Iza. Posted April 16, 2008 Author Posted April 16, 2008 agaciaaa napisał(a):Czeeeść :multi::loveu: Fotki poprosze :razz: Cześc:loveu::loveu: Zaraz wstawiam :eviltong: Atkaaaa napisał(a):A gdzie fotki?!!:D zapraszam do nas ;] Zaraz bedą natija napisał(a):wlasnie gdzie fotencje:) Moment ;) Izabela124. napisał(a):Witanko Izus A ja chyba nie doczekam sie tych fot na pw :( Witanko doczekasz sie doczekasz, tylko jeszcze bedziesz musiała mi ze 3 razy przypomnieć :evil_lol: deer_1987 napisał(a):A co tu taka cisza`? A no nie było nas to i cicho :eviltong: Izabela124. napisał(a):I znow nasza Iza gdzies zniknela :(.... A no zniknęła , ale już jest ;) Quote
Iza. Posted April 16, 2008 Author Posted April 16, 2008 [quote name='agaciaaa']Iza wpadnij chociaż na chwilke i daj jakieś fotki :loveu: Wróciła i to nie na chwilke :cool3: [quote name='Selket']Witanko :multi: :multi: Cześć :multi: [quote name='natija']Iza czekamy.... Jestem ;) [quote name='Selket']Znowu dziewczyny zaginęły..... Witanko :multi: :multi: Juz sie znalazły :evil_lol: [quote name='Izabela124.']Hejka I gdziv was wywialo? Hejka [quote name='Selket']Dzień dobry..Nie ma Was i nie ma :placz: Nie plakaj Jesteśmy ;) [quote name='agaciaaa']Witamy :multi: :loveu: Cześć :loveu::loveu: [quote name='Asia&gordonisko']Witanki :) Hej [quote name='Selket']Witanko, witanko :multi: :multi: Czesc [quote name='Izabela124.']Wczoraj pislam do Izy smsa i Iza niedlugo wejdzie na dogo, ale narazie nie moze Dzięki Izuś za przekazanie info :loveu: [quote name='Martinee']hejkaaaaaaaaaaaa Hej [quote name='agaciaaa']Czekamy...... :loveu: Juz nie musicie :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Hejka Jak fajnie, ze juz wrocilas, uclauj moja kochana Lunke ode mnie :) Quote
Iza. Posted April 16, 2008 Author Posted April 16, 2008 A tak ludzie ciężko pracuja roznosząc ulotki :/ Widziałam pociag ;) Luna też :D Quote
taxelina Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 http://i28.tinypic.com/16gg8dl.jpg w tych skarpetkach sie mozna zakochac!!! Quote
Tepes Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Nareszcie fotki buszmena:D Śliczna:) Nie a z tymi ulotkami...szkoda słów Quote
jonQuilla Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 hmmm....roznoszenie ulotek rewelacyjne :roll: nie da się ukryć :) Luna liczyła wagony? :evil_lol: Quote
Iza. Posted April 16, 2008 Author Posted April 16, 2008 [quote name='Izabela124.']Hejka Jak fajnie, ze juz wrocilas, uclauj moja kochana Lunke ode mnie :) Ucałowana :loveu: [quote name='deer_1987']http://i28.tinypic.com/16gg8dl.jpg w tych skarpetkach sie mozna zakochac!!! Chyba coś w nich jest :evil_lol: Wszystkim sie podobaja :loveu: [quote name='Acctiually']Nareszcie fotki buszmena:D Śliczna:) Nie a z tymi ulotkami...szkoda słów Powaliłas mnie z tym buszmenem :evil_lol::evil_lol: Quote
Iza. Posted April 16, 2008 Author Posted April 16, 2008 [quote name='jonQuilla']hmmm....roznoszenie ulotek rewelacyjne :roll: nie da się ukryć :) Luna liczyła wagony? :evil_lol: No nie da się, nie da:shake: Dla mnie takie cos jest juz przesadą .. Nie wiem musiałabym się jej zapytac :evil_lol: Jeszcze troche fot :evil_lol: Ten korzeń budzi we mnie wiele wpomnień z dzieciństwa :evil_lol: Tu moja koleżnka chciała zrobić klasowe ognisko :evil_lol::evil_lol: Quote
jonQuilla Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 [quote name='Iza13'] Ten korzeń budzi we mnie wiele wpomnień z dzieciństwa :evil_lol: w dzieciństwie robi się różne dziwne i niepotrzebne rzeczy ale żeby drzewa ścinać to przegięcie :evil_lol: Quote
Iza. Posted April 16, 2008 Author Posted April 16, 2008 [quote name='jonQuilla']w dzieciństwie robi się różne dziwne i niepotrzebne rzeczy ale żeby drzewa ścinać to przegięcie :evil_lol: No co ty nie mów, że nie ścinałaś drzew :crazyeye: Przeciez to takie fajne :loveu::evil_lol: Quote
anmi0 Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Ale macie tu wesoło!:loveu: Super fotki i ten piesek taki czarnulek:eviltong: Pozdrawiamy i zapraszamy do nas! Quote
Martinee Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Cześć kochani:loveu::loveu: Luneczka piękniusie:loveu::loveu: fotki są boskie a kiedy następne:evil_lol::evil_lol: bo się nie moge doczekać wpadnijcie kiedyś do nas :cool3::cool3: Quote
taxelina Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 http://i31.tinypic.com/2u76s9h.jpg Fajna fotka!! Jak czesto pociagi tam jezdza? Quote
jonQuilla Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 [quote name='Iza13']No co ty nie mów, że nie ścinałaś drzew :crazyeye: Przeciez to takie fajne :loveu::evil_lol: ścinałam choineczki w połowie...bo potrzebowałam do ogniska :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Iza. Posted April 16, 2008 Author Posted April 16, 2008 [quote name='anmi0']Ale macie tu wesoło!:loveu: Super fotki i ten piesek taki czarnulek:eviltong: Pozdrawiamy i zapraszamy do nas! Witamy nowego goscia :multi: U Was juz byłam ;) [quote name='Martinee']Cześć kochani:loveu::loveu: Luneczka piękniusie:loveu::loveu: fotki są boskie a kiedy następne:evil_lol::evil_lol: bo się nie moge doczekać wpadnijcie kiedyś do nas :cool3::cool3: Cześć:loveu: Nowe fotki to moga być i nawet zaraz :cool3: Byłam u Was :eviltong: [quote name='deer_1987']http://i31.tinypic.com/2u76s9h.jpg Fajna fotka!! Jak czesto pociagi tam jezdza? Hmm sama nie wiem ;) Jak jesteśmy tam tak 1,2 to moze ze 2 - 3 pociagi przejadą, więc chyba nie duzo. Kiedys tam nie chodziłysmy, bo się bałam, że mi sie Luna pociagu przestarszy i pójdzie niewiadomo gdzie, ale teraz juz wiem, że sie nie boi i czasem tam chodzimy ;) Quote
Iza. Posted April 16, 2008 Author Posted April 16, 2008 [quote name='jonQuilla'] ścinałam choineczki w połowie...bo potrzebowałam do ogniska :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ja to kiedys tak zrywałam bazie, że sie pół drzewa połamało i na droge upadło :evil_lol: Quote
Iza. Posted April 16, 2008 Author Posted April 16, 2008 Jak pojedziemy jeszcze tak z 20 km w tamta stronę to dojedziemy do Agaci i Sarci :evil_lol::evil_lol: Wypalone (?) drzewo;) I na razie uciekam Big Brothera ogladać :evil_lol: Quote
anmi0 Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Wow, ale tam macie super:loveu: A 20 km to na rowerku szybciutko :eviltong: Quote
Izabela124. Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 A Lunka patrzac w ten pociag to pewnie myslala, ze ja iBobis nim do was jedziemy:evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts