Izabela124. Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 Czarna_Owieczka napisał(a):pewnie ! :sweetCyb: ...jesteście jak takie stare dobre małżeństwo :loveu: :diabloti:Buhahaha tego to jeszcze o nas nikt nie powiedział :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
jamnicze Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 Wszystkiego dobrego w Nowym Roku :) Ależ on się ofutrzył na zimę :) http://lh5.ggpht.com/_4WRmliOAze0/TRnqwii9zaI/AAAAAAAANu8/jmDxj2OcePs/DSCF3699.JPG Quote
Asiaczek Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Hahaha, Iza. masz ofutrzonego Buenoska:) Pzdr. Quote
Jaga. Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Iza spóźnione ale jak to mówią lepszy rydzyk w garści niż... et cetera et cetera... ;) wszystkiego dobrego :loveu::multi::B-fly::Rose::new-bday::laola: które to już? czterdzieste? pięćdziesiąte? :D :D :D :diabloti: Quote
Bartiśkowa_ Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Ja też Spóźniona :oops: Ale to wszystko przez ten nowy rok :evil_lol: Spełnienia marzeń Ci życzę, i żebyś jednak do nas dotarła przy okazji Katowic :razz::loveu: Quote
Izabela124. Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Pani Izabelo, domagam się nowych zdjęć :D Quote
mychaaaaa Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Izabela124. napisał(a):Pani Izabelo, domagam się nowych zdjęć :D No właśnie, Iza najrzadziej nowe foty wrzuca. Quote
Iza. Posted January 5, 2011 Author Posted January 5, 2011 [quote name='Izabela124.']I znowu mnie wkurzasz :mad::diabloti::eviltong: Nie umiem inaczej :diabloti: [quote name='Czarna_Owieczka']pewnie ! :sweetCyb: ...jesteście jak takie stare dobre małżeństwo :loveu: :diabloti: Hahahahaha rozwaliłaś mnie tym! [quote name='jamnicze']Wszystkiego dobrego w Nowym Roku :) Ależ on się ofutrzył na zimę :) http://lh5.ggpht.com/_4WRmliOAze0/TRnqwii9zaI/AAAAAAAANu8/jmDxj2OcePs/DSCF3699.JPG [quote name='Asiaczek']Hahaha, Iza. masz ofutrzonego Buenoska:) Pzdr. [quote name='Jaga.']Iza spóźnione ale jak to mówią lepszy rydzyk w garści niż... et cetera et cetera... ;) wszystkiego dobrego :loveu::multi::B-fly::Rose::new-bday::laola: które to już? czterdzieste? pięćdziesiąte? :D :D :D :diabloti: [quote name='Bartiśkowa_']Ja też Spóźniona :oops: Ale to wszystko przez ten nowy rok :evil_lol: Spełnienia marzeń Ci życzę, i żebyś jednak do nas dotarła przy okazji Katowic :razz::loveu: Dziękuje kochane :loveu::loveu: A urodziny były 19 :evil_lol: [quote name='Izabela124.']Pani Izabelo, domagam się nowych zdjęć :D [quote name='mychaaaaa']No właśnie, Iza najrzadziej nowe foty wrzuca. Oj tam :diabloti: Quote
Izabela124. Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Iza. napisał(a): Oj tam :diabloti:Phiii :lol: Musisz mnie zadowolić i zdjęcia wstawić tylko jakieś ładne i ostre :evil_lol: Quote
Iza. Posted January 5, 2011 Author Posted January 5, 2011 [quote name='Izabela124.']Phiii :lol: Musisz mnie zadowolić i zdjęcia wstawić tylko jakieś ładne i ostre :evil_lol: Mam tylko buenoska szczeniaczka z telefonu :P Quote
Izabela124. Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 [quote name='Iza.']Mam tylko buenoska szczeniaczka z telefonu :P http://lh3.ggpht.com/_4WRmliOAze0/TSTOiOk6BgI/AAAAAAAANyI/xLhbDFHNBko/s512/Zdj%C4%99cie-0022.jpgJaki śliczny :loveu::loveu::loveu: Ooooo przypomniałam sobie, że miałaś Bobika foty wstawić :razz::diabloti: Quote
Iza. Posted January 5, 2011 Author Posted January 5, 2011 [quote name='Izabela124.']Jaki śliczny :loveu::loveu::loveu: Ooooo przypomniałam sobie, że miałaś Bobika foty wstawić :razz::diabloti: Bo mój :loveu: Wstawię jak ciebie nie będzie :P Quote
Izabela124. Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Iza. napisał(a):Bo mój :loveu: Wstawię jak ciebie nie będzie :P Mój też :D No wiesz co :( Quote
Iza. Posted January 5, 2011 Author Posted January 5, 2011 Izabela124. napisał(a):Mój też :D No wiesz co :( taaaaak ? dziwne jakoś nic nie wiedziałam :diabloti: teraz sama coś wstawisz haha Quote
Izabela124. Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Iza. napisał(a):taaaaak ? dziwne jakoś nic nie wiedziałam :diabloti: teraz sama coś wstawisz hahaTo już wiesz :P Menda z Ciebie :( Tak byś mnie wyręczyła :D Quote
Iza. Posted January 5, 2011 Author Posted January 5, 2011 Izabela124. napisał(a):To już wiesz :P Menda z Ciebie :( Tak byś mnie wyręczyła :D w rodowodzie to ja figuruje jako właściciel :diabloti: Ej spadaj mi stąd, wstawiłam fotki a ty mi zagadasz i nikt nie zobaczy :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Iza. napisał(a):w rodowodzie to ja figuruje jako właściciel :diabloti: Ej spadaj mi stąd, wstawiłam fotki a ty mi zagadasz i nikt nie zobaczy :evil_lol:Zawsze właściciela można zmienić :p Kto będzie chciał to zauważy :eviltong: Quote
Iza. Posted January 5, 2011 Author Posted January 5, 2011 Izabela124. napisał(a):Zawsze właściciela można zmienić :p Kto będzie chciał to zauważy :eviltong: Nie w tym przypadku :loveu: nie prawda :P Quote
Izabela124. Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Iza. napisał(a):Nie w tym przypadku :loveu: nie prawda :PPodobno mnie lubisz, więc Buenoskiem możesz się podzielić :lol: Quote
Iza. Posted January 5, 2011 Author Posted January 5, 2011 Izabela124. napisał(a):Podobno mnie lubisz, więc Buenoskiem możesz się podzielić :lol: Pfff nie :P Buenoska kocham, a jak kogoś kocham to się nie dzielę :diabloti: Quote
Izabela124. Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Iza. napisał(a):Pfff nie :P Buenoska kocham, a jak kogoś kocham to się nie dzielę :diabloti:Ha ha bardzo dobra zasada, ale raczej powinna dotyczyć ludzi :cool3::lol: Quote
Iza. Posted January 5, 2011 Author Posted January 5, 2011 Izabela124. napisał(a):Ha ha bardzo dobra zasada, ale raczej powinna dotyczyć ludzi :cool3::lol: Nie tylko ludzi :eviltong: Quote
Izabela124. Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Iza. napisał(a):Nie tylko ludzi :eviltong:No wiesz, ja Ci nie karzę się dzielić ze wszystkimi lecz tylko ze mną :lol: Quote
Iza. Posted January 5, 2011 Author Posted January 5, 2011 Izabela124. napisał(a):No wiesz, ja Ci nie karzę się dzielić ze wszystkimi lecz tylko ze mną :lol: Hmmmmmm ..... Nie :P Quote
Izabela124. Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Iza. napisał(a):Hmmmmmm ..... Nie :PZasmuciłaś mnie :-( Quote
Recommended Posts