taxelina Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 jakby stukala i mowila: Ej Ty usmiechnij sie, znow na nas celuja aparat.. Quote
Iza. Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 [quote name='agaciaaa'] http://i26.tinypic.com/2vtrvi0.jpg co ona tu robi? :hmmmm: A jak myslisz ?:eviltong: Quote
agaciaaa Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 deer_1987 napisał(a):jakby stukala i mowila: Ej Ty usmiechnij sie, znow na nas celuja aparat.. hehe dobre :lol: :evil_lol: Iza13 napisał(a):A jak myslisz ?:eviltong: Ja nie myśle :eviltong: a przynajmniej dzisiaj :evil_lol: Ide spać, dobranoc :hand: :loveu: Quote
agaciaaa Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 deer_1987 napisał(a):Oj.. spac? teraz? :D Musze :roll: wstałam dziś po 5 i jutro też musze tak wcześnie :placz: Quote
Iza. Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 [quote name='agaciaaa'] Ja nie myśle :eviltong: a przynajmniej dzisiaj :evil_lol: Ide spać, dobranoc :hand: :loveu: To cos ty robiła, ze nie myslisz ?:evil_lol: A Luna tam sikała :diabloti: Dobranoc :loveu: [quote name='deer_1987']Oj.. spac? teraz? :D No własnie :eviltong: [quote name='agaciaaa']Musze :roll: wstałam dziś po 5 i jutro też musze tak wcześnie :placz: Ja o 7 ledwo wstaje :evil_lol: A swoja droga własnie wybrałam sobie imie na bierzmowanie bendem Irmina:evil_lol: Quote
Iza. Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 [quote name='deer_1987']Dzien dobry!! Witam :multi: Quote
taxelina Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 http://i25.tinypic.com/m9vsbr.jpg Smutna cos. przywiazana i kaganiec :( Quote
jonQuilla Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 [FONT=Georgia]Witam :multi::multi::loveu: jaki miły poranek...zdjęcia na mnie czekały już od 7 :multi::multi::multi: [/FONT] Quote
Selket Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]Witam :multi::multi::loveu:[/FONT] [FONT=Georgia]jaki miły poranek...zdjęcia na mnie czekały już od 7 :multi::multi::multi:[/FONT] Te, myślisz, że specjalnie dla Ciebie?:crazyeye: Taka duża a taka naiwna:eviltong: Witanko:loveu::loveu::multi::multi: A co ten granko - kaganiec? Toż to sadyzm..biedna Luna..oć Lunko do cioci, ciocia nie bedzie CIę w garnek ubierać:diabloti: Quote
Iza. Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 [quote name='deer_1987']http://i25.tinypic.com/m9vsbr.jpg Smutna cos. przywiazana i kaganiec :( No niestety do apteki jej ze sobą wziąć nie mogę ;) [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]Witam :multi::multi::loveu: jaki miły poranek...zdjęcia na mnie czekały już od 7 :multi::multi::multi: [/FONT] Hejo :loveu: A no wstałam wczesniej to i fotki wstawiłam :eviltong: [quote name='Selket']Te, myślisz, że specjalnie dla Ciebie?:crazyeye: Taka duża a taka naiwna:eviltong: Witanko:loveu::loveu::multi::multi: A co ten granko - kaganiec? Toż to sadyzm..biedna Luna..oć Lunko do cioci, ciocia nie bedzie CIę w garnek ubierać:diabloti: Jestes okropna :evil_lol: Cześć:loveu: Cicho bądź , bo mi psa zbuntujesz i tak nie jest chetna do noszenia namordownika :evil_lol: [quote name='Acctiually']Ojojoj i przywiązali bidule:D No przywiazali :evil_lol: Quote
Selket Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Iza13 napisał(a): Jestes okropna :evil_lol: Cześć:loveu: Cicho bądź , bo mi psa zbuntujesz i tak nie jest chetna do noszenia namordownika :evil_lol: ja??? Człowiek prawdę powiedział i co? Okropny jest :obrazic: Luneczka, ciocia nie nakłada garnków na pynia, oć do cioci no oć:diabloti: Quote
AngelsDream Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 No niestety do apteki jej ze sobą wziąć nie mogę E tam, czemu :P ? Quote
Iza. Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 Selket napisał(a):ja??? Człowiek prawdę powiedział i co? Okropny jest :obrazic: Luneczka, ciocia nie nakłada garnków na pynia, oć do cioci no oć:diabloti: :evil_lol: Powiedziałam Cicho! :diabloti: AngelsDream napisał(a):E tam, czemu :P ? Jak wchodze z małą do sklepu to dziwnie sie na mnie patrz, to co by było w aptece:eviltong: Quote
taxelina Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 u nas sa leki dla psow czy inne rzeczy dla psow w aptece ;) Quote
Martinee Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 witamy my tutaj pierwszy raz :oops: super galeria:cool3::cool1: psinka jest boska :loveu::loveu: no to witamy w klubie wielkoluda :loveu::loveu: wielkoludy są the best :cool1: zdjęci a są super :p kiedy następne ?? Quote
Selket Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 NIE BĘDĘ MILCZEĆ!!! Lunia oć do cioci!!!! :evil_lol: :evil_lol: Chociaż byś łapki wstawiła, no :D Quote
agaciaaa Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Cześć :loveu: [quote name='Iza13']To cos ty robiła, ze nie myslisz ?:evil_lol: A Luna tam sikała :diabloti: Nie wyspałam sie :eviltong: Wiem wiem :evil_lol::evil_lol: [quote name='Iza13']A swoja droga własnie wybrałam sobie imie na bierzmowanie bendem Irmina:evil_lol: Serio? :cool3: :evil_lol: http://i25.tinypic.com/m9vsbr.jpg gdzie Ty psa schowałaś? :evil_lol: Quote
jonQuilla Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 [quote name='Selket']Te, myślisz, że specjalnie dla Ciebie?:crazyeye: Taka duża a taka naiwna:eviltong: [FONT=Georgia]a Ty taka duża a taka niemiła ;) :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:[/FONT] Quote
Selket Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]a Ty taka duża a taka niemiła ;) :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:[/FONT] No wiesz...nie każdy jest malutki, a Ty mi tak pojechałaś :obrazic: Ne moja wina, że wielka jezdem:placz::placz::placz::placz::placz::placz: Quote
jonQuilla Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 [quote name='Selket']No wiesz...nie każdy jest malutki, a Ty mi tak pojechałaś :obrazic: Ne moja wina, że wielka jezdem:placz::placz::placz::placz::placz::placz: [FONT=Georgia]:eviltong::eviltong: nie rycz bo zaczynam mieć wyrzuty sumienia :)[/FONT] Quote
Izabela124. Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Witanko Izus A wiecie mivszylam na spacerku kaganiec Lunki Bobikowi i oznajmiam,z e jvst o wiele wiekszy niz jego glowa hihi Quote
Recommended Posts