Iza. Posted May 2, 2011 Author Posted May 2, 2011 Ja powtarzam do maturki, a brudny mop śpi w moim łóżku :evil_lol: EDIT: Proszę się nie śmiać z mojej pościeli. :evil_lol: Quote
Pusiakowa Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 [quote name='Iza.'] Martyna?!!! OMG!! Nie wierzę!! Jam Ci Martyna, jam Ci! :evil_lol::evil_lol: https://lh6.googleusercontent.com/_4WRmliOAze0/Tb8Gt2pPi-I/AAAAAAAAOR0/_ne3uDshwWA/DSCF4287.JPG to to nawet psa nie przypomina :diabloti: Quote
Iza. Posted May 2, 2011 Author Posted May 2, 2011 [quote name='Pusiakowa']Jam Ci Martyna, jam Ci! :evil_lol::evil_lol: https://lh6.googleusercontent.com/_4WRmliOAze0/Tb8Gt2pPi-I/AAAAAAAAOR0/_ne3uDshwWA/DSCF4287.JPG to to nawet psa nie przypomina :diabloti: Bo to nie pies, to grzywacz! :diabloti: Quote
Pusiakowa Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 [quote name='Iza.']Bo to nie pies, to grzywacz! :diabloti:[/QUOTE] To futro na łóżku? :diabloti: Quote
Iza. Posted May 2, 2011 Author Posted May 2, 2011 [quote name='Pusiakowa']To futro na łóżku? :diabloti:[/QUOTE] Pfff to nie samo futro :P Quote
Pusiakowa Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 [quote name='Iza.']Pfff to nie samo futro :P[/QUOTE] Oj tam, ma cztery kończyny, uszy, oczy, nos i takie tam szczegóły a Ty się czepiasz. :diabloti: Quote
Iza. Posted May 2, 2011 Author Posted May 2, 2011 [quote name='Pusiakowa']Oj tam, ma cztery kończyny, uszy, oczy, nos i takie tam szczegóły a Ty się czepiasz. :diabloti:[/QUOTE] Wytłumacz mi, moja droga, co skłoniło Cię do powrotu na dogo ? :diabloti: Quote
Pusiakowa Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 [quote name='Iza.']Wytłumacz mi, moja droga, co skłoniło Cię do powrotu na dogo ? :diabloti:[/QUOTE] Nuda. :D i wkurzanie Ciebie :diabloti: . A co już masz mnie dość? :evil_lol: Quote
bety Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 https://lh6.googleusercontent.com/_4WRmliOAze0/TbWaS2aF8gI/AAAAAAAAOPI/ndzbD5neoLU/s512/DSCF4136.JPG Cudo :) Pzdr Quote
Pusiakowa Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 [quote name='Izabela124.']Dawaj fotki Buenoska, Luny i Belli :D[/QUOTE] Wierzysz w cuda? :diabloti: Quote
Izabela124. Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 [quote name='Pusiakowa']Wierzysz w cuda? :diabloti:[/QUOTE] Raczej nie ha ha :D Quote
*anusia&ajlu* Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 [quote name='Iza.']Ja powtarzam do maturki, a brudny mop śpi w moim łóżku :evil_lol: https://lh6.googleusercontent.com/_4WRmliOAze0/Tb8Gt2pPi-I/AAAAAAAAOR0/_ne3uDshwWA/DSCF4287.JPG EDIT: Proszę się nie śmiać z mojej pościeli. :evil_lol: 3mam mocno kciuki za mature!!!! Buenos :loveu: różofffa :evil_lol: Quote
Iza. Posted May 3, 2011 Author Posted May 3, 2011 [quote name='Pusiakowa']Nuda. :D i wkurzanie Ciebie :diabloti: . A co już masz mnie dość? :evil_lol: Tak, nara :diabloti: [quote name='bety']https://lh6.googleusercontent.com/_4WRmliOAze0/TbWaS2aF8gI/AAAAAAAAOPI/ndzbD5neoLU/s512/DSCF4136.JPG Cudo :) Pzdr :loveu::loveu: [quote name='Czarnulka']Śliczny Białas ;d . ;] Pozdraiwmay z Lunką ;d My też pozdrawiamy! [quote name='Izabela124.']Dawaj fotki Buenoska, Luny i Belli :D [quote name='Pusiakowa']Wierzysz w cuda? :diabloti: [quote name='Izabela124.']Raczej nie ha ha :D Fotki po 19 maja :diabloti: [quote name='*anusia&ajlu*']3mam mocno kciuki za mature!!!! Buenos :loveu: różofffa :evil_lol: :loveu::loveu: A na pościeli bohaterzy high school musical :evil_lol::evil_lol: Quote
*anusia&ajlu* Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 [quote name='Iza.']:loveu::loveu: A na pościeli bohaterzy high school musical :evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] buhahaha, fanka? :diabloti: Quote
Izabela124. Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Ty ostatnio jakaś chora się zrobiłaś :P Dawaj natychmiast zdjęcia! Quote
Pusiakowa Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 [quote name='Izabela124.']Ty ostatnio jakaś chora się zrobiłaś :P Dawaj natychmiast zdjęcia![/QUOTE] Ostatnio? :diabloti: Izaaa, nie wyganiaj mnie :( Quote
Iza. Posted May 3, 2011 Author Posted May 3, 2011 [quote name='*anusia&ajlu*']buhahaha, fanka? :diabloti:[/QUOTE] Taa ogromna :evil_lol: Taki zarcik mojej mamy :evil_lol: [quote name='Izabela124.']Ty ostatnio jakaś chora się zrobiłaś :P Dawaj natychmiast zdjęcia![/QUOTE] Dlaczego chora ? :-( [quote name='Pusiakowa']Ostatnio? :diabloti: Izaaa, nie wyganiaj mnie :([/QUOTE] Ja Ciebie ? Nie miałbym serca Cię wygonić!! :loveu::loveu::evil_lol: Quote
Izabela124. Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 [quote name='Pusiakowa']Ostatnio? :diabloti: Izaaa, nie wyganiaj mnie :([/QUOTE]ha ha chciałam być miła wobec Izy :D Quote
Iza. Posted May 3, 2011 Author Posted May 3, 2011 [quote name='Izabela124.']ha ha chciałam być miła wobec Izy :D[/QUOTE] Jaka Ty miła :loveu: Quote
Cienka Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 [quote name='Iza.']Ja widzę jakie życie towarzyskie prowadzą moi rodzice i uważam że bawić się trzeba całe zycie, oby z umiarem :razz: [/QUOTE] Musi być z umiarem bo najczęściej dzieci też są i patrzą na to Quote
Iza. Posted May 3, 2011 Author Posted May 3, 2011 [quote name='Cienka']Musi być z umiarem bo najczęściej dzieci też są i patrzą na to[/QUOTE] Przez najbliższe 10 lat, dzieci mieć nie planuję :P Quote
Iza. Posted May 3, 2011 Author Posted May 3, 2011 [quote name='Izabela124.']Zawsze jestem miła :)[/QUOTE] hahahahaha Quote
Recommended Posts