Iza. Posted November 26, 2010 Author Posted November 26, 2010 akaka napisał(a):myślałam że się wystraszysz :eviltong: No co Ty ;D Zapraszam serdecznie! Quote
Jaga. Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 jak się pogoda ustabilizuje to wpadniemy chętnie :) może jakoś w styczniu jak nie będzie zimno na maxa ;) na razie ostrzę sobie ząbki na mizianie Buenosa na warszawskiej (o ile lubi mizianie) :D Quote
Iza. Posted November 27, 2010 Author Posted November 27, 2010 akaka napisał(a):jak się pogoda ustabilizuje to wpadniemy chętnie :) może jakoś w styczniu jak nie będzie zimno na maxa ;) na razie ostrzę sobie ząbki na mizianie Buenosa na warszawskiej (o ile lubi mizianie) :D Super by było :loveu: Baaardzo lubi mizianie ale po ocenie :diabloti: Quote
Cienka Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 Takie mam dziś przemyślenia i wiesz co Iza ja cię podziwiam. Mnie by zabrakło zapału by dbać, czesać, smarować i co tam jeszcze robisz z Buenosem. Musi to zabierać całkiem sporo czasu. Normalnie szacun dla Ciebie:B-fly: Quote
Jaga. Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 Iza. napisał(a):po ocenie :diabloti: zapamietam :diabloti::eviltong::diabloti::eviltong::diabloti: Quote
mychaaaaa Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Iza, śliczny ten Twój grzywek :) i prawie niufek tez :lol: Quote
Iza. Posted November 30, 2010 Author Posted November 30, 2010 Cienka napisał(a):Takie mam dziś przemyślenia i wiesz co Iza ja cię podziwiam. Mnie by zabrakło zapału by dbać, czesać, smarować i co tam jeszcze robisz z Buenosem. Musi to zabierać całkiem sporo czasu. Normalnie szacun dla Ciebie:B-fly: Dzięki ogromne, strasznie mi miło :loveu: akaka napisał(a):zapamietam :diabloti::eviltong::diabloti::eviltong::diabloti: Mam nadzieje :diabloti: mychaaaaa napisał(a):Iza, śliczny ten Twój grzywek :) i prawie niufek tez :lol: Dzięki :razz: Quote
Izabela124. Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Fotki jakieś daj, bo dawno Buenoska i Lunki nie widziałam Quote
Iza. Posted December 3, 2010 Author Posted December 3, 2010 Izabela124. napisał(a):Fotki jakieś daj, bo dawno Buenoska i Lunki nie widziałam Odwiedź nas to zobaczysz :diabloti: Quote
Izabela124. Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Iza. napisał(a):Odwiedź nas to zobaczysz :diabloti:Nie mam czasu :P Quote
Iza. Posted December 3, 2010 Author Posted December 3, 2010 Izabela124. napisał(a):Nie mam czasu :P Taaa jasne, to czym Ty taka zajęta ? ;p Quote
Izabela124. Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Iza. napisał(a):Taaa jasne, to czym Ty taka zajęta ? ;pzyciem :P Poza tym Ty pierwsza musisz mnie odwiedzić, już dawno mi to obiecałaś Quote
Iza. Posted December 3, 2010 Author Posted December 3, 2010 Izabela124. napisał(a):zyciem :P Poza tym Ty pierwsza musisz mnie odwiedzić, już dawno mi to obiecałaś wiem, wiem, ale matura krzyżuje mi wszystkie plany :( Quote
Asiaczek Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 A ja wrócę do tematu kici. Czy Rodzina wogóle przeglądnęła linki...? Pzdr. Quote
Iza. Posted December 4, 2010 Author Posted December 4, 2010 Asiaczek napisał(a):A ja wrócę do tematu kici. Czy Rodzina wogóle przeglądnęła linki...? Pzdr. Oczywiście, wszystkie linki zostały dokładnie obejrzane. Mam aktualnie dwie kicie na oku, trzymaj kciuki Asiaczku oby tym razem się udało :) Quote
Asiaczek Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Mocno trzymam i Kaprys tez trzyma. Właśnie wczoraj rozmawiałam z nią i miałam wątpliwości, czy cokolwiek z tego wyjdzie. A Ty tez dyscyplinuj Rodziców. Argumentuj, że jest zima i trzeba pomóc kiciom:) Pzdr. Quote
Iza. Posted December 5, 2010 Author Posted December 5, 2010 [quote name='Asiaczek']Mocno trzymam i Kaprys tez trzyma. Właśnie wczoraj rozmawiałam z nią i miałam wątpliwości, czy cokolwiek z tego wyjdzie. A Ty tez dyscyplinuj Rodziców. Argumentuj, że jest zima i trzeba pomóc kiciom:) Pzdr.[/QUOTE] Rodzice przekonani, kwestia tylko tego czy koteczka jest jeszcze dostępna i czy ja dostaniemy ;) [quote name='Angi']Heeeeej!8-)[/QUOTE] Witaj :) Quote
Asiaczek Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 Oj, w dobie telefonów komórkowych to jeden telefon hasło rezerwować! i jazda po kicie:) Pzdr. Quote
Iza. Posted December 5, 2010 Author Posted December 5, 2010 [quote name='Asiaczek']Oj, w dobie telefonów komórkowych to jeden telefon hasło rezerwować! i jazda po kicie:) Pzdr.[/QUOTE] Tak, tak, tylko ten telefon musi ktoś odebrać ;) Quote
Asiaczek Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 Nie żartuj! NIKT NIE ODBIERA....?!?!?! Może spróbujcie wieczorkiem albo - jeżeli to azyl - w dzień roboczy... Pzdr. Quote
Iza. Posted December 5, 2010 Author Posted December 5, 2010 [quote name='Asiaczek']Nie żartuj! NIKT NIE ODBIERA....?!?!?! Może spróbujcie wieczorkiem albo - jeżeli to azyl - w dzień roboczy... Pzdr.[/QUOTE] A no nie odbiera, zaraz będziemy próbować kolejny raz ;) Quote
Asiaczek Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 Nie ogarniam takiej sytuacji. No, chyba, że ten ktoś wyjechał albo co.. Może napisz do Kaprys2004 (jeżeli to jest kicio z jej polecenia)... Albo napisz tutaj, o jakiego kicia chodzi, a ja skontaktuję się z Kaprys2004, jeżeli chcesz, oczywiście:) Pzdr. Quote
Iza. Posted December 5, 2010 Author Posted December 5, 2010 [quote name='Asiaczek']Nie ogarniam takiej sytuacji. No, chyba, że ten ktoś wyjechał albo co.. Może napisz do Kaprys2004 (jeżeli to jest kicio z jej polecenia)... Albo napisz tutaj, o jakiego kicia chodzi, a ja skontaktuję się z Kaprys2004, jeżeli chcesz, oczywiście:) Pzdr.[/QUOTE] Udało się dodzwonić, we wtorek jedziemy zobaczyć kicie :) Quote
Asiaczek Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 Juhu!!!!!!! Oby się spodobała:) Zaciskam bardzo mocno:) Może wrócicie juz z nowym lokatorem? Pzdr. Quote
Recommended Posts