Izabela124. Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 https://lh4.googleusercontent.com/-7J8keTtTxgM/UJg-WRse5_I/AAAAAAAAQeI/cPtt22O9obo/s640/DSC_0257.JPG biedaczek! Pewnie już padł od zapachu Twojej stopy :shake: Quote
Iza. Posted November 6, 2012 Author Posted November 6, 2012 [quote name='agaciaaa']Oczywiscie! A jak słodko wyszedł :loveu: https://lh6.googleusercontent.com/-FpV9GE2Dsuw/UJg-jM5dQrI/AAAAAAAAQeg/BasC0Czop6Q/s640/DSC_0296.JPG na pewno mu twardo :( myślę, to to jedna z jego najlepszych fot! :loveu::evil_lol: tak tak, ,masz race, musze mu tam jakiś kocyk położyć, bo tak nie może być :shake: [quote name='C&B']Buenos :loveu: jak zwykle uroczy ;) ładne fotki, można zapisywać się na sesje? :diabloti: nie śmieszne, nie stać mnie na nowy aparat choć bardzo bym chciała :-(:eviltong: [quote name='Izabela124.']https://lh4.googleusercontent.com/-7J8keTtTxgM/UJg-WRse5_I/AAAAAAAAQeI/cPtt22O9obo/s640/DSC_0257.JPG biedaczek! Pewnie już padł od zapachu Twojej stopy :shake: nie skomentuje tego... Quote
agaciaaa Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 A Ty nie w szkole albo na praktykach?? [quote name='Iza.']myślę, to to jedna z jego najlepszych fot! :loveu::evil_lol: tak tak, ,masz race, musze mu tam jakiś kocyk położyć, bo tak nie może być :shake:[/QUOTE] Powinien ją wstawić na fejsika :p Czekaj czekaj może nie powinnaś kłaść, a jak on Cie próbuje zdominować? Zajmuje wyższe miejsce żeby Ci pokazać, że rządzi! :diabloti: Quote
Iza. Posted November 6, 2012 Author Posted November 6, 2012 [quote name='agaciaaa']A Ty nie w szkole albo na praktykach?? Powinien ją wstawić na fejsika :p Czekaj czekaj może nie powinnaś kłaść, a jak on Cie próbuje zdominować? Zajmuje wyższe miejsce żeby Ci pokazać, że rządzi! :diabloti:[/QUOTE] mam wolne :diabloti: chyba raczej ja, nie on :loveu::evil_lol: o bosze! że ja na to nie wpadłam!!! chyba musze zabronić mu takich praktyk! Quote
agaciaaa Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 [quote name='Iza.']mam wolne :diabloti: chyba raczej ja, nie on :loveu::evil_lol: o bosze! że ja na to nie wpadłam!!! chyba musze zabronić mu takich praktyk![/QUOTE] Wagary? Czy kac się tak męczy??? :evil_lol: No masz racje!!! Absolutnie :lol: No wiesz, ja Cię nie chcę straszyć, ale na Twoim miejscu bym się bała. Może poszukaj jakiegos behawiorysty :cool3: Wymiękłam, idę myć podłogę....:roll: Quote
Iza. Posted November 6, 2012 Author Posted November 6, 2012 [quote name='agaciaaa']Wagary? Czy kac się tak męczy??? :evil_lol: No masz racje!!! Absolutnie :lol: No wiesz, ja Cię nie chcę straszyć, ale na Twoim miejscu bym się bała. Może poszukaj jakiegos behawiorysty :cool3: Wymiękłam, idę myć podłogę....:roll:[/QUOTE] małe wagarki :diabloti: kac, jak kas, dziś znów mogę pić :diabloti: zaczynam szukać! :shake: nie umyli ?! :crazyeye: Quote
agaciaaa Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 [quote name='Iza.']małe wagarki :diabloti: kac, jak kas, dziś znów mogę pić :diabloti: zaczynam szukać! :shake: nie umyli ?! :crazyeye: Ja też hahaha :lol: dzisiaj może grzańca sobie walne wieczorkiem, jak znajdę te fajne przyprawy ;) Tylko dobrze szukaj, musi być doświadczony w trudnych przypadkach! No coś Ty. M. tylko zamiotła w pokoju i korytarzu, do kuchni już chyba nie dotarła, ale w sumie nie widziałam, ale na mokro to już by było za dużo roboty... I jeszcze łazienka na mnie czeka :multi: Quote
Iza. Posted November 6, 2012 Author Posted November 6, 2012 [quote name='agaciaaa']Ja też hahaha :lol: dzisiaj może grzańca sobie walne wieczorkiem, jak znajdę te fajne przyprawy ;) Tylko dobrze szukaj, musi być doświadczony w trudnych przypadkach! No coś Ty. M. tylko zamiotła w pokoju i korytarzu, do kuchni już chyba nie dotarła, ale w sumie nie widziałam, ale na mokro to już by było za dużo roboty... I jeszcze łazienka na mnie czeka :multi: ooo jak spróbujesz koniecznie czekam na relacje czy dobre :lol: obawiam się, że nie będzie to łatwe :shake: no no to zaszalała :roll: zostaw, nie sprzątaj :diabloti: Quote
agaciaaa Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 [quote name='Iza.']ooo jak spróbujesz koniecznie czekam na relacje czy dobre :lol: obawiam się, że nie będzie to łatwe :shake: no no to zaszalała :roll: zostaw, nie sprzątaj :diabloti:[/QUOTE] Ok ok :p No cóż, w ostateczności go uśpisz, bo przecież on może stwarzać zagrożenie :roll: Prawda? :) Kuszące, ale na bank nie wytrzymam :shake: Quote
Iza. Posted November 6, 2012 Author Posted November 6, 2012 [quote name='agaciaaa']Ok ok :p No cóż, w ostateczności go uśpisz, bo przecież on może stwarzać zagrożenie :roll: Prawda? :) Kuszące, ale na bank nie wytrzymam :shake:[/QUOTE] niedługo podgryzie mi gardło, albo mnie udusi, bosze boje się :shake: zajmij się czymś ciekawszym i ochota na sprzątanie Ci przejdzie :lol: Quote
agaciaaa Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 [quote name='Iza.']niedługo podgryzie mi gardło, albo mnie udusi, bosze boje się :shake: zajmij się czymś ciekawszym i ochota na sprzątanie Ci przejdzie :lol:[/QUOTE] Zamykaj go w klatce! Zajęłam się, wyszorowałam taborety z kuchni, bo strasznie brudne boki miały :cool3: a teraz kolej na łazienkę :lol: Quote
C&B Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 [quote name='Iza.'] nie śmieszne, nie stać mnie na nowy aparat choć bardzo bym chciała :-(:eviltong: [/QUOTE] Łączę się w bólu, mój biedaczek zepsuł się we wrześniu i nie mam kasy żeby go naprawić :-( O nowym to nawet nie myślę :diabloti: Quote
Asiaczek Posted November 12, 2012 Posted November 12, 2012 Ale przeciez niedlugo sa i Mikołajki i Mikołaj.... To może trzeba cos po katach (ale głosno!) szeptać, że taki aparat to byłby fajnyprezent... pzdr. Quote
jamnicze Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 Tak, tak, zdecydowanie głośno i przy odpowiednich uszach :lol: Quote
terra Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 Śliczne te Twoje zwierzaczki. Gratuluję :) Iza., masz przepełniona skrzynkę, nie mogę się skontaktować w spr. zakończonego bazarku Quote
Sonka95 Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 Piękne masz psiaki :loveu: https://lh6.googleusercontent.com/-FpV9GE2Dsuw/UJg-jM5dQrI/AAAAAAAAQeg/BasC0Czop6Q/s640/DSC_0296.JPG - ale ma miejsce do spania :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted December 27, 2012 Posted December 27, 2012 Ja chcę zobaczyć świątecznego Buenoska i Lunę!!!!! :cool3: Quote
Iza. Posted December 27, 2012 Author Posted December 27, 2012 agaciaaa napisał(a):Ja chcę zobaczyć świątecznego Buenoska i Lunę!!!!! :cool3: zapraszam więc :diabloti: Quote
agaciaaa Posted December 27, 2012 Posted December 27, 2012 Iza. napisał(a):zapraszam więc :diabloti: Hahaha bardzo śmieszne, zdjęcia chcę! Quote
Iza. Posted December 27, 2012 Author Posted December 27, 2012 agaciaaa napisał(a):Hahaha bardzo śmieszne, zdjęcia chcę! nie mam czym zrobic :P Quote
agaciaaa Posted December 27, 2012 Posted December 27, 2012 Iza. napisał(a):nie mam czym zrobic :P Kalkulatorem! :eviltong: Quote
Iza. Posted December 27, 2012 Author Posted December 27, 2012 agaciaaa napisał(a):Kalkulatorem! :eviltong: nie posiadam takiego urządzenia nawet :P Quote
agaciaaa Posted December 27, 2012 Posted December 27, 2012 To od biedy komórką może być :cool3: Quote
Recommended Posts