Iza. Posted December 28, 2010 Author Posted December 28, 2010 Izabela124. napisał(a):Jak miło czarno-biały duet zobaczyć :) Kiedy ja w końcu wymiziam te dwa pptffforki W padaj na sylwestra :cool3: Quote
Iza. Posted December 28, 2010 Author Posted December 28, 2010 Matyk napisał(a):hehe świetne foty, aż żałuje że moja miśka taka nieruszata hhe , a jak tam relacja Bella Buenos?? Moja Luna też bardzo ogranicza ruch haha Buenos i Bellucha nie widzieli się już ze 2 dni :P Quote
Iza. Posted December 28, 2010 Author Posted December 28, 2010 Izabela124. napisał(a):Jak miło czarno-biały duet zobaczyć :) Kiedy ja w końcu wymiziam te dwa pptffforki Wpadaj na sylwestra :cool3: Quote
Izabela124. Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Iza. napisał(a):Wpadaj na sylwestra :cool3:Nie mam w co się ubrać, daleko do Ciebie i w ogóle mam lenia :P Quote
agaciaaa Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Ooo fotki :loveu: Zapomniałam Ci na smsa odpisać :cool3: u mnie w sumie po staremu, pracuje tam gdzie pracowałam, ogólnie nic ciekawego ;) a Ty jak żyjesz? Quote
Iza. Posted December 28, 2010 Author Posted December 28, 2010 Izabela124. napisał(a):Nie mam w co się ubrać, daleko do Ciebie i w ogóle mam lenia :P Nie marudź! Ja idę z dżinsach :P No weź! agaciaaa napisał(a):Ooo fotki :loveu: Zapomniałam Ci na smsa odpisać :cool3: u mnie w sumie po staremu, pracuje tam gdzie pracowałam, ogólnie nic ciekawego ;) a Ty jak żyjesz? No to dobrze, że pracujesz, przedłużyli Ci umowę ? U mnie nic ciekawego, okropnie się nudzę ! Zresztą widać że nawet fotki zrobiłam hahah Quote
agaciaaa Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Iza. napisał(a):No to dobrze, że pracujesz, przedłużyli Ci umowę ? U mnie nic ciekawego, okropnie się nudzę ! Zresztą widać że nawet fotki zrobiłam hahah Nie przedłużyli, mam do końca lutego. No rzeczywiscie :lol: to wpadaj do mnie na herbatke np. jutro po 16 :cool3: Quote
Izabela124. Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Iza. napisał(a):Nie marudź! Ja idę z dżinsach :P No weź! Ale ja to nie TY :eviltong: Jak mam da mi kasę to MOŻE przyjadę :p Quote
Iza. Posted December 28, 2010 Author Posted December 28, 2010 agaciaaa napisał(a):Nie przedłużyli, mam do końca lutego. No rzeczywiscie :lol: to wpadaj do mnie na herbatke np. jutro po 16 :cool3: I co nie przedłużą? Jutro to akurat wybieram się na wiejską imprezę :evil_lol: Izabela124. napisał(a):Ale ja to nie TY :eviltong: Jak mam da mi kasę to MOŻE przyjadę :p No tego nie da się ukryc :P Da, da, zawsze Ci daje :P Quote
agaciaaa Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Iza. napisał(a):I co nie przedłużą? Jutro to akurat wybieram się na wiejską imprezę :evil_lol: Nie mam pojęcia, ale wątpię. Gdzie? :lol: Quote
Izabela124. Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Iza. napisał(a): Jutro to akurat wybieram się na wiejską imprezę :evil_lol: No tego nie da się ukryc :P Da, da, zawsze Ci daje :PJak Ty zawsze do mnie mówisz: Tylko się nie napij :p Ha ha no widzisz. No teraz to muszę ją trochę namawiać, bo gada, że i tak za dużo pieniędzy mi daje :evil_lol: Zastanowię się nad Twoją propozycją. Quote
Iza. Posted December 28, 2010 Author Posted December 28, 2010 agaciaaa napisał(a):Nie mam pojęcia, ale wątpię. Gdzie? :lol: jakies 6 km ode mnie, czarna wieś kościelna haha taaaak mi się nie chce iść ale już obiecałam i muszę :P Izabela124. napisał(a):Jak Ty zawsze do mnie mówisz: Tylko się nie napij :p Ha ha no widzisz. No teraz to muszę ją trochę namawiać, bo gada, że i tak za dużo pieniędzy mi daje :evil_lol: Zastanowię się nad Twoją propozycją. Spoko, nie ma sprawy, jakoś mnie nie ciągnie do alkoholu ostatnio :lol: Zastanawiaj się, zastanawiaj! Quote
Izabela124. Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Iza. napisał(a): Spoko, nie ma sprawy, jakoś mnie nie ciągnie do alkoholu ostatnio :lol: Zastanawiaj się, zastanawiaj!ha ha ciekawe dlaczego? :diabloti: Jutro dam Ci odp :p Tak w ogóle to u kogo ten sylwek? Quote
agaciaaa Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Iza. napisał(a):jakies 6 km ode mnie, czarna wieś kościelna haha taaaak mi się nie chce iść ale już obiecałam i muszę :P Jak sie nie chce to znaczy, że będzie fajnie :lol: A zaproszenie na herbatkę podtrzymuję, może być w innym terminie ;) Quote
Iza. Posted December 28, 2010 Author Posted December 28, 2010 Izabela124. napisał(a):ha ha ciekawe dlaczego? :diabloti: Jutro dam Ci odp :p Tak w ogóle to u kogo ten sylwek? Oj tak po prostu, nie doszukuj się drugiego dna :diabloti: Nie będę Ci tłumaczyć, bo i tak nie znasz :P agaciaaa napisał(a):Jak sie nie chce to znaczy, że będzie fajnie :lol: A zaproszenie na herbatkę podtrzymuję, może być w innym terminie ;) Obyś miłą rację :evil_lol: Na pewno skorzystam! Dam znać kiedy :cool3: Quote
Izabela124. Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Iza. napisał(a):Oj tak po prostu, nie doszukuj się drugiego dna :diabloti: Nie będę Ci tłumaczyć, bo i tak nie znasz :P Ha ha ależ ja wcale nie doszukuję się drugiego dna :eviltong: Spoko :p Quote
Jaga. Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 TRZY zdjęcia? zaszalałaś :shake: co tak mało??? duecik jest cudowny :loveu: poproszę o więcej zdjęć! Buenos jest śliczny na 1 fotce, teraz poproszę o pysio Luny :loveu: Quote
Iza. Posted December 28, 2010 Author Posted December 28, 2010 [quote name='Izabela124.']Ha ha ależ ja wcale nie doszukuję się drugiego dna :eviltong: Spoko :p Nie wcale :evil_lol: to czekam na info :p [quote name='Jaga.']TRZY zdjęcia? zaszalałaś :shake: co tak mało??? duecik jest cudowny :loveu: poproszę o więcej zdjęć! Buenos jest śliczny na 1 fotce, teraz poproszę o pysio Luny :loveu: Reszta zdjęć okropnej jakości, bo pogoda brzydka strasznie u nas, no ale może coś wybiorę :eviltong: Mały pyskacz :diabloti: Quote
Czarna_Owieczka Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 http://lh4.ggpht.com/_4WRmliOAze0/TRnqpCfmN5I/AAAAAAAANuM/lC2PrBwgxUE/DSCF3690.JPG to najlepsze hihi http://lh6.ggpht.com/_4WRmliOAze0/TRnq89fJlmI/AAAAAAAANwU/B7oLizzwBdU/DSCF3713.JPG jak niedźwiedź :loveu: Quote
mychaaaaa Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Ojejku, jaka z Buenia kruszynka przy Lunie! Ale śniegu to Ci dużo do domu musi znosić w tej sierści :lol: Ach, żeby moja tak śnieg lubiła... Quote
Asiaczek Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Jakaś maskotka w zębach Buenoska... http://lh3.ggpht.com/_4WRmliOAze0/TRnpXNm1RXI/AAAAAAAANr4/fLgiUvGCmWo/DSCF3658.JPG ..., która tak kończy w zębach Lunki:) http://lh6.ggpht.com/_4WRmliOAze0/TRnq89fJlmI/AAAAAAAANwU/B7oLizzwBdU/DSCF3713.JPG A gdzie fotki Belluni? Pzdr. Quote
Jaga. Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Luna jest śliczna :) ale Buenos to po prostu cukiereczek :) :) cudny jest a ta kitka to po prostu miodzio Quote
Iza. Posted December 29, 2010 Author Posted December 29, 2010 [quote name='Czarna_Owieczka']http://lh4.ggpht.com/_4WRmliOAze0/TRnqpCfmN5I/AAAAAAAANuM/lC2PrBwgxUE/DSCF3690.JPG to najlepsze hihi http://lh6.ggpht.com/_4WRmliOAze0/TRnq89fJlmI/AAAAAAAANwU/B7oLizzwBdU/DSCF3713.JPG jak niedźwiedź :loveu: taa dwa latające potworki hahah :evil_lol: [quote name='mychaaaaa']Ojejku, jaka z Buenia kruszynka przy Lunie! Ale śniegu to Ci dużo do domu musi znosić w tej sierści :lol: Ach, żeby moja tak śnieg lubiła... Między Buenosem a Luną ponad 40 kg różnicy wagi :lol: Buenos wbrew pozorom tez jakoś strasznie za śniegiem nie przepada, spacerki nie dłuższe niż 15-20 min później chce już wracać. Oprócz tego przy mniejszym mrozie i plusowej temperaturze zaraz robią mu się okropne kule na łapach i brzuchu :shake::shake: [quote name='Asiaczek']Jakaś maskotka w zębach Buenoska... http://lh3.ggpht.com/_4WRmliOAze0/TRnpXNm1RXI/AAAAAAAANr4/fLgiUvGCmWo/DSCF3658.JPG ..., która tak kończy w zębach Lunki:) http://lh6.ggpht.com/_4WRmliOAze0/TRnq89fJlmI/AAAAAAAANwU/B7oLizzwBdU/DSCF3713.JPG A gdzie fotki Belluni? Pzdr. Hahaha, tak Luna jest do tego zdolna, jednak to nie ta sama zabawka :evil_lol: Bellunia ma chore oczko :-( Musimy jej wpuszczać krople. [quote name='Jaga.']Luna jest śliczna :) ale Buenos to po prostu cukiereczek :) :) cudny jest a ta kitka to po prostu miodzio Kitka rozwaliona totalnie :evil_lol: Chciałam włoski mu poprawić i spinka połamała się już kompletnie, więc wyjątkowo latał bez niczego, bo w domu to zawsze spineczka lub gumeczka, nie mogę patrzeć jak ma włosy w oczach :lol: Quote
Recommended Posts