Jump to content
Dogomania

Buenos i Luna - grzywek pp i prawie niuf ; ))

Recommended Posts

• Replies 6.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kaskaSz napisał(a):
z całego weekendu tylko 3 fotki? ale i tak fajne :)

mychaaaaa napisał(a):
Jak na Izę to i tak dużo :evil_lol:

Oj nie ładnie tak, nie czytać tego co inni piszą :diabloti:

Iza. napisał(a):

Kilka fotek, więcej będzie później, bo teraz muszę uciekać do pracy na chwilę ;)

Posted

Jaga. napisał(a):
zaostrzyłaś mi apetycik ;) na więcej
zdjęcia super :) fajnie było Buenosa zobaczyć w Lesznie, ale on ma tego włosa :-o

Zaraz wkleję jeszcze trochę :cool3:
Oj ma ma, na ilość włosa nie mogę narzekać.
Twoja dziewczyna też baardzo fajna, tylko jeszcze trochę nieśmiała ;)

kaskaSz napisał(a):
oo nie zauważyłam, ale po maturze mam mózg wyłączony :D

Już najwyższy czas włączyć :eviltong:

Posted

mychaaaaa napisał(a):
Ja oglądam!! I chcę więcej Buenia! :loveu: kiedy przyjedziesz ze swoim mopkiem do Laili? ;)

Jutro wstawię, bo teraz spadam na rower :razz: Przyjedziemy, przyjedziemy, ale jeszcze nie wiem kiedy :P

Posted

dzięki : moja panna nieśmiała ale jakbyś ją wzięła na rączki to by siedziała i dawała buziaczki, ona taka mało wylewna jest jak jej ktoś nie zaczepi ;) ale myślę że się rozkręci wraz z następnymi wystawami

zdjęcia cudo! :loveu: byłaś i żadnej z panien nie zabrałaś? podziwiam :evil_lol:

Posted

[quote name='Jaga.']dzięki : moja panna nieśmiała ale jakbyś ją wzięła na rączki to by siedziała i dawała buziaczki, ona taka mało wylewna jest jak jej ktoś nie zaczepi ;) ale myślę że się rozkręci wraz z następnymi wystawami

zdjęcia cudo! :loveu: byłaś i żadnej z panien nie zabrałaś? podziwiam :evil_lol:

Noo to następnym razem na pewno wezmę ją na rączki, kiedy i gdzie się teraz widzimy ? :cool3:
My mieliśmy być w Olsztynie i Warszawie, ale rezygnujemy :shake:

[quote name='Cienka']Hejo jestem w końcu trochę się ogarnęłam i czekam na więcej fotek

Oooo heeej, dawno Cię nie widziałam :eviltong:

[quote name='jamnicze']Porównanie :)
https://lh6.googleusercontent.com/-45vPpPmoUZk/Te-dId-FhBI/AAAAAAAAOaw/K5xVVCRERzE/DSC_1500%252520%2525281%252529.jpg

Łyse i owłosione, tak różne a jednocześnie tak podobne ;)

[quote name='kaskaSz']fajne kudłacze :)

Oj kudłaczy to za bardzo nie było, tylko łysole i mój Buenos, a no i jeszcze mały szczeniak Emilio ;)

[quote name='Pusiakowa']Nie wierzę, tu są zdjęcia! :diabloti:
https://lh4.googleusercontent.com/-0kCzJCv_BA0/Te4CZTGw_1I/AAAAAAAAOZs/D7bl_7P7N3Q/DSC_1547.jpg :loveu::loveu::loveu:

Nie musisz wierzyć :diabloti:

Troszkę mnie tu nie było ;)
W weekend była u mnie Iza od Bobika, a w niedziele rozchorował mi się Buenosek więc nawet nie miałam jak wchodzić za bardzo.
Buenos znów ma problemu z brzuszkiem, zaczęło się od biegunki, później z biegunce pojawiła się krew. Dostał leki doustne i myślałam, że wszystko już ok, ale niestety wczoraj miał nawrót i dostaje bolesne zastrzyki :-( Jest przeraźliwie chudy :shake:

Posted

http://i1104.photobucket.com/albums/h339/paulinkax89/Dogs/DSC07983.jpg?t=1306177094
[FONT="Comic Sans MS"]Ale fajne to zdjęcie :lol:
[/FONT]

Buenos znów ma problemu z brzuszkiem, zaczęło się od biegunki, później z biegunce pojawiła się krew. Dostał leki doustne i myślałam, że wszystko już ok, ale niestety wczoraj miał nawrót i dostaje bolesne zastrzyki Jest przeraźliwie chudy

[FONT="Comic Sans MS"]Biedaczek ... a wiadomo co dokładnie mu jest?[/FONT]