Izabela124. Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 agaciaaa napisał(a):a moje to jakim prawem? :eviltong: :evil_lol:A moim prawem:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Iza. Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 [quote name='Izabela124.']Prosze mi wyslac na pw zdjecia Agaci i moje hihi Poźniej wysle ;) [quote name='agaciaaa'] Tylko spróbuj......:mad::diabloti: poprosze na PM :razz: bom ciekawa :evil_lol: Oj tam nic ciekawego :evil_lol:, pozniej wysle;) [quote name='agaciaaa']a moje to jakim prawem? :eviltong: :evil_lol: [quote name='Izabela124.']A moim prawem:eviltong::eviltong::eviltong: Cicho dziewczeta, bo wcale nie dostaniecie :diabloti: Quote
Iza. Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 [quote name='deer_1987']Ej cicho bo ja chce fotki zobaczyc Zaraz wstawie ;) [quote name='Izabela124.']Iza masz jeszcze fotaskow? Jeszcze kilka mi zostało Quote
taxelina Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 http://i30.tinypic.com/261f31e.jpg Ale ma wyskok :D Quote
agaciaaa Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Sare widze, a gdzie reszta pouciekała? :evil_lol: http://i28.tinypic.com/213rj36.jpg czajnik :loveu: :evil_lol: Quote
Iza. Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 [quote name='deer_1987']http://i30.tinypic.com/261f31e.jpg Ale ma wyskok :D Oj ma, ma to istna wariatka:evil_lol: [quote name='agaciaaa']Sare widze, a gdzie reszta pouciekała? :evil_lol: http://i28.tinypic.com/213rj36.jpg czajnik :loveu: :evil_lol: Reszta pałętała sie gdzies tam obok :lol: Ten jej czajnik jest niesamowity :loveu: Quote
agaciaaa Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Iza13 napisał(a):Oj ma, ma to istna wariatka:evil_lol: Reszta pałętała sie gdzies tam obok :lol: Ten jej czajnik jest niesamowity :loveu: Zgadzam sie :roll: :evil_lol: A Sara pozowała :eviltong: :evil_lol: W domu tak często robi, jak sie bawimy :lol: :loveu: Quote
Iza. Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 agaciaaa napisał(a):Zgadzam sie :roll: :evil_lol: W domu tak często robi, jak sie bawimy :lol: :loveu: Chyba każdy kto ja zna to sie zgodzi :evil_lol: Phi.A moja tak nie robi:shake::diabloti: Quote
Izabela124. Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Sarcia bardzo faajnie zachvca do zabawy hihi Ale ona zwariowana jest Quote
agaciaaa Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Iza13 napisał(a):Chyba każdy kto ja zna to sie zgodzi :evil_lol: Phi.A moja tak nie robi:shake::diabloti: Owszem :evil_lol::evil_lol: Serio? Myślałam że wszystkie psy tak mają :lol: Sary kumpel często tak sie czai jak ją zobaczy :loveu: :lol: Quote
Izabela124. Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Bobis tylko jak chce sie ze mna bawic to takie pozy robi hihi Quote
Iza. Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 [quote name='Izabela124.']Sarcia bardzo faajnie zachvca do zabawy hihi Ale ona zwariowana jest Oj zwariowana:loveu: [quote name='agaciaaa'] Serio? Myślałam że wszystkie psy tak mają :lol: Sary kumpel często tak sie czai jak ją zobaczy :loveu: :lol: Chyba dla mnie juz za duzo komoa na dzis :evil_lol:zamiast Sary przeczytałam Mój i zastanawiałam sie jak Twój kumpel sie na ziemi kładzie :evil_lol::evil_lol: Moja to tak tylko do połowy sie kładzie, na przednie łapy :cool3: [quote name='Izabela124.']Bobis tylko jak chce sie ze mna bawic to takie pozy robi hihi To widocznie tylko moja jakas taka wybrakowana :placz::evil_lol: Quote
Izabela124. Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Widac Lunka leni sie klasc przed Toba hihi Quote
agaciaaa Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Iza13 napisał(a):Chyba dla mnie juz za duzo komoa na dzis :evil_lol:zamiast Sary przeczytałam Mój i zastanawiałam sie jak Twój kumpel sie na ziemi kładzie :evil_lol::evil_lol: Moja to tak tylko do połowy sie kładzie, na przednie łapy :cool3: :roflt::roflt::roflt: pewnie pomyślałaś, że ten kumpel jakiś nienormalny :eviltong: :evil_lol: Sara tak też, jak zachęca do zabawy :lol: Quote
Iza. Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 Izabela124. napisał(a):Widac Lunka leni sie klasc przed Toba hihi Cios prosto w serce:placz::evil_lol: agaciaaa napisał(a)::roflt::roflt: pewnie pomyślałaś, że ten kumpel jakiś nienormalny :eviltong: :evil_lol: No , a jak miałam pomysleć ?:evil_lol: człowiek, który na widok psa kładzie sie na ziemi i zacheca go do zabawy nie byłby chyba normalny:roflt: Quote
agaciaaa Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Iza13 napisał(a):No , a jak miałam pomysleć ?:evil_lol: człowiek, który na widok psa kładzie sie na ziemi i zacheca go do zabawy nie byłby chyba normalny:roflt: No raczej :razz: ale na szczęście aż takich dziwnych znajomym nie mam :diabloti: :evil_lol::evil_lol: Quote
Izabela124. Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Iza13 napisał(a):Cios prosto w serce:placz::evil_lol: Ja tylko zartowalam:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Iza. Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 [quote name='agaciaaa']No raczej :razz: ale na szczęście aż takich dziwnych znajomym nie mam :diabloti: :evil_lol::evil_lol: AŻ takich ?:evil_lol: [quote name='Izabela124.']Ja tylko zartowalam:eviltong::eviltong::eviltong: Wiem :eviltong: [quote name='deer_1987']Spodziewam sie ze Sara to waritka :D Ja też, ale zeby do tego stopnia?:shake::lol: Quote
agaciaaa Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 [quote name='Iza13']AŻ takich ?:evil_lol: Nie łap mnie za słówka :diabloti: :siara: [quote name='Iza13']Ja też, ale zeby do tego stopnia?:shake::lol: Sara przekracza wszelkie normy :eviltong: :evil_lol: http://i28.tinypic.com/35hmhsg.jpg niedźwiadek :loveu::loveu: Quote
taxelina Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 O jak milo, jeszcze fotki a myslalam ze to koniec Quote
Iza. Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 agaciaaa napisał(a):Nie łap mnie za słówka :diabloti: :siara: Sara przekracza wszelkie normy :eviltong: :evil_lol: Że ja?:diabloti: Jeśli chodzi o szaleństwo to na pewno:lol: deer_1987 napisał(a):O jak milo, jeszcze fotki a myslalam ze to koniec Są, sa i jeszcze na jutro kilka zostało ;) Quote
Recommended Posts