Jump to content
Dogomania

Buenos i Luna - grzywek pp i prawie niuf ; ))

Recommended Posts

Posted

[quote name='agamewa']A my przyszliśmy w rewanżyku:)witamy się:)słodziak,łapka od moich chłopców:)

Witam i zapraszam :)

[quote name='Cienka']Widze Iza, że masz podobne podejście do Buenosa co ja do moich mośków bo to są tez moje dzieciaki. Fajnie wiedzieć, że nie jestem postrzelona :multi: i inni też tak mają jak ja.

To mój syneczek najukochańszy, niektórzy właśnie mi mówią, ze mam coś z głową, ale w sumie średnio mnie to obchodzi hah

Mam fotki, ale jakos nie chce mi się zmniejszać, może później się zmobilizuje ;)

EDIT: jednak zmniejszyć te foty :eviltong:
przepraszam za jakość, ale już ciemnawo było ;)

• Replies 6.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

heh mnie psią mamą nazywano od dziecka ;). Teraz mam męża i nic się nie zmieniło z wyjątkiem tego że jest jeszcze psi tata :cool3: i czasem nieżyczliwi puszczają teksty typu "dzieci robić a nie psy kupować"

Posted

[quote name='agamewa']Witamy:)Cudeńka jak jedno tak i drugie:loveu:

Dzięki :loveu:

[quote name='Czarna_Owieczka']Heeej :razz:

http://lh4.ggpht.com/_4WRmliOAze0/TLljgj9AcEI/AAAAAAAANVg/I93E9Cj-pkI/DSCF3164.JPG
podobają mi się kolory tego zdjęcia :cool3: ciemne ale ładne :D
http://lh6.ggpht.com/_4WRmliOAze0/TLljj4mVU-I/AAAAAAAANV8/9UrbgucadVs/DSCF3223.JPG
Buenos wygląda na tym zdjęciu jakby był wielkości prawie niufowej :evil_lol:

Między Buenosem a Luną jest ponad 35 cm różnicy w kłębie ;P

[quote name='Cienka']heh mnie psią mamą nazywano od dziecka ;). Teraz mam męża i nic się nie zmieniło z wyjątkiem tego że jest jeszcze psi tata :cool3: i czasem nieżyczliwi puszczają teksty typu "dzieci robić a nie psy kupować"

Noo ale Ty przynajmniej męża masz, ja za to cały czas słyszę, że przez te swoje pieski starą panną zostanę, bo kto mnie zechce :evil_lol:

Posted

kaskaSz napisał(a):
Jakie kudłate te Twoje piesy :D

Nooo, Luna już sierściuchy na zimę dostaje a Buenos ostatnio ładnie obrasta :loveu:

Posted

Czarna_Owieczka napisał(a):
duży czarny miś :loveu:

:loveu: :loveu:

Izabela124. napisał(a):
Jeszcze słyszę, że wszyscy weterynarze są samotni ha ha

No to super :)

Oooo no to na szczęście weterynaria już mi nie grozi hahaha

Posted

Izabela124. napisał(a):
Ja jeszcze mam ją w planach, ale coś czuję, że nic z tego nie wyjdzie :shake:

Ja już pozbyłam się złudzeń.
A Ty jak chcesz na wete iść to już teraz chemii się ucz, bo materiału jest w ch*j...

Posted

Iza. napisał(a):
Ja już pozbyłam się złudzeń.
A Ty jak chcesz na wete iść to już teraz chemii się ucz, bo materiału jest w ch*j...
Wiem o tym doskonale, ale ta chemia jakaś głupia jest i mi nie głowy nie wchodzi ;/

Posted

Izabela124. napisał(a):
Wiem o tym doskonale, ale ta chemia jakaś głupia jest i mi nie głowy nie wchodzi ;/

To nie chemia jest głupia ... :diabloti:

Posted

Izabela124. napisał(a):
Ty mnie lepiej nie denerwuj :diabloti::mad: I tak ostatnio chodzę ciągle nerwowa:shake:

Zawsze jesteś nerwowa, więc nic nowego :diabloti:
Idź, ze znajomymi się spotkaj, jakiegoś drineczka czy kielicha wypij i Ci sie poprawi :diabloti:

Posted

Iza. napisał(a):
Zawsze jesteś nerwowa, więc nic nowego :diabloti:
Idź, ze znajomymi się spotkaj, jakiegoś drineczka czy kielicha wypij i Ci sie poprawi :diabloti:
Nieprawda :eviltong:
Nigdzie nie idę, nic nie piję i mi się nie poprawi :shake: Miała iść z koleżankami do klubu, ale nie mam ochoty na nic

Posted

Izabela124. napisał(a):
Nieprawda :eviltong:
Nigdzie nie idę, nic nie piję i mi się nie poprawi :shake: Miała iść z koleżankami do klubu, ale nie mam ochoty na nic

To wsiadaj w pociag i jedź do mnie, do Agaci jutro jadę, to poprawimy Ci humor :cool3:

Posted

Iza. napisał(a):
To wsiadaj w pociag i jedź do mnie, do Agaci jutro jadę, to poprawimy Ci humor :cool3:
To pozdrów ją ode mnie:loveu:, ona w ogóle żyje? Zero znaku życia. Jutro to z samego rana do Łomży jadę, bo na 11:00 zebranie :shake: Coś czuję, że moja "kochana" wycha nagada na mnie :evil_lol: Tak w ogóle to pamiętaj, że masz do mnie przyjechać :cool3: Możesz tą wredną Agacię ze sobą zabrać :lol: