Asiaczek Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Matko, jakis młody człowiek przyciska do ściany Bellunie.... Ratunku! https://lh5.googleusercontent.com/_4WRmliOAze0/TVaXwbcVyLI/AAAAAAAAN9A/gCiMH1ynkbQ/DSCF3913.JPG Pzdr. Quote
mychaaaaa Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Iza, znów się opie*dzielasz z fotami :cool3: co to ma być?! Quote
jamnicze Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Ale fajna komitywa :) https://lh6.googleusercontent.com/_4WRmliOAze0/TVaXzf5qYlI/AAAAAAAAN9Y/DhcbAVq5KXY/DSCF3918.JPG Eeeeeee ... nikt nie patrzy to mogę se pacnąĆ łapą w ten biały pompon https://lh3.googleusercontent.com/_4WRmliOAze0/TVaXs4vFvMI/AAAAAAAAN8s/5eb7QNl4JxE/DSCF3902.JPG Quote
Izabela124. Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 Iza daj zdjęcia Buenosika, Luny i belli :D Quote
Jaga. Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 o jakie ładne fotki :) Bella i Buenio śliczni Quote
Asiaczek Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Ooooo, tyle czasu i nic? Żadnej info, żadnej fotki...? Pzdr. Quote
mychaaaaa Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Asiaczek napisał(a):Ooooo, tyle czasu i nic? Żadnej info, żadnej fotki...? Ta galeria umarła :eviltong: Iza jest okropna :placz: nadal chowa Buenoska Quote
Asiaczek Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Ciekawe, dlaczego nie chce nam pokazać ani Buenoska, ani Luny ani Belli...? pzdr. Quote
mychaaaaa Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Jaga. napisał(a):ufarbowała wszystkie :diabloti: Też tak uważam :evil_lol: Quote
*anusia&ajlu* Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 juz za miesiac? ale szybko.... juz zaczynam 3mac kciuki :kciuki: i mizianko dla zwierzynca:loveu: Quote
Iza. Posted March 29, 2011 Author Posted March 29, 2011 *anusia&ajlu* napisał(a):juz za miesiac? ale szybko.... juz zaczynam 3mac kciuki :kciuki: i mizianko dla zwierzynca:loveu: bardzo szybko, sama nie wiem kiedy to minęło... Dzięki :loveu: Mizianko oczywiście przekażę! Quote
Iza. Posted March 29, 2011 Author Posted March 29, 2011 Kisses napisał(a):Co zdajesz? :D Biologię rozszerzenie, no i to co obowiązkowe czyli matmę, polski i angielski na podstawie. :razz: Quote
*anusia&ajlu* Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 o matko jakie przedmioty, biologie bym zdala, polski i angielski moze ale matma to kosmos :D Quote
Iza. Posted March 29, 2011 Author Posted March 29, 2011 *anusia&ajlu* napisał(a):o matko jakie przedmioty, biologie bym zdala, polski i angielski moze ale matma to kosmos :D dla mnie też kosmos! i boję się że nie zdam tej matmy :( Quote
Kisses Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Matma to zło w czystej postaci :angryy: Ja wiem tyle, ze angielski zdawać będę rozszerzony, polski jeszcze nie wiem, matme podstawową, dodatkowy.. dodatkowy to już jest angielski :lol: Ale myślę co jeszcze... Biologie zdajesz, nie znam Cie :shake: Quote
Iza. Posted March 29, 2011 Author Posted March 29, 2011 Kisses napisał(a):Matma to zło w czystej postaci :angryy: Ja wiem tyle, ze angielski zdawać będę rozszerzony, polski jeszcze nie wiem, matme podstawową, dodatkowy.. dodatkowy to już jest angielski :lol: Ale myślę co jeszcze... Biologie zdajesz, nie znam Cie :shake: Oooo tak matma to zło!! Kochana masz mnóstwo czasu, chciałbym być na Twoim miejscu haha :P Biologia jest fajna <3 Quote
Kisses Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Iza. napisał(a):Oooo tak matma to zło!! Kochana masz mnóstwo czasu, chciałbym być na Twoim miejscu haha :P Biologia jest fajna <3 Powiedz to mojej Renatce vel. Sauron. Ostatnio złapałam pałe, bo 'nie odpowiedziałam satyswakcjonująco na pierwsze pytanie' :shake: Ponińmy, że miałam wszystko 3 lekcje wyuczone, ale zabrakło jakiegoś tam słówka :p A jestem poziom podstawowy. Quote
*anusia&ajlu* Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 ooo Kisses kujonko :evil_lol: wszystko rozszerzone, wow ale powodzenia....az mnie glowa boli jak pomysle o nauce, to dobrze ze mam to wszystko za soba :D Iza dasz se rade :) Quote
Iza. Posted March 29, 2011 Author Posted March 29, 2011 Kisses napisał(a):Powiedz to mojej Renatce vel. Sauron. Ostatnio złapałam pałe, bo 'nie odpowiedziałam satyswakcjonująco na pierwsze pytanie' :shake: Ponińmy, że miałam wszystko 3 lekcje wyuczone, ale zabrakło jakiegoś tam słówka :p A jestem poziom podstawowy. A no bo biologia taka jest albo się ją kocha albo nienawidzi hahaha :P Quote
Iza. Posted March 29, 2011 Author Posted March 29, 2011 *anusia&ajlu* napisał(a):ooo Kisses kujonko :evil_lol: wszystko rozszerzone, wow ale powodzenia....az mnie glowa boli jak pomysle o nauce, to dobrze ze mam to wszystko za soba :D Iza dasz se rade :) Marzę by mieć to już za sobą i waaaaakacje :loveu: Quote
Recommended Posts