Iza. Posted December 6, 2010 Author Posted December 6, 2010 [quote name='Asiaczek']Rozumiem, że nie macie daleko po kicie? Bo jeżeli wyjazd o ok. 20-tej... Pzdr.[/QUOTE] Koteczka w Białymstoku, czyli 25 km od nas. A godzina taka późna bo pani pracuje i nie mamy jak wcześniej się umówić ;) Quote
Asiaczek Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 Jasne, jasne. Tak się dopytuję bo nie mogę się doczekac... Jakbym sama miała po nią jechac - tak się czuję;) Nakręcona na maksa... pzdr. Quote
agaciaaa Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 [quote name='Iza.']Oooooo kogo me oczy widzą, Agacia, witaj :loveu::loveu: Teraz też fajna nie ? :diabloti::loveu: Co u mnie słychać ? A w sumie sporo, matura, ta przeklęta szkoła do której totalnie nie chce mi się chodzić, nowa klasa jakaś taka że do końca się tam odnaleźć nie mogę. Cieszę się że tylko rok będę w tej szkole, bo to jednak nie moje klimaty, jestem teraz jednym z najlepszych uczniów w klasie :evil_lol: A w ogóle to bywałam ostatnio w Sokółce, ale w bardzo nieprzyjemnych okolicznościach, na pogrzebie :-([/QUOTE] Tak tak, to ja we własnej osobie :lol: Teraz jeszcze fajniejsza :p :loveu: To niedobrze z tą szkołą, na szczęście to tylko rok, szybko zleci ;) Jakoś wytrzymasz. To przykro mi.. Jakbys kiedys była w jakis innych okolicznosciach, to wpadaj na herbatkę, mój numer masz ;) Quote
Okamia Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 O kicia do stadka dołączy i to jeszcze jaka :) śliczności... ja też bym chciała kota jednak natura Kelly mi na to nie pozwala... Quote
Asiaczek Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Dzisiaj o 20-tej maja ruszyc po kicię...:) Pzdr. Quote
Iza. Posted December 7, 2010 Author Posted December 7, 2010 [quote name='agaciaaa']Tak tak, to ja we własnej osobie :lol: Teraz jeszcze fajniejsza :p :loveu: To niedobrze z tą szkołą, na szczęście to tylko rok, szybko zleci ;) Jakoś wytrzymasz. To przykro mi.. Jakbys kiedys była w jakis innych okolicznosciach, to wpadaj na herbatkę, mój numer masz ;)[/QUOTE] Zaglądaj częściej to nie będę się tak dziwić na Twój widok :cool3: Hahaha dzięki ;D Zleci, zleci, mam nadzieję ;) Jak będę to na pewno wpadnę! A co u Ciebie słychać ? Nic a nic się nie odzywasz ;) [B]Koteczka już u nas :loveu: :loveu: Fajna jest :loveu: Jutro będzie zapoznanie z Buenoskiem! :p[/B] Quote
Matyk Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 No no w takim razie Gratuluje nowego członka rodziny hehe, tylko czekać aż znów stadko Ci się powiększy o jakieś maleństwo hehe :) Quote
jonQuilla Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]no to gratuluję nowego domownika i trzymam kciuki żeby wszystko przebiegło w jak najlepszym porządku :cool3: czekam na relacje z zapoznania :)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Asiaczek Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 [quote name='Iza.'] [B]Koteczka już u nas :loveu: :loveu: Fajna jest :loveu: Jutro będzie zapoznanie z Buenoskiem! :p[/B][/QUOTE] Jeeeeeeee!!!! Iza. nawet nie wiesz, jak się cieszę:) Jedna kicia więcej uratowana!!!!!! Czekam na relację, zdjęcia i mocno zaciskam kciuki za spokojne zapoznanie się z Buenoskiem...:) pzdr. Quote
psyja Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 oooooo masz kicie!!!!!!!!! suuuuuuper:loveu::loveu: foty foty foty! pokaż królewne:) Quote
Asiaczek Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Jakieś 2-3 strony wstecz jest o kici mowa i sa zdjęcia. Pzdr. Quote
Iza. Posted December 7, 2010 Author Posted December 7, 2010 [quote name='Matyk']No no w takim razie Gratuluje nowego członka rodziny hehe, tylko czekać aż znów stadko Ci się powiększy o jakieś maleństwo hehe :)[/QUOTE] Oj do następnego powiekszenia stadka to jeszcze trochę ;P [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]no to gratuluję nowego domownika i trzymam kciuki żeby wszystko przebiegło w jak najlepszym porządku :cool3: czekam na relacje z zapoznania :)[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] Mam nadzieję, że zapoznanie pójdzie gładko! Trzymaj kciuki :cool3: [quote name='Asiaczek']Jeeeeeeee!!!! Iza. nawet nie wiesz, jak się cieszę:) Jedna kicia więcej uratowana!!!!!! Czekam na relację, zdjęcia i mocno zaciskam kciuki za spokojne zapoznanie się z Buenoskiem...:) pzdr.[/QUOTE] Ja też się bardzo cieszę :loveu: Zdjęcia jakieś zrobie jutro :p A kciuki oczywiście się przydadzą ! [quote name='psyja']oooooo masz kicie!!!!!!!!! suuuuuuper:loveu::loveu: foty foty foty! pokaż królewne:)[/QUOTE] A no mam, w końcu się doczekałam :loveu: [quote name='Asiaczek']Jakieś 2-3 strony wstecz jest o kici mowa i sa zdjęcia. Pzdr.[/QUOTE] Tak, tak, dokładnie 3 strony :p Quote
psyja Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 [quote name='Asiaczek']Jakieś 2-3 strony wstecz jest o kici mowa i sa zdjęcia. Pzdr.[/QUOTE] tak, widziałam ale 2 zdjęcia to zdecydowanie za mało!!! Quote
Iza. Posted December 7, 2010 Author Posted December 7, 2010 [quote name='psyja']tak, widziałam ale 2 zdjęcia to zdecydowanie za mało!!![/QUOTE] No dziś to już jej nie będę męczyć fotami ;) Nie wytrzymałam i pokazałam jej Buenosa, Buenio na rękach siedział grzecznie, a Bella na niego warczała :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 [quote name='psyja']tak, widziałam ale 2 zdjęcia to zdecydowanie za mało!!![/QUOTE] Nie mogę się nie zgodzić:) [quote name='Iza.']No dziś to już jej nie będę męczyć fotami ;) Nie wytrzymałam i pokazałam jej Buenosa, Buenio na rękach siedział grzecznie, a Bella na niego warczała :evil_lol:[/QUOTE] Spox. Kicia jest zestresowana, jutro tez jest dzień:) Pzdr. Quote
Iza. Posted December 7, 2010 Author Posted December 7, 2010 [quote name='Asiaczek'] Spox. Kicia jest zestresowana, jutro tez jest dzień:) Pzdr.[/QUOTE] Tak, wiem, dlatego też nie było bezpośredniej konfrontacji ;) Quote
Jaga. Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 ale super ącko :loveu: gratulacje :loveu: Johnny uwielbia koty, niestety bez wzajemności :placz: Quote
Cienka Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 [quote name='Jaga.']ale super ącko :loveu: gratulacje :loveu: Johnny uwielbia koty, niestety bez wzajemności :placz:[/QUOTE] Joguś też uwielbia koty niestety koty sąsiadów jeszcze nie do końca przekonały się do Jogiego. A kot teściów to już nigdy sie nie przekona ostatnio mało zawału serca nie dostał jak zobaczył kaledarz z wielkim baskiem na okładce. Czekamy na foty Iza Quote
Asiaczek Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 Wczoraj na FB tez juz była informacja o nowej lokatorce:) A dzisiaj czekamy na wrażenia ze spotkania z Buenoskiem "oko w oko"... Pzdr. Quote
Jaga. Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 [quote name='Iza.']Bella na niego warczała :evil_lol:[/QUOTE] jak tam dzisiaj war-kot? :evil_lol: Quote
Feigned Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 suuuper :loveu: śliczne kocisko, czekamy na relacje jak się dogadują z Bueniem :razz: Quote
Asiaczek Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 Cały dzień czekamy na relację, a tu ... cisza... Pzdr. Quote
*Agnieszka* Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 Hej Iza:)Ale fajnie masz nowego lokatora:)śliczna koteczka,fajnie że znalazła domek u Ciebie:) Quote
Recommended Posts