Jump to content
Dogomania

Buenos i Luna - grzywek pp i prawie niuf ; ))

Recommended Posts

• Replies 6.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jamnicze napisał(a):
Matma jest fajna :)

W którym miejscu - że się tak zapytam? :diabloti:
To tak jakby stwierdzić, że - o z grozo - fizyka jest fajna :-?
dla mnie obie te dziedziny to czarna magia :shake: dlatego studiuję na polibudzie :diabloti:

Posted

No i fajny sposób wybrałaś coby zgłębić te kierunki ;)

Ja po mat-fizie jestem, chociaż fiza nie za bardzo mnie pociąga, za to matma :). Dla rozrywki lubiłam sobie zadanka z algebry wymyślać i rozwiązywać (no, może całkiem normalna to ja nie jestem :evil_lol:)

Posted

jamnicze napisał(a):
No i fajny sposób wybrałaś coby zgłębić te kierunki ;)
Ja po mat-fizie jestem, chociaż fiza nie za bardzo mnie pociąga, za to matma :). Dla rozrywki lubiłam sobie zadanka z algebry wymyślać i rozwiązywać (no, może całkiem normalna to ja nie jestem :evil_lol:)

jamnicze - przerażasz mnie...;)

Pzdr.

Posted

Hej;)

Co do matmy na maturze to moim zdaniem jest baardzo elementarna i trzeba się postarać żeby jej nie zdać:lol:
Ja byłam pierwszym rocznikiem obowiązkowej matmy i pomimo, że byłam w humanie cała moja klasa matmę zdała i to bardzo dobrze;) Także nie martw się na zapas. Tak na prawdę to co to matma poznałam dopiero na studiach :evil_lol:

Biologia jest fajna jednak bardzo niewdzięczna na maturze bo bardzo łatwo nie trafić w klucz odpowiedzi:roll:

Matura nie jest taka straszna jednak dopiero po fakcie sie to dostrzega:evil_lol:

A gdzie planujesz na studia iść jeśli można zapytać ??

Posted

[FONT="Georgia"]Zgadzam się z Mimi co do matury z biologii...jest to dosyć ciężki kawałek chleba. U mnie w szkole wybrało ten przedmiot ok. 30 osób...byłam jednym z tych wybrańców :cool3: Na próbnej maturze byłam najlepsza ze wszystkich ale nie ma się co szczycić bo zaliczyłam na niecałe 40% więc poziom po prostu żenujący ale później nawet babka z biologii mówiła że dość ciężka była próbna.
Niestety nie podchodziłam do rzeczywistej matury więc nie wiem jak to wyglądało później z tą biologią.
A matmy mój rok nie musiał pisać jako ostatni :diabloti:
[/FONT]

Posted

[quote name='Unbelievable']hie hie hie, a ja zdaję matmę na rozszerzeniu :diabloti:

Nooo podziwiam :crazyeye:

[quote name='Cienka'][FONT=Tahoma]To ja was zabije. Byłam przedostatnim rokiem piszącym starą maturę. I z własnej nieprzymuszonej woli pisałam matematykę. A by było jeszcze dramatyczniej na ustny wzięłam sobie Historię Sztuki. [/FONT]

[quote name='agaciaaa']A ja byłam pierwszym rokiem piszącym nową maturę i też z własnej nieprzymuszonej woli pisałam matematykę (byłam w klasie mat-inf) :lol:

Iza ucałuj zwierzaki ode mnie :loveu:

A no bo widzicie pisanie matmy z własnej woli to zupełnie co innego niż z przymusu :diabloti:

Agacia, ucałowane :loveu:

[quote name='*anusia&ajlu*']
Iza jest ladna pogoda, sloneczko swieci, czekamy na fotki Buenoska i Luny :loveu:

Aparat leży rozładowany od jakiś 2 miesięcy :evil_lol:

[quote name='*anusia&ajlu*']ucz sie ucz :evil_lol:
ja juz zakonczylam swoja edukacje, nienawidze sie uczyc ;) i za to pracuje w niedziele.....

Pracowanie w niedziele nie jest złe :eviltong:

[quote name='jamnicze']Matma jest fajna :)

Hahahahaha chciałbym kiedyś tak powiedzieć :evil_lol:

[quote name='Asiaczek']jamnicze - przerażasz mnie...;)

Pzdr.

Mnie też!

[quote name='mimi_91']Hej;)

Co do matmy na maturze to moim zdaniem jest baardzo elementarna i trzeba się postarać żeby jej nie zdać:lol:
Ja byłam pierwszym rocznikiem obowiązkowej matmy i pomimo, że byłam w humanie cała moja klasa matmę zdała i to bardzo dobrze;) Także nie martw się na zapas. Tak na prawdę to co to matma poznałam dopiero na studiach :evil_lol:

Biologia jest fajna jednak bardzo niewdzięczna na maturze bo bardzo łatwo nie trafić w klucz odpowiedzi:roll:

Matura nie jest taka straszna jednak dopiero po fakcie sie to dostrzega:evil_lol:

A gdzie planujesz na studia iść jeśli można zapytać ??

Strasznie nas straszą w szkole tą matmą, wcześniej się nie przejmowałam aż tak, ale wiesz ta presja nie wpływa z zbyt dobrze i człowiek pierd*lca dostaje :eviltong:

A no niestety klucz bywa okropny, nie raz przekonałam się na próbnych :shake:

Nie mam wybranego ostatecznie kierunku, ale na szczęście po biologii mam duże pole manewru. Myślę o dietetyce albo fizjoterapii ;)

[quote name='jonQuilla'][FONT="Georgia"]Zgadzam się z Mimi co do matury z biologii...jest to dosyć ciężki kawałek chleba. U mnie w szkole wybrało ten przedmiot ok. 30 osób...byłam jednym z tych wybrańców :cool3: Na próbnej maturze byłam najlepsza ze wszystkich ale nie ma się co szczycić bo zaliczyłam na niecałe 40% więc poziom po prostu żenujący ale później nawet babka z biologii mówiła że dość ciężka była próbna.
Niestety nie podchodziłam do rzeczywistej matury więc nie wiem jak to wyglądało później z tą biologią.
A matmy mój rok nie musiał pisać jako ostatni :diabloti:
[/FONT]

A no często tak bywa, że próbna jest trudna żeby się uczniowie nie cieszyli że dobrze im poszło hahaha :evil_lol:
Czemu nie podchodziłaś do matury ? :eviltong:
OMG! Jak ja Ci zazdroszczę! :shake::evil_lol:

Posted

[quote name='Iza.']
Czemu nie podchodziłaś do matury ? :eviltong:

[FONT="Georgia"]Polonistka powiedziała że jak podejdę do matury to mi nieklasyfikowanie wstawi. Moim zdaniem nie miałam aż tyle nieusprawiedliwionych godzin ale wolałam się nie spierać bo pewności nie miałam a gdyby wyszło na jej to by był całkowity klops.
Tak więc zrezygnowałam dobrowolnie z matury i tym samym skończyłam szkołę. Miałam i tak sporego farta bo mój wychowawca wstawił się za mną na końcowej radzie i wybłagał dwójkę dla mnie, cztery pozostałe osoby z mojej klasy i tak miały komisyjny bo powstawiała jedynki. Mimo wszystko to lepsza opcja niż nieklasyfikowanie.
[/FONT]

Posted

A przez wszystkie szczeble edukacji wmawia się nam, że nauczyciele nie praktykują czegoś takiego jak uwzięcie (cholera chyba dobrze odmieniałam) się na kimś za nic. A prawda jest zgoła inna.

Posted

Asiaczek napisał(a):
OK, usprawiedliwienie przyjęte:)
Na przeprosiny poproszę jakieś ciekawe foteczki Belli:)

pzdr.

Belluni nie mam niestety, dopiero dziś aparat odgruzowałam i mam tylko kilka fot z dzisiejszego spacerku ;)
Belle zrobić mogę jutro :razz: