Iza. Posted December 18, 2010 Author Posted December 18, 2010 Bella z Bunoskiem już nieco lepiej, choć wczoraj maupa jedna zaatakowała go jak tylko sobie przechodził. Zdjęć na razie nie mam, muszę coś zrobić nowego, jakoś ostatnio nie miałam na to czasu. Bella z Luną się nie zapozna ;) Luna mieszka na podwórku, a Bellunia jest kotem niewychodzącym. Quote
Asiaczek Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 Powoli i cierpliwie a będzie OK:) Pzdr. Quote
Iza. Posted December 18, 2010 Author Posted December 18, 2010 Asiaczek napisał(a):Powoli i cierpliwie a będzie OK:) Pzdr. Tak wiem że to kwestia czasu, choć wolałabym żeby już się dzieciaki pogodziły, bo mam dość ciągłego pilnowania ich ;) Quote
*Agnieszka* Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 Cześć Iza,u mnie też są wojny..od czasu do czasu..niestety. Quote
Iza. Posted December 19, 2010 Author Posted December 19, 2010 agamewa napisał(a):Cześć Iza,u mnie też są wojny..od czasu do czasu..niestety. Nic przyjemnego, prawda ? Quote
*Agnieszka* Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 Iza. napisał(a):Nic przyjemnego, prawda ? Oj nie ja to zawsze mam przerażenie w oczach..niby się bawią i wydaje się że jest wszystko ok,to nie raz coś im odstrzeli do tych główek to wtedy nie wiadomo co robić??? Quote
Iza. Posted December 19, 2010 Author Posted December 19, 2010 agamewa napisał(a):Oj nie ja to zawsze mam przerażenie w oczach..niby się bawią i wydaje się że jest wszystko ok,to nie raz coś im odstrzeli do tych główek to wtedy nie wiadomo co robić??? No tak, nie wiadomo czy reagować czy czekać aż sami sobie wszystko ustalą... Quote
*Agnieszka* Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 Iza. napisał(a):No tak, nie wiadomo czy reagować czy czekać aż sami sobie wszystko ustalą... Ostatnio zareagowałam,wylałam na nich wiaderko wody:evil_lol:na razie mam spokój heh:) Quote
Iza. Posted December 19, 2010 Author Posted December 19, 2010 agamewa napisał(a):Ostatnio zareagowałam,wylałam na nich wiaderko wody:evil_lol:na razie mam spokój heh:) Oooo hahaha faktycznie ostra reakcja :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 Są przynajmniej 2 teorie na ten temat, tzn. ustalania hierarchii. Jedna twierdzi, że lepiej, aby psy same ustaliły sobie. Druga - lepiej wkroczyc, bo walka o to ustalenie może byc ze stratami w postaci ran i dużej ilości krwi...;) Pzdr. Quote
*Agnieszka* Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 Asiaczek napisał(a):Są przynajmniej 2 teorie na ten temat, tzn. ustalania hierarchii. Jedna twierdzi, że lepiej, aby psy same ustaliły sobie. Druga - lepiej wkroczyc, bo walka o to ustalenie może byc ze stratami w postaci ran i dużej ilości krwi...;) Pzdr. U mnie już było chwytanie za gardło więc pierwsza myśl ,która mi przyszła to ich natychmiast rozdzielić,tylko jak??więc ostatecznie chwyciłam za wodę..pomogła..na razie jest spokój Quote
Cienka Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 U nas to Pina rządzi na dzien dobry sprowadziła Jogiego do parteru. Zina obeszła sie z nim podobnie. A on właściwie jest zadowolony pod waunkiem, że będzą się z nim bawić. On nie ma w sobie nic agresji. Był już duży jak poznał Morka i Azisa ich też uwielbia zwłaszcza Azisa. Z kotem teśció też by się chciał bawić tylko kot tego nie zozumie, że noszenie go w pysku to zabawa:eviltong: Quote
Asiaczek Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Hahaha, a moje koty juz polubiły ciąganie po ziemi za futerko, szczególnie w rujce;) pzdr. Quote
Jaga. Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Iza podziwiam, ja bym się bała że mi kot psy pozjada... jednak kot psu może zrobić większą krzywdę niż odwrotnie. Quote
*Agnieszka* Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 Serdecznych świąt otulonych śniegiem i ciepłem rodzinnym oraz wiele szczęścia w Nowym Roku... Quote
Jaga. Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 aaaaaaaa :loveu::loveu::loveu: jaki cudnny :loveu::loveu::loveu::loveu: Wesołych Świąt!:diabloti: Quote
Matyk Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 Wesołych Świąt Iza... zaglądam zaglądam do Ciebie naprawdę... tyle że się nie udzielam hehe Quote
Asiaczek Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 Chyba Ajlu wstawi kilka foteczek w czasie Świąt, co? Pzdr. Quote
mychaaaaa Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 U mnie kot jakoś od razu przystosował się do zasad w domu. Tzn. Laila rządzi kotem ;) Quote
Izabela124. Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 Asiaczek napisał(a):Chyba Ajlu wstawi kilka foteczek w czasie Świąt, co? Pzdr.Chyba Asiaczku galerie pomyliłaś ;) Quote
Asiaczek Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 Izabela124. napisał(a):Chyba Asiaczku galerie pomyliłaś ;) Oj, chyba tak. Jedynie grzywki się zgadzają...:) Hahaha... Pzdr. Quote
Iza. Posted December 28, 2010 Author Posted December 28, 2010 Pozdrawiamy po-świątecznie :) Psy nie próżnują :diabloti: Quote
Matyk Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 hehe świetne foty, aż żałuje że moja miśka taka nieruszata hhe , a jak tam relacja Bella Buenos?? Quote
Izabela124. Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Jak miło czarno-biały duet zobaczyć :) Kiedy ja w końcu wymiziam te dwa pptffforki Quote
Recommended Posts