:
chyba Ci sie cos pomylało :evil_lol::diabloti:

Posted

deer_1987 napisał(a):
O jak milo ze foty dajesz :D

Troche dałam ;)
A teraz uciekam na spacerek z Luna, muszę sie odstresować przed egzaminem :evil_lol:

Posted

[quote name='agaciaaa']Nie pamiętam :razz: ale ja mogłam olać test, bo miałam wstęp do każdej szkoły za konkurs z ruskiego :lol:

Jutro sądny dzień? :diabloti:

Oooo umiesz rosjański - jak to moja ciocia mówi :evil_lol:
Dla mnie ten język to jakis taki strasznie śmieszny jest :diabloti:

No właściwie nie jutro tylko, we środe - to wtedy jest mat- przyr ;)
Jutro human, a z tym nie powinnam mieć problemów :eviltong:

[quote name='Selket']Masz po doopce za brak foteczki z łapciami..o :evil_lol: :evil_lol:
A na jutro :kciuki: :kciuki:

Specjalnie dla Ciebie:loveu::loveu: zrobiłam dzisiaj, foteczki sliczniutkich i bardzo czysciutkich Luniśkowych łapek :evil_lol:

No mam nadzieje, że mocno bedziesz trzymac ;)

[quote name='jonQuilla']ahh i znów ten niedźwiedź :loveu::loveu:

GODZILLA ! :) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

No juz bez przesady :evil_lol::eviltong: