Iza. Posted January 22, 2011 Author Posted January 22, 2011 kaskaSz napisał(a):A ta kawiarnia to w Białymstoku tak? Mogę prosić o nazwę i ulicę? Może kiedyś się przyda :) Tak tak, w Białymstoku oczywiście. Kawiarnia Akcent ul. Rynek Kościuszki 17 Quote
psyja Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 nono wreszcie kochana do galerii zajrzałaś:eviltong: rzeczywiście chłopcy zachowywali się bardzo fajnie no i kawiarnia genialna, napewno będziemy stałymi gośćmi:) super że męczysz dzieciaka klikerem! z kicią nie wiem co doradzić, ja ze swoim kotem miałam MAAAAASE problemów, ale z sikaniem akurat jakoś nie Quote
Iza. Posted January 22, 2011 Author Posted January 22, 2011 psyja napisał(a):nono wreszcie kochana do galerii zajrzałaś:eviltong: rzeczywiście chłopcy zachowywali się bardzo fajnie no i kawiarnia genialna, napewno będziemy stałymi gośćmi:) super że męczysz dzieciaka klikerem! z kicią nie wiem co doradzić, ja ze swoim kotem miałam MAAAAASE problemów, ale z sikaniem akurat jakoś nie W końcu się zmobilizowałam :evil_lol: Mieliśmy dłuugą przerwę od klikera, ale już najwyższy czas wrócić :lol: Tylko że ona tam nie sika :diabloti: Quote
Izabela124. Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 Proszę zrobić słiiiiit focię przed studniówką, bo po to może być nieciekawa buhahaha Quote
Iza. Posted January 22, 2011 Author Posted January 22, 2011 Izabela124. napisał(a):Proszę zrobić słiiiiit focię przed studniówką, bo po to może być nieciekawa buhahaha specjalnie dla Ciebie zrobię przed i po :diabloti: Quote
Izabela124. Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 Iza. napisał(a):specjalnie dla Ciebie zrobię przed i po :diabloti:Trzymam za słowo :D Quote
Izabela124. Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 Iza. napisał(a):postaram się :P:) A tymczasem wstaw fotki Bobika, bo galeria mi obumiera :P Quote
Iza. Posted January 22, 2011 Author Posted January 22, 2011 8Izabela124. napisał(a)::) A tymczasem wstaw fotki Bobika, bo galeria mi obumiera :P Właśnie wychodzę, czekam tylko na Kornelię i Michała :diabloti: Quote
Izabela124. Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 Iza. napisał(a):8 Właśnie wychodzę, czekam tylko na Kornelię i Michała :diabloti:Jesteś okropna :( Quote
Iza. Posted January 23, 2011 Author Posted January 23, 2011 Izabela124. napisał(a):Jesteś okropna :( Dzięki :lol: Byłam na wiejskiej imprezie :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 Iza. napisał(a):Dzięki :lol: Byłam na wiejskiej imprezie :evil_lol:Wiejskie imprezy są najlepsze :D Quote
Iza. Posted January 23, 2011 Author Posted January 23, 2011 Izabela124. napisał(a):Wiejskie imprezy są najlepsze :D oj było smiesznie :evil_lol: Quote
Jaga. Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 opowiadaj jak było i daj choć jedną fotkę :diabloti: chcę zobaczyć sukienkę :loveu: aaaa Belli może postawić kuwetę za TV? :diabloti: Quote
Iza. Posted January 24, 2011 Author Posted January 24, 2011 Jaga. napisał(a):opowiadaj jak było i daj choć jedną fotkę :diabloti: chcę zobaczyć sukienkę :loveu: aaaa Belli może postawić kuwetę za TV? :diabloti: Masz konto na facebooku? to podeśle ci link do fotki, bo nie chce mi się wstawiać :P Świetny pomysł, to do zlewu tez musze wstawić, bo tam czasem sika :diabloti: Quote
Jaga. Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 :diabloti: buahahahaha dobra jest :diabloti: kotka mojej kuzynki załatwiała się tylko i wyłącznie do wanny... a jak łazienkę zamknęli to na łóżko babci :diabloti: konto na fv mam - Pucca Grucca :D Quote
Cienka Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Ja też chce zobaczyć nawet masz mnie w znajomych na FB chce linka już teraz natychmiast:placz: Quote
Asiaczek Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Iza. napisał(a): Mamy problem z Bellą, załatwia się za telewizorem, zupełnie nie wiem co z tym robić :shake: A da sie jakoś zastawić to miejsce, gdzie się załątwia..? Może warto kupić odstraszacze dla kotów do pomieszczeń...? Trzeba nimi pryskac 2-4 razy dziennie. Nie sa jakoś masakrycznie drogie... Baw się cudownie! Pzdr. Quote
mychaaaaa Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Asiaczek napisał(a):A da sie jakoś zastawić to miejsce, gdzie się załątwia..? Może warto kupić odstraszacze dla kotów do pomieszczeń...? Trzeba nimi pryskac 2-4 razy dziennie. Nie sa jakoś masakrycznie drogie.... U nas przy Oliwku odstraszacze nie pomagały. Próbowaliśmy różnych metod i jedyne, co podziałało, to odświeżacze cytrynowe w puszce. Można kupić w Auchan w dziale z odświeżaczami do samochodów. Taki odświeżacz wygląda jak konserwa - jest w puszce, kosztuje ok 4zł. Otwierasz puszkę, nakładasz specjalną kratkę i stawiasz w miejscu, gdzie kot ma nie wchodzić. Ten odświeżacz wali cytrynami aż niedobrze :eviltong: i Oliwek przestał u nas pod łóżkiem kupę robić dzięki niemu :lol: Quote
Asiaczek Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 O, to może coś takiego, o czym pisze mychaaaaa...? Pzdr. Quote
*anusia&ajlu* Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 a u mnie za to pomogla druga kuweta, w jednej robi siii, a w drugiej q.. ;) ;) ej a ja nie mam konta na FB i domagam sie tu fotek :D Quote
Asiaczek Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 To tez jakis sposób, ale wydaje mi się, że tutaj raczej chodzi o wyeliminowanie załatwiania się w tym miejscu. A jak będzie stała kuweta, to kicior i tak tam będzie chodził. Tak więc - raczej odstraszacze i inne takie... Pzdr. Quote
Dada Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Ale fajne puffowe spotkanie. Skoro łysych brakuje, to ja się muszę wprosić :] Quote
mychaaaaa Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 *anusia&ajlu* napisał(a):a u mnie za to pomogla druga kuweta, w jednej robi siii, a w drugiej q.. ;) ;) ej a ja nie mam konta na FB i domagam sie tu fotek :D No właśnie, Iza, nie każdy ma Twojego FB albo w ogóle nie ma fb ;) Quote
Recommended Posts