Iza. Posted March 4, 2012 Author Posted March 4, 2012 [quote name='am-elle']omg czarna polarna jaka pocieszna :D[/QUOTE] Wczoraj miała niesamowicie dobry humor, stratowała mnie i Buenoska kilka razy co najmniej :P [quote name='klaudusia0219']my się pchamy z rewizytą :D i podziwiamy 2 mordy :D i zazdrościmy, że są dwie :D[/QUOTE] Ja tak po cichutku to sobie marzę o jeszcze jednej mordeczce :diabloti: Quote
Izabela124. Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Adoptuj mnie i Bobika to będziesz miała trzeciego psa+gratis ha ha Quote
Culineo Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 [quote name='Iza.']Ja tak po cichutku to sobie marzę o jeszcze jednej mordeczce :diabloti:[/QUOTE] marzyć zawsze można :D ja bym chciała 2 tylko narazie... ;) ale jak wiadomo apetyt rośnie w miare jedzenia :) Quote
Iza. Posted March 4, 2012 Author Posted March 4, 2012 [quote name='Izabela124.']Adoptuj mnie i Bobika to będziesz miała trzeciego psa+gratis ha ha[/QUOTE] Hmmm jakby Ci to powiedzieć delikatnie... NIE :diabloti: [quote name='klaudusia0219']marzyć zawsze można :D ja bym chciała 2 tylko narazie... ;) ale jak wiadomo apetyt rośnie w miare jedzenia :)[/QUOTE] Nooo zdecydowanie tak, ale jednak zachowuje resztki zdrowego rozsądku i nie przywlokłam jeszcze żadnego maluszka haha Quote
Izabela124. Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 [quote name='Iza.']Hmmm jakby Ci to powiedzieć delikatnie... NIE :diabloti: [/QUOTE]Jesteś okropna :shake: Zamykam się w sobie...:-( Quote
Iza. Posted March 4, 2012 Author Posted March 4, 2012 [quote name='Izabela124.']Jesteś okropna :shake: Zamykam się w sobie...:-([/QUOTE] Ja juz się dawno zamknęłam, bo nie chcesz mnie odwiedzić! :( Quote
Izabela124. Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 [quote name='Iza.']Ja juz się dawno zamknęłam, bo nie chcesz mnie odwiedzić! :([/QUOTE]W końcu nadejdzie ten dzień i Cię odwiedzę :) Quote
Iza. Posted March 4, 2012 Author Posted March 4, 2012 [quote name='klaudusia0219']jeszcze... nie przywlokłas ;)[/QUOTE] póki co się nie zanosi :P [quote name='Izabela124.']W końcu nadejdzie ten dzień i Cię odwiedzę :)[/QUOTE] Oby przed moją śmiercią :P Quote
Iza. Posted March 4, 2012 Author Posted March 4, 2012 [quote name='Izabela124.']Ha ha na pewno zdążę :D[/QUOTE] Nikt nie zna dnia ani godziny jak to mówią :diabloti: Quote
Izabela124. Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 [quote name='Iza.']Nikt nie zna dnia ani godziny jak to mówią :diabloti:[/QUOTE]Tylko tak mówią :D Quote
Iza. Posted March 4, 2012 Author Posted March 4, 2012 [quote name='Izabela124.']Tylko tak mówią :D[/QUOTE] no nie wiem :P W ogóle to przyłazisz mi do galerii głupoty gadasz a nawet niz a nic nie skomentowałaś tego co wstawiłam ostatnio :( :diabloti: Quote
Iza. Posted March 4, 2012 Author Posted March 4, 2012 [quote name='agaciaaa']OMG Luna żyje!!! :multi:[/QUOTE] Nooo w końcu ktoś zauważył :diabloti: Quote
Iza. Posted March 4, 2012 Author Posted March 4, 2012 [quote name='Izabela124.']Śłitaśne filmiki ha ha[/QUOTE] ale się wysiliłaś :shake::evil_lol::evil_lol: Quote
Izabela124. Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Nie mam dziś weny ha ha Oglądam filmiki o fotografii :D Quote
Iza. Posted March 4, 2012 Author Posted March 4, 2012 A teraz pokaże Wam dlaczego tak bardzo kocham grzywy, gdzie ja tam i on :loveu: Zdjęcia z bardzo różnych okresów a zawsze jest tak samo hihi teraz lezy mi na nogach skarbeczek mój :loveu: Quote
Iza. Posted March 4, 2012 Author Posted March 4, 2012 [quote name='Izabela124.']Buenio kochany przytulasek :loveu:[/QUOTE] Uwielbiam go za to :loveu: Quote
Pusiakowa Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Jak ja dawno Luny nie widziałam! :D:D :loveu: Quote
Asiaczek Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 Dzięki za Kicię i Lunkę:) No, zyja, zyją...:) pzdr. Quote
Recommended Posts