Aysel Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 Izka, jak mogę coś poradzić to - Kreon mu podawaj. Albo takie osłonowe dla ludzi - Lakcid na przykład. Przez jakiś czas. A przed tym jeszcze postaraj się zrobić badanie kalu pod kątem enzymów i krew na hormony. Moja suka miała to samo... Chcesz to zadzwoń do mnie, dam namiary na moją wetkę.:) Będzie dobrze! Quote
Joanna Karasiewicz Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Zdróweczka dla Buenoska, ciocia trzyma kciuki aby wkońcu przytył Quote
Asiaczek Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 [quote name='Iza.']Kochani, z Buenoskiem ok. Ale teraz niestety nie mam dostępu do internetu, odezwę się jak już będę miała sieć ;)[/QUOTE] Czekamy, Kochana, na Was... Pzdr. Quote
Iza. Posted July 11, 2011 Author Posted July 11, 2011 Dziękujemy za odwiedziny! Była u nas dziś Ania z Bee :loveu: wstawię więc kilka foteczek Quote
Iza. Posted July 11, 2011 Author Posted July 11, 2011 I na dziś starczy, kiedyś wstawię resztę :razz: Quote
Foxowa Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 Jak Twój Księciunio przypomina mi Auda :lol: Fajne psisko ci z niego wyrosło :loveu: A Bee fajniusi :) Quote
Iza. Posted July 11, 2011 Author Posted July 11, 2011 Foxowa napisał(a):Jak Twój Księciunio przypomina mi Auda :lol: Fajne psisko ci z niego wyrosło :loveu: A Bee fajniusi :) Z umaszczenia ? :eviltong: Dzięki :loveu: Quote
jamnicze Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 Jakie oczyska, a te rzęsy, właściwie to nie wiadomo gdzie się kończą, a gdzie zaczyna sierść :) https://lh6.googleusercontent.com/-A4sHTKBUzms/ThtENXoZ7rI/AAAAAAAAOjk/OtHAuyrhWK8/s512/DSCF4828.JPG Quote
Asiaczek Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 Jaki puchatek... https://lh6.googleusercontent.com/-eIMTsLVcxAM/ThtEBKKyp0I/AAAAAAAAOjQ/Xrga9Jk_wMo/DSCF4821.JPG Pzdr. Quote
Joanna Karasiewicz Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 Fajna wizytka była no i widac że Buenio szczęśliwy Quote
mychaaaaa Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 A Ania tylko z Bee się lansuje! :evil_lol: Super spotkanko, ja niestety nie miałam jak do Ciebie przyjechać, ale nie próżnowaliśmy :) spędziliśmy dwa dni u rodziców, psy też się wyszalały :) teraz zapraszam do mnie :):) Quote
Foxowa Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 Iza. napisał(a):Z umaszczenia ? :eviltong: Dzięki :loveu: Z kłaków i umaszczenia :D taka szopa na ciele haha :lol: Quote
Izabela124. Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 Wow, Iza zaszalałaś i fotki wstawiłaś :D Jeszcze Bobikowe wstaw :P Quote
Iza. Posted July 13, 2011 Author Posted July 13, 2011 [quote name='jamnicze']Jakie oczyska, a te rzęsy, właściwie to nie wiadomo gdzie się kończą, a gdzie zaczyna sierść :) https://lh6.googleusercontent.com/-A4sHTKBUzms/ThtENXoZ7rI/AAAAAAAAOjk/OtHAuyrhWK8/s512/DSCF4828.JPG Taki wiek hihi, już niedługo chłopiec będzie miał duuugie włoski :p [quote name='Asiaczek']Jaki puchatek... https://lh6.googleusercontent.com/-eIMTsLVcxAM/ThtEBKKyp0I/AAAAAAAAOjQ/Xrga9Jk_wMo/DSCF4821.JPG Pzdr. Oj tak włosa to on ma kupę, na tych zdjęciach tego aż tak nie widać, bo Buenio w oleju i włos ciężki i oklapnięty ;) [quote name='Joanna Karasiewicz']Fajna wizytka była no i widac że Buenio szczęśliwy Bardzo szczęśliwy, on uwielbia inne pieski, szczególnie grzywki, mój mały rasista :evil_lol: [quote name='mychaaaaa']A Ania tylko z Bee się lansuje! :evil_lol: Super spotkanko, ja niestety nie miałam jak do Ciebie przyjechać, ale nie próżnowaliśmy :) spędziliśmy dwa dni u rodziców, psy też się wyszalały :) teraz zapraszam do mnie :):) Oj Ulinek też u nas nie raz był :eviltong: Jak tylko będę miała jak to na pewno wpadnę :razz: [quote name='Foxowa']Z kłaków i umaszczenia :D taka szopa na ciele haha :lol: szopę to on ma na tych fotach okropną, ale nie kąpany był od prawie tygodnia, więc co się dziwić :evil_lol: [quote name='Izabela124.']Wow, Iza zaszalałaś i fotki wstawiłaś :D Jeszcze Bobikowe wstaw :P wstawię, wstawię, mam tylko małe zamieszanie w domu, aktualnie mam 4 dzieci w domu :evil_lol: Quote
Foxowa Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 Izabela124. napisał(a):A co u Ciebie robi aż tyle dzieci? Nie zabezpieczała się :diabloti: :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 Foxowa napisał(a):Nie zabezpieczała się :diabloti: :evil_lol: :diabloti: wszystko z Izą możliwe Quote
Recommended Posts