Iza. Posted October 16, 2010 Author Posted October 16, 2010 [quote name='agamewa']A my przyszliśmy w rewanżyku:)witamy się:)słodziak,łapka od moich chłopców:) Witam i zapraszam :) [quote name='Cienka']Widze Iza, że masz podobne podejście do Buenosa co ja do moich mośków bo to są tez moje dzieciaki. Fajnie wiedzieć, że nie jestem postrzelona :multi: i inni też tak mają jak ja. To mój syneczek najukochańszy, niektórzy właśnie mi mówią, ze mam coś z głową, ale w sumie średnio mnie to obchodzi hah Mam fotki, ale jakos nie chce mi się zmniejszać, może później się zmobilizuje ;) EDIT: jednak zmniejszyć te foty :eviltong: przepraszam za jakość, ale już ciemnawo było ;) Quote
*Agnieszka* Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 Witamy:)Cudeńka jak jedno tak i drugie:loveu: Quote
Czarna_Owieczka Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 Heeej :razz: http://lh4.ggpht.com/_4WRmliOAze0/TLljgj9AcEI/AAAAAAAANVg/I93E9Cj-pkI/DSCF3164.JPG podobają mi się kolory tego zdjęcia :cool3: ciemne ale ładne :D http://lh6.ggpht.com/_4WRmliOAze0/TLljj4mVU-I/AAAAAAAANV8/9UrbgucadVs/DSCF3223.JPG Buenos wygląda na tym zdjęciu jakby był wielkości prawie niufowej :evil_lol: Quote
Cienka Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 heh mnie psią mamą nazywano od dziecka ;). Teraz mam męża i nic się nie zmieniło z wyjątkiem tego że jest jeszcze psi tata :cool3: i czasem nieżyczliwi puszczają teksty typu "dzieci robić a nie psy kupować" Quote
Iza. Posted October 16, 2010 Author Posted October 16, 2010 [quote name='agamewa']Witamy:)Cudeńka jak jedno tak i drugie:loveu: Dzięki :loveu: [quote name='Czarna_Owieczka']Heeej :razz: http://lh4.ggpht.com/_4WRmliOAze0/TLljgj9AcEI/AAAAAAAANVg/I93E9Cj-pkI/DSCF3164.JPG podobają mi się kolory tego zdjęcia :cool3: ciemne ale ładne :D http://lh6.ggpht.com/_4WRmliOAze0/TLljj4mVU-I/AAAAAAAANV8/9UrbgucadVs/DSCF3223.JPG Buenos wygląda na tym zdjęciu jakby był wielkości prawie niufowej :evil_lol: Między Buenosem a Luną jest ponad 35 cm różnicy w kłębie ;P [quote name='Cienka']heh mnie psią mamą nazywano od dziecka ;). Teraz mam męża i nic się nie zmieniło z wyjątkiem tego że jest jeszcze psi tata :cool3: i czasem nieżyczliwi puszczają teksty typu "dzieci robić a nie psy kupować" Noo ale Ty przynajmniej męża masz, ja za to cały czas słyszę, że przez te swoje pieski starą panną zostanę, bo kto mnie zechce :evil_lol: Quote
Iza. Posted October 16, 2010 Author Posted October 16, 2010 kaskaSz napisał(a):Jakie kudłate te Twoje piesy :D Nooo, Luna już sierściuchy na zimę dostaje a Buenos ostatnio ładnie obrasta :loveu: Quote
Czarna_Owieczka Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 Iza. napisał(a): Między Buenosem a Luną jest ponad 35 cm różnicy w kłębie ;P aha, niewiele więc :lol: Quote
Iza. Posted October 16, 2010 Author Posted October 16, 2010 Czarna_Owieczka napisał(a):aha, niewiele więc :lol: No jasne, Luna to dwa Buenosy i jeszcze 4 cm :p haha Quote
Izabela124. Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 [quote name='Iza.'] ja za to cały czas słyszę, że przez te swoje pieski starą panną zostanę, bo kto mnie zechce :evil_lol:Nie przejmuj się, ja też to ciągle słyszę :evil_lol: http://lh4.ggpht.com/_4WRmliOAze0/TLljf8Qb1VI/AAAAAAAANVY/Pk4UUpimJdQ/s512/DSCF3157.JPG widzę, że jedno ucho już ładnie samo stoi :p Quote
Iza. Posted October 16, 2010 Author Posted October 16, 2010 [quote name='Izabela124.']Nie przejmuj się, ja też to ciągle słyszę :evil_lol: http://lh4.ggpht.com/_4WRmliOAze0/TLljf8Qb1VI/AAAAAAAANVY/Pk4UUpimJdQ/s512/DSCF3157.JPG widzę, że jedno ucho już ładnie samo stoi :p Wiem, ale mnie to wcale nie pociesz :evil_lol: Nioo, już od dłuższego czasu kleje tylko jedno :) Quote
Czarna_Owieczka Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 Iza. napisał(a):No jasne, Luna to dwa Buenosy i jeszcze 4 cm :p haha duży czarny miś :loveu: Quote
Izabela124. Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 Iza. napisał(a):Wiem, ale mnie to wcale nie pociesz :evil_lol: Nioo, już od dłuższego czasu kleje tylko jedno :)Jeszcze słyszę, że wszyscy weterynarze są samotni ha ha No to super :) Quote
Iza. Posted October 16, 2010 Author Posted October 16, 2010 Czarna_Owieczka napisał(a):duży czarny miś :loveu: :loveu: :loveu: Izabela124. napisał(a):Jeszcze słyszę, że wszyscy weterynarze są samotni ha ha No to super :) Oooo no to na szczęście weterynaria już mi nie grozi hahaha Quote
Izabela124. Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 Iza. napisał(a): Oooo no to na szczęście weterynaria już mi nie grozi hahahaJa jeszcze mam ją w planach, ale coś czuję, że nic z tego nie wyjdzie :shake: Quote
Iza. Posted October 16, 2010 Author Posted October 16, 2010 Izabela124. napisał(a):Ja jeszcze mam ją w planach, ale coś czuję, że nic z tego nie wyjdzie :shake: Ja już pozbyłam się złudzeń. A Ty jak chcesz na wete iść to już teraz chemii się ucz, bo materiału jest w ch*j... Quote
Izabela124. Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 Iza. napisał(a):Ja już pozbyłam się złudzeń. A Ty jak chcesz na wete iść to już teraz chemii się ucz, bo materiału jest w ch*j...Wiem o tym doskonale, ale ta chemia jakaś głupia jest i mi nie głowy nie wchodzi ;/ Quote
Iza. Posted October 16, 2010 Author Posted October 16, 2010 Izabela124. napisał(a):Wiem o tym doskonale, ale ta chemia jakaś głupia jest i mi nie głowy nie wchodzi ;/ To nie chemia jest głupia ... :diabloti: Quote
Izabela124. Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 Iza. napisał(a):To nie chemia jest głupia ... :diabloti:Ty mnie lepiej nie denerwuj :diabloti::mad: I tak ostatnio chodzę ciągle nerwowa:shake: Quote
Iza. Posted October 16, 2010 Author Posted October 16, 2010 Izabela124. napisał(a):Ty mnie lepiej nie denerwuj :diabloti::mad: I tak ostatnio chodzę ciągle nerwowa:shake: Zawsze jesteś nerwowa, więc nic nowego :diabloti: Idź, ze znajomymi się spotkaj, jakiegoś drineczka czy kielicha wypij i Ci sie poprawi :diabloti: Quote
Izabela124. Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 Iza. napisał(a):Zawsze jesteś nerwowa, więc nic nowego :diabloti: Idź, ze znajomymi się spotkaj, jakiegoś drineczka czy kielicha wypij i Ci sie poprawi :diabloti:Nieprawda :eviltong: Nigdzie nie idę, nic nie piję i mi się nie poprawi :shake: Miała iść z koleżankami do klubu, ale nie mam ochoty na nic Quote
Iza. Posted October 16, 2010 Author Posted October 16, 2010 Izabela124. napisał(a):Nieprawda :eviltong: Nigdzie nie idę, nic nie piję i mi się nie poprawi :shake: Miała iść z koleżankami do klubu, ale nie mam ochoty na nic To wsiadaj w pociag i jedź do mnie, do Agaci jutro jadę, to poprawimy Ci humor :cool3: Quote
Izabela124. Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 Iza. napisał(a):To wsiadaj w pociag i jedź do mnie, do Agaci jutro jadę, to poprawimy Ci humor :cool3:To pozdrów ją ode mnie:loveu:, ona w ogóle żyje? Zero znaku życia. Jutro to z samego rana do Łomży jadę, bo na 11:00 zebranie :shake: Coś czuję, że moja "kochana" wycha nagada na mnie :evil_lol: Tak w ogóle to pamiętaj, że masz do mnie przyjechać :cool3: Możesz tą wredną Agacię ze sobą zabrać :lol: Quote
Recommended Posts