Jump to content
Dogomania

Buenos i Luna - grzywek pp i prawie niuf ; ))

Recommended Posts

Posted

[quote name='dianusia921']hej :)

dawno tu nie byłam,naszło mnie na przeglądanie dawniejszych stron i fajne cudeńka tam znalazłam na fotkach ;)

http://lh5.ggpht.com/_mDZf8cxjZKk/StbC67CfVdI/AAAAAAAAGv8/edtKCsq7I4Q/s512/DSC_7311.JPG jaki słodki maluch z niego był :loveu: i te uszka cudne :loveu::loveu::loveu:

http://lh6.ggpht.com/_4WRmliOAze0/TFvfGRmZyTI/AAAAAAAAM0A/QirxD7JG5I4/DSCF2511.JPG super fotka ! zad do góry i zaciesz na mordce :evil_lol:

https://lh5.googleusercontent.com/_4WRmliOAze0/TbWWnJ3TEHI/AAAAAAAAOOw/gcLzkJ6o2c8/s512/DSCF4129.JPG jaki przystojniak :)

A tak po za tym to jak matura ?

Pozdrawiamy :lol:

Że też chciał Ci się przeglądać :P
Matura w miarę ok, a jak u Ciebie ? :razz:

[quote name='Asiaczek']Brawo!!!!!!
Odpocznij i nabierz sił do tego następnego czwartku:)

Pzdr.

Asiu dla Ciebie, fotki Belluszki ;)

• Replies 6.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Asiaczek']Jestem pod wrażeniem, jak piekny może być KOT:)
https://lh5.googleusercontent.com/_4WRmliOAze0/TVaXlacJK7I/AAAAAAAAN74/Ilwy_VtRwMM/DSCF3878.JPG

To chyba koci ideał:)

Pzdr.

Śliczna jest, to fakt, ale do ideału to je daleko :lol:
Ostatnio nasikała mojej mamie do torby :evil_lol:

[quote name='mychaaaaa']https://lh5.googleusercontent.com/_4WRmliOAze0/TVaXlacJK7I/AAAAAAAAN74/Ilwy_VtRwMM/DSCF3878.JPG o tutaj jak na kota ładnie wygląda :diabloti:

hahaha to niesamowity komplement, dobrze wiem jak kochasz kotki :evil_lol:

Posted

Aysel napisał(a):
Izaaa!
Chcesz surowiznę dla Buenosa (BARF primexowy)?
Szukam osób do wspólnego zamówienia :D
Przekaż dalej ;)

Chceee! Czytałam właśnie na wątku białostockim :cool3:
Wzięłabym trochę na spróbowanie baardzo chętnie :p

Posted

To ja się będę do Ciebie odzywać :)
Dystrybutor pewnie za jakiś miesiąc zawita do Białego - przynajmniej w Kameleonie mówili, że za miesiąc znów zamówią, więc zbieramy się w kupę ;)

Posted

Aysel napisał(a):
To ja się będę do Ciebie odzywać :)
Dystrybutor pewnie za jakiś miesiąc zawita do Białego - przynajmniej w Kameleonie mówili, że za miesiąc znów zamówią, więc zbieramy się w kupę ;)

Ok, ok to czekam na jakiś sygnał :cool3:
A powiedz jak dużo zjadają tego Twoje dziewczynki ?

Posted

Na dwie to idzie 60g mięcha z kośćmi dziennie. (Eni waży 2,5 kg a Desi 2,1 kg (w porywach 2,2kg))
Czyli jedna = 30g mięsa z kośćmi na dzień + daję świeżą papkę warzywno-owocową/nabiał/podroby na wieczór (podrobów i innych pierdół daję ok. 20 g (daję więcej, dwadzieścia gramów to jest w menu, ale się nie stosuję :D)).

Na początku przez 3-4 dni do tygodnia podajesz same żołądki wołowe, żeby to się wszystko unormowało po suchym/gotowanym (zupełnie inne flory bakteryjne itp. - jak przestawisz od razu na surowiznę do będzie sraczka). Potem już te normalne dawki wyliczone na kalkulatorze barf ;) (2-4% m.c)

Posted

Aysel napisał(a):
Na dwie to idzie 60g mięcha z kośćmi dziennie. (Eni waży 2,5 kg a Desi 2,1 kg (w porywach 2,2kg))
Czyli jedna = 30g mięsa z kośćmi na dzień + daję świeżą papkę warzywno-owocową/nabiał/podroby na wieczór (podrobów i innych pierdół daję ok. 20 g (daję więcej, dwadzieścia gramów to jest w menu, ale się nie stosuję :D)).

Na początku przez 3-4 dni do tygodnia podajesz same żołądki wołowe, żeby to się wszystko unormowało po suchym/gotowanym (zupełnie inne flory bakteryjne itp. - jak przestawisz od razu na surowiznę do będzie sraczka). Potem już te normalne dawki wyliczone na kalkulatorze barf ;) (2-4% m.c)

Ooo to niedużo, myślałam że jakoś więcej ;)

Dzięki za info. Mam nadzieje, że Buenos się przekona. Generalnie chłopak za surowizną nie przepada, ale takie mrożonki byłby zdecydowanie wygodniejsze od gotowania ;)

Posted

Ale moje też nie chciały jeść jak wcześniej mieliłam sama mięso z kurczaka.
One czystego mięsa w ogóle nie chciały.
To chyba kwestia stopniowego przestawiania i tego, że ten primexowy barf w torbach to ma kości zmiażdżone, więc mogą sobie pogryźć (kostki mają mięso zmielone na pył;)).
Żołądki wołowe są fuuuj, dlatego psy tak to żrą ;)

Posted

ach Bella kicia :loveu: i te jej oczy :loveu:

gratki za angielski ;) ja jak zdawałam to mnie siłą musieli do sali wrzucać hahahha a zdałam i to na 3

Posted

agnethka napisał(a):
przyszłam zobaczyć, czy Iza się ogarnia?
ale widzę, że Iza się nie ogarnia :D

Ogarnie się, ogarnia, już zdjęcia się ładują i zaraz do ciebie pójdą :razz:

Sylwia K napisał(a):
prześliczny:loveu:

dzięki :loveu: