Iza. Posted January 26, 2011 Author Posted January 26, 2011 Jaga. napisał(a)::diabloti: buahahahaha dobra jest :diabloti: kotka mojej kuzynki załatwiała się tylko i wyłącznie do wanny... a jak łazienkę zamknęli to na łóżko babci :diabloti: konto na fv mam - Pucca Grucca :D U mnie kiedyś kot załatwiał się pod wannę, mój ojciec nienawidził go za to haha Cienka napisał(a):Ja też chce zobaczyć nawet masz mnie w znajomych na FB chce linka już teraz natychmiast:placz: Wstawiam na dogo :p Izabela124. napisał(a):Czekam na zdjęcia :D Ja tez czekam na te od fotografa haha Asiaczek napisał(a):A da sie jakoś zastawić to miejsce, gdzie się załątwia..? Może warto kupić odstraszacze dla kotów do pomieszczeń...? Trzeba nimi pryskac 2-4 razy dziennie. Nie sa jakoś masakrycznie drogie... Baw się cudownie! Pzdr. No waśnie zastawić się nie da, ona się tam przeciska przy samej ścianie. mychaaaaa napisał(a):U nas przy Oliwku odstraszacze nie pomagały. Próbowaliśmy różnych metod i jedyne, co podziałało, to odświeżacze cytrynowe w puszce. Można kupić w Auchan w dziale z odświeżaczami do samochodów. Taki odświeżacz wygląda jak konserwa - jest w puszce, kosztuje ok 4zł. Otwierasz puszkę, nakładasz specjalną kratkę i stawiasz w miejscu, gdzie kot ma nie wchodzić. Ten odświeżacz wali cytrynami aż niedobrze :eviltong: i Oliwek przestał u nas pod łóżkiem kupę robić dzięki niemu :lol: Asiaczek napisał(a):O, to może coś takiego, o czym pisze mychaaaaa...? Pzdr. Spróbujemy tego, nie mam pojęcia dlaczego upodobało sobie właśnie to miejsce... *anusia&ajlu* napisał(a):a u mnie za to pomogla druga kuweta, w jednej robi siii, a w drugiej q.. ;) ;) ej a ja nie mam konta na FB i domagam sie tu fotek :D Eeee kuweta w salonie jakoś mi się nie uśmiecha haha Asiaczek napisał(a):To tez jakis sposób, ale wydaje mi się, że tutaj raczej chodzi o wyeliminowanie załatwiania się w tym miejscu. A jak będzie stała kuweta, to kicior i tak tam będzie chodził. Tak więc - raczej odstraszacze i inne takie... Pzdr. Dokładnie o to chodzi. Dada napisał(a):Ale fajne puffowe spotkanie. Skoro łysych brakuje, to ja się muszę wprosić :] Aga koniecznie! Ja tego Twojego najmłodszego jeszcze nie widziałam! Syn mi się wpychał do fotki, musiałam wziąc ;) Quote
mychaaaaa Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 http://lh4.ggpht.com/_4WRmliOAze0/TT_pzhcy3XI/AAAAAAAAN2Y/vB7gFcJzBN0/s512/DSCF3772.JPG Oooo jak elegancko ;) pies jako modny dodatek hihihi :lol: Quote
Iza. Posted January 26, 2011 Author Posted January 26, 2011 mychaaaaa napisał(a):http://lh4.ggpht.com/_4WRmliOAze0/TT_pzhcy3XI/AAAAAAAAN2Y/vB7gFcJzBN0/s512/DSCF3772.JPG Oooo jak elegancko ;) pies jako modny dodatek hihihi :lol: Szkoda ze taki brudny ten dodatek hahaha Quote
mychaaaaa Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Bella śliczna jesteś. A dodatek - fakt - mógłby być czystszy :lol: Ale za to pasuje do srebrnej sukienki :lol: Quote
Iza. Posted January 26, 2011 Author Posted January 26, 2011 Izabela124. napisał(a):Ślicznie wyglądałaś :) Teraz czas na obiecane zdjęcie "po" :D na fejsie zobacz tam juz jest prawie po :P Quote
Izabela124. Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Ślicznie wyglądałaś :) Teraz czas na obiecane zdjęcie "po" :D Quote
Iza. Posted January 26, 2011 Author Posted January 26, 2011 hahaha no tak prawie tak szary jak sukienka :evil_lol: Quote
Iza. Posted January 26, 2011 Author Posted January 26, 2011 Izabela124. napisał(a):Ślicznie wyglądałaś :) Teraz czas na obiecane zdjęcie "po" :D na fejsie zobacz tam juz jest prawie po :P Quote
mychaaaaa Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Iza. napisał(a):hahaha no tak prawie tak szary jak sukienka :evil_lol: Jakbyś jeszcze brokatem posypała, pasowałby idealnie ;) ba! zlałby się z kiecą :eviltong: Quote
Izabela124. Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Iza. napisał(a):na fejsie zobacz tam juz jest prawie po :PA gdzie mam je zobaczyć? Bo w Twojej galerii nie ma albo ja ślepa jestem :P Quote
Iza. Posted January 26, 2011 Author Posted January 26, 2011 http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs1360.snc4/163263_188439097852217_100000583854667_597955_2060331_n.jpg Quote
Izabela124. Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Iza. napisał(a):http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs1360.snc4/163263_188439097852217_100000583854667_597955_2060331_n.jpgAż dziwne, że się dobrze trzymasz :evil_lol: Quote
Iza. Posted January 26, 2011 Author Posted January 26, 2011 Izabela124. napisał(a):Aż dziwne, że się dobrze trzymasz :evil_lol: byłam trzeźwa całą imprezę :P Quote
Izabela124. Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Iza. napisał(a):byłam trzeźwa całą imprezę :PCoś nie chce mi się w to wierzyć :P Quote
Iza. Posted January 26, 2011 Author Posted January 26, 2011 Izabela124. napisał(a):Coś nie chce mi się w to wierzyć :P możesz się Kornelii zapytać :P Quote
*Agnieszka* Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Cześć Iza :multi:daaawno mnie u Ciebie nie było oj dawno ale za to zobacz co wypatrzyłam http://lh4.ggpht.com/_4WRmliOAze0/TT_pzhcy3XI/AAAAAAAAN2Y/vB7gFcJzBN0/s512/DSCF3772.JPG śliczna fotka:loveu: Quote
Izabela124. Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Iza. napisał(a):możesz się Kornelii zapytać :P Ona pewnie tak samo trzeźwa była jak i Ty :P Quote
Cienka Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Dobrze, że zdążyłaś wystawić bo jestem coraz bardziej chora i nie wiem czy się nie przekręcę z mojego rocznika już żaden pies nie żyje. No i mam zaćmienie nie dopisałam, ze sukienka bardzo mnie się podoba :) Quote
*anusia&ajlu* Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 ladniutka kiecka :loveu: wpadnij na wystawe w takiej to wszystko zgarniesz :D :evil_lol: Quote
mychaaaaa Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 *anusia&ajlu* napisał(a):ladniutka kiecka :loveu: wpadnij na wystawe w takiej to wszystko zgarniesz :D :evil_lol: I koniecznie z Buenosem pod kolor sukienki - wszystkie nagrody Twoje :grin: I zmienią mu w papierach kolor na 'srebrny' hihihi :lol: Quote
Iza. Posted January 27, 2011 Author Posted January 27, 2011 agamewa napisał(a):Cześć Iza :multi:daaawno mnie u Ciebie nie było oj dawno ale za to zobacz co wypatrzyłam http://lh4.ggpht.com/_4WRmliOAze0/TT_pzhcy3XI/AAAAAAAAN2Y/vB7gFcJzBN0/s512/DSCF3772.JPG śliczna fotka:loveu: Heeeej Aga! Dziękuję :loveu: Izabela124. napisał(a):Ona pewnie tak samo trzeźwa była jak i Ty :P Taaaaa :P Cienka napisał(a):Dobrze, że zdążyłaś wystawić bo jestem coraz bardziej chora i nie wiem czy się nie przekręcę z mojego rocznika już żaden pies nie żyje. No i mam zaćmienie nie dopisałam, ze sukienka bardzo mnie się podoba :) Ajjj to zdrowiej w końcu, ile można chorować! Dzięki ;) *anusia&ajlu* napisał(a):ladniutka kiecka :loveu: wpadnij na wystawe w takiej to wszystko zgarniesz :D :evil_lol: Hahahahah ta sukienka to porażka, non stop musiałam ją poprawiać, bo stanik mi wyłaził :evil_lol: mychaaaaa napisał(a):I koniecznie z Buenosem pod kolor sukienki - wszystkie nagrody Twoje :grin: I zmienią mu w papierach kolor na 'srebrny' hihihi :lol: Spaaadaj, a Buenos już nie jest pod kolor sukienki, wyprany specjalnie na spacerek haha Quote
Cienka Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Iza. napisał(a):Heeeej Ajjj to zdrowiej w końcu, ile można chorować! Dzięki ;) Hahahahah ta sukienka to porażka, non stop musiałam ją poprawiać, bo stanik mi wyłaził :evil_lol: [FONT=Tahoma]Z chorobami jak życiem zawsze musi być constans. Ja jako dziecko praktycznie nie chorowałam więc teraz mi się to czkawką odbija.[/FONT] [FONT=Tahoma] [/FONT] [FONT=Tahoma]A jeśli chodzi o sukienkę to jest taki stary indiański sposób bierzesz igłę z nitką i przyszywasz sukienkę do stanika i masz spokój nic się nie przesuwa. Tylko potem trzeba pamiętać by się odpruć przed zdjęciem sukienki. I mówię całkiem poważnie ja tak zawsze robie :lol:[/FONT] Quote
psyja Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 wrrreszcie foty:loveu::loveu: haha na studniówke miałaś fajny dodatek! bardzo poręczny:diabloti: no i ładniutka sukienka:loveu: no i kurcze jak Wy się pierzecie na jutro to i ja chyba się w końcu za to wezme... a co! :evil_lol: Quote
Jaga. Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 nareszcie! ale superąckie fotki :loveu: fakt, powinnaś Buenosa posypać brokatem :D Quote
Recommended Posts