Selket Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 I prawidłowo..Jak mogłaś tak mi powiedzieć :placz: :placz: :obrazic: Quote
jonQuilla Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 [quote name='Selket']I prawidłowo..Jak mogłaś tak mi powiedzieć :placz: :placz: :obrazic: [FONT=Georgia] a Ty jak? :) :eviltong::eviltong::eviltong:[/FONT] Quote
jonQuilla Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 [quote name='Selket']Ja normalnie o tak o :evil_lol: [FONT=Georgia]i ja też :loveu:[/FONT] Quote
jonQuilla Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 [quote name='Selket']Potwornicka :obrazic: :obrazic: [FONT=Georgia]i kto to mówi :diabloti:[/FONT] Quote
Selket Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Ja, ja, ja, ja, ja!!!!!!!!!!!!! Ja to mówię :evil_lol: :evil_lol: Quote
Iza. Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 [quote name='deer_1987']u nas sa leki dla psow czy inne rzeczy dla psow w aptece U nas niestety nie ma ;) [quote name='Martinee']witamy my tutaj pierwszy raz super galeria psinka jest boska no to witamy w klubie wielkoluda wielkoludy są the best zdjęci a są super kiedy następne ?? Witamy :multi: Oj tak wielkie psy są super :loveu::multi:Zdjecia pewnie jeszcze dzisiaj albo jutro rano ;) [quote name='Selket']NIE BĘDĘ MILCZEĆ!!! Lunia oć do cioci!!!! Chociaż byś łapki wstawiła, no Skopiowane od Agatki :diabloti: Bialutka łapeczka :evil_lol: [quote name='agaciaaa'] Serio? http://i25.tinypic.com/m9vsbr.jpg gdzie Ty psa schowałaś? A no serio :cool3: Czyzby Ci sie podobało imię Irmina ?:diabloti: Tak sa schody i taki podjazd dla wózków ;) [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]a Ty taka duża a taka niemiła [/FONT] Ja to słyszałam, ze ona to jest stara :evil_lol: [quote name='Selket']No wiesz...nie każdy jest malutki, a Ty mi tak pojechałaś Ne moja wina, że wielka jezdem [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia] nie rycz bo zaczynam mieć wyrzuty sumienia [/FONT] [quote name='Selket']I prawidłowo..Jak mogłaś tak mi powiedzieć [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia] a Ty jak? [/FONT] [quote name='Selket']Ja normalnie o tak o [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]i ja też [/FONT] Pozwole sobie nie skomentować :diabloti: [quote name='Izabela124.']Witanko Izus A wiecie mivszylam na spacerku kaganiec Lunki Bobikowi i oznajmiam,z e jvst o wiele wiekszy niz jego glowa hihi Pamietam, pamietam :evil_lol: Quote
jonQuilla Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]a Ty taka duża a taka niemiła ;) :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:[/FONT] [quote name='Selket']No wiesz...nie każdy jest malutki, a Ty mi tak pojechałaś :obrazic: Ne moja wina, że wielka jezdem:placz::placz::placz::placz::placz::placz: [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]:eviltong::eviltong: nie rycz bo zaczynam mieć wyrzuty sumienia :)[/FONT] [quote name='Selket']I prawidłowo..Jak mogłaś tak mi powiedzieć :placz: :placz: :obrazic: [quote name='Selket']Ja normalnie o tak o :evil_lol: [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]i ja też :loveu:[/FONT] [quote name='Iza13'] Pozwole sobie nie skomentować :diabloti: [FONT=Georgia] nie wiem jak Ty Selket ale mi się wydaje że Iza na zbyt wiele sobie pozwala :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
agaciaaa Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Czeeeść :multi::loveu: Iza13 napisał(a):Czyzby Ci sie podobało imię Irmina ?:diabloti: Średnio :cool3: :diabloti: Fotki poprosze :razz: Quote
Izabela124. Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Witanko Izus A ja chyba nie doczekam sie tych fot na pw :( Quote
Izabela124. Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 I znow nasza Iza gdzies zniknela :(.... Quote
agaciaaa Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Iza wpadnij chociaż na chwilke i daj jakieś fotki :loveu: Quote
Selket Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Znowu dziewczyny zaginęły..... Witanko :multi: :multi: Quote
Izabela124. Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Wczoraj pislam do Izy smsa i Iza niedlugo wejdzie na dogo, ale narazie nie moze Quote
Recommended Posts