kaskaSz Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 z całego weekendu tylko 3 fotki? ale i tak fajne :) Quote
mychaaaaa Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 kaskaSz napisał(a):z całego weekendu tylko 3 fotki? ale i tak fajne :) Jak na Izę to i tak dużo :evil_lol: Quote
Iza. Posted June 7, 2011 Author Posted June 7, 2011 kaskaSz napisał(a):z całego weekendu tylko 3 fotki? ale i tak fajne :) mychaaaaa napisał(a):Jak na Izę to i tak dużo :evil_lol: Oj nie ładnie tak, nie czytać tego co inni piszą :diabloti: Iza. napisał(a): Kilka fotek, więcej będzie później, bo teraz muszę uciekać do pracy na chwilę ;) Quote
Jaga. Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 zaostrzyłaś mi apetycik ;) na więcej zdjęcia super :) fajnie było Buenosa zobaczyć w Lesznie, ale on ma tego włosa :-o Quote
kaskaSz Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Iza. napisał(a):Oj nie ładnie tak, nie czytać tego co inni piszą :diabloti: oo nie zauważyłam, ale po maturze mam mózg wyłączony :D Quote
Iza. Posted June 8, 2011 Author Posted June 8, 2011 Jaga. napisał(a):zaostrzyłaś mi apetycik ;) na więcej zdjęcia super :) fajnie było Buenosa zobaczyć w Lesznie, ale on ma tego włosa :-o Zaraz wkleję jeszcze trochę :cool3: Oj ma ma, na ilość włosa nie mogę narzekać. Twoja dziewczyna też baardzo fajna, tylko jeszcze trochę nieśmiała ;) kaskaSz napisał(a):oo nie zauważyłam, ale po maturze mam mózg wyłączony :D Już najwyższy czas włączyć :eviltong: Quote
Iza. Posted June 8, 2011 Author Posted June 8, 2011 Więcej fotek jutro, musze widzieć że ktoś je ogląda :diabloti: Quote
mychaaaaa Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 Ja oglądam!! I chcę więcej Buenia! :loveu: kiedy przyjedziesz ze swoim mopkiem do Laili? ;) Quote
Iza. Posted June 8, 2011 Author Posted June 8, 2011 mychaaaaa napisał(a):Ja oglądam!! I chcę więcej Buenia! :loveu: kiedy przyjedziesz ze swoim mopkiem do Laili? ;) Jutro wstawię, bo teraz spadam na rower :razz: Przyjedziemy, przyjedziemy, ale jeszcze nie wiem kiedy :P Quote
Jaga. Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 dzięki : moja panna nieśmiała ale jakbyś ją wzięła na rączki to by siedziała i dawała buziaczki, ona taka mało wylewna jest jak jej ktoś nie zaczepi ;) ale myślę że się rozkręci wraz z następnymi wystawami zdjęcia cudo! :loveu: byłaś i żadnej z panien nie zabrałaś? podziwiam :evil_lol: Quote
Cienka Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 Hejo jestem w końcu trochę się ogarnęłam i czekam na więcej fotek Quote
jamnicze Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 Porównanie :) https://lh6.googleusercontent.com/-45vPpPmoUZk/Te-dId-FhBI/AAAAAAAAOaw/K5xVVCRERzE/DSC_1500%252520%2525281%252529.jpg Quote
Pusiakowa Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 Nie wierzę, tu są zdjęcia! :diabloti: https://lh4.googleusercontent.com/-0kCzJCv_BA0/Te4CZTGw_1I/AAAAAAAAOZs/D7bl_7P7N3Q/DSC_1547.jpg :loveu::loveu::loveu: Quote
Iza. Posted June 15, 2011 Author Posted June 15, 2011 [quote name='Jaga.']dzięki : moja panna nieśmiała ale jakbyś ją wzięła na rączki to by siedziała i dawała buziaczki, ona taka mało wylewna jest jak jej ktoś nie zaczepi ;) ale myślę że się rozkręci wraz z następnymi wystawami zdjęcia cudo! :loveu: byłaś i żadnej z panien nie zabrałaś? podziwiam :evil_lol: Noo to następnym razem na pewno wezmę ją na rączki, kiedy i gdzie się teraz widzimy ? :cool3: My mieliśmy być w Olsztynie i Warszawie, ale rezygnujemy :shake: [quote name='Cienka']Hejo jestem w końcu trochę się ogarnęłam i czekam na więcej fotek Oooo heeej, dawno Cię nie widziałam :eviltong: [quote name='jamnicze']Porównanie :) https://lh6.googleusercontent.com/-45vPpPmoUZk/Te-dId-FhBI/AAAAAAAAOaw/K5xVVCRERzE/DSC_1500%252520%2525281%252529.jpg Łyse i owłosione, tak różne a jednocześnie tak podobne ;) [quote name='kaskaSz']fajne kudłacze :) Oj kudłaczy to za bardzo nie było, tylko łysole i mój Buenos, a no i jeszcze mały szczeniak Emilio ;) [quote name='Pusiakowa']Nie wierzę, tu są zdjęcia! :diabloti: https://lh4.googleusercontent.com/-0kCzJCv_BA0/Te4CZTGw_1I/AAAAAAAAOZs/D7bl_7P7N3Q/DSC_1547.jpg :loveu::loveu::loveu: Nie musisz wierzyć :diabloti: Troszkę mnie tu nie było ;) W weekend była u mnie Iza od Bobika, a w niedziele rozchorował mi się Buenosek więc nawet nie miałam jak wchodzić za bardzo. Buenos znów ma problemu z brzuszkiem, zaczęło się od biegunki, później z biegunce pojawiła się krew. Dostał leki doustne i myślałam, że wszystko już ok, ale niestety wczoraj miał nawrót i dostaje bolesne zastrzyki :-( Jest przeraźliwie chudy :shake: Quote
Kosmaty Gałganek Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 http://i1104.photobucket.com/albums/h339/paulinkax89/Dogs/DSC07983.jpg?t=1306177094 [FONT="Comic Sans MS"]Ale fajne to zdjęcie :lol: [/FONT] Buenos znów ma problemu z brzuszkiem, zaczęło się od biegunki, później z biegunce pojawiła się krew. Dostał leki doustne i myślałam, że wszystko już ok, ale niestety wczoraj miał nawrót i dostaje bolesne zastrzyki Jest przeraźliwie chudy [FONT="Comic Sans MS"]Biedaczek ... a wiadomo co dokładnie mu jest?[/FONT] Quote
Asiaczek Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 Jej, dlaczego Iza. nic nie pisze...?!?!?! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 Asiaczek napisał(a):Jej, dlaczego Iza. nic nie pisze...?!?!?! Pzdr. Co się dzieje....?!?!?! Pzdr. Quote
Iza. Posted June 24, 2011 Author Posted June 24, 2011 Kochani, z Buenoskiem ok. Ale teraz niestety nie mam dostępu do internetu, odezwę się jak już będę miała sieć ;) Quote
Recommended Posts