Iza. Posted October 16, 2010 Author Posted October 16, 2010 Izabela124. napisał(a):To pozdrów ją ode mnie:loveu:, ona w ogóle żyje? Zero znaku życia. Jutro to z samego rana do Łomży jadę, bo na 11:00 zebranie :shake: Coś czuję, że moja "kochana" wycha nagada na mnie :evil_lol: Tak w ogóle to pamiętaj, że masz do mnie przyjechać :cool3: Możesz tą wredną Agacię ze sobą zabrać :lol: Żyje, żyje, w niedziele ją widziałam ;P Uuu to powodzenia po tym zebraniu hahaha Pamiętam, pamiętam, tak sobie wstępnie myślałam o następnym weekendzie, co Ty na to ? To namawiaj Agacie, zawsze milej będzie jak będę miała z kim jechać :loveu: Quote
Izabela124. Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 Iza. napisał(a):Żyje, żyje, w niedziele ją widziałam ;P Uuu to powodzenia po tym zebraniu hahaha Pamiętam, pamiętam, tak sobie wstępnie myślałam o następnym weekendzie, co Ty na to ? To namawiaj Agacie, zawsze milej będzie jak będę miała z kim jechać :loveu:Tia, coś czuję, że niezły opie**ol będę miała za niechodzenie do sql :evil_lol: oraz za chęć do życia i miłość do ojczyzny :diabloti::evil_lol: Nie wiem czy w następny weekend będę miała gdzie was przykimać, bo koleżanki mają półmetek i będą nocowały u mnie, no i pewnie nie tylko one :lol: Więc jeszcze napiszę Ci sms`a Ona nie ma z Orange, więc nie mogę do niej pisać :eviltong: Pogadaj z nią o tym jak się spotkacie :cool3: Quote
Iza. Posted October 16, 2010 Author Posted October 16, 2010 Izabela124. napisał(a):Tia, coś czuję, że niezły opie**ol będę miała za niechodzenie do sql :evil_lol: oraz za chęć do życia i miłość do ojczyzny :diabloti::evil_lol: Nie wiem czy w następny weekend będę miała gdzie was przykimać, bo koleżanki mają półmetek i będą nocowały u mnie, no i pewnie nie tylko one :lol: Więc jeszcze napiszę Ci sms`a Ona nie ma z Orange, więc nie mogę do niej pisać :eviltong: Pogadaj z nią o tym jak się spotkacie :cool3: Hahahahah za to pierwsze na pewno :diabloti: Ok, ok. Rozumiem. Możesz zadzwonić :diabloti: Ale ok niech Ci bedzie, pogadam z nią :cool3: Quote
Izabela124. Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 Iza. napisał(a):Hahahahah za to pierwsze na pewno :diabloti: Ok, ok. Rozumiem. Możesz zadzwonić :diabloti: Ale ok niech Ci bedzie, pogadam z nią :cool3:Oj tam, teraz już będę regularnie uczęszczała do instytucji zwanej szkołą :evil_lol: Po co mam dzwonić, jak Ty możesz z nią pogadać :eviltong::lol: tylko nie plotkujcie za dużo o mnie :diabloti: I jakieś zdjęcia ze spaceru proszę zrobić :razz: Quote
Iza. Posted October 16, 2010 Author Posted October 16, 2010 Izabela124. napisał(a):Oj tam, teraz już będę regularnie uczęszczała do instytucji zwanej szkołą :evil_lol: Po co mam dzwonić, jak Ty możesz z nią pogadać :eviltong::lol: tylko nie plotkujcie za dużo o mnie :diabloti: I jakieś zdjęcia ze spaceru proszę zrobić :razz: Taaa ja tez tak mówiłam :diabloti: Pff nie ładnie to tak wysługiwać się mną :( Oczywiście że bedziemy na Ciebie plotkować :diabloti: Kilka zrobimy :cool3: Quote
Izabela124. Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 Iza. napisał(a):Taaa ja tez tak mówiłam :diabloti: Pff nie ładnie to tak wysługiwać się mną :( Oczywiście że bedziemy na Ciebie plotkować :diabloti: Kilka zrobimy :cool3:I nadal powinnaś tak mówić, bo jeszcze do szkoły chodzisz :eviltong: I tak mnie lofffciasz :evil_lol::loveu: Wiem, bo z was okropne pleciuchy są :diabloti: Kilkadziesiąt :cool3: Quote
Iza. Posted October 16, 2010 Author Posted October 16, 2010 Izabela124. napisał(a):I nadal powinnaś tak mówić, bo jeszcze do szkoły chodzisz :eviltong: I tak mnie lofffciasz :evil_lol::loveu: Wiem, bo z was okropne pleciuchy są :diabloti: Kilkadziesiąt :cool3: No niby chodze ;P Nie loffciam Cię, no może troszeczkę :diabloti: Pff my dwie przy tobie jednej totalnie wysiadamy :diabloti: Wiesz, ze mi się nie będzie chciało :lol: Quote
Izabela124. Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 Iza. napisał(a):No niby chodze ;P Nie loffciam Cię, no może troszeczkę :diabloti: Pff my dwie przy tobie jednej totalnie wysiadamy :diabloti: Wiesz, ze mi się nie będzie chciało :lol:To jak niby chodzisz to wpadaj do mnie w tygodniu :cool3: Ja i tak wiem swoje :eviltong: O na pewno, chciałabyś :evil_lol::eviltong::diabloti: Wiem, bo okrutny leń z Ciebie, ale może Agacie będzie się chciało:cool3: (oczywiście foty robić:diabloti:) Quote
Cienka Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 Iza. napisał(a):Dzięki :loveu: Między Buenosem a Luną jest ponad 35 cm różnicy w kłębie ;P Noo ale Ty przynajmniej męża masz, ja za to cały czas słyszę, że przez te swoje pieski starą panną zostanę, bo kto mnie zechce :evil_lol: Wiesz co mnie też takie pierdoły mówiono, że będę starą panną i co... Znalazł się w necie taki tomecki :cool3: (bo mojego męża poznałam przez neta inaczej byśmy się nigdy raczej nie spotkali bo ja jestem z Olsztyna a Tomek z Gdańska) Izabela124. napisał(a):Jeszcze słyszę, że wszyscy weterynarze są samotni ha ha No to super :) Większej bzdury nie słyszałam ja nie znam ani jednego weterynarza (a znam ich całkiem sporo) co by był samotny Quote
Izabela124. Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 Cienka napisał(a): Większej bzdury nie słyszałam ja nie znam ani jednego weterynarza (a znam ich całkiem sporo) co by był samotnyDla mnie to też totalna bzdura, ale niektórzy mają takie swoje głupie teorie:lol: Quote
agaciaaa Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 Czuję się obgadana :cool3: ładnie to tak o mnie gadać za plecami? :eviltong: Izabela124. napisał(a):Ona nie ma z Orange, więc nie mogę do niej pisać :eviltong: Pogadaj z nią o tym jak się spotkacie :cool3: Co za dyskryminacja, od kilku smsów byś nie zbiedniała :eviltong: ja tu z tęsknoty usycham, a Ty nawet marnego smsa nie napiszesz :shake: Ale Buenos cudnie wygląda z tą kokardką :loveu: Quote
kaskaSz Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 Ja sama bym się z chęcią z weterynarza wzięła :P Quote
Czarna_Owieczka Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 ale jesteście rozgadane, sądzę, że nadszedł czas na zdjęcia :jumpie: bo mniemam, ze macie coś w zanadrzu po spotkaniu Iza-Agacia :biggrina: Quote
Aysel Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Dziewczyny przyjedźcie do mnie z psami bo fotografowanie moich własnych mi się znudziło. Spróbowałabym jakiejś psiej sesji póki pogoda ładna ;) Quote
Asiaczek Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Iza. napisał(a): Noo ale Ty przynajmniej męża masz, ja za to cały czas słyszę, że przez te swoje pieski starą panną zostanę, bo kto mnie zechce :evil_lol: Oj, trafi się taki, co zechce:) kaskaSz napisał(a):Ja sama bym się z chęcią z weterynarza wzięła :P Ja tez, ja tez, mimo, iz juz wiekowa jestem...;) Pzdr. Quote
Cienka Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Asiaczek napisał(a):Oj, trafi się taki, co zechce:) skoro taka cholera jak ja znalazła męża choć go wcale ie szukała:eviltong::eviltong::eviltong: Ja tez, ja tez, mimo, iz juz wiekowa jestem...;) Pzdr. Oj tam wiekowa na miłość nigdy ie jest za późno :loveu: mój ojciec tak się zakochał, że dziś ma 60 lat i syna mającego 12 lat Quote
Cienka Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Dla kontrastu my dzieci z pierwszego małżeństwa mamy odpowiednio ja 26 a braciak 34 lata Quote
Iza. Posted October 19, 2010 Author Posted October 19, 2010 Izabela124. napisał(a):To jak niby chodzisz to wpadaj do mnie w tygodniu :cool3: Ja i tak wiem swoje :eviltong: O na pewno, chciałabyś :evil_lol::eviltong::diabloti: Wiem, bo okrutny leń z Ciebie, ale może Agacie będzie się chciało:cool3: (oczywiście foty robić:diabloti:) Nie namawiaj mnie do złego, ja chcę być grzeczną, porządną dziewczynką, ale jakoś mi nie wychodzi :placz: hahahaha Agaci się nie chciało, bo nie miała aparatu :diabloti: A w ogóle to jakieś głupie skojarzenia masz dziecinko :diabloti: Cienka napisał(a):Wiesz co mnie też takie pierdoły mówiono, że będę starą panną i co... Znalazł się w necie taki tomecki :cool3: (bo mojego męża poznałam przez neta inaczej byśmy się nigdy raczej nie spotkali bo ja jestem z Olsztyna a Tomek z Gdańska) Oooo łaaał historia jak z filmu, super :razz: agaciaaa napisał(a):Czuję się obgadana :cool3: ładnie to tak o mnie gadać za plecami? :eviltong: Ale Buenos cudnie wygląda z tą kokardką :loveu: Za jakimi tam plecami jak wszystko możesz sobie przeczytać :eviltong: Wieeeeem :loveu::loveu: kaskaSz napisał(a):Ja sama bym się z chęcią z weterynarza wzięła :P Ja też bym nie pogardziła :evil_lol: Czarna_Owieczka napisał(a):ale jesteście rozgadane, sądzę, że nadszedł czas na zdjęcia :jumpie: bo mniemam, ze macie coś w zanadrzu po spotkaniu Iza-Agacia :biggrina: Mam dosłownie kilka fotek :eviltong: Aysel napisał(a):Dziewczyny przyjedźcie do mnie z psami bo fotografowanie moich własnych mi się znudziło. Spróbowałabym jakiejś psiej sesji póki pogoda ładna ;) Jak zapraszasz to ja baaaardzo chętnie bym ze swoim na jakąś sesyjkę wpadła! Asiaczek napisał(a):Oj, trafi się taki, co zechce:) Ja tez, ja tez, mimo, iz juz wiekowa jestem...;) Pzdr. Oby twe słowa były prorocze hihi Oj tam wiek nie gra roli ;) Cienka napisał(a):Oj tam wiekowa na miłość nigdy ie jest za późno :loveu: mój ojciec tak się zakochał, że dziś ma 60 lat i syna mającego 12 lat Cienka napisał(a):Dla kontrastu my dzieci z pierwszego małżeństwa mamy odpowiednio ja 26 a braciak 34 lata Nooo nieźle, Twój starszy brat spokojnie mógłby być ojcem tego młodszego :eviltong: A ja mam brata 12 lat młodszego więc też mało mi brakuje haha nie raz na ulicy ludzie komentowali, że bardzo młoda ze mnie matka :evil_lol: Quote
Cienka Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 dokładnie a co ciekawe mój brat do dziś nie ma dzieci i nie chce mieć Quote
Aysel Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 To trzeba uzgodnić jakiś termin. Sobota, albo niedzielka ;) Jak będziesz miała czas to wpadaj :) Quote
Iza. Posted October 19, 2010 Author Posted October 19, 2010 Aysel napisał(a):To trzeba uzgodnić jakiś termin. Sobota, albo niedzielka ;) Jak będziesz miała czas to wpadaj :) Póki co jestem chora, ale jak wyzdrowieje i pogoda bedzie lepsza to się odezwę :) Quote
Aysel Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Okej! ;) Tak czy siak zapraszam tak w weekendy. Teraz to nie wiem jak Desi z tą cieczką, bo ma ale nie ma (takie niewiadomo co). Chciałam ją wysterylizować na zimę ale poczekam jeszcze trochę, bo chyba na prawdę coś się zaczyna. Choć teorytycznie powinno być za miesiąc. Ale Desi to zawsze jakieś takie nieregularne ma ;) Quote
*Agnieszka* Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Hejka:)witamy się,szybciutkiego powrotu do zdrowia koleżanko Ci życzę. Quote
plinka Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Ale dużo spamujecie! :diabloti: [quote name='Izabela124.'] [quote name='Iza.'] Noo ale Ty przynajmniej męża masz, ja za to cały czas słyszę, że przez te swoje pieski starą panną zostanę, bo kto mnie zechce :evil_lol: Nie przejmuj się, ja też to ciągle słyszę :evil_lol: Ja tego nie słyszę, ja sama tak mówię :lol: http://lh4.ggpht.com/_4WRmliOAze0/TLljf8Qb1VI/AAAAAAAANVY/Pk4UUpimJdQ/s512/DSCF3157.JPG to jest przecudne, jak z pocztówki! [quote name='Asiaczek'] [quote name='kaskaSz']Ja sama bym się z chęcią z weterynarza wzięła :P Ja tez, ja tez, mimo, iz juz wiekowa jestem...;) I jaaaa !!!!! Niedoszły wet jestem, to chociaż facet po fachu by się przydał :evil_lol: [quote name='Iza.']Póki co jestem chora, ale jak wyzdrowieje i pogoda bedzie lepsza to się odezwę :) wiesz, że ja sie do Ciebie wybieram kiedyś :cool3: Quote
bety Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Strasznie mi się ta fotka podoba :) http://lh4.ggpht.com/_4WRmliOAze0/TLljf8Qb1VI/AAAAAAAANVY/Pk4UUpimJdQ/s512/DSCF3157.JPG Pzdr Quote
Recommended Posts