Monisia Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 http://i29.tinypic.com/2nggdwk.jpg Jak prawdziwy niedźwiedź :crazyeye: Quote
jonQuilla Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 misiaczek to może i jeszcze ujdzie ale nie malutki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :loveu::loveu::loveu: Quote
Iza. Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 [quote name='deer_1987']ja mam olympusa od meza, bo sobie zmienil na lepszy ze 2 lata temu, ale olympusa juz tez pare lat mamy, nie wiem ile dokladnie Twój olympus nie jest jeszcze wcale taki zły :cool3: [quote name='Martinee']wiem jak to jest :( ;) [quote name='Selket']No i jak tam pupcia????? :evil_lol: W porządku :evil_lol: Tak jak mówiłam, żeby nie polski ojciec nawet by ma mnie nie krzyczał :diabloti: [quote name='Monisia']http://i29.tinypic.com/2nggdwk.jpg Jak prawdziwy niedźwiedź :crazyeye: Jeszcze troche jej do niedźwiedzia brakuje :evil_lol: Quote
Iza. Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 [quote name='jonQuilla']misiaczek to może i jeszcze ujdzie ale nie malutki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :loveu::loveu::loveu: toć to tylko 50 kg:roll::roll::evil_lol: Quote
jonQuilla Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 [quote name='Iza13']toć to tylko 50 kg:roll::roll::evil_lol: kochanego ciałka nigdy za wiele :loveu: Quote
Selket Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 No tak nasz ojczysty język :evil_lol: Widisz tatusia na stres narażasz :evil_lol: 50 kg to w sam raz :D Quote
Iza. Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 [quote name='jonQuilla'] kochanego ciałka nigdy za wiele :loveu: Musze sie zgodzic :loveu: [quote name='Selket']No tak nasz ojczysty język :evil_lol: Widisz tatusia na stres narażasz :evil_lol: 50 kg to w sam raz :D Nie ja tylko te wstrętna okropna nienormalna nauczycielka :angryy::diabloti: W sam raz do czego ?:cool3: Quote
Selket Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 W sam raz do kofania!!!! Siem pytasz :evil_lol: Dobranoc i słodkich snów życzę :calus: :loveu: Quote
taxelina Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Wiesz zawsze to jakis aparat zeby fotki robic - takich zlych tez nie robi, ale ma zoom na silniczek wiec zajmuje zanim zrobi sie zoom a potem chce sie normalnie. a najgorzej ze zoom zostajre jak wyl aparat - wlaczasz nie chce miec zoom to musisz poczekac az sie od-zoomuje.. Quote
Izabela124. Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Witanko Czytalam, z ewywiadowka byla hihi Ale nie bylo chyba tak zle hehe Caluski dla was slemy Quote
agaciaaa Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Cześć kochane :multi::loveu: http://i27.tinypic.com/sgmhs1.jpg śliczny zadowolony pycholek :loveu::loveu: Co słychać u Wiktorka? ;) :loveu: Quote
Selket Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Witanko :multi: :multi: Nie ma Was i nie ma...... :obrazic: Quote
Iza. Posted April 19, 2008 Author Posted April 19, 2008 [quote name='Selket']W sam raz do kofania!!!! Siem pytasz :evil_lol: Dobranoc i słodkich snów życzę :calus: :loveu: Wolałam się upewnić ;) [quote name='deer_1987']Wiesz zawsze to jakis aparat zeby fotki robic - takich zlych tez nie robi, ale ma zoom na silniczek wiec zajmuje zanim zrobi sie zoom a potem chce sie normalnie. a najgorzej ze zoom zostajre jak wyl aparat - wlaczasz nie chce miec zoom to musisz poczekac az sie od-zoomuje.. Mój to nawet zooma nie ma normalnego, tylko taki cyfrowy. [quote name='Selket']Witamy :multi: :multi: Cześć [quote name='Izabela124.']Witanko Czytalam, z ewywiadowka byla hihi Ale nie bylo chyba tak zle hehe Caluski dla was slemy A no była. nie było źle najgorzej tylko ze juz we wtorek egzamin :shake: [quote name='agaciaaa']Cześć kochane :multi::loveu: http://i27.tinypic.com/sgmhs1.jpg śliczny zadowolony pycholek :loveu::loveu: Co słychać u Wiktorka? ;) :loveu: Cześć :loveu: U Wiktora w porządku, zdrowy i niegrzeczny jak zwykle :evil_lol: [quote name='Selket']Witanko :multi: :multi: Nie ma Was i nie ma...... :obrazic: No jak nie ma jak jesteśmy :eviltong: [quote name='Izabela124.']Witanko Izus :) Hej Quote
Izabela124. Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Oj nie mow mi nic o egzaminach, ja nie chce o nich slyszec Quote
Iza. Posted April 19, 2008 Author Posted April 19, 2008 Izabela124. napisał(a):Oj nie mow mi nic o egzaminach, ja nie chce o nich slyszec Mi w domu i w szkole non stop ktoś o nich gada. Mam dość :roll: Cały dzień sie dzisiaj uczyłam, a i tak nic nie umiem :placz: Quote
Izabela124. Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Iza13 napisał(a):Mi w domu i w szkole non stop ktoś o nich gada. Mam dość :roll: Cały dzień sie dzisiaj uczyłam, a i tak nic nie umiem :placz:To tak samo jak u mnie A ja jutro sie poucze, a w poniedzialek nie, bo trzeba odpoczuwac;) Quote
Iza. Posted April 19, 2008 Author Posted April 19, 2008 Izabela124. napisał(a):To tak samo jak u mnie A ja jutro sie poucze, a w poniedzialek nie, bo trzeba odpoczuwac;) Haa czyli nie jestem sama ;) Ja tez nie mam zamiaru juz sie uczyc w poniedzialek, ale zobaczymy jak to bedzie jak mnie stres zlapie ;) Quote
Izabela124. Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Iza13 napisał(a):Haa czyli nie jestem sama ;) Ja tez nie mam zamiaru juz sie uczyc w poniedzialek, ale zobaczymy jak to bedzie jak mnie stres zlapie ;) JA to mam stracha, ze nie bed enic umiala i nic nie napisze:shake::shake: Quote
Iza. Posted April 19, 2008 Author Posted April 19, 2008 Izabela124. napisał(a):JA to mam stracha, ze nie bed enic umiala i nic nie napisze:shake::shake: cos to sie zawsze napisze ;) kwestia tego tylko czy dobrze i wystaczjaco duzo na to zeby dostać sie do wymarzonej szkoły :roll: Quote
Izabela124. Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Iza13 napisał(a):cos to sie zawsze napisze ;) kwestia tego tylko czy dobrze i wystaczjaco duzo na to zeby dostać sie do wymarzonej szkoły :roll:No wlasnie:roll: Ale ja sie boje, co bedzie z Bobim jak ja wyajde?:shake::shake: Quote
Iza. Posted April 19, 2008 Author Posted April 19, 2008 Izabela124. napisał(a):No wlasnie:roll: Ale ja sie boje, co bedzie z Bobim jak ja wyajde?:shake::shake: No i właśnie, ja dlatego jeszcze nie zdecydowałam się na tą Łomże. Nie chce wyjeżdżać to nie dla mnie Znaczy kiedys tak, ale jeszcze nie teraz Nie umiałabym zostawić Lunisi i Usulka :roll: Quote
Selket Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 ło nareszcie jezdeś:diabloti::diabloti::diabloti: Lunieczka się nie zmieniła:loveu::loveu::loveu: Będzie dobrze :kciuki: Quote
agaciaaa Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 http://i31.tinypic.com/1076qdj.jpg co wy tak koło tych torów chodzicie? :razz: :diabloti: ja nie pamiętam żebym sie uczyła do testu gim. :eviltong: Quote
Recommended Posts